Rondreis van 11 nachten door Tonkin met optionele verlenging van 3 nachten in Hoi An - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek alle facetten van een uniek land waar u kunt genieten van traditie, authenticiteit en prachtige landschappen
  • Wandel door enkele van de mooiste rijstterrassen in Upper-Tonkin (afhankelijk van het rijstseizoen) en ontmoet lokale minderheden
  • Bezoek centraal Vietnam, het charmante dorpje Hoi An en bewonder de prachtige oude tempels

De beoordeling van onze klanten

Uw reisprogramma

Wil je naar de andere kant van de wereld? Stop met dromen en vlieg naar Vietnam voor deze privérondreis in 11 nachten! Voor een extra lang verblijf kunt u kiezen voor een rondreis van 14 nachten en de prachtige stranden van Binh Minh ontdekken!


Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi - Stadstour
Dag 3: Hanoi - Tu Le
Dag 4: Tu Le - Mu Cang Chai - Tu Le
Dag 5: Tu Le - Hanoi
Dag 6: Hanoi - Ha Long Bay - cruise en overnachting aan boord
Dag 7: Ha Long Bay - Hanoi - vlucht Da Nang - Hoi An
Dag 8: Hoi An 
Dag 9: Hoi An
Dag 10: Hoi An - Da Nang - vlucht Ho Chi Minh 
Dag 11: Ho Chi Minh - Mekong Delta (Ben Tre) - Ho Chi Minh
Dag 12: Ho Chi Minh - Vertrek



Verlenging naar Hoian - 3 nachten:
Dag 10: Hoi An
Dag 11: Hoi An
Dag 12: Hoi An
Dag 13: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh vlucht - stadstour
Dag 14: Ho Chi Minh - Mekong Delta (Ben Tre) - Ho Chi Minh
Dag 15: Ho Chi Minh - Vertrek



Houd er rekening mee dat de volgorde van de activiteiten kan worden gewijzigd zonder het belang van het programma aan te tasten.

Uw reisbeschrijving

Dag 1-5

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Na een lange vlucht komt u aan in de bijna duizend jaar oude hoofdstad Hanoi. Ontmoet uw gids op Noi Bai Airport en voor een transfer naar het hotel in het centrum van de stad.

 

Overnachting in Ha Noi 

Opmerking: Kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur. Vroege check-in is uitgesloten.

 

Dag 2: Hanoi - Stadstour

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes)


Ontdek de charmante stad Hanoi, vaak aangeduid als het 'Parijs van het Oosten' en bekend om zijn okergele koloniale gebouwen, met bomen omzoomde boulevards en schilderachtige meren.
Vandaag beginnen we aan een boeiende reis door de tijd en duiken we in de rijke geschiedenis en cultuur. Begeleid door uw deskundige gids wagen we ons naar het legendarische meer Huu Tiep in het charmante dorp Ngoc Ha, waar de overblijfselen van een omgekomen B52 vliegtuig liggen. Bewonder de tandwielen van het vliegtuig en luister naar een getuigenis uit de eerste hand van een dorpeling, die ons over zijn ongelooflijke ervaring van de gedenkwaardige crash in het rustige water van het meer vertelt.



Breng een bezoek aan het ontzagwekkende complex gewijd aan Ho Chi Minh, de vereerde stichter van de natie en door de Vietnamezen liefkozend "Oom Ho" genoemd. Begin uw reis bij het historische Ho Chi Minh's Mausoleum, een grandioze structuur gebouwd om te dienen als laatste rustplaats van deze grote leider. Maak daarna een ontspannen wandeling door de pittoreske botanische tuin van het presidentieel paleis, die leidt naar het bescheiden verblijf van oom Ho, dat is gebouwd naar het voorbeeld van een traditioneel Vietnamees paalwoning. Deze eenvoudige maar elegante woning ligt in een serene en rustige omgeving en weerspiegelt perfect de nobele en pretentieloze levensstijl van zijn vroegere bewoner. Bewonder tenslotte de schoonheid van de Pagode met één pilaar, een architectonisch hoogstandje uit 1049, volledig uit hout opgetrokken en ondersteund door een eenzame stenen pilaar. Het gebouw is ingenieus ontworpen om te lijken op de delicate lotusbloesem, het symbool voor zuiverheid en spirituele verlichting.



Verwen uzelf met de hartige hapjes van de wereldberoemde Pho, een culinair meesterwerk dat de essentie van de Vietnamese keuken perfect weergeeft.



Dompel u daarna onder in de levendige sfeer van het Oude Kwartier, dat bekend staat om zijn legendarische "36 straten met 36 waren" die al sinds de 15e eeuw floreren. Deze smalle straatjes vol rijke geschiedenis en cultuur, zijn genoemd naar de ambachten die er ooit werden uitgeoefend, zoals de Zijdestraat, Rijststraat, Papierstraat, Lakwerkstraat en Juwelenstraat. Ga op een spannende wandeling door het boeiende doolhof van steegjes, waar u uw onderhandelingsvaardigheden kunt tonen en unieke schatten kunt verwerven.



Hierna volgt een bezoek aan de historische Long Bridge, dat beroemd is om zijn unieke historische, architectonische en culturele waarde. De brug werd gebouwd tijdens de Franse bezettingsperiode aan het begin van de 20e eeuw en staat bekend om zijn schoonheid, typisch voor de Franse architectuur. Houd uw camera bij de hand om schilderachtige panoramische uitzichten of memorabele momenten van lokale mensen of straatverkopers die de brug oversteken met hun traditionele vervoer vast te leggen.

 

Overnachting in Hanoi 



Opmerkingen: Ho Chi Minh's Mausoleum is GESLOTEN op maandag, vrijdag en alle middagen.

 

Dag 3: Hanoi - Tu Le

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes)

Na een heerlijk ontbijt in het hotel vertrekt u vanuit het centrum van Ha Noi voor een schilderachtige reis naar het noordwesten naar de betoverende provincie Yen Bai (~ 270 km ~ 5,5 uur rijden), waar etnische minderheden wonen te midden van de adembenemende rijstterrassen en hun traditionele gewoonten en levensstijl standvastig behouden ondanks de moderne invloeden. Terwijl u door het groene platteland rijdt, wordt u betoverd door het veranderende landschap, dat van vlakke vlaktes overgaat in weelderig junglegroen, terwijl u eindeloze terrasvormige rijstvelden passeert die sierlijk tegen de berghelling opbuigen.

 

Als u halverwege de middag aankomt bij het schilderachtige stadje Tu Le, wordt u betoverd door de majesteit van de Khau Pha Pass, waar de prachtige terrasvormige rijstvelden en de afgelegen gehuchten van de Zwarte H'mong en Thaise bevolking samenkomen. Check in bij uw hotel en geniet de rest van de dag van vrije tijd. Ontspan in de rustgevende Onsen of geniet van een verfrissend drankje (op uw kosten) bij de infinity pool, terwijl u uitkijkt over de grenzeloze vallei van Tu Le.

 

Overnachting in Tu Le

 

Let op:
- Mei - juni: Waterseizoen in Tu Le en Mu Cang Chai. Wanneer de zomerregens over de bergen komen, wordt het water van de bergen naar de terrassen geleid.
- Sept - 07 Okt: Dit is de tijd van het oogstseizoen in Tu Le en Mu Cang Chai. De periode waarin de hele vallei geel gekleurde rijstterrassen heeft.

 

Dag 4: Tu Le - Mu Cang Chai - Tu Le

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes)

Geniet van de verkwikkende berglucht als de zon opkomt, terwijl u de mooie bezienswaardigheden en geluiden van deze idyllische berghelling in u opneemt, voordat u begint aan een buitengewone reis naar het afgelegen stadje Mu Cang Chai. Mu Cang Chai is het land van beboste bergen gehuld in weelderig gebladerte en uitgestrekte terrasvormige rijstvelden bezaaid met huizen van bergstammen. Stop onderweg bij de Khau Pha Pass, ook bekend als de "Sky's Horn", en bewonder een van de meest spectaculaire panorama's in het noorden van Vietnam. Een kronkelende weg van 30 km die in de bergwand is uitgehouwen en tot een hoogte van 1.500 meter boven de zeespiegel stijgt.

 

De eerste stop van de dag is La Pan Tan dorp. Maak een wandeling door authentieke dorpen, observeer het dagelijkse leven van de vriendelijke bevolking en geniet van het betoverende landschap langs het glooiende pad. Bij het bereiken van de iconische Mam Xoi Hill, bent u getuige van de schoonheid van de eindeloze rijstterrassen die door de eeuwen heen zijn gevormd door de inheemse bevolking. Luister naar het verhaal van deze oude terrasvormige rijstvelden en krijg inzicht in de landbouw van de etnische bevolking en hun traditionele manier van leven. Geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant, waar zalm op natuurlijke wijze wordt gekweekt.

 

In de middag maak je een korte rit naar het verborgen dorp Lim Mong, bekend om zijn magische terrasvormige rijstvelden die tegen de rustige berghelling oplopen. Begin aan een zachte tocht over een hellende weg om het dorp te bereiken, waar traditionele H'mong huizen naast schilderachtige watervallen en uitgestrekte rijstvelden staan. Strek uw benen in het dorp en raak in gesprek met de lokale bevolking, zodat u een levendig beeld krijgt van hun dagelijkse agrarische leven. Vervolgens reist u terug naar Tu Le, waar u aan het eind van de middag aankomt.

 

Overnachting in Tu Le 

 

Opmerkingen:
- Wandelafstand: ~8-10km over gemengde onverharde paden & verharde weg
- De alternatieve motortaxi "xe om" kan geregeld worden voor iedereen die niet in staat is om te wandelen.

 

Dag 5: Tu Le - Hanoi

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes) 

Ga bij zonsopgang op een betoverende reis naar de Tien Nu Grot, een legendarische plek waar mythische feeën ooit vanuit de hemelpoort van Khau Pha naar de aarde afdaalden. Maak een ontspannen wandeling langs het pad in de grot, bewonder de prachtige natuurlijke landschappen en denk na over de eeuwenoude verhalen van het Thaise volk.

 

Stap vervolgens op de fiets voor een heerlijk fietsavontuur door het idyllische dorpje van de Thaise bevolking, genesteld in een ongerepte vallei. Terwijl u over de smalle weggetjes fietst, vult de geur van terrasvelden de lucht en wordt u ondergedompeld in de rijke gewoonten en cultuur van de lokale bevolking. Houd uw camera bij de hand om de adembenemende bergen en valleien, met eindeloze rijstterrassen, vast te leggen. Afhankelijk van het seizoen kunt u getuige zijn van de hardwerkende boeren die hun velden bewerken.

 

Aan het einde van de dag, keert u terug naar uw resort voor een uitgebreide lunch voordat u vertrekt naar Ha Noi (~ 270 km ~ 5,5 uur rijden), waar u 's avonds aankomt, verrijkt door uw onvergetelijke ervaring op het rustige platteland. Aan het eind van de dag komt u aan in Hanoi.

 

Overnachting in Hanoi

 

Opmerkingen:
- Fietsafstand: 5-6km op verharde weg

 

Dag 6-9

Dag 6: Hanoi - Ha Long Bay - cruise en overnachting aan boord

Ontbijt, lunch (exclusief drankjes) en diner (exclusief drankjes) 

Geniet van een heerlijk ontbijt in uw hotel. Rond 07.45 uur haalt de chauffeur u op uit de lobby van uw hotel. U reist in een comfortabele Limousine shuttlebus (zonder gids) van Ha Noi naar Ha Long Bay, dat behoort tot het Werelderfgoed van Unesco. Bij aankomst gaat u aan boord van één van de meest luxueuze cruises in de baai, geniet u van het welkomstdrankje, checkt u in in uw hut en luncht u terwijl de boot langzaam naar de baai vaart (Ha Long Bay of Lan Ha Bay) en de rotsformatie passeert. 


's Avonds geniet u van een diner aan boord. Op aan vraag is een nachtvisservice beschikbaar.

 

Overnachting aan boord

Opmerking:
Houd er rekening mee dat routes onderhevig zijn aan veranderingen door havenautoriteiten,vaaromstandigheden, weersomstandigheden of beschikbaarheid van de boot.
Gebruik van in-house Engels sprekende gids op de boot, geen privégids tijdens transfert Hanoi- Halong - Hanoi & tijdens de cruise.

 

Dag 7: Ha Long Bay - Hanoi - vlucht Da Nang - Hoi An

Licht ontbijt, brunch (exclusief drankjes) 

's Morgens zonsopgang en Tai Chi oefening op het zonnedek.
Boot vervolgt cruise door de baai. Tussen 10.30 - 11.00 uur zult u van de boot stappen en wordt u met een limousine shuttle bus terug naar Ha Noi gebracht, vanwaar onze privé transfer u naar de luchthaven Noi Bai brengt voor uw vlucht naar Da Nang, het centrum van Vietnam. Bij aankomst in Da Nang ontmoet de chauffeur u en brengt u (zonder gids) naar uw hotel in Hoi An, waar u kunt genieten van vrije tijd.

 

Overnachting in Hoi An

 

Dag 8: Hoi An 

Ontbijt


Geniet van vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen. Bovendien wordt u een voetmassage van 30 minuten in het hotel aangeboden.

 

Overnachting in Hoi An

 

Dag 9: Hoi An

Ontbijt


Vandaag heeft u vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen.  Ook kunt u met de fiets of bus volgens het schema van het hotel naar het An Bang-strand gaan, een zeer mooi strand op ongeveer 5km van het stadscentrum. Daarnaast zijn er genoeg leuke excursies (tegen betaling) te beleven.

 

Overnachting in Hoi An



Opmerkingen:
Fietsafstand: 5-7km, op vlak terrein, afhankelijk van je fysieke conditie of gewenste lengte

Dag 10-12

Dag 10: Hoi An - Da Nang - vlucht Ho Chi Minh 

Ontbijt

Na het ontbijt in uw hotel, wordt u per privétransfer (zonder gids) naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst halen uw gids en chauffeur u op en brengen u naar het hotel om uw bagage achter te laten (kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur).

 


's Middags rijdt u naar de Chinatown voor een bezoek aan de Cholon-markt en de prachtige Thien Hau Pagode, gebouwd door de Cantonese gemeenschap in het begin van de 19e eeuw om de Godin van de Zee te eren. Doe een wens, schrijf deze op een klein kaartje en bevestig deze volgens plaatselijk gebruik aan een van de wierookspoelen.



Rijd terug naar district 1 en bekijk enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Ho Chi Minh, waaronder de Notre Dame kathedraal, een bouwwerk van rode baksteen met twee torenspitsen, gemaakt van uit Frankrijk geïmporteerde materialen (toegang is alleen toegestaan als er geen diensten worden gehouden). Loop vervolgens over het plein naar het Central Post Office, dat werd voltooid in 1891. Op korte rijafstand ligt het voormalige presidentiële paleis, het hoofdkwartier van de regering van Ho Chi Minh tijdens de Amerikaanse oorlog.

 

Overnachting in Ho Chi Minh

 

Dag 11: Ho Chi Minh - Mekong Delta (Ben Tre) - Ho Chi Minh

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes) 
Na het ontbijt in het hotel beginnen we aan een twee uur durende rit naar de provincie Ben Tre, gelegen in het hart van de Mekong Delta. Deze regio staat bekend om zijn tropische fruittuinen, kokosnootgaarden en de productie van traditionele kokosnootproducten. Bij aankomst zet u koers naar een schilderachtige houten boot en geniet u van het schilderachtige landschap en het bruisende rivierleven. Maak een ontspannen wandeling door een lokale familiewerkplaats om de oude technieken van het gebruik van elk aspect van de kokosnoot te zien. Fiets bovendien een korte afstand van 3-4 km over gemakkelijk, vlak terrein, al kronkelend door smalle dorpsstraatjes, langs fruitboomgaarden en charmante huisnijverheid. U wordt hartelijk begroet door de vriendelijke plaatselijke bevolking, met de "xin chao"-groet. Stop onderweg om te praten met lokale boeren en leer over hun dagelijkse landbouwactiviteiten terwijl u geniet van de heerlijke smaken van vers fruit en lokaal geproduceerde thee met honing. Ervaar de Delta van dichtbij door aan boord te gaan van een traditionele roeisampan en glijd door de met palmen omzoomde waterwegen. Na de lunch kunt u genieten van specialiteiten uit de Mekong Delta, een wandeling maken door de boomgaard en u verbazen over het proces van fruitteelt. Tot slot neemt u afscheid van de prachtige Delta en keert u terug naar Ho Chi Minh.

 

Overnachting in Ho Chi Minh

 

Opmerkingen:
De fietsafstand is 3-4km, afhankelijk van het fysieke vermogen en de lengte die u wenst.

 

Dag 12: Ho Chi Minh - Vertrek

Ontbijt
Geniet van een ontbijt in het hotel. U krijgt vrije tijd om te ontspannen tot u per privétransfer (zonder gids) naar de luchthaven wordt gebracht voor de terugvlucht. Check-out tijd is 12.00.

Optionele verlenging in Hoi An

Dag 10: Hoi An

Ontbijt

Geniet van ontbijt in het hotel en vrije tijd.


De chauffeur brengt u naar Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness, gelegen aan de ongerepte kust van Binh Minh Beach, op 20 kilometer afstand van de oude stad. Verken in alle vrijheid en op uw gemak van de rustige omgeving en het strand.

 

Overnachting in Hoi An

 

Dag 11-12: Hoi An

Ontbijt

Geniet van een voetmassage van 30 minuten en een afternoon tea in het hotel. De rest van de dag kunt u genieten van vrije tijd. 

 

Overnachting in Hoi An

 

Dag 13: Hoi An - Da Nang - vlucht Ho Chi Minh 

Ontbijt

Na het ontbijt in uw hotel, wordt u per privétransfer (zonder gids) naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst halen uw gids en chauffeur u op en brengen u naar het hotel om uw bagage achter te laten (kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur).

 


's Middags rijdt u naar de Chinatown voor een bezoek aan de Cholon-markt en de prachtige Thien Hau Pagode, gebouwd door de Cantonese gemeenschap in het begin van de 19e eeuw om de Godin van de Zee te eren. Doe een wens, schrijf deze op een klein kaartje en bevestig deze volgens plaatselijk gebruik aan een van de wierookspoelen.



Rijd terug naar district 1 en bekijk enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Ho Chi Minh, waaronder de Notre Dame kathedraal, een bouwwerk van rode baksteen met twee torenspitsen, gemaakt van uit Frankrijk geïmporteerde materialen (toegang is alleen toegestaan als er geen diensten worden gehouden). Loop vervolgens over het plein naar het Central Post Office, dat werd voltooid in 1891. Op korte rijafstand ligt het voormalige presidentiële paleis, het hoofdkwartier van de regering van Ho Chi Minh tijdens de Amerikaanse oorlog.

 

Overnachting in Ho Chi Minh

 

Dag 14: Ho Chi Minh - Mekong Delta (Ben Tre) - Ho Chi Minh

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes) 
Na het ontbijt in het hotel beginnen we aan een twee uur durende rit naar de provincie Ben Tre, gelegen in het hart van de Mekong Delta. Deze regio staat bekend om zijn tropische fruittuinen, kokosnootgaarden en de productie van traditionele kokosnootproducten. Bij aankomst zet u koers naar een schilderachtige houten boot en geniet u van het schilderachtige landschap en het bruisende rivierleven. Maak een ontspannen wandeling door een lokale familiewerkplaats om de oude technieken van het gebruik van elk aspect van de kokosnoot te zien. Fiets bovendien een korte afstand van 3-4 km over gemakkelijk, vlak terrein, al kronkelend door smalle dorpsstraatjes, langs fruitboomgaarden en charmante huisnijverheid. U wordt hartelijk begroet door de vriendelijke plaatselijke bevolking, met de "xin chao"-groet. Stop onderweg om te praten met lokale boeren en leer over hun dagelijkse landbouwactiviteiten terwijl u geniet van de heerlijke smaken van vers fruit en lokaal geproduceerde thee met honing. Ervaar de Delta van dichtbij door aan boord te gaan van een traditionele roeisampan en glijd door de met palmen omzoomde waterwegen. Na de lunch kunt u genieten van specialiteiten uit de Mekong Delta, een wandeling maken door de boomgaard en u verbazen over het proces van fruitteelt. Tot slot neemt u afscheid van de prachtige Delta en keert u terug naar Ho Chi Minh.

 

Overnachting in Ho Chi Minh

 

Opmerkingen:
De fietsafstand is 3-4km, afhankelijk van het fysieke vermogen en de lengte die u wenst.

 

Dag 15: Ho Chi Minh - Vertrek

Ontbijt
Geniet van een ontbijt in het hotel. U krijgt vrije tijd om te ontspannen tot u per privétransfer (zonder gids) naar de luchthaven wordt gebracht voor de terugvlucht. Check-out tijd is 12.00.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 4*- / 5*- of 5*-hotels volgens programma (afhankelijk van uw keuze)
  • Pension volgens programma
  • Entreegelden en bootkosten volgens het programma
  • 1 nacht cruise in Ha Long Bay
  • Engelssprekende gids tijdens cruise
  • Lokale Engelssprekende gidsen volgens programma
  • Overheidsbelastingen en servicekosten
  • Binnenlandse vlucht Hanoi - Da Nang, Da Nang - Ho Chi Minh (economy class, 1 stuk handbagage van 10 kilo en 1 stuk ingecheckte bagage van 23 kilo)
  • Transfers in een privéauto met airconditioning volgens programma
  • Gedeelde transfers Hanoi - Ha Long - Hanoi

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Met deze aanbieding kunt u kiezen voor een verblijf in 4*- en 5*-hotels of alleen in 5*-hotels, afhankelijk van uw voorkeur.



Uw 4* en 5* hotels:
Hanoi: The Q 4* in Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)
Tu Le: Le Champ Tu Le 4* in Glamour Kamer (of gelijkwaardig)
Ha Long: Indochine Cruise 5* in Junior Suite Cabin (of gelijkwaardig)
Hoi An: Hoi An Central Boutique 4* in Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)
Ho Chi Minh: AU LAC LEGEND HOTEL – Boutique hotel in Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)
Tijdens de verlenging in Hoi An: Bliss Hoian Resort & Spa 4* in Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)

 

Uw 5* hotels:
Hanoi: Melia Hanoi Hotel 5* in Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)
Tu Le: Le Champ Tu Le 4* in Heritage Experience Kamer (of gelijkwaardig)
Ha Long: Indochine Cruise 5* in Junior Suite Cabine (of gelijkwaardig)
Hoi An: Allegro 5* in Junior Suite (of gelijkwaardig)
Ho Chi Minh: Mai House 5* in Premier Kamer (of gelijkwaardig)
Tijdens de verlenging in Hoi An: Bliss Hoian Resort 4*+ in Deluxe Kamer (of gelijkwaardig)


Eten & drinken

Tijdens uw rondreis geniet u van een pension volgens programma.

Uw inbegrepen opties

Guides locaux francophones selon programme - included - FOR ALL OFFERS

Uw inbegrepen opties

Kies voor een extra optie

Ontdek het platteland van Hoi An per boot en fiets - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Ontdek het leven op het platteland aan de rand van Hoi An met een ochtend in de rijstvelden waar je de dagelijkse activiteiten van lokale boeren kan zien.

Ontdek het My Son heiligdom en de oude stad Hoi An - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Trek er een dagje op uit om het My Son heiligdom te bezoeken, het heilige land van het Champa koninkrijk en een UNESCO Werelderfgoed plaats, en om Hoi An te verkennen, een charmant, ongerept stadje. Als de tijd het toelaat, bezoek je ook een lokale vismarkt en een dorp waar de beroemde nuoc mam (saus gemaakt van gefermenteerde vis) wordt geproduceerd.

Rustieke charme van de Mekongdelta (provincie Ben Tre) - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Ga naar de provincie Ben Tre voor een dag in de Mekongdelta, beroemd om zijn tropische boomgaarden, kokosnootboomgaarden en traditionele kokosnootproducten! Per boot en fiets ontmoet je de lokale bevolking en ontdek je het dagelijkse leven in deze provincie.

Uw reis

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn alleen bij bepaalde aanbiedingen inbegrepen.

Uw inbegrepen transfers:

Transfers in een privéauto met airconditioning volgens programma

Gedeelde transfers Hanoi - Ha Long - Hanoi

Uw bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie in 4*- / 5*- of 5*-hotels volgens programma (afhankelijk van uw keuze)
- Pension volgens programma
- Entreegelden en bootkosten volgens het programma
- 1 nacht cruise in Ha Long Bay
- Engelssprekende gids tijdens cruise
- Lokale Engelssprekende gidsen volgens programma
- Overheidsbelastingen en servicekosten
- Binnenlandse vlucht Hanoi - Da Nang, Da Nang - Ho Chi Minh (economy class, 1 stuk handbagage van 10 kilo en 1 stuk ingecheckte bagage van 23 kilo)
- Transfers in een privéauto met airconditioning volgens programma
- Gedeelde transfers Hanoi - Ha Long - Hanoi

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 11 nachten door Tonkin met optionele verlenging van 3 nachten in Hoi An