Rondreis door Vietnam met optioneel strandverblijf in Nha Trang - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies tussen 4 en 5* hotels of uitsluitend 5* hotels voor een uiterst comfortabele rondreis
  • Bezoek de belangrijkste hoogtepunten van het land
  • Ontdek Vietnam dankzij de vele inbegrepen excursies
  • Verleng uw reis met een strandverblijf in het prachtige Nha Trang

Uw reisprogramma

Reis met ons mee naar Vietnam, een pareltje in Zuid-Oost Azië! Tijdens een rondreis van 7 nachten verkent u de belangrijkste bezienswaardigheden van het land en leert u meer over de geschiedenis en cultuur. Laat u betoveren door de weelderige panorama’s en sublieme natuurwonderen die uw vakantie vast en zeker onvergetelijk zullen maken.

 

Indien u ook lekker wilt ontspannen, kunt u kiezen voor een optioneel strandverblijf van 4 of 7 nachten. Tijdens deze reis staat uw comfort centraal: u overnacht in luxe 4 en 5* hotels of in 5* hotels, waarbij alles voor u is geregeld, van uw transfers tot inbegrepen excursies met gids.

 

Voor een vakantie op maat kunt u zelf de duur van uw reis kiezen:

 

Rondreis van 7 nachten (zonder strandverblijf in Nha Trang):

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Hanoi

Dag 4: Hanoi - Ha Long Bay of Lan Ha Bay

Dag 5: Ha Long Bay of Lan Ha Bay - Hanoi - Ho Chi Minh Stad

Dag 6: Ho Chi Minh Stad

Dag 7: Ho Chi Minh Stad - Mekong Delta - Ho Chi Minh Stad

Dag 8: Vertrek vanuit Ho Chi Minh Stad

Rondreis van 11 nachten (met strandverblijf van 4 nachten in Nha Trang):

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Hanoi

Dag 4: Hanoi - Ha Long Bay of Lan Ha Bay

Dag 5: Ha Long Bay of Lan Ha Bay - Hanoi - Nha Trang

Dag 6-8: Nha Trang

Dag 9: Nha Trang - Ho Chi Minh Stad

Dag 10: Ho Chi Minh Stad

Dag 11: Ho Chi Minh Stad - Mekong Delta - Ho Chi Minh Stad

Dag 12: Vertrek vanuit Ho Chi Minh Stad

 

Rondreis van 14 nachten (met strandverblijf van 7 nachten in Nha Trang):

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Hanoi

Dag 4: Hanoi - Ha Long Bay of Lan Ha Bay

Dag 5: Ha Long Bay of Lan Ha Bay - Hanoi - Nha Trang

Dag 6-11: Nha Trang

Dag 12: Nha Trang - Ho Chi Minh Stad

Dag 13: Ho Chi Minh Stad

Dag 14: Ho Chi Minh Stad - Mekong Delta - Ho Chi Minh Stad

Dag 15: Vertrek vanuit Ho Chi Minh Stad

... verder lezen

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u welkom geheten door uw gids en vervolgens naar uw hotel in het stadscentrum gebracht. Hier kunt u inchecken vanaf 14.00 uur.

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 2: HANOI

Inbegrepen maaltijden: ontbijt en lunch

Na het ontbijt in uw hotel begint u de dag met een bezoek aan het Ho Chi Minh-complex (elke maandag en vrijdag en alle middagen gesloten). Ho Chi Minh was de stichter van de natie. U zult zijn mausoleum bezoeken, evenals zijn huis op palen en de One Pillar Pagoda waarvan de oorsprong terug dateert naar de stichting van de stad.

 

’s Middags bezoekt u de Tempel van de Literatuur en de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 11e eeuw en waar de goed bewaarde tuinen en architectuur een ontspannend kijkje in het verleden van Vietnam bieden.

 

Vervolgens maakt u een spannend ritje met een riksja door de oude wijk van Hanoi, waardoor u de kans heeft om het echte lokale leven te ontdekken. In de oude wijk ziet u nog veel van de oorspronkelijke en unieke architectuur van de stad terug.

 

U zult de dag eindigen met een wandeling rond het pittoreske Hoan Kiem Lake, ook wel het "Meer van het Teruggekeerde Zwaard", genoemd, naar een magisch zwaard dat ooit werd gebruikt door de meest gerespecteerde helden om de Chinese Ming-dynastie te verslaan.

Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - Ninh Binh - Hanoi

Inbegrepen maaltijden: ontbijt en lunch

Na het ontbijt geniet u van een mooie rit van 2 uur naar de provincie Ninh Binh. Hier zult u een spectaculair landschap bewonderen met kalkstenen rotsen, groene valleien en dramatische kliffen.

 

Let op: Maart-april is het begin van het rijstseizoen in Ninh Binh. De velden zijn hier het groenst in april/begin mei en worden eind mei/begin juni goudgeel, wanneer de oogst begint.

 

U brengt een bezoek aan de oude hoofdstad van Hoa Lu voor een glimp van de eerste drie gecentraliseerde feodale staten van Vietnam: de Dinh-dynastie, de Le-dynastie en de Ly-dynastie. Hoewel de oude citadel waarschijnlijk is verdwenen, staan ​​de tempels van de Dinh- en Le-dynastieën er nog steeds, omringd door rijstvelden en bergen.

 

Daarna vervolgt u uw tour naar Bich Dong, dat door een koning werd bekroond als de "op één na mooiste grot van Vietnam". De grot is versierd met prachtige stalactieten en stalagmieten in verschillende vormen en kleuren. Beklim Ngu Nhac Son (Buddha Palm Mountain) om te genieten van het panoramische uitzicht dat wordt gecreëerd door bergen, rivieren, pagodes en tempels.

 

Vandaag bezoekt u ook Tam Coc, bekend als "Ha Long Bay op het land”. Het landschap werd gevormd door de Ngo Dong-rivier die door een berg stroomt. Bij aankomst neemt een getrainde lokale roeier u mee op een prachtige waterweg omzoomd met rijstvelden. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de karstformatie terwijl u de grotten te midden van torenhoge bergen verkent. Onderweg maakt u ook een stop bij de Thai Vi-tempel.

 

Na een dag vol fantastische bezoeken en ervaringen, wordt u rond 17.00 teruggebracht bij uw hotel.

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 4: HANOI - HA LONG BAY OF LAN HA BAY

Inbegrepen maaltijden: ontbijt, lunch en diner

Vandaag wordt u tussen 08.00 en 08.45 uur opgehaald door uw chauffeur in de lobby van uw hotel, om vervolgens in een comfortabele shuttle naar Ha Long Bay te worden gebracht.

 

Let op: De reisroute kan aan veranderingen onderhevig zijn door weersomstandigheden of andere lokale omstandigheden.

 

Bij aankomst begint u aan een van de meest luxueuze cruises in de baai, die deel uitmaakt van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Geniet van een welkomstdrankje, check in bij uw hut en eet u een lunch terwijl de boot langzaam naar de baai vaart (Ha Long Bay of Lan Ha Bay). U vaart langs de rotsformaties en zult de schoonheid van de baai ontdekken door middel van een reeks fascinerende excursies.

 

's Avonds geniet u van een diner aan boord en is er op aanvraag een nachtvisservice beschikbaar.

Overnachting op een boot in Ha Long.

 

DAG 5: HA LONG BAY OF LAN HA BAY - HANOI - HO CHI MINH STAD OF HA LONG BAY OF LAN HA BAY - HANOI - NHA TRANG (AFHANKELIJK VAN DE GEKOZEN AANBIEDING) 

Inbegrepen maaltijden: ontbijt/brunch

Na een nacht op het water ontwaakt u in een prachtig landschap. Bekijk de zonsopgang en oefen Tai Chi op het dek. Terwijl u door de baai vaart geniet u van uw ontbijt. U vaart langs verschillende rotsen en eilandjes, grotten en vissersdorpen.

 

Rond 10.30 uur gaat u weer van boord en wordt u met een transfer naar de luchthaven van Hanoi gebracht voor uw vlucht naar uw volgende bestemming. Eenmaal daar aangekomen, brengt een transfer u naar uw hotel.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad OF Nha Trang (afhankelijk van de gekozen aanbieding).

Dag 6, 10 of 13: Ho Chi Minh Stad (afhankelijk van gekozen aanbieding)

Inbegrepen maaltijden: ontbijt en lunch

Na het ontbijt vertrekt u met uw gids voor een excursie om enkele van de belangrijke bezienswaardigheden van de stad te zien. U bezoekt het War Remnants Museum, dat een gedeeltelijk maar levendig beeld geeft van de Amerikaanse oorlog door de ogen van de Vietnamezen. (Houd er rekening mee dat sommige exposities erg grafisch en gevoelig zijn).

 

Ook gaat u naar een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de stad, het Herenigingspaleis, de voormalige residentie van de gouverneur-generaal van Indochina en vervolgens president van de Republiek Zuid-Vietnam tot de val van de republiek op 30 april 1975. Wandel door het paleis en bewonder het ongelooflijke architecturale werk terwijl u van uw gids leert over de geschiedenis van Ho Chi Minh Stad.

 

Vervolgens zet u koers naar een van de meest historische bezienswaardigheden van Ho Chi Minh Stad: de Notre Dame. Dit rood bakstenen gebouw met twee torenspitsen is geïnspireerd op het originele bouwwerk in Parijs. Steek vervolgens het plein over naar het centrale postkantoor, ontworpen door de Franse architect Gustav Eiffel, voordat hij beroemd werd met zijn Eiffeltoren.

 

's Middags gaat u naar het bruisende Chinatown, plaatselijk bekend als Cho Lon, met zijn kleurrijke sfeer en mysterieuze tempels. Hier bezoekt u ook de Thien Hau-tempel. Dwaal door de smalle straatjes om de Chinese architectuur te bewonderen en verken de bezienswaardigheden van Chinatown.

 

Bij uw terugkeer naar het stadscentrum stop u bij de Ben Thanh-markt om te winkelen en uw onderhandelingsvaardigheden te ontdekken. Eén ding staat vast: u zult thuiskomen met een aantal ongewone items die u voor altijd zullen herinneren aan deze bijzondere dag.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 7, 11 OF 14: HO CHI MINH STAD - MEKONG DELTA - HO CHI MINH STAD (AFHANKELIJK VAN DE GEKOZEN AANBIEDING)

Inbegrepen maaltijden: ontbijt en lunch

Uw chauffeur haalt u vandaag om 08.00 uur op bij uw hotel. Wissel de bruisende stad een dagje in om uitgestrekte rijstvelden en kleurrijke fruitboerderijen verkennen. U eerste bestemming vandaag is Ben Tre, de toegangspoort tot de Mekong Delta.

 

Aangekomen bij de pier, maak u een reis langs de Mekong Rivier en geniet u van het landschap en het rivierleven terwijl u seizoensgebonden tropisch fruit en lokale specialiteiten proeft. Bezoek Thom's drijvende kokosmarkt langs de waterweg om een ​​glimp op te vangen van de bruisende kokoshandel. Houd uw camera bij de hand, want deze bruisende markt op het water, gevuld met lokale boten en kokosnoten, biedt uitstekende fotomomenten. Maak gebruik van een roeiboottocht om via kleinere kanalen dieper het platteland in te gaan.

 

Een tocht van 30 minuten over de Mekong Rivier brengt u naar een afgelegen eiland, waar het leven eenvoudig en traag is en waar mensen dicht bij de natuur leven. Volg de lokale gids voor een wandeling over de verborgen paden die zachtjes langs de rivier slingeren om de landelijke schoonheid te verkennen. U wordt omringd door weelderige fruitboerderijen en kleurrijke lotusvijvers. U steekt houten bruggen over en maakt contact met de lokale bevolking om meer te weten te komen over hun levensonderhoud.

 

Stop bij een lokaal huis voor thee, een voetenbad met traditionele kruiden en een kookles. Geniet van de gastvrijheid en van een heerlijke huisgemaakte lunch met lokale specialiteiten gemaakt van verse ingrediënten. Na de lunch kunt u ontspannen in een hangmat voordat u terugkeert naar Ho Chi Minh Stad, waar u aan het einde van de dag weer terug zult zijn.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 8, 12 OF 15: VERTREK VANUIT HO CHI MINH STAD (AFHANKELIJK VAN DE GEKOZEN AANBIEDING)

Inbegrepen maaltijden: ontbijt

Na het ontbijt in uw hotel wordt u met een transfer naar de luchthaven van Ho Chi Minh Stad gebracht voor uw vlucht naar huis.

Strandverblijf in Nha Trang (rondreis van 11 of 14 nachten)

UW RONDREIS VAN 11 NACHTEN

Indien u kiest voor de rondreis van 11 nachten met een strandverblijf in Na Trang, ziet uw reisschema er als volgt uit vanaf dag 5:

 

DAG 5: HA LONG BAY OF LAN HA BAY - HANOI - NHA TRANG

Inbegrepen maaltijden: ontbijt/brunch

Na een nacht op het water ontwaakt u in een prachtig landschap. Bekijk de zonsopgang en oefen Tai Chi op het dek. Terwijl u door de baai vaart geniet u van uw ontbijt. U vaart langs verschillende rotsen en eilandjes, grotten en vissersdorpen.

 

Rond 10.30 uur gaat u weer van boord en wordt u met een transfer naar de luchthaven van Hanoi gebracht voor uw vlucht naar uw volgende bestemming. Eenmaal daar aangekomen, brengt een transfer u naar uw hotel.

Overnachting in Nha Trang.

 

DAG 6 TOT 8: NHA TRANG 

Inbegrepen maaltijden: ontbijt

De komende dagen heeft u vrije tijd om te ontspannen op het strand en bij het zwembad. Nha Trang is een van de meest populaire strandbestemmingen van Vietnam en tijdens uw verblijf zult u vast en zeker ontdekken waarom!

Overnachting in Nha Trang.

 

DAG 9: NHA TRANG - HO CHI MINH STAD 

Inbegrepen maaltijden: ontbijt

Na het ontbijt in uw hotel heeft u vrije tijd in Nha Trang totdat u wordt opgehaald door uw transfer die u naar de luchthaven van Nha Trang brengt voor uw vlucht naar Ho Chi Minh Stad.

 

Bij aankomst in Ho Chi Minh Stad wordt u op de luchthaven welkom geheten door uw gids en met een transfer naar uw hotel gebracht.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 10: HO CHI MINH STAD

Zie bovenstaande beschrijving.

 

DAG 11: HO CHI MINH STAD - MEKONG DELTA - HO CHI MINH STAD 

Zie bovenstaande beschrijving.

 

Dag 12: VERTREK UIT HO CHI MINH STAD 

Zie bovenstaande beschrijving.

 

UW RONDREIS VAN 14 NACHTEN

Indien u kiest voor de rondreis van 14 nachten met een strandverblijf in Na Trang, ziet uw reisschema er als volgt uit vanaf dag 5:

 

DAG 5: HA LONG BAY OF LAN HA BAY - HANOI - NHA TRANG 

Inbegrepen maaltijden: ontbijt/brunch

Na een nacht op het water ontwaakt u in een prachtig landschap. Bekijk de zonsopgang en oefen Tai Chi op het dek. Terwijl u door de baai vaart geniet u van uw ontbijt. U vaart langs verschillende rotsen en eilandjes, grotten en vissersdorpen.

 

Rond 10.30 uur gaat u weer van boord en wordt u met een transfer naar de luchthaven van Hanoi gebracht voor uw vlucht naar uw volgende bestemming. Eenmaal daar aangekomen, brengt een transfer u naar uw hotel.

Overnachting in Nha Trang.

 

DAG 6 TOT 11: NHA TRANG

Inbegrepen maaltijden: ontbijt

De komende dagen heeft u vrije tijd om te ontspannen op het strand en bij het zwembad. Nha Trang is een van de meest populaire strandbestemmingen van Vietnam en tijdens uw verblijf zult u vast en zeker ontdekken waarom!

Overnachting in Nha Trang.

 

DAG 12: NHA TRANG - HO CHI MINH STAD 

Inbegrepen maaltijden: ontbijt

Na het ontbijt in uw hotel heeft u vrije tijd in Nha Trang totdat u wordt opgehaald door uw transfer die u naar de luchthaven van Nha Trang brengt voor uw vlucht naar Ho Chi Minh Stad.

 

Bij aankomst in Ho Chi Minh Stad wordt u op de luchthaven welkom geheten door uw gids en met een transfer naar uw hotel gebracht.

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 13: HO CHI MINH STAD

Zie bovenstaande beschrijving.

 

DAG 14: HO CHI MINH STAD - MEKONG DELTA - HO CHI MINH STAD 

Zie bovenstaande beschrijving.

 

Dag 15: VERTREK UIT HO CHI MINH STAD 

Zie bovenstaande beschrijving.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 4 en 5* hotels of in 5* hotels volgens programma
  • 1 nacht Halong Bay cruise
  • Pension volgens programma
  • Engelstalige gids zoals vermeld in programma
  • Alle entreegelden en boottickets volgens programma
  • Overheidsbelastingen en servicekosten
  • Transfers in een voertuig met airconditioning volgens programma (behalve in Ha Long)

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw rondreis kunt u kiezen tussen 4 en 5* hotels, en uitsluitend 5* hotels.

 

Uw 4 en 5* hotels:

- Hanoi: The Q Hotel 4* (of gelijkwaardig)

- Ha Long: Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)

- Ho Chi Minh Stad: Premium Kamer - Mai House 5* (of gelijkwaardig)

 

Uw 5* hotels:

- Hanoi: Melia 5* (of gelijkwaardig)

- Ha Long: Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)

- Ho Chi Minh Stad: Mai House 5* (of gelijkwaardig)

 

Indien u kiest voor het optioneel strandverblijf van 4 of 7 nachten:


- Nha Trang: Deluxe Kamer met tuinzicht in het Amiana Resort 5* (of gelijkwaardig)

 

Bovendien profiteert u in Nha Trang van een aantal extra voordelen:

- Bij verlenging van 4 nachten: 1 diner (exclusief drankjes) of luxe voetbehandeling van 60 minuten (per verblijf)

- Bij verlenging van 7 nachten: 1 diner (exclusief drankjes, per verblijf)

- 25% korting op het spa- en moddermenu

- 10% korting op eten en drinken

- 20% korting op excursies

Uw pension

Tijdens uw rondreis geniet u van inbegrepen maaltijden volgens het programma.

 

Indien u kiest voor het optioneel strandverblijf in Nha Trang, begint u uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reist u mee naar het ‘Land van de rijzende draak’?

 

Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zich tijdens uw reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder u zullen behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

 

Tijdens de rondreis:
- Accommodatie in 4 en 5* hotels of in 5* hotels volgens programma
- 1 nacht Halong Bay cruise
- Pension volgens programma
- Engelstalige gids zoals vermeld in programma
- Alle entreegelden en boottickets volgens programma
- Overheidsbelastingen en servicekosten
- Transfers in een voertuig met airconditioning volgens programma (behalve in Ha Long)

 

Tijdens de optionele verlenging naar Nha Trang:
- Verblijf in het Amiana Resort
- Pension volgens het programma
- Bij verlenging van 4 nachten: 1 diner (exclusief drankjes) of luxe voetbehandeling van 60 minuten (per verblijf)
- Bij verlenging van 7 nachten: 1 diner (exclusief drankjes, per verblijf)
- 25% korting op het spa- en moddermenu
- 10% korting op eten en drinken
- 20% korting op excursies

 

Transport:
- Binnenlandse vlucht(en) (incl. 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage)
- Alle transfers inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Vietnam met optioneel strandverblijf in Nha Trang