Privérondreis: Centraal Vietnam met mogelijke strandverlenging in Da Nang - Hoi An - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een onvergetelijke rondreis door het veelzijdige Vietnam
  • Verlaat de gebaande paden in Phong Nha, de thuisbasis van de grootste grot ter wereld.
  • Leer meer over de geschiedenis van de Vietnamoorlog in een emblematisch gebied
  • Kies voor een verlenging om te genieten van het charmante stadje Hoi An

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Volg ons voor een unieke privérondreis door het prachtige Vietnam! Gedurende 10 nachten / 11 dagen wisselt u grotten en jungle af terwijl u leert over de geschiedenis van dit bijzonder land. U zult snel in de ban raken van de landschappen die u zult bewonderen en de plaatsen die u tijdens uw reis zult bezoeken. Voor wat extra ontspanning kunt u uw vakantie uitbreiden met een strandverlenging van 3 nachten in Hoi An! 

 

Uw reisprogramma:

Rondreis in 10 nachten / 11 dagen:
Dag 1: Hanoi - Aankomst
Dag 2: Hanoi - Stadstour
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay - cruise en overnachting aan boord
Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Dong Hoi Vlucht - Phong Nha
Dag 5: Phong Nha - Botanische tuin & Paradijselijke grotten
Dag 6: Phong Nha - Tu Lan Grotten (of vergelijkbaar)
Dag 7: Phong Nha - DMZ - Vinh Moc - Hue
Dag 8: Hue
Dag 9: Hue - Vlucht naar Ho Chi Minh Stad
Dag 10: Ho Chi Minh Stad
Dag 11: Ho Chi Minh Stad - Vertrek

Strandverlenging van 3 nachten aan Hoi An Beach:
Dag 9: Hue - Da Nang - Hoi An
Dag 10: Hoi An
Dag 11: Hoi An
Dag 12: Da Nang - Vlucht naar Ho Chi Minhstad
Dag 13: Ho Chi Minh Stad
Dag 14: Ho Chi Minh Stad - Vertrek

Klaar om met ons te vliegen?

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Hanoi - Aankomst

Na een lange vlucht komt u aan in de bijna duizend jaar oude hoofdstad - Hanoi.

De gids ontmoet u op de luchthaven Noi Bai en begeleidt u naar het hotel in het centrum van de stad.

 

Overnachting in Hanoi.

*Opmerking: Kamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.

 

DAG 2: HANOI - STADSTOUR

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel. 08u30: Vertrek uit het hotel en bezoek aan het authentieke dorp Ngoc Ha, één van de charmantste woonwijken van de bruisende metropool. We wandelen door smalle straatjes, bezoeken de dorpsmarkt, de tempel en het historische Huu Tiep meer, waar een B52 vliegtuig werd neergeschoten, en hebben interactie met de dorpelingen.

Op een paar minuten lopen ligt het complex gewijd aan Ho Chi Minh, de stichter van de natie, die door de Vietnamezen liefkozend 'Oom Ho' wordt genoemd.

We bezoeken:

  • Ho Chi Minh's historische mausoleum, een imposant monument gebouwd om te dienen als oom Ho's laatste rustplaats (Let op: het mausoleum is gesloten op maandag, vrijdag en elke namiddag).
  • Het Ba Dinh Plein, waar president Ho Chi Minh op 2 september 1945 de Onafhankelijkheidsverklaring van de Democratische Republiek Vietnam voorlas.
  • Het presidentieel paleis.
  • One Pilar Pagode, symbool van de stad Hanoi

 

Het laatste bezoek van de ochtend is de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam. De dag gaat verder met een wandeling door de smalle straatjes van de oude wijk, bekend om zijn '36 straten met 36 producten'.

De 36 smalle straatjes van het Oude Kwartier hebben, net als sinds de 15e eeuw, namen die de handel weerspiegelen die er vroeger plaatsvond: Silk Street, Rice Street, Paper Street, Lacquerware Street en Jewellery Street. Proef eierkoffie, een specialiteit van Hanoi.

 

Sluit uw dag af met een wandeling rond het schilderachtige Hoan Kiem Meer, het 'Meer van het Teruggekeerde Zwaard', genoemd naar een magisch zwaard dat ooit door de meest vereerde helden werd gebruikt om de Chinese Ming Dynastie te verslaan, en dat vervolgens werd teruggegeven aan de gouden schildpadgod van het meer.

 

Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay

Ontbijt, lunch (exclusief drankjes) & diner (exclusief drankjes)

Ontbijt in uw hotel. Rond 07:45 uur haalt de chauffeur u op uit de lobby van uw hotel. U reist in een comfortabele limousine shuttlebus (zonder gids) van Ha Noi naar Ha Long Bay, geklassificeerd als Werelderfgoed. Bij aankomst gaat u aan boord van één van de luxe cruises in de baai, geniet u van het welkomstdrankje, checkt u in in uw hut en luncht u terwijl de boot langzaam naar de baai vaart (Ha Long Bay of Lan Ha Bay), de rotsformatie passeert en de schoonheid van de baai ervaart met een reeks fascinerende excursies. Diner aan boord. In de avond is de nachtvisservice beschikbaar op aanvraag.

 

Overnachting aan boord.

*Opmerking: Houd er rekening mee dat routes onderhevig zijn aan verandering door havenautoriteiten, vaaromstandigheden, weersomstandigheden of beschikbaarheid van de boot.

 

DAG 4. HALONG BAY - HANOI - DONG HOI VLUCHT - PHONG NHA

Brunch

's Morgens zonsopgang en Tai Chi oefening op het zonnedek.
De cruise vaart verder door de baai, langs prachtige karst formatie en u geniet van meer excursies om de baai te verkennen. Einde van de cruise rond 10:30 - 11:00 uur.

 

De limousine shuttle bus brengt u terug naar Hanoi, vanaf hier brengt een privé chauffeur u naar Noi Bai luchthaven voor een middagvlucht naar Dong Hoi. Bij aankomst brengt de chauffeur u verder naar Phong Nha (58 km ~ 1 uur rijden).

Phong Nha is de thuisbasis van 's werelds grootste grotten en tropisch regenwoud en biedt aan natuur en avontuur liefhebbers talloze outdoor activiteiten: fietsen, kajakken, varen, grotten verkennen, bergbeklimmen en bos trekking.

 

Overnachting in Phong Nha.

 

DAG 5. PHONG NHA - BOTANISCHE TUIN  & PARADIJSELIJKE GROT

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Ontbijt in het hotel. Om 8u30 wordt u opgehaald bij uw hotel en rijdt nu naar Phong Nha Botanic Garden, een natuurlijk bos met veel bloemen en dieren.

Aangekomen in de tuin, bezoekt u het Exhibition House voor een overzicht van de waardevolle natuurlijke hulpbronnen van het bos en zijn unieke omgeving. Wandel naar het Animal Rehabilitation Center om te leren hoe bedreigde diersoorten worden gered van stropers of gerehabiliteerd na verwondingen.

Geniet van een fascinerende wandeling door de diverse flora en fauna en het schilderachtige landschap van het oerbos. Neem een korte pauze bij het Hoang Anh meer gevuld met het heldere smaragdgroene water. In het hart van het bos heeft u meer kans om dicht bij de pauw te komen, een van de mooiste en meest gewilde vogel ter wereld.


Wandeling door de jungle naar de zeer schilderachtige Gio waterval met zijn 30 meter hoogte, een reeks spectaculaire watervallen tussen steile rotswanden. Wandel terug naar het hoofdkwartier van de tuin en observeer de wilde dieren van dichtbij terwijl onze expert u meer informatie geeft over de fauna en flora van het gebied.

Bezoek de spectaculaire Paradise Cave  die wordt beschouwd als een van de grootste complexen van grotten in de wereld. Omgeven door beboste karstpieken, heeft dit opmerkelijke grotsysteem kathedraalachtige ruimtes met kolossale stalagmieten en glinsterende stalactieten, elk deel van de grot opent zich in een andere ruimte, met gigantische natuurlijk gevormde silhouetten van eenhoorns, leeuwen en draken.

 

Overnachting in Phong Nha.

Dag 6: Phong Nha - Tu Lan Grotten (of vergelijkbaar)

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Een dag vol actie om de prachtige grotten van het Tu Lan grottenstelsel te verkennen, inclusief trekking, klimmen, zwemmen en picknick lunch bij een waterval. Deze tour is voor reizigers die weinig tijd hebben of niet in de jungle willen slapen - maar toch de grotten willen verkennen.

07:00 - 07:30 U wordt opgehaald in het hotel en rijdt een uur naar het Oxalis Adventure kantoor in Tan Hoa, gelegen op 70km van Phong Nha. Hier krijgt u een veiligheidsbriefing, tekent u het vrijwaringsformulier en ontvangt u de benodigde uitrusting voor de trekking.

 

De tocht begint na de briefing met een vlak pad langs pindavelden en grazende buffels en koeien. Een rivieroversteek leidt naar een rotsachtige helling van 60 meter. Hier bezoekt u Little Rat Cave met tal van unieke uitdagingen en mogelijkheden om prachtige foto's te maken. Ga door de uitgang van de grot en daal af naar de Rat Waterval, waar u luncht en voldoende tijd heeft om te zwemmen in de wildernis.

 

Na de lunch trekt u terug langs de rivier en maakt u een korte klim naar Rat Cave, een kleine maar mooie grot. Verlaat Rat Cave en ga terug over de buffelvelden naar het kantoor waar een koud drankje wacht. Neem een douche en transfer naar Phong Nha tussen 18:30 en 19:30 uur.

 

Opmerkingen:

  • Vereist: Basisconditie, enkele sportieve activiteiten
  • Verwacht: Gemakkelijke paden, enkele rotsachtige stukken & optioneel zwemmen
  • Gemakkelijke tot matige trekking: 8 km trekking met tot 500 m speleologie, 60 m hoogteverschil
  • Zwemmen bij de waterval
  • Rivier oversteken
  • Seizoen: alleen van februari tot half september (afhankelijk van de weersomstandigheden)
  • Deze excursie is gegarandeerd vanaf 4 personen en bij goed weer. Indien minder dan 4 personen en het weer het niet toelaat, wordt deze excursie vervangen door een andere.

 

Wordt voor u voorzien:

  • Speleologie en veiligheidsuitrusting: speleologiehelm, speleologiehoofdlamp, zwemvest, handschoenen
  • Basis canvas wandelschoenen (alleen als u geen eigen paar hebt) maat 36 - 46
  • Maaltijden: picknick lunch
  • Professionele Engelssprekende gids en veiligheidsassistenten
  • Kruier om maaltijden te bereiden en water te pompen
  • Gedeelde droge box voor telefoons en kleine camera's (beperkte beschikbaarheid voor grotere camera's)
  • Waterfilter (alleen gebruikt door gids en dragers)
  • Milieuvriendelijk composttoilet met westerse toiletbril op de lunchplaats
  • EHBO-kit en medische reddingsuitrusting (alleen gebruikt door gidsen en dragers)
  • Veilige opslagruimte in het hoofdkwartier van Oxalis om de bagage op te slaan die u niet meeneemt tijdens de trektocht

 

Zelf voorzien:

  • 1 lange broek (gemakkelijk te drogen) en 1 shirt met lange mouwen om te dragen tijdens de tocht (snel droog)
  • 1 paar wandelschoenen - moeilijk terrein, goed schoeisel noodzakelijk. Gore-Tex/waterdichte laarzen worden NIET aanbevolen omdat ze niet goed afvoeren 
  • 1 rugzak (15-20l) voor persoonlijke spullen
  • 1 kledingwissel voor na de tocht
  • 1 paar kuitlange dichtgeweven sokken (geen enkelsokken!)
  • Persoonlijke spullen: muggenspray, zonnebril, hoed, camera

 

Overnachting in Phong Nha.

 

DAG 7. PHONG NHA - KHE SANH - DMZ - HUE 

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Ontbijt in het hotel. Vroeg in de ochtend vertrek uit Hue richting Dong Ha provincie en de Demilitarized Zone (DMZ), een iconisch oorlogsgebied langs de prachtige Ben Hai rivier. Ingesteld na de Eerste Indochina Oorlog, was de 17e Parallel de scheidingslijn tussen het voormalige Noord- en Zuid-Vietnam, en waarschijnlijk ook het betwiste stuk grondgebied.

Vandaag reist u door het voormalige Noord-Zuid grensgebied, met een kans om de voormalige Amerikaanse militaire basis van Khe Sanh, de Rockpile, de Dakrong hangbrug, het Lang Vay Special Forces Camp, de Hien Luong Brug op de 17e Parallel, en de Ho Chi Minh Trail te zien...

Stop bij de Oude Citadel van Quang Tri. Gelegen langs de Thach Han rivier, was de citadel vroeger het administratieve hoofdkantoor van de Nguyen Dynastie en ook de plaats van een bloedige strijd tijdens het Eastertide Offensief in 1972.

Vervolg uw bezoek aan de Vinh Moc tunnels waar u kunt leren hoe een dorp ondergronds werd gebouwd om de bombardementen tijdens de oorlog te vermijden. Het complex bestaat uit waterputten, keukens en kamers voor elke familie.

Na de lunch in een lokaal restaurant rijdt u terug naar het centrum van Hue.

 

Overnachting in Hue.

 

DAG 8. HUE 

Ontbijt

Ontbijt in het hotel. Vrije tijd om de oude hoofdstad op eigen tempo te ontdekken. Hue is beroemd om zijn geschiedenis en architectuur; u kunt hier koningsgraven, de citadel en pagode zien. Het platteland is ook leuk om te verkennen.

 

Overnachting in Hue.

DAG 9. HUE - VLUCHT NAAR HO CHI MINH - STADSTOUR

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel, transfer (privétransfer zonder gids) naar de luchthaven voor de vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst haalt uw gids en chauffeur u op en rijdt u naar het hotel om bagage achter te laten (kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur).

 

U bezoekt het herenigingspaleis en de Notre Dame kathedraal, de koloniale wijken en de Ben Thanh markt.

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 10. HO CHI MINH

Ontbijt

Vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen of neem onze optionele excursie (niet inbegrepen in de prijs) naar de Ben Tre provincie van de Mekong Delta. 

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 11: VERTREK UIT HO CHI MINH STAD

Ontbijt

Na het ontbijt is het tijd om vaarwel te zeggen tegen dit bijzonder land en met een rugzak vol herinneringen weer naar huis te keren.

Optionele verlening van 3 nachten in Da Nang - Hoi An

DAG 9. HUE - DANANG - HOIAN

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel. Deze ochtend maken we een 3-3,5 uur durende rit naar Hoi An (zonder gids). De reis van Hue naar Hoi An wordt verbonden door de beroemde Hai Van Pass. Een opmerkelijk stuk bergweg van 24 kilometer, aan de kust met uitzicht op de Oost-Vietnamese Zee. Het is een van de mooiste schilderachtige routes in Vietnam.

Vrije tijd om te ontspannen en te genieten van het zwembad en het strand.

 

Overnachting in Hoi An.

 

DAG 10. HOI AN - VRIJE DAG 

Ontbijt

Vrije dag in alle rust, een voetmassage van 30 minuten en een afternoon tea in uw hotel.

Onze suggestie:

  • Ontspan in uw hotel.
  • Fiets om de omliggende dorpjes te ontdekken.
  • Ga winkelen in de oude stad.
  • Geniet van het zwembad in uw hotel of het strand.

 

Overnachting in Hoian.

 

DAG 11. HOI AN

Ontbijt

Vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of neem de fiets of de bus volgens het schema van het hotel om naar het An Bang strand te gaan, een zeer mooi strand op ongeveer 5 km van het stadscentrum of kies voor één van onze optionele excursies (niet inbegrepen in de prijs).

 

Overnachting in Hoi An.

 

DAG 12. HOI AN - DA NANG - VLUCHT NAAR HO CHI MINH- STADSTOUR

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel, transfer (privétransfer zonder gids) naar de luchthaven voor de vlucht naar Ho Chi Minh. Bij aankomst halen uw gids en chauffeur u op en brengen u naar het hotel om uw bagage achter te laten (kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur).

 

U bezoekt het herenigingspaleis en de Notre Dame kathedraal, de koloniale wijken en de Ben Thanh markt.

 

Overnachting in Ho Chi Minh.

 

DAG 13. SAIGON

Ontbijt

Vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen of neem onze optionele tour naar de Ben Tre provincie van de Mekong Delta (niet inbegrepen in de prijs).

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.


DAG 14. HO CHI MINH - VERTREK

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer (privétransfer zonder gids) naar de luchthaven voor de terugvlucht. Check-out tijd is 12:00.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Pension volgens programma
  • Transfer in voertuig met airconditioning en privéchauffeur (behalve voor Ha Long Bay)
  • Transfer Hanoi - Ha Long Bay - Hanoi per minibusje
  • Entreegelden, boot- en fietskosten waar van toepassing
  • Lokale Engelssprekende gids volgens programma
  • 1x voetmassage (30 min.) in Hoi An per persoon vanaf 16 jaar tijdens de rondreis van 13 nachten
  • Binnenlandse vluchten Hanoi - Dong Hoi en Hue/Danang - Ho Chi Minh Stad (incl. 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage)

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Neem elke avond een ontspannende pauze in zorgvuldig geselecteerde 4- en 5*-etablissementen. 

 

Uw hotels tijdens de rondreis :
- Hanoi: The Q Hotel 4* in Deluxe kamer (of gelijkwaardig)
- Ha Long: Indochine Cruise 5* luxe in Junior Suite (of gelijkwaardig)
- Phong Nha: Chay Lap Farmstay 4* in Mountain Kamer(of gelijkwaardig)
- Hue: Senna Hotel 5* in Premium Senna Kamer (of gelijkwaardig)
- Saigon: Equatorial hotel 4* in Deluxe kamer (of gelijkwaardig)

 

Uw hotel tijdens de verlenging:
- Hoi Han : Bliss Hoi An Beach Resort & Spa 4* in Deluxe kamer (of gelijkwaardig)

Uw pension

U geniet tijdens uw rondreis van pension aangepast aan het programma


Tijdens de rondreis ontbijt u van dag 2 tot en met dag 11, behalve op dag 4, dan geniet u van een brunch. U geniet ook van een lunch (exclusief drankjes) op de dagen 3, 5, 6 en 7 en een diner (exclusief drankjes) op dag 3.

Als u kiest voor de strandverlenging van 3 nachten, blijft u voor het ontbijt.

Kies voor extra opties

Journée complète au village Thuy Bieu & Citadelle Impériale, déjeuner compris

Kies voor extra opties

Un jour de visite du sanctuaire de My Son et de l’ancien quartier de Hoian (déjeuner inclus) – excursion privée

Kies voor extra opties

Découverte de la campagne de HOian à vélo & bateau– Déjeuner inclus - excursion privée

Kies voor extra opties

Delta du Mékong en profondeur (Province de Ben Tre) – Déjeuner inclus – min 2 pax

Kies voor extra opties

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reist u mee naar het ‘Land van de rijzende draak’?

 

Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zich tijdens uw reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder u zullen behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens programma

- Pension volgens programma

- Transfer in voertuig met airconditioning en privéchauffeur (behalve voor Ha Long Bay)

- Transfer Hanoi - Ha Long Bay - Hanoi per minibusje

- Entreegelden, boot- en fietskosten waar van toepassing

- Lokale Engelssprekende gids volgens programma

- 1x voetmassage (30 min.) in Hoi An per persoon vanaf 16 jaar tijdens de rondreis van 13 nachten

- Binnenlandse vluchten Hanoi - Dong Hoi en Hue/Danang - Ho Chi Minh Stad (incl. 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage)

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis: Centraal Vietnam met mogelijke strandverlenging in Da Nang - Hoi An