Rondreis van 7 nachten door Thailand + optionele verlenging naar Deevana Plaza Krabi Aonang 4* - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Onze tips & aanraders

  • Profiteer van een perfect samengestelde tour om het zuiden van Thailand te ontdekken
  • Beleef de dynamiek van Phuket en haar stranden
  • Geniet van een ontspannende pauze op het eiland Koh Yao Yai
  • Ontdek de 4 islands die zich bevinden in de prachtige Phang Nga Bay

De beoordeling van onze klanten

Deze tour is speciaal ontworpen om je een goed beeld te geven van Zuid-Thailand. Je ontdekt weelderige landschappen, lokale steden en dorpen, stranden en rotspartijen... En bovenal geniet je van een aantal uitzonderlijke ervaringen!

Jean-Charles

Welkom in... Thailand!

Een land dat weet hoe het zijn bezoekers het perfecte vakantiegevoel moet geven! Ga mee op een rondreis door dit prachtige land en bezoek Phuket, Koh Yao Yai Island en Krabi.

 

Je hebt de keuze uit de volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1: Rondreis van 7 nachten

Aanbieding 2: Rondreis van 7 nachten + verlenging van 3, 5 of 7 nachten in Krabi

Reisprogramma

Geniet van een rondreis van 7 nachten die je naar werkelijk prachtige droomlandschappen brengt. Je start in het toeristische Phuket, neemt dan de boot naar Koh Yao Yai Island, waar je kennis kan maken met het authentieke Thaise eilandleven en eindigt in Krabi. Onderweg heb je voldoende vrije tijd om te doen en laten wat je zelf wil!

 

Reisroute:

Dag 1: Aankomst Phuket
Dag 2: Phuket: eilandtour
Dag 3: Phuket: vrije dag
Dag 4: Phuket - Koh Yao Yai Island
Dag 5: Koh Yao Yai Island: vrije dag
Dag 6: Koh Yao Yai Island - Krabi
Dag 7: Krabi
Dag 8: Krabi - vertrek naar huis/verlenging

Reisbeschrijving

Phuket

Dag 1: Aankomst Phuket

Bij aankomst op de luchthaven van Phuket word je opgewacht door een medewerker en naar je hotel gebracht.

Diner (excl. drankjes) en overnachting met ontbijt in Phuket

 

Dag 2: Phuket: eilandstour

Een gids neemt je vandaag mee naar de uitkijkpunten van Kata en Cape Prompthep, de oude tempel van Wat Chalong, een cashewnotenfabriek en een parelfabriek.

Lunch met lokale gerechten (excl. drankjes)

De rest van de dag kan je ontspannen of Phuket op eigen houtje verkennen.

Diner (exclusief drankjes) en overnachting met ontbijt in Phuket

 

Dag 3: Phuket: vrije dag

Geniet van vrije tijd in phuket, een idyllische stad die ook wel de ‘Parel van het Zuiden’ wordt genoemd. Naast adembenemende stranden heeft de oude binnenstad van Phuket heel wat verrassingen voor je in petto. Het is bovendien ook een waar paradijs voor duikliefhebbers.

Diner (exclusief drankjes) en overnachting met ontbijt in Phuket

Koh Yao Yai Island

Dag 4: Phuket - Koh Yao Yai Island

Vanaf het hotel word je naar de pier gereden waar je op de speedboot stapt naar Koh Yao Yai, een sereen eiland in Thailand's Phang Nga Bay, bekend om zijn prachtige stranden, weelderige junglelandschappen en een kans om het traditionele Thaise eilandleven te ervaren. Breng de dag door met het spotten van apen die kokosnoten plukken en leer meer over het extractieproces van rubber en de rijstteelt. Waarschijnlijk zie je ook de waterbuffel, een cultureel symbool van Thailand.

Maak je eigen lunchdessert (Thaise banaan met kokosmelk)

Diner (excl. drankjes) en overnachting met ontbijt op Koh Yao Yai Island

 

Dag 5: Koh Yao Yai Island: vrije dag

Een dag om te doen en laten wat je zelf wil!

Diner (excl. drankjes) en overnachting met ontbijt op Koh Yao Yai Island

Krabi

Dag 6: Koh Yao Yai Island - Krabi

We gaan op weg naar de ruïnes van Wat Tha Sai, die zich onderscheiden door de teakhouten architectuur die is ontworpen in de traditionele Thaise stijl, met delicaat houtsnijwerk dat vooral de raampanelen domineert.

Vervolgens gaan we naar de Suwankuha Grottempel, ook wel bekend als de "Apentempel", met het beeld van de liggende Boeddha.

Lunch (excl. drankjes) in een lokaal restaurant

Na de middag stoppen we bij Wat Bang Riang, een verbazingwekkende heuveltempel die hoog in de bergen ligt in de provincie Phang Nga.

Diner (excl. drankjes) en overnachting met ontbijt in Krabi

 

Dag 7: Krabi

Op het programma staat vandaag een sightseeingtour langs de beroemde 4 Islands van Phang Nga Bay. Al eilandhoppend bezoek je Phra Nang cave en de eilanden Tup, Chicken en Poda. maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden.

Picknicklunch van rijst, kip en gebakken groenten op het strand.

Geniet van een zee rijk aan koralen en vissen, kristalhelder water en witte zandstranden omzoomd met kokospalmen.

Diner (excl. drankjes) en overnachting met ontbijt in Krabi

 

Dag 8: Krabi - vertrek naar huis/verlenging

Na een laatste ontbijt is het tijd om aan de terugreis te beginnen of te gaan genieten van je verlenging in Krabi.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

 

Gegarandeerd vertrek vanaf 1 persoon

Maximale groepsgrootte: 8 personen

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Pension volgens programma
  • Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12
  • Engelssprekende gids
  • Servicekosten en btw van 7% inbegrepen

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis overnacht je in de volgende, speciaal voor jou geselecteerde hotels:

 

- Phuket: Deluxe Kamer met zicht op het zwembad - Diamond Cottage Resort & Spa 4* (of gelijkwaardig)

- Koh Yao Yai Island: Honeymoon Villa - Baan Taranya Koh Yao Yai Resort 4* (of gelijkwaardig)

- Krabi: Deluxe Kamer - Deevana Plaza Krabi Aonang (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Voor de perfecte rondreis geniet je van een pension aangepast aan het programma.

Deevana Plaza Krabi Aonang 4*

Duw de deuren open van Deevana Plaza Krabi Aonang 4*, een stijlvolle accommodatie in eigentijdse gebouwen op slechts een steenworp afstand van Aonang Beach. Geniet van de zon op je huid van op je eigen balkon, proef van de heerlijke gerechten in het uitzonderlijk restaurant, neem een verfrissende duik in een van de drie grote buitenzwembaden en laat je pamperen in de heerlijke spa. Je hebt het al begrepen... in dit resort beleef je magische momenten!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer

Deluxe Kamer (33 m²)

Deze frisse en smaakvolle Deluxe Kamer biedt je al het comfort dat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf in Thailand.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Restaurant Kingfisher heet je van harte welkom! Hier kun je in stijl dineren en smaken en culinaire tradities uit de hele wereld ontdekken. Gasten kunnen de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet met Aziatische en internationale specialiteiten dat in de openlucht of op het terras wordt geserveerd. Talrijke lunch- en dinermenu's bieden een verleidelijke selectie Thaise en internationale gerechten.

 

De rustige ligging aan het zwembad van de Sun Bird Pool Bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een ijskoud biertje, een verfrissend drankje en een selectie koffie, thee en heerlijke hapjes van het menu.


En met zijn warme en gastvrije sfeer is de Starling Lobby Lounge de geknipte ontmoetingsplek om met familie en vrienden te genieten van drankjes en hapjes, dag en nacht. Geweldige muziek zorgt 's avonds voor wat extra sfeer. 

Activiteiten

In het hart van het Deevana Plaza Krabi Aonang 4* zijn je momenten van ontspanning kostbaar.


Je vindt er grote lagune-zwembaden met bubbelbaden. Met grote parasols en comfortabele ligstoelen aan het zwembad is het de perfecte plek om overdag en in de vroege avond af te koelen en te ontspannen.

 

Start je dag sportief en werk jezelf in het zweet in de fitnessruimte of loop een rondje langs het prachtige strand van Noppharat Thara. Ga vervolgens naar de elegante en luxueuze Orientala Spa en ontdek het uitgebreide menu met onder andere een traditionele Thaise massage, aromatherapie en kruidenbehandelingen.

 

Ook aan de kinderen wordt gedacht in Deevana Plaza Krabi Aonang 4*. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen genieten van een brede waaier aan leuke activiteiten onder het toeziend oog van het attente en goed opgeleide personeel van het resort. Er is ook een speelruimte met een tv, poppen en speelgoed om ze te vermaken. Bovendien staan het kinderzwembad en de buitenspeeltuin garant voor uren vol plezier.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Phuket!

Droom je van een exotische en zomerse bestemming? Ga dan mee met ons richting Phuket, een idyllische stad in Thailand, ook wel de ‘Parel van het Zuiden’ genoemd. Naast adembenemende stranden heeft de oude binnenstad van Phuket heel wat verrassingen voor je in petto.

 

Dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van deze uitzonderlijke bestemming en laat je verrassen door talloze spectaculaire beelden. Dit is het ware paradijs voor duikliefhebbers en plezier vind je hier op elke hoek. Beleef een atypische vakantie waar gastronomie, tempels en zon op je wachten!

Welkom in... Koh Yao Yai!

Gelegen tussen Phuket en Krabi, het eiland Koh Yao Yai is een paradijs met uitzicht op de prachtige Phang Nga Bay, bekend om zijn 300 kalkstenen pieken, waarvan sommige meer dan honderd meter hoog zijn. Je zult genieten van het rustige leven van de vissersdorpjes en de afgelegen witte zandstranden bewonderen die omspoeld worden door het smaragdgroene water van de Andaman Zee.

 

Welkom in... Krabi!

Vlak bij de monding van de rivier aan de Andamanse Zee ligt de luxueuze badplaats Krabi. De stad ligt in een provincie aan de kust en heeft een weelderige vegetatie en rijke fauna. Geniet van een vakantie in het paradijs met een verblijf in een mooie kustplaats met een buitengewone cultuur. In deze betoverende omgeving aan het einde van de wereld beleef je een onvergetelijke vakantie tussen ontspanning en sensatie. Relax en geniet van een lekkere cocktail op het witte strand.

Meer details

Rondreis van 7 nachten door Thailand

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Deevana Plaza Krabi

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel*:

  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Luchthavenshuttle

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype*:

  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Douche
  • Minibar
  • Televisie
  • Kluisje
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Kingfisher Restaurant
  • Starling Lobby Lounge
  • Sun Bird Pool Bar
  • Pigeon Library & Common Area Corner

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Kinderclub
  • Bubbelbad
  • Bibliotheek

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 7 nachten door Thailand + optionele verlenging naar Deevana Plaza Krabi Aonang 4*