Privétour: het beste van Zuidoost-Azië - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Zuidoost-Azië in één enkele reis
  • Verken de gezellige marktjes en smalle straatjes van de Vietnamese hoofdstad
  • Bewonder de kleurrijke tempels van Bangkok en laat je betoveren door de authentieke charme van Angkor Wat
  • Verwen je smaakpapillen met een van de populairste keukens ter wereld, van traditionele 'bo bun' tot pittige 'tom yam'

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Kies voor een unieke rondreis van 11 nachten door Thailand, Cambodja en Vietnam, en beleef de multiculturele reis van je leven.

 

Van eeuwenoude tempels tot bijzondere culinaire specialiteiten en een uitzonderlijke gastvrije cultuur ... Laat je van top tot teen betoveren door de talrijke pareltjes van Zuidoost-Azië!

 

Je reisroute:

Dag 1: Aankomst in Bangkok

Dag 2 & 3: Bangkok

Dag 4: Bangkok - Siem Reap

Dag 5 tot 7: Siem Reap

Dag 8: Siem Reap - Hanoi

Dag 9: Hanoi

Dag 10: Hanoi - Ha Long Bay

Dag 11: Ha Long Bay - Hanoi

Dag 12: Vertrek

 

Houd er rekening mee dat de volgorde van de activiteiten kan worden gewijzigd zonder dat dit van invloed is op de rest van het programma.

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Bangkok

Bij aankomst op de luchthaven van Bangkok ga je na het vervullen van de douaneformaliteiten door de uitgang en ontmoet je je gids, die in de lobby op je wacht. Je privéchauffeur en gids brengen je naar je hotel. Vrije tijd om uit te rusten na de lange reis.

 

Overnachting in Bangkok.

 

Opmerking: De normale inchecktijd is 14.00 uur. Vroeg inchecken is niet inbegrepen en is op basis van beschikbaarheid met bijbetaling.

 

DAG 2: BANGKOK

Vandaag ontdek je twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van Bangkok: Wat Pho en het Grand Palace.

 

Wat Pho, of de Tempel van de Liggende Boeddha, herbergt een 46 meter lange, met goud bedekte Liggende Boeddha. Het glinsterende Grand Palace, een perfect voorbeeld van een oude Siamese rechtbank, staat aan de oever van de Chao Phraya rivier en is een must voor elke bezoeker aan Bangkok. Ook de Tempel van de Smaragden Boeddha (Wat Phra Kaew) bevindt zich op het terrein van het paleis.

Daarna ga je aan boord van een boot voor een ontspannen cruise over de Chao Phraya-rivier, de rivier der koningen. Onderweg krijg je een glimp te zien van het leven langs het kanaal; gammele houten huizen op palen en serene tempels aan de waterkant. Zo krijg je inzicht in een langzamere, oudere manier van leven en waarom de stad het 'Venetië van het Oosten' wordt genoemd.

 

Tijdens een stop bij Wat Arun, een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van Bangkok, kun je even de benen strekken en de glanzende pagode bewonderen. Deze rijst 76 meter de lucht in en is bedekt met geglazuurde keramische stukken die de opkomende zon weerspiegelen, vandaar de naam: Tempel van de Dageraad.

 

Overnachting in Bangkok.

 

DAG 3: BANGKOK

Vrije dag om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of om een optionele excursie te maken (met bijbetaling).

 

Overnachting in Bangkok.

 

Optionele excursie: De verborgen schatten van Ayutthaya.

... verder lezen

Dag 4: Bangkok - Siem Reap

Ontbijt in je hotel en transfer naar de luchthaven van Bangkok voor je vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst op de luchthaven van Siem Reap, transfer met chauffeur (zonder gids) naar je hotel in het centrum van de stad.

 

De rest van de dag is vrij om te ontspannen, te genieten van de hotelfaciliteiten of op eigen gelegenheid de stad in te gaan.

 

Overnachting in Siem Reap.

 

DAG 5: SIEM REAP

Ontbijt in het hotel.

Breng deze ochtend door met je gids en ontdek het Angkor-complex als een heuse local. Vertrek vanaf je hotel per tuktuk over schaduwrijke wegen. Rijd door de jungle langs lokale dorpjes en winkeltjes. Dit is een bijzondere dag omdat je een aantal van de mooiste tempels van Angkor gaat verkennen:

- De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw).

- De zuidelijke ingang, de Bayontempel, uniek om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara.

- Het koninklijke verblijf, Phimeanakas.

- Het olifantenterras en het terras van de zieke koning.

- Het fabelachtige Ta Prohm, omarmd door de wortels van enorme bomen en gigantische lianen.

- De beroemde tempel Angkor Wat, die sinds 1992 op de Werelderfgoedlijst staat en beroemd is om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken bas-reliëf ter wereld, dat langs de muren van de buitengalerij loopt en verhalen uit de hindoeïstische mythologie vertelt. Het is ook een ideale plek om de zonsondergang te bewonderne.

 

Overnachting in Siem Reap.

 

DAG 6: SIEM REAP

Ontbijt in het hotel en vrije dag om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of om een optionele excursie te maken (met bijbetaling).

 

Overnachting in Siem Reap.

 

Optionele excursie: De vergeten tempel Beng Mealea & Banteay.

 

DAG 7: SIEM REAP

Ontbijt in het hotel en vrije dag om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of om een optionele excursie te maken (met bijbetaling).

 

Overnachting in Siem Reap.

 

Optionele excursie: Phnom Kulen watervallen en drijvend dorp (minimum 2 personen).

... verder lezen

Dag 8: Siem Reap - Hanoi

Ontbijt in het hotel en vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar de luchthaven van Siem Reap met je chauffeur (zonder gids) voor de vlucht naar Hanoi.

 

Bij aankomst op de luchthaven van Hanoi, transfer per privéauto en je gids naar je hotel in het centrum van de stad. De rest van de dag is vrij om te ontspannen, te genieten van de hotelfaciliteiten of op eigen gelegenheid de stad in te gaan.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 9: HANOI

Ontbijt in het hotel. Vandaag bezoek je het complex gewijd aan Ho Chi Minh (buitenkant), de stichter van de natie en bij de Vietnamezen bekend als 'Oom Ho'. Bezoek de One Pillar Pagoda, gebouwd in 1049 van hout op een enkele stenen pilaar, ontworpen om op een lotusbloem te lijken, een symbool van zuiverheid, en vervolgens de Tran Quoc Pagoda, de oudste pagode van Hanoi, gelegen aan het Westelijke Meer.

 

Bezoek 's middags de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam. Wandel door de smalle straatjes van de oude wijk, bekend om zijn '36 straten met 36 producten'. Tijdens je wandeling kun je alle Vietnamese specialiteiten proberen, zoals banh cuon (de traditionele Vietnamese rijstcake) of banh mi (de beroemde Vietnamese sandwich).

Stop later bij het kruispunt bia hoi (lokaal bier) in de buurt van de straat Ta Hien en proef het Vietnamese bier dat zo populair is bij de lokale bevolking en reizigers. Een andere aanrader is pho (Vietnamese noedelsoep); je komt bij een pho-restaurant waar je kunt kiezen tussen pho noedelsoep of pho tron (pho gemengd met kip zonder soep). Rijd vervolgens langs het meer Hoan Kiemmeer voordat je geniet van een smakelijk dessert in een Vietnamese ijssalon, een populaire weekendplek voor de lokale bevolking om met hun familie te genieten van de lekkerste ijsjes.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 10: HANOI - HA LONG BAY

Ontbijt in je hotel. Tussen 7.30 en 7.45 uur haalt de chauffeur je op in de lobby van je hotel. Je wordt per collectieve bus (zonder gids) naar Ha Long Bay gebracht, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst ga je aan boord van een van de meest luxueuze cruises van de baai, geniet je van een welkomstdrankje, check je in in je cabine en lunch je terwijl de boot langzaam de baai (Ha Long Bay of Lan Ha Bay) in vaart langs de rotsformatie. Je ontdekt de schoonheid van de baai tijdens een reeks fascinerende excursies.

Diner aan boord. 's Avonds kun je op verzoek nachtvissen.

 

Overnachting aan boord.

 

Opmerkingen:

- Deze route kan worden aangepast aan de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot.

- Engelssprekende gids wordt alleen gedeeld op de boot.

- Geen privégids voor de trip Hanoi - Halong - Hanoi en aan boord van de boot.

 

 

DAG 11: HA LONG BAY - HANOI

Bewonder 's ochtendsnaar de zonsopgang en beoefen tai chi op het terras. Je vaart door de baai terwijl je ontbijt, en passeert verschillende rotsen en eilandjes, grotten en viskwekerijen. Ontscheping tussen 10.30 en 11.00 uur. De chauffeur brengt je naar Hanoi. De rest van de tijd kun je vrij doorbrengen in je hotel of op eigen gelegenheid de stad verkennen.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 12: VERTREK

Ontbijt in je hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer naar de luchthaven (zonder gids) voor je terugvlucht. Je kamer is slechts beschikbaar tot de middag.

... verder lezen

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt
  • 1x lunch (excl. drankjes), 1x diner (excl. drankjes) en 1x brunch (excl. drankjes)
  • Toegang tot toeristische bezienswaardigheden zoals vermeld in het programma
  • Lokale Engelssprekende gids (niet tijdens de vrije dagen)
  • Vervoer in privévoertuig met airconditioning zoals beschreven in het programma
  • Gedeelde transfer Hanoi - Halong - Hanoi
  • Binnenlands vluchten: Bangkok - Siem Reap en Siem Reap - Hanoi

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens deze formidabele privétour verblijf je in de volgende speciaal voor jou geselecteerde hotels (of gelijkwaardig):

 

- Bangkok: Mandarin Hotel by Centre Point 4* (Deluxe Kamer)

- Siem Reap: Tara Angkor 4* (Superior Kamer)

- Hanoi: The Q Hotel 4* (Deluxe Kamer)

- Halong: Indochine Cruise 5* (Junior Suite Cabine)

 

Eten & drinken

Tijdens je rondreis verblijf je op basis van ontbijt.

Op dag 10 tijdens de cruise door Ha Long Bay geniet van volpension (exclusief drankjes).

Op dag 11 geniet je van een licht ontbijt en een brunch.

Extra opties

“Le temple perdu d'Angkor” – Explorez Banteay Srei & Beng Mealea UK/FR/ITA/ES/GER - min 2 pax

Extra opties

Le mont Phnom Kulen & Village flottant Kampong Phluk UK/FR/ITA/ES/GER - min 2 pax

Extra opties

Trésors cachés d'Ayutthaya UK/FR/ITA/ES/GER - min 2 pax

Extra opties

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Welkom in... Thailand!

Ben je op zoek naar een bestemming met een gevarieerd aanbod van activiteiten, landschappen en ervaringen? Dan ben je in Thailand aan het juiste adres! Dit is geen typische vakantie in Azië maar een buitengewone bestemming waar cultuur, sereniteit en vriendelijkheid eeuwenoude tradities zijn.

 

Relax op het strand, dwaal door de gezellige straatjes van de bruisende steden en ontdek de rijke fauna. Het ‘land van de glimlach’, een geliefde internationale vakantiebestemming, belooft je een onvergetelijk verblijf!

Welkom in ... Cambodja!

Reis met ons mee naar het magische Cambodja, een verborgen parel in Azië, en laat je verleiden door dit mythische land. Met provinciale steden, prachtige bergstreken en monumentale tempels zul je betoverd zijn door de schoonheid van dit land.

 

De gastvrije bevolking, erfgenamen van het Khmer-rijk, laten je met plezier kennismaken met de oude boeddhistische tradities. Ga op verkenning langs de prachtige landschappen waar mens en natuur nog in perfecte harmonie samenleven. Er wacht je een avontuur vol bijzondere ontdekkingen!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour: het beste van Zuidoost-Azië