Safari van 4 of 6 nachten + Sea Cliff Resort & Spa 5* - Tanzania - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een safari en ontdek de bijzondere Afrikaanse wildlife
  • Kies zelf de duur van je safari en verblijf in bijzondere accommodaties
  • Vertrek vervolgens naar Zanzibar, voor enkele dagen die volledig in het teken staan van ontspanning
  • Speel een partijtje golf op de enige 9-holes golfbaan van Zanzibar

Van savannes tot bergen, van meren tot bossen, ontdek de natuurwonderen van Tanzania van binnenuit. We hebben deze ultieme safaribeleving samengesteld door de meest karakteristieke parken te combineren, waaronder Serengeti en Tarangire. Vergeet niet de Hot Air Baloon Safari in Serengeti toe te voegen - de ervaring van je leven, niet te missen!

Halwa

Welkom in... Tanzania!

Zin in avontuur? Ga dan op een spannende safari van 4 of 6 nachten in Tanzania, met een strandverlenging naar Zanzibar. Bewonder het Afrikaanse wildlife en maak verschillende game drives. Vervolgens kun je nog enkele dagen tot rust komen op het strand in Zanzibar.

 

Kies je verblijfsduur:

7 nachten: 4 nachten safari + 3 nachten Zanzibar

9 nachten: 4 nachten safari + 5 nachten Zanzibar

10 nachten: 6 nachten safari + 4 nachten Zanzibar

11 nachten: 6 nachten safari + 5 nachten Zanzibar

Reisprogramma

Trek de Tanzaniaanse savanne in en probeer luipaarden, leeuwen, giraffen, olifanten en nog veel meer te spotten. Je kunt zelf de lengte van je safari kiezen; 4 of 6 nachten.

 

Reisroute:

Safari van 4 nachten

Dag 1: Aankomst in Arusha

Dag 2: Arusha - Tarangire National Park

Dag 3: Tarangire National Park - Lake Manyara National Park

Dag 4: Manyara - Ngorongoro - Karatu

Dag 5: Karatu - Arusha

 

Safari van 6 nachten

Dag 1: Aankomst in Arusha

Dag 2: Arusha - Tarangire National Park

Dag 3: Tarangire National Park - Lake Manyara National Park

Dag 4: Lake Manyara National Park - Serengeti National Park

Dag 5: Serengeti National Park

Dag 6: Serengeti National Park - Ngorongoro - Karatu

Dag 7: Karatu - Arusha

Reisbeschrijving

Safari van 4 nachten

Dag 1: Aankomst in Arusha
Bij aankomst op Kilimanjaro International Airport word je opgewacht door onze chauffeur en naar The African Tulip Hotel (of vergelijkbaar) gebracht.

 

Overnachting in Arusha

 

Dag 2: Arusha - Tarangire National Park
Na het ontbijt in het hotel vertrek je met picknick lunch naar Tarangire National Park. Aankomst in Tarangire National Park voor een game drive tot zonsondergang. Vervolgens ga je naar je lodge om je op te frissen voor het diner.

 

Overnachting in Tarangire National Park

 

Dag 3: Tarangire National Park - Lake Manyara National Park
Na het ontbijt verder naar Lake Manyara nationaal park. Aankomst in Lake Manyara nationaal park voor een game drive, de beste tijd om dieren te bekijken in dit park. Als je het park vanuit het oosten nadert, doemt de Rift Valley-wand aan de horizon op en vormt het een indrukwekkende achtergrond voor het meer. In de hoge bomen van het grondwaterbos springen apen van tak naar tak en op de helling staan olifanten in de schaduw. Andere dieren die vaak worden gezien zijn zebra's, impala's, apen, giraffen, buffels, nijlpaarden en andere dieren. Ga op gamedrive tot zonsondergang en ga dan op tijd naar je lodge om je op te frissen voor het diner.

 

Overnachting in Lake Manyara National Park

 

Dag 4: Manyara - Ngorongoro - Karatu
Na het ontbijt vertrek je naar Ngorongoro. Vervolgens ga je de Ngorongoro Conservation Area in. Een hoogtepunt wacht op je om te verkennen wat algemeen wordt aangeduid als de grootste dierentuin ter wereld. Je daalt via 2.000 voet af in de krater met een picknicklunch. De Ngorongoro krater is 's werelds grootste intacte vulkanische caldera. Door zijn omvang en diversiteit bestaat de kraterbodem uit verschillende gebieden, variërend van bos, moerassen, meren en bronnen tot open grasland en enkele zandduinen. Met meer dan 30.000 inheemse dieren is dit een ontzagwekkende ervaring. Ga verder naar je lodge.

 

Overnachting in Karatu

 

Dag 5: Karatu - Arusha

Na het ontbijt in de lodge vertrek je met picknicklunch naar Arusha om je in te halen voor de vlucht naar Zanzibar, die om 12.45 uur vertrekt en om 14.25 uur aankomt.

Safari van 6 nachten

Dag 1: Aankomst in Arusha
Bij aankomst op Kilimanjaro International Airport word je opgewacht door onze chauffeur en naar The African Tulip Hotel gebracht.

 

Overnachting in Arusha

 

Dag 2: Arusha - Tarangire National Park
Na het ontbijt in het hotel vertrek je met picknick lunch naar Tarangire National Park. Aankomst in Tarangire National Park voor een game drive tot zonsondergang. Vervolgens ga je naar je lodge om je op te frissen voor het diner.

 

Overnachting in Tarangire National Park

 

Dag 3: Tarangire National Park - Lake Manyara National Park
Na het ontbijt verder naar Lake Manyara nationaal park. Aankomst in Lake Manyara nationaal park voor een game drive, de beste tijd om dieren te bekijken in dit park. Als je het park vanuit het oosten nadert, doemt de Rift Valley-wand aan de horizon op en vormt het een indrukwekkende achtergrond voor het meer. In de hoge bomen van het grondwaterbos springen apen van tak naar tak en op de escarpment staan olifanten in de schaduw. Andere dieren die vaak worden gezien zijn zebra's, impala's, apen, giraffen, buffels, nijlpaarden en andere dieren. Ga op gamedrive tot zonsondergang en ga dan op tijd naar je lodge om je op te frissen voor het diner.

 

Overnachting in Lake Manyara National Park

 

Dag 4: Lake Manyara National Park - Serengeti National Park
Na het ontbijt vertrek je met picknick lunch. We laten Lake Manyara achter ons en vervolgen onze reis in noordwestelijke richting door het prachtige heuvelachtige landschap van de hooglanden vol tarwe- en koffieplantages en vervolgens naar de Ngorongoro Conservation Area. Vanaf hier liggen de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, waar je hopelijk al wild begint te spotten voordat je het park inrijdt. Je komt 's avonds aan in het kamp voor het avondeten en de overnachting.

 

Overnachting in Serengeti National Park

 

Dag 5: Serengeti National Park
Na een rustig ontbijt vertrek je met picknick lunch voor een volledige dag gamedrive om het Serengeti nationaal park te verkennen. Wees getuige van de onmetelijkheid van het park en de verbazingwekkende aantallen hoefdieren (zebra's, gnoes, antilopen...) en roofdieren tijdens deze spannende gamedrive.

 

Overnachting in Serengeti National Park

 

Dag 6: Serengeti National Park - Ngorongoro - Karatu
Na het ontbijt vertrek je naar Ngorongoro waar je het wild over de uitgestrekte Serengeti-vlakten bekijkt. Vervolgens ga je verder naar de Ngorongoro Conservation Area. Er wacht je een hoogtepunt in wat algemeen 's werelds grootste dierentuin voor wilde dieren wordt genoemd. Je daalt via 2.000 voet af in de krater met een picknicklunch. De Ngorongoro krater is 's werelds grootste intacte vulkanische krater. Door zijn grootte en diversiteit bestaat de kraterbodem uit verschillende gebieden, variërend van bos, moerassen, meren en bronnen tot open grasland en enkele zandduinen. Met meer dan 30.000 inheemse dieren is het een ontzagwekkende wildlife ervaring. Ga verder naar je lodge.

 

Overnachting in Karatu

 

Dag 7: Karatu - Arusha

Na het ontbijt in de lodge vertrek je met picknicklunch naar Arusha om je in te halen voor de vlucht naar Zanzibar, die om 12.45 uur vertrekt en om 14.25 uur aankomt.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt in Arusha
  • Volpension (exclusief drankjes) tijdens de safari
  • Parkkosten en overheidsbelastingen inbegrepen
  • Activiteiten volgens programma
  • Transfers volgens programma
  • Chauffeur-gids
  • Gedeelde 4X4 landcruiser met pop-up dak

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in zorgvuldig geselecteerde accommodaties.

 

Accommodaties:

Arusha: The African Tulip (of gelijkwaardig)

Tarangire: Tarangire Simba Lodge (of gelijkwaardig)

Manyara: Mawe Mawe Manyara Lodge (of gelijkwaardig)

Serengeti: Into Wild Serengeti Camp (of gelijkwaardig)

Karatu: Marera Valley Lodge (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Tijdens je verblijf in Arusha is ontbijt inbegrepen en tijdens de safari verblijf je op basis van volpension (exclusief drankjes).

Kies voor een extra optie

Ballonvaart over het Serengeti National Park

Kies voor een extra optie

Kies voor een ballonvaart over de Serengeti voor de ultieme safari-ervaring! Na een prachtige vlucht van ongeveer 1 uur wordt bij de landing een traditionele champagnetoost geserveerd, gevolgd door een volledig Engels ontbijt in de schaduw van het bladerdak van de beroemde Serengeti-acaciabomen, voordat je terugkeert naar je kamp of lodge.

Sea Cliff Resort & Spa 5*

Pak je koffers uit in het exotische Sea Cliff Resort & Spa 5*, gelegen aan de kust in het noordwesten van Zanzibar, op zo'n twintig minuten van het historische en eclectische Stone Town. De traditionele Makuti-daken, de tropische bloemen, de oosterse torens en het mooie uitzicht op de Indische Oceaan zullen ervoor zorgen dat je een fantastische vakantie beleeft.

 

Het hotel beschikt als enige op het eiland Zanzibar over een 9-holes golfbaan, waar je de kans krijgt om uw swing te oefenen in een idyllische setting vlak bij de zee. Pak je koffers in en laat je verrassen door de pracht van deze plek!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer
  • Fruitmand op de kamer bij aankomst
  • 1 glas mousserende wijn

Superior Kamer (31 m²)

De ruime en elegante Superior Kamer is voorzien van alle comfort voor een zorgeloze vakantie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Restaurant Mangapwani

Proef van lokale en internationale smaken dicht bij het zwembad. Dit restaurant is geopend voor het ontbijt, de lunch en het diner.

 

Restaurant Kobe

Heb je tussendoor trek? Hier kan je in de middag lichte maaltijden, zoals wraps en pizza, verkrijgen.

 

Zanzi-Bar

Geniet tussen 10.00 uur en middernacht van een drankje in de Zanzi-Bar, een leuke plek met een traditionele touch.

 

Jetty Bar

Geniet van een cocktail op de pier, perfect als aperitiefje met een schitterend uitzicht.

 

Beach Bar

Ga naar het privéstrand van Sea Cliff Resort & Spa 5* voor een heerlijk moment met een drankje onder de zon.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op spabehandelingen.
  • 10% korting op golf
  • Dagelijks gratis pendeldienst naar Stone Town

Na je dagelijkse portie zonnebaden aan de rand van het zwembad, kan je een bezoek brengen aan de Shwari Spa. Kom binnen in een rustgevende atmosfeer en kies de behandeling uit die het beste bij je past. Intussen kunnen de kleinsten zich vermaken met tal van leuke activiteiten in de kinderclub.

 

Golfliefhebbers zullen maar al te graag naar dit resort komen. De 9-holes golfbaan is de enige van Zanzibar en biedt bovendien uitzicht op de zee!

Kies voor een extra optie

Bezoek aan Stone Town (2u30) - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Bereid je voor op een bezoek aan de lange geschiedenis van Zanzibar en zijn vele heersers door de belangrijkste stad van het eiland, Stone Town, een ochtend lang te ontdekken in het gezelschap van een gids!

Bezoek aan Stone Town en een specerijenfabriek (6u) - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Ontdek een dag lang, onder leiding van een gids, het culturele erfgoed van het eiland door een bezoek te brengen aan de belangrijkste stad, Stone Town, en een specerijenfabriek. Bereid je voor op een wandeling door de lange geschiedenis van Zanzibar en zijn rijkdommen terwijl je nieuwe kruidige geuren, smaken en texturen ontdekt.

Excursie naar Prison Island (2u) - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Ga mee naar Prison Island, een eiland voor de kust van Zanzibar, om de voormalige gevangenis, de zandstranden en het turquoise water te ontdekken en misschien zelfs een paar stokoude landschildpadden te spotten!

Excursie naar Jozani forest - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Trek onder leiding van een gids de 44 km² grote bossen van Jozani in voor een ochtend vol indrukwekkende flora en fauna.

Zeesafari met barbecuelunch - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Breng een dag op een Dhow, een traditionele houten boot, en vaar langs mangroves, koraalriffen en witte zandbanken. Neem een verfrissende duik en misschein zie je wel dolfijnen!

Snorkelsessie rond het eiland Mnemba (2u) - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Ontdek de onderwaterwereld rond het eiland Mnemba tijdens deze snorkelexcursie.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemming

Welkom in... Tanzania!

Droom je ervan om de wilde dieren van de savanne van dichtbij te bewonderen? Reis dan met ons mee naar Tanzania!


Met haar contrasterende landschappen, uitgestrekte nationale parken en formidabele onderwaterreservaten heeft dit Oost-Afrikaanse land belangrijke troeven in handen. Laat u meevoeren in een park begroeid met baobabs en met de prachtige Kilimanjaro als achtergrond, en neem een camera mee om op zoek te gaan naar de ‘Big Five’: buffels, luipaarden, neushoorns, olifanten en leeuwen!
Tijdens je reis krijg zeker de gelegenheid om de Masai te ontmoeten, die erin geslaagd zijn hun eeuwenoude levenswijze te behouden. Dit is een uitgelezen kans om onvergetelijke ervaringen te beleven en je onder te dompelen in een rijke cultuur.


Laat je na je wilde avonturen verleiden tot enkele dagen rust en ontspanning op de stranden van het exotische eiland Zanzibar...

Meer details

Safari in Tanzania in 4 or 6 nights

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Belangrijk:
 
• Je wordt verzocht om met een zachte tas/koffer te reizen. De ruimte in de safarivoertuigen is beperkt en harde koffers zijn niet makkelijk te stapelen en in te passen.
 
• De bagage op binnenlandse vluchten is strikt beperkt tot 15 kg per persoon (inclusief handbagage). Overgewicht wordt bij het inchecken door de luchtvaartmaatschappij in rekening gebracht.
 
• Reizigers die in Tanzania aankomen, wordt gevraagd een geldig vaccinatiecertificaat tegen gele koorts voor te leggen. De vaccinatie tegen gele koorts is verplicht.
 
• Malaria: Profylaxe met Lariam, Malarone of doxycycline wordt sterk aanbevolen. Overleg met je huisarts.
 
• Fooien zijn niet verplicht, maar worden weer gewaardeerd door de lokale bevolking. Houd rekening met ongeveer $10 per dag.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Sea Cliff Resort & Spa

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 120

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 1 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Houd er rekening mee dat er bij het uitchecken 5% servicekosten aan je rekening worden toegevoegd. Deze toeslag wordt berekend op basis van de items die in het resort zijn geconsumeerd (bijv. roomservice, spa, extra drankjes of extra maaltijden) en moet bij het uitchecken rechtstreeks aan het resort worden betaald. De 5% servicetoeslag wordt betaald door de gast in het resort.


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Meertalig personeel
  • Luchthavenshuttle

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Mangapwani
  • Restaurant Kobe
  • Zanzi-Bar
  • Jetty Bar
  • Beach Bar

Inbegrepen in de all-inclusiveformule:

- Ontbijt, lunch en diner

- Lokale wijn, lokale sterke dranken, selectie van cocktails en mocktails, lokaal bier, fruitsap, water, thee en koffie

- De all-inclusiveformule begint op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur en geldt dagelijks tot 23.00 uur

- Op de dag van vertrek eindigt de all-inclusiveformule om 10.00 uur, hierna kunt u tegen extra kosten gebruik maken van de faciliteiten van het hotel

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Golf
  • Multisportterrein
  • Tennisbaan

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Safari van 4 of 6 nachten + Sea Cliff Resort & Spa 5*