Rondreis door Sri Lanka met walvissen, dolfijnen en olifanten - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar Sri Lanka voor een bezoek aan formidabele bezienswaardigheden en een kennismaking met een unieke cultuur
  • Ga op olifantensafari in het Udawalawe National Park, observeer walvissen in Mirissa en geniet van de tropische zon in Uppuveli
  • Kies voor een rondreis in 9 of 11 nachten en pak uw koffers uit in comfortabele hotels op basis van een formule in halfpension

Welkom in ... Sri Lanka!

Wilt u de ontdekking van een betoverende cultuur en een adembenemende natuur met elkaar combineren? 
Dan hebben we de perfecte reis voor u gevonden ... Welkom in de 'Parel van de Indische Oceaan'! Deze bestemming biedt zowel idyllische stranden, een rijk cultureel erfgoed, eeuwenoude tradities en een fascinerende geschiedenis. De spiritualiteit, de ontspannen sfeer, de vriendelijke bevolking en de veelzijdigheid van dit eiland zorgen ervoor dat zowel met het hele gezin, met z'n tweetjes of met vrienden een onvergetelijke vakantie zult beleven. 

Tussen boeddhistische tempels, weelderig groene theeplantages, prachtige nationale parken met een fascinerende fauna en flora, bruisende steden en exotische stranden wacht een wereld vol verrassingen. 
Wacht niet langer om op ontdekking te komen in een wereld van opwindende kleuren, geuren en smaken!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Rondreis in 9 nachten
- Rondreis in 11 nachten

Uw reisroute voor beide aanbiedingen
Dag 1: Aankomst in Colombo - Galle
Dag 2: Galle - Mirissa - Udawalawe
Dag 3: Udawalawe National Park - Wellawaya - Small Adams Peak - Ella
Dag 4: Ella - Bandarawela - Nuwara Eliya - Kandy  
Dag 5: Kandy
Dag 6: Kandy - Matale - Dambulla
Dag 7: Dambulla - Sigiriya - Dambulla

Uw reisroute in 9 nachten
Dag 8: Dambulla - Polonnaruwa - Dambulla 
Dag 9: Dambulla - Kurunegala - Negombo
Dag 10: Negombo - Vertrek

Uw reisroute in 11 nachten
Dag 8: Dambulla - Polonnaruwa - Uppuveli  
Dag 9: Uppuveli 
Dag 10: Uppuveli 
Dag 11: Uppuveli - Habarana - Kurunegala - Negombo 
Dag 12: Negombo - Vertrek

Staan uw koffers al klaar?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Colombo - Galle (1,5 uur per privévoertuig)
U wordt bij aankomst op de luchthaven van Colombo verwelkomd door uw gids of chauffeur en onmiddellijk naar Galle overgebracht. Bij aankomst checkt u in bij uw hotel (check-in vanaf 12.00 uur).

Afhankelijk van uw aankomstuur kunt u in de stad de oude Hollandse wijk bezoeken, door Unesco erkend als Werelderfgoed omwille van zijn oude kronkelige straatjes tussen de muren van het fort. Het is een van de meest charmante oude steden van het eiland die veel sporen van haar koloniale verleden heeft bewaard.
Let op: de check-in tijd is om 1200 uur. (Transfer - privé-voertuig 1,5 uur).
Diner en overnachting in Galle.

Dag 2: Galle - Mirissa - Udawalawe (3,5 uur per privévoertuig)
Vanochtend vertrekt u naar Mirissa en gaat u op zoek naar walvissen en dolfijnen. Sri Lanka kan er al jaren prat op gaan dat het de beste plek te wereld is om blauwe vinvissen en potvissen te observeren als ze zich over lange afstanden verplaatsen naar warmere voedselgebieden in de Golf van Bengalen. Het meest zuidelijke punt van Sri Lanka, niet ver van de diepe wateren van de continentale plaat, staat u toe om deze enorme zoogdieren redelijk dicht bij de kust te zien. Blauwe vinvissen zijn de grootste dieren van de planeet en kunnen meer dan 35 meter lang worden. 

Geschat wordt dat er op dit moment nog ongeveer 15.000 blauwe vinvissen over de hele wereld bestaan. De beste plek om deze spectaculaire dieren te observeren in hun natuurlijke omgeving, is nabij de stad Mirissa aan de zuidkust. Grote aantallen van deze walvisachtigen zijn in de 20e eeuw gedood voor voedsel en olie; de schattingen lopen uiteen, maar er is gezegd dat er in die tijd meer dan 360.000 exemplaren gedood zijn. Het is nu absoluut noodzakelijk dat deze schatten van de oceaan erkend worden voor wat ze werkelijk zijn: bedreigde maar prachtige zeedieren die zich hebben ontwikkeld tot enorme proporties, waardoor ze terecht een plaats verdiend hebben als de koningen van de oceaan. Sri Lanka's Wildlife Department doet gezamenlijke inspanningen om ervoor te zorgen dat deze majestueuze blauwe vinvissen nog veel meer jaren de kusten van Sri Lanka zullen blijven bezoeken.

Na deze excursie ontscheept u in de haven van Mirissa, waarna u uw reis naar Udawalawe via Tangalle hervat.
Diner en overnachting in Udawalawe. 

Dag 3: Udawalawe National Park - Wellawaya - Small Adams Peak - Ella (3,5 uur per privévoertuig)
Na het ontbijt begint u aan een safari in het Udawalawe National Park. Dit is een droogzonepark dat in 1972 werd uitgeroepen tot nationaal park. Het park valt tussen het Udawalawe stuwmeer en de Walawe rivier en is omgeven door de landschappelijke schoonheid van het gebergte dat zich eindeloos blijft kronkelen op de Balangoda, Kalthota en Haputale hellingen. Dit park staat bekend om zijn olifanten, hele kuddes van jonge en volwassen dieren die in het water baden en spelen of zich voeden. Naast olifanten zijn gevlekte herten, sambhur, blaffende herten, grijze langur, waterbuffels en jakhalzen enkele van de prominente wilde dieren die in dit park voorkomen.

Na de safari bezoekt u het olifantencentrum, bekend als Ath Athuru Sewana. Het belangrijkste doel van dit centrum is de rehabilitatie van weesolifanten in hun natuurlijke omgeving. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht op de landschappen van de laaglanden en de vlakten. U maakt ook een tussenstop bij Ravana Falls die geassocieerd wordt met Ramayana. 
Diner en overnachting in Ella.

Optioneel:
In de namiddag kunt u in Ella door weelderige theeplantages een wandeling van anderhalf uur naar Small Adams Peak maken. Vanaf Little Adams Peak heeft u een panoramisch uitzicht, dat nog indrukwekkender is bij zonsondergang.
Dag 4: Ella - Bandarawela - Nuwara Eliya - Kandy (4,5 uur per privévoertuig)
Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar Nuwara Eliya via Bandarawela, waarbij u door de Centrale Hooglanden en verschillende plantages rijdt. U bezoekt ook de zomerresidentie van de gouverneur van Nuwara Eliya op 1900 meter hoogte.

Nuwara Eliya doet denken aan Engeland met zijn villa's, Victoriaanse tuinen, rozentuinen, groene onberispelijke grasvelden, golfbaan en vooral het koele en mistige klimaat. Kies voor een stadsrondrit om meer te ontdekken voordat u verder u verder reist naar Kandy. Onderweg bezoekt u een theeplantage en een fabriek waar u uitleg krijgt over de verschillende methoden om zwarte thee te maken. Aansluitend rijdt u naar Kandy, prachtig gelegen in weelderige heuvels op 350 meter hoogte en door Unesco erkend als Werelderfgoed. 
Diner en overnachting in Kandy.

Dag 5: Kandy (1,5 uur per privévoertuig)
Kandy is de laatste koninklijke hoofdstad van Sri Lankaanse koningen en een bron van cultuur, geschiedenis en erfgoed in de hoofden van bezoekers over de hele wereld. Hier bezoekt u de wereldberoemde Tempel van de Tand. Elke dag komen honderden boeddhistische pelgrims het kostbare relikwie van Boeddha vereren.

Nadien wordt u naar Peradeniya gebracht voor een bezoek aan de prachtige botanische tuin van maar liefst 147 hectare, eerst ontwikkeld als een pleziertuin onder koninklijk gezag en later geharmoniseerd door de Britten. Hier wandelt u langs goed onderhouden grasvelden, paviljoens en een achthoekige serre. Dit is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste tuinen ter wereld! Nadien keert u terug naar uw hotel.
Diner en overnachting in Kandy.
Dag 6: Kandy - Matale - Dambulla (3,5 uur per privétransfer)
Na het ontbijt vertrekt u naar Dambulla. Onderweg bezoekt u de kruidentuin in Matale. Matale is beroemd op zijn batik productie en kruidentuinen, en vandaag de dag is Sri Lanka een van de wereldleiders in het ontwerpen en produceren van batik.

Hierna gaat u verder in de richting van Dambulla, door Unesco erkend als Werelderfgoed, om er de beroemde grottempel te bezoeken. Deze grot is een van de meest indrukwekkende van Sri Lanka; het volledige complex van vijf grotten is meer dan 2000 m² groot en bevatten meer dan 150 beelden van Boeddha! Vervolgens checkt u in bij uw hotel en brengt u de rest van de dag op uw eigen tempo door.
Diner en overnachting in Dambulla.

Dag 7: Dambulla - Sigiriya - Dambulla (3,5 uur per privévoertuig)
Na het ontbijt vertrekt u naar Habarana. Vandaag heeft u een Srilankaanse dorpservaring. U gaat aan boord van een tuk tuk en daarna rijdt u met een ossenkar door het platteland en maakt een boottocht op het kleine meer in een vissersbootje, een catamaran (term afgeleid van twee Tamil woorden, katta en maran). Vervolgens bezoekt u een lokale plantage voordat u naar een dorpshuis gaat waar u uitleg krijgt over de Sri Lankaanse kookmethodes. Nadien gaat u naar Sigiriya, waar u de Leeuwrots zult beklimmen, een rots omgetoverd tot een spectaculair fort paleis. Deze 5e eeuwse rotsburcht van koning Kasyapa is een van de mooiste monumenten van kunst en cultuur.

Stap door de gigantische leeuwenpoten, met uitzicht op de onderliggende symmetrische koninklijke tuinen, om de absolute pracht en praal te begrijpen die ooit deze rotsburcht domineerde. Omringd door vestingmuren en slotgrachten wordt de Leeuwenrots, die lijkt op de mythologische 'Stad van Goden', bedekt met fresco's die lijken op de Gupta-achtige schilderijen die in de grotten van Ajanta in India gevonden zijn. Aansluitend kunt u het museum bezoeken om meer te leren over deze formidabele locatie, alvorens terug te keren naar het hotel.
Diner en overnachting in Dambulla.

Uw reisprogramma in 9 nachten

Dag 8: Dambulla - Polonnaruwa - Dambulla (3,5 uur per privétransfer)
Na het ontbijt in het hotel, rijdt u naar Polonnaruwa waar u een stadsrondleiding krijgt. Gelegen op 218 kilometer van Colombo, is dit de zoveelste goed geplande middeleeuwse stad, verdedigd door gesloten muren en versierd met paleizen, heiligdommen, kloosters, paviljoens, parken, vijvers en irrigatieplassen die getuigen van een glorieus verleden.

Een dominant kenmerk van de stad, is het uitgestrekte irrigatiemeer van 5940 hectare, dat treffend "Parakrama Samudraya" genoemd wordt, of de "zee van Parakrama", naar de koninklijke bouwer King Parakramabahu. Dit meer is een voorbeeld van de geavanceerde technische en bouwkundige vaardigheden die in de oudheid de overhand hadden. Dit gigantische reservoir werd gebouwd om regenwater op te vangen, waardoor geen druppel water verloren kon gaan. Na afloop keert u terug naar Dambulla en brengt u de rest van de dag door op uw eigen tempo.
Diner en overnachting in Dambulla.

Dag 9: Dambulla - Kurunegala - Negombo (4 uur per privétransfer)
Na het ontbijt wordt u naar Negombo gebracht via Kurunegala. Bij aankomst checkt u in bij uw hotel waarna u de rest van de dag vrij bent om te ontspannen in uw hotel of op het strand, of om de omgeving te verkennen.
Diner en overnachting in Negombo.

Dag 10: Negembo - Vertrek (20 minuten per privétransfer)
U start de dag met een lekker ontbijt, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma in 11 nachten

Dag 8: Dambulla - Pollonaruwa - Uppuveli (3,5 uur privétransfer)
Na het ontbijt in het hotel, rijdt u naar Polonnaruwa waar u een stadsrondleiding krijgt. Gelegen op 218 kilometer van Colombo, is dit de zoveelste goed geplande middeleeuwse stad, verdedigd door gesloten muren en versierd met paleizen, heiligdommen, kloosters, paviljoens, parken, vijvers en irrigatieplassen die getuigen van een glorieus verleden. 

Een dominant kenmerk van de stad, is het uitgestrekte irrigatiemeer van 5940 hectare, dat treffend "Parakrama Samudraya" genoemd wordt, of de "zee van Parakrama", naar de koninklijke bouwer King Parakramabahu. Dit meer is een voorbeeld van de geavanceerde technische en bouwkundige vaardigheden die in de oudheid de overhand hadden. Dit gigantische reservoir werd gebouwd om regenwater op te vangen, waardoor geen druppel water verloren kon gaan. Aansluitend reist u door naar de prachtige stranden van Uppuveli, waar u heerlijk kunt ontspannen.
Diner en overnachting in Uppuveli.

Dag 9 & 10: Uppuveli
U profiteert van enkele vrije dagen op het strand van Uppuveli en kunt ervoor kiezen om enkele leuke activiteiten te doen. Trakteer uzelf op een episch avontuur door een duik in het turquoise water van deze exotische bestemming of geniet eenvoudigweg van een portie rust en ontspanning in een paradijselijke omgeving. 
Diners en overnachtingen in Uppuveli.

Tijdens het strandverblijf heeft u een voertuig tot uw beschikking waarmee u maximaal 80 km per dag mag afleggen. Interessante bezienswaardigheden in de omgeving zijn de tempel van Koneshwaram, het Fort Frederick, het British War Cemetery en de Kanniya Hot Springs.

Dag 11: Uppuveli - Habarana - Kurunegala - Negombo (5,5 uur per privétransfer)
Na het ontbijt profiteert u van een vrije voormiddag, waarna u via Habarana en Kurunegala naar Negombo gebracht wordt. Diner en overnachting in Negombo.

Dag 12: Negembo - Vertrek (20 minuten per privétransfer)
U start de dag met een lekker ontbijt, waarna u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze formidabele rondreis logeert u onderweg in comfortabele kamers in zorgvuldig geselecteerde hotels. Zo komt u optimaal tot rust na een intense dag vol ontdekkingen!

Uw hotels tijdens deze rondreis (of gelijkwaardig):
- Galle: Deluxe Kamer in het Lady Hill Hotel of in Fairway Sunset Galle
- Udawalawe: Deluxe Kamer in het Centuria Wild
- Ella: Deluxe Kamer in het Morning Dew
- Kandy: Deluxe Kamer in het Hotel Thilanka of Superior Kamer in het Amaya Hills
- Dambulla: Superior Kamer in het Amaya Lake of Deluxe Kamer in het Sigiriana by Thilanka
- Uppuveli: Superior Kamer in het Trinco Blu by Cinnamon
- Negombo: Coastel Deluxe Kamer of Deluxe Balcony Kamer in het Camelot Beach Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een formule in halfpension (ontbijt en diner geserveerd in het hoofdrestaurant, exclusief drankjes).

Grijp de kans om de beroemde dahl, linzenpuree, of sambol, een mengsel van geraspte kokosvlees met pepers, kruiden en gedroogde en gehakte vis of garnalen te proberen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief volgens het reisprogramma in een voertuig met airconditioning.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het reisprogramma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Engelstalige gids/chauffeur
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het reisprogramma
- Auto ter beschikking tijdens het strandverblijf (maximaal 80 km/dag)
- Hoofdmassage van 15 minuten tijdens het bezoek aan de kruidentuin
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
- Transfers volgens het reisprogramma in een voertuig met airconditioning

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Sri Lanka met walvissen, dolfijnen en olifanten