- Mallorca - Tot -70% | Voyage Privé

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een hotel exclusief voor volwassenen om bevoorrechte momenten in alle rust te beleven
  • Ontspan in de spa en voel u als herboren na een verkwikkende massage
  • Geniet van de Spaanse zon aan de rand van het zwembad
  • Bezoek de nabijgelegen stranden met prachtige kristalheldere wateren

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Reis met ons mee naar het noorden van Mallorca voor een vakantie vol ontspanning in het R2 Bahía Cala Ratjada Design Hotel 4*. Dit charmante hotel is onlangs gerenoveerd en combineert op perfecte wijze modern comfort en de authentieke charme van de architectuur van het eiland. Het hotel is gereserveerd voor personen vanaf 16 jaar en is een oase van rust waar alles in het werk wordt gesteld om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Geniet van de aanwezige wellnessfactiliteiten of ga naar het sublieme strand van Cala de S'Aguila op slechts 900 meter afstand voor momenten van ultieme ontspanning.

 

Gerust op vakantie in het R2 Bahía Cala Ratjada Design Hotel 4* - Adults Only

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

JUNIOR SUITE WITH BALCONY (23 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Proef de overheerlijke gastronomische gerechten die worden geserveerd in buffetvorm in het restaurant met terras en bewonder de showcooking, een echte culinaire show die uitmondt in een explosie van smaken! Op aanvraag kunnen er speciale menu’s voor coeliakiepatiënten en speciale diëten worden geserveerd.

 

Als u tijdens het zonnen en zwemmen behoefte heeft aan wat verfrissing, breng dan een bezoekje aan de Pool Bar voor een lekker drankje.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Geniet van de zon bij het zwembad of op de nabijgelegen stranden en laat al uw zorgen achter u. Of wat dacht u van een ontspannende sessie in de spa om lichaam en geest te verwennen? In de spa zijn een binnenzwembad en sauna aanwezig en kunt u op aanvraag een massage boeken. Als u graag in vorm blijft tijdens uw vakantie, kunt u een bezoekje brengen aan de fitnessruimte. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

De Romeinse steden, Alcudia & Pollença

Uw kamer

Breng een bezoek aan het oude en authentieke Mallorca door deze excursie naar Alcudia en Pollença. Ontdek duizend jaar oude dorpen van Romeinse oorsprong, een traditionele markt, de typische Mallorcaanse keuken, de duizelingwekkende landschappen van het noorden en een duik in een ongerepte baai.

 

Let op! Deze excursie is enkel beschikbaar op dinsdag.

Ontdekking van Arta & Capdepera

Uw kamer

Ontdek de fascinerende geschiedenis van Mallorca tussen spectaculaire duizendjarige grotten, een verbazingwekkende prehistorische site en een middeleeuws kasteel dat getuige was van de herovering door de ridders van Jacobus I!

 

Let op! Deze excursie is elke dinsdag en vrijdag beschikbaar.

La Calobra, monumentale stroom

Uw kamer

De natuurlijke site van La Calobra met haar monumentale bergstroom in de Sierra de Tramuntana is een must-see op Mallorca. Onderweg ontdekt u een even mythische plaats, het klooster van LLuc.

 

Let op! Deze excursie is elke zaterdag beschikbaar.

Het Noorden, paradijs der natuur

Uw kamer

Een onvergetelijk en uniek avontuur om de spectaculaire historische en natuurlijke rijkdommen van het noorden van het eiland te ontdekken. Een mooie wandeling om een middeleeuwse boerderij en zijn dieren te ontdekken. Fenicische overblijfselen en ongerepte stranden passeren ook de revue.

 

Let op! Deze excursie is elke zondag beschikbaar.

Authentiek, gastronomisch Mallorca

Uw kamer

Een uniek uitstapje in het hart van het authentieke Mallorca, in de mooie en weinig bekende streek Plá y Llevant. Onderweg vindt u rustieke landschappen zo ver het oog reikt, pittoreske dorpjes, een typische markt, wijngaarden, handwerk en unieke smaken om te ontdekken en te proeven, en niet te vergeten een duik op een van de mooiste stranden van het eiland.

 

Let op! Deze excursie is beschikbaar elke woensdag.

Subliem en gastronomisch Palma

Uw kamer

Een wandeling door Palma, de prachtige hoofdstad van Mallorca, met zijn duizendjarige geschiedenis, zijn uitzonderlijk architecturele en culturele erfgoed, zijn grandioze kathedraal, zijn kronkelige straatjes, zijn geheime hoekjes... En de ontdekking van een typische overdekte markt in het hart van de stad en de geneugten van de Mallorcaanse keuken.

 

Let op! Deze excursie is beschikbaar elke donderdag en vrijdag.

Authentieke excursie in Vall de Soller

Uw kamer

Een prachtige wandeling door de vallei met sinaasappelbomen, op ontdekking in het authentieke Soller en Fornalutz, benoemd als een van de mooiste dorpen van Spanje. Onderweg ziet u prachtige tuinen, u geniet van ongelooflijke landschappen, een typische maaltijd en een kleine treinrit door de bergen.

 

Let op! Deze excursie is beschikbaar elke dinsdag en vrijdag.

Zeiltocht in de baai van Palma

Uw kamer

Vertrek vanuit de haven om de prachtige baai van Palma en de betoverende landschappen van de Mallorcaanse kustlijn te ontdekken.

 

Let op! Deze excursie is beschikbaar van maandag tot vrijdag.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 119

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 1,65 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor volwassenen vanaf 16 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Meertalig personeel
  • Wisselkantoor
  • Lift
  • Medische service

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Douche
  • Minibar
  • Tv
  • Haardroger
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant met terras
  • Pool Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Binnenzwembad
  • Fitness
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Huurfietsen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Mallorca - Tot -70% | Voyage Privé