Autotour van 6 nachten van Lissabon naar Porto - Lissabon - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Begin je autotour met een bezoek aan Lissabon en ontdek de highlights van deze veelzijdige stad
  • Ontdek het Sanctuarium van Fátima, één van de belangrijkste bedevaartsoorden ter wereld
  • Sluit je reis af in het gezellige Porto en proef de wereldberoemde portwijn
  • Geniet in alle vrijheid van je rondreis en maak veel stopjes onderweg, dankzij je inbegrepen huurauto

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Vertrek met je huurauto op een onvergetelijke reis door Portugal! Begin je verblijf in Lissabon en bezoek de highlights van de stad. Daarna rij je langs prachtige landschappen en pictoreske dorpjes verder naar Fátima, een van de belangrijkste bedevaartsoorden ter wereld! Je reis eindigt in Porto, waar je zeker een proeverij van de wereldberoemde portwijn niet mag overslaan. 

 

Je reisprogramma:

Dag 1: Aankomst in Lissabon

Dag 2: Lissabon, Sintra, Cabo Da Roca, Cascais, Estoril

Dag 3: Obidos, Tomar, Fátima

Dag 4: Coimbra, Aveiro, Porto

Dag 5 & 6: Porto

Dag 7: Vertrek uit Porto 

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Lissabon

Haal je huurauto op in de luchthaven van Lissabon en rijd naar je hotel. Check-in in het hotel en vrije tijd.

 

We raden aan om naar het Terreiro do Paço plein en de Augusta straat te rijden, waar je de gelegenheid hebt om een korte wandeling te maken in de historische, traditionele en commerciële wijk van de Portugese hoofdstad. Stop zeker ook bij de Santa Justa iconische lift.

 

We raden je aan om deel te nemen aan een speciale Fado show & diner in een traditioneel restaurant. Een Fado show is een muzikaal erfgoed dat zeer karakteristiek is voor Portugal en bekend is over de hele wereld. De oudste wijk van de stad, Alfama, is de place to be voor deze onvergetelijke ervaring.

 

Overnachting met ontbijt in Lissabon.

 

DAG 2: LISSABON, SINTRA, CABO DA ROCA, CASCAIS, ESTORIL

Ontbijt in het hotel. Voorgestelde route: vertrek richting Sintra voor een dag in het leven van een prinses en wandeling door dit charmante dorp. Bezoek aan het Village Palace, de zomerresidentie van de koninklijke familie tot 1910.

 

Niet te missen in de omgeving van Sintra: Pena Palace, Quinta da Regaleira. Na het bezoek aan Sintra geniet je van een prachtig uitzicht vanaf het meest westelijke punt van Europa, Cabo da Roca. Langs de kust komen we langs een van de beroemdste surfstranden, de ongelooflijke Boca do Inferno, het kosmopolitische Cascais en de tuinen van Casino Estoril. Terugkeer naar Lissabon.

 

Overnachting met ontbijt in Lissabon.

Dag 3: Fátima

Ontbijt in het hotel. Voorgestelde route: dompel jezelf onder in het verbazingwekkende landschap dat rijk is aan windmolens en fruitbomen tot aan Óbidos, omringd door middeleeuwse muren waar je de harmonie van de architectuur en de diversiteit van het handwerk kunt bewonderen en de beroemde 'ginginha' (bittere kersenlikeur) kunt proeven.

 

Rij verder naar Tomar. De ontwikkeling van de stad is nauw verbonden met de Orde van de Tempeliers, die deze landerijen in 1159 ontvingen als beloning voor de hulp die ze Dom Afonso Henriques (de eerste koning van Portugal) gaven bij de christelijke herovering van het gebied. Het was Dom Gualdim Pais, de eerste Grootmeester van de Orde in Portugal, die het kasteel en het opmerkelijke Klooster van Christus binnenin stichtte. Het is door de eeuwen heen uitgebreid en veranderd en heeft de invloeden van verschillende bouwstijlen behouden. Het is het middelpunt van de stad en door UNESCO geclassificeerd als werelderfgoed.

 

Aankomst in Fátima, het beroemde Mariaheiligdom.

 

Overnachting met ontbijt in Fátima.

 

DAG 4: COIMBRA, AVEIRO, PORTO

Ontbijt in het hotel. We raden vandaag een bezoek aan de beroemde universiteit van Coimbra aan, een van de oudste ter wereld, met zijn prachtige barokke bibliotheek en zijn unieke sfeer die wordt gekenmerkt door oude tradities en gebruiken, zoals de zwarte cape van de studenten en de melancholische 'fado'-muziek.

 

Ga daarna in de namiddag verder naar Aveiro. Bekend als de stad van de kanalen, het "Portugese Venetië", waar je de tijd hebt om de sierlijke boten "moliceiros" te zien en de lokale zoetigheden "ovos moles" te proeven. Rij ten slotte verder naar Porto.

 

Overnachting met ontbijt in Porto.

Dag 5: Porto

Porto, een betoverende stad, gelegen in de heuvels boven de rivier de Douro. De stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege haar historische gebouwen en opmerkelijke monumenten. We raden aan je bezoek te beginnen met een betoverende wandeling door het stadscentrum, langs huizen, paleizen, kerken, monumenten, het treinstation São Bento en Rua da Flores. Wandel ook zeker langs de Rio Douro en bewonder het unieke uitzicht op de bruggen met een boottocht op de rivier. In de namiddag neem je deel aan een portwijnproeverij (inbegrepen in de aanbieding) met uitleg door een wijnmaker in een van de beste portwijnkelders. Porto biedt een meeslepende synthese van oude en hedendaagse bezienswaardigheden.

 

Overnachting met ontbijt in Porto. 

 

DAG 6: PORTO

Ga op een fantastische dagtocht naar het hart van de Minho-regio, Braga en Guimarães, twee machtige steden vol geschiedenis. Braga is een van de oudste Portugese steden en een van de oudste christelijke steden ter wereld met meer dan 2000 jaar geschiedenis!
Ontdek de Driehoek van het Geloof in Braga: de Kathedraal, het Heiligdom van Sameiro en het Heiligdom van Bom Jesus. Bezoek vredige en prachtige ruimtes en leer meer over de verhalen van de koningen, de cultuur en de toewijding van de Portugese pueblo.

 

Guimarães staat bekend als "La Cuna de Portugal", met zijn unieke historische centrum dat door UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed. Ga het kasteel van Guimarães binnen, een gebouw met een enorme geschiedenis en de "cune van Portugal". Wandel door een middeleeuwse stad met kleine moderne details. 

 

Overnachting met ontbijt in Porto.

 

DAG 7: VERTREK UIT PORTO

Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en de auto terug te brengen naar de luchthaven.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie overeenkomstig het programma
  • Ontbijt
  • 1 x bezoek aan de wijnkelders van Cálem met wijnproeverij per persoon, per verblijf
  • Huurauto

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in de volgende zorgvuldig geselecteerde hotels. 

 

Hotels: 

In Lissabon: VIP Executive Saldanha 4* (of gelijkwaardig)

In Fátima**: AUREA FATIMA HOTEL 4* (of gelijkwaardig)

In Porto: Hotel Cristal Porto 4* (of gelijkwaardig)

 

** Tijdens de periode van heilige verschijningen kan het verblijf in Fatima worden vervangen door een hotel in de omgeving.

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Kies voor extra opties

Rondleiding met gids in Lissabon

Kies voor extra opties

Ontdek de sfeer van Lissabon tijdens een ochtendtour langs de mooiste monumenten van de stad, fascinerende musea en de traditionele wijk. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van Lissabon terwijl je gids uitleg geeft.

Bezoek aan Sintra

Kies voor extra opties

Trakteer jezelf op een unieke dag waarin je de mooiste plekjes van Sintra verkent. Bezoek deze unieke stad met zijn betoverende architectuur, adem de zeelucht in bij Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa, en eindig met het kosmopolitische dorp Cascais.

Bezoek Fatima, Obidos, Batalha, Alocbaca en Nazaré

Kies voor extra opties

Vertrek voor een dag naar de mooiste plekjes van de regio, van het middeleeuwse dorp Obidos, de heilige monumenten met een rijke geschiedenis van Fatima en Batalha, tot de kustlijn van Nazaré, met een indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Sintra, Cabo Da Roca, Cascais & Estoril

Kies voor extra opties

Trek tijdens je verblijf een middag uit om in de voetsporen van de Portugese koninklijke familie te treden. Bezoek Sintra, een prachtige stad met traditionele architectuur, bewonder Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Europa, en wandel door het dorp Cascais met een gids die je er alles over zal vertellen.

Lissabon by night en diner met Fadoshow

Kies voor extra opties

Ontdek de mooiste plekjes van Lissabon in de avond met een gids en geniet daarna van een traditioneel viergangendiner tijdens een fadoshow om jezelf helemaal onder te dompelen in Portugese folklore.

Privéhelikoptervlucht over Lissabon en omgeving (1 tot 3 personen)

Kies voor extra opties

Bereid je voor op een spannend en onvergetelijk avontuur met een privéhelikoptervlucht die het prachtige landschap van Lissabon en de monding van de rivier de Taag vanuit hun mooiste hoeken laat zien: de Toren van Belem, het standbeeld van Christus Koning, maar ook de Costa da Caparica en de stranden ten noordwesten van de stad!

48h Vervoerspas - Lissabon stadstour met multi-stop bus

Kies voor extra opties

Stap aan boord van deze bus die op meerdere plekken stopt en ontdek de belangrijkste monumenten van de stad in alle vrijheid! Gewapend met je audiogids, beschikbaar in 14 talen, kun je 48 uur lang zo vaak in- en uitstappen als je wilt.

72h Vervoerspas - Lissabon met de bus, tram en veerboot

Kies voor extra opties

Ga van de ene plek naar de andere in Lissabon met deze zes lijnen in één ticket en profiteer van kortingen. Na drie dagen heb je alle must-sees in Lissabon ontdekt!

Zonsondergang cruise op een zeilboot (2u)

Kies voor extra opties

Bewonder de zonsondergang van Lissabon vanaf de Taag op een zeilboot! Je kunt de mooiste monumenten van de Portugese hoofdstad bewonderen terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang boven de baai.

Yellow Boat cruise op de Taag (24 uur hop-on hop-off)

Kies voor extra opties

Weg van het lawaai en de drukte van de stad, neem je plaats in een Yellow Boat voor een cruise met uitzicht op de stad van de 7 heuvels. Tijdens deze cruise vaar je langzaam over de Taag, kun je de belangrijkste monumenten bewonderen en een tussenstop maken in de wijk Bélem.

Cruise met Fado show (1u)

Kies voor extra opties

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur tijdens een cruise op de Taag met een Fado show van een uur, met live traditionele Fado muziek uitgevoerd door bekende artiesten uit de artistieke scene van Lissabon.

Vervoer en transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Huurauto

Geniet in alle vrijheid van je vakantie dankzij de inbegrepen huurauto. 

Bestemmingen

Welkom in... Lissabon!

Een citybreak of een vakantie naar de zon? Je hoeft niet te kiezen in de Portugese hoofdstad! Lissabon is zowel modern en traditioneel en in sommige wijken lijkt het wel alsof de tijd is blijven stilstaan.

 

Maak een wandeling door de steile straatjes en bewonder de unieke architectuur waarvan de façades versierd zijn met azulejos, de typische kleurrijke tegeltjes die vaak echte kunstwerkjes vormen. In de wijk Alfama kom je tal van historische gebouwen tegen en ontdek je een tijdloze charme.

 

Ga naar het Martim Moniz-plein waar je de bekende gele tram Eléctrico n°28  kunt nemen en vertrek in stijl op verkenning naar de iconische monumenten van de stad. Stap zeker uit bij het Monument der Ontdekkingen, de Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos.

 

Wil je ook proeven van de typische lekkernijen? In de straatjes van Lissabon barst het van de pastelarias, bakkerijen vol met zoete verleidingen, die pastéis de nata verkopen, overheerlijke roomgebakjes die je geproefd moet hebben! Wij zijn al overtuigd, jij ook?

Welkom in... Porto!

Ontdek voor je volgende vakantie de meest charmante Portugese stad. Porto is nog steeds een plek waar de visserij een belangrijke rol speelt en waar je de meest verse vis en zeevruchten kunt proeven in de talrijke restaurants. Na je maaltijd kan je naar een van de historische bruggen over de Douro rivier om de schitterende uitzichten en kleurrijke gevels van de stad te bewonderen. Overdag wandel je over de Bolhão markt om de typische lekkernijen en plaatselijke producten te leren kennen, en kan je een praatje maken met de vriendelijke verkopers.

 

Ben je fan van Harry Potter? Dan moet je zeker richting de Livraria Lello, de bekende boekenwinkel die de werken van J.K. Rowling inspireerde. De prachtige architectuur en indrukwekkende inrichting maken van deze historische boekenwinkel een verplichte stop! ’s Avonds ga je dan weer richting Vila Nova de Gaia om te proeven van een glaasje Portwijn terwijl je de duizenden fonkelende lichtjes van de stad bewondert.

Kom snel met ons mee!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Praktische informatie over je huurauto

Bij aankomst, na het ophalen van je bagage, ga je naar de aankomsthal, een medewerker van MOVYNG rent-a-car zal je opwachten met een bordje met je naam en je begeleiden naar het kantoor van de rent-a-car.

 

Inbegrepen in de prijs: 

- Onbeperkt aantal kilometers

- Bescherming tegen aanrijdingsschade (CDW)

- Bescherming tegen diefstal (TP)

- Reisassistentie 24 uur

- Vervangend voertuig bij pech

- BTW

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Luchthavenbelasting (verplicht voor leveringen en/of ophalingen op luchthavens) - € 25,00


- Kosten voor interieurreiniging - € 40,00 tot € 170,00 (Voertuigen moeten schoon worden ingeleverd, anders kunnen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht)

- Extra bestuurder - 35,00€ per bestuurder

- Jonge bestuurder (18 tot 23 jaar inbegrepen) - 40,00€ per bestuurder en per verhuur (Maximum leeftijd - 75 jaar, behalve groepen D, D1, E, E2, N en V - maximum 70 jaar)

- P.A.I (Verzekering voor passagiers) - 7,00€ per dag

- SQIV (Verzekering tegen Glasbreuk) - 12,00€ per dag

- G.P.S. - 40,00€ per huur

- Grensoverschrijdend - 120,00€ (Spanje) per verhuur

- Buiten openingstijden (19:00u tot 00:00u en 06:00u tot 08:30u) - 35,00€

- Buiten de openingstijden (00:00h tot 06:00h) - 50,00€

- Kinderzitje (6 maanden tot 3 jaar) - 40,00€ per huurperiode

- Zitverhoger - 30,00€ per huur

 

Franchises / Groepen:

- A, B, H, M1 - 1.000€

- C, C1, C2, H1, H2, M2 - 1.600 €

- J, L, M - 2.000€

- D, D1, F, G, I, JL, LL - 2.500€

- E, ML, V - 2.750€

- N - 3.500€

- E2 - 10.000€ S

 

Let op: Deze prijzen zijn indicatief en kunnen ten allen tijde door de verhuurmaatschappij worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. 

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour van 6 nachten van Lissabon naar Porto