Rondreis van 4 of 5 nachten door Noorwegen - Noorwegen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder de adembenemende schoonheid van de iconische fjorden van Noorwegen, omringd door torenhoge kliffen en watervallen
  • Maak een schilderachtige treinreis door de dramatische landschappen van Aurland en dompel jezelf onder in het verbluffende Noorse landschap
  • Verken de charmante, op de UNESCO-lijst opgenomen wijk Bryggen in Bergen, met zijn kleurrijke houten huizen en rijk cultureel erfgoed

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Ga op een onvergetelijke reis door de adembenemende landschappen van Noorwegen en verken de serene schoonheid van Aurland en de bruisende stad Bergen. Doorkruis de iconische fjorden van Aurland, waar metershoge kliffen samenkomen met kristalhelder water, wat een gevoel van ontzagwekkende rust geeft. Dompel jezelf onder in het rijke culturele landschap van Bergen, dwaal door de historische straten met kleurrijke houten huizen en drukke markten. Ben je al om? Kies dan de duur van je verblijf. 

 

4 nachten / 5 dagen: 

- Dag 1: Aankomst in Bergen 

- Dag 2: Bergen - Aurland 

- Dag 3: Aurland 

- Dag 4: Aurland - Bergen

- Dag 5: Vertrek uit Bergen

 

5 nachten / 6 dagen: 

- Dag 1: Aankomst in Bergen 

- Dag 2: Bergen - Aurland 

- Dag 3: Aurland 

- Dag 4: Aurland - Bergen

- Dag 5: Bergen 

- Dag 6: Vertrek uit Bergen

Reisbeschrijving

Van Bergen naar Aurland

DAG 1: AANKOMST IN BERGEN 

Bij aankomst in Bergen ga je op eigen gelegenheid naar je hotel in het centrum van de stad, waar je de wijk en de omgeving kunt gaan verkennen.

 

Overnachting in Bergen.

 

DAG 2: BERGEN - MYRDAL - FLAM

Geniet van je eerste ontbijt en vertrek dan om Noorwegen te verkennen! Om 8.31 uur vertrekt je trein van het station van Bergen naar Myrdal. Als die is aangekomen, neem je om 10.41 uur een tweede trein van Myrdal naar Flåm. Geniet van het prachtige landschap voor je, de regio zit vol groen, bergen en watervallen - je zult deze treinreis geweldig vinden!

 

Na de lunch kun je om 14.15 uur bij halte C, naast het bezoekerscentrum, op de bus stappen. Deze brengt je naar de kerk in Aurland, waar je uiteindelijk kunt inchecken in je hotel.

 

Overnachting in Aurland.

 

DAG 3: BOOTTOCHT AURLAND

Neem de tijd voor je ontbijt, want dat heb je nodig voor deze dag op de boot. Steek de fjorden over voor een unieke ervaring van Aurland naar Gudvangen. Vanuit Aurland vaar je over de kalme wateren van de Sognefjord, de langste en diepste fjord van Noorwegen. De steile wanden van de omringende bergen, bedekt met groen, creëren een adembenemend landschap. Je hebt de kans om spectaculaire watervallen te bewonderen die langs de kliffen naar beneden storten en een spel van licht en schaduw op de golven creëren. De boot vaart ook door smalle doorgangen en biedt een panoramisch uitzicht op het schilderachtige landschap.

 

Gudvangen is een klein dorpje in het hart van de Nærøyfjord, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder deze betoverende plek, die wordt gekenmerkt door zijn kleurrijke huizen en imposante bergen. Deze tocht belooft een onvergetelijke onderdompeling in de ongerepte natuur van Noorwegen. Daarna keer je terug naar je hotel in Aurland.

 

Overnachting in Aurland.

Van Aurland naar Bergen

DAG 4: AURLAND - BERGEN

Na het ontbijt vervolg je je rondreis door deze prachtige regio met een bezoek aan het uitkijkpunt Stegastein. Dit is een van de meest iconische observatieplatforms van Noorwegen en biedt een adembenemend uitzicht over de Aurland Fjord. Dit indrukwekkende overhangende gebergte ligt langs de nationale toeristische route Aurlandsfjellet, ongeveer 650 meter boven de zeespiegel.

 

Het ingenieuze architectonische ontwerp creëert een unieke ervaring, waarbij je de indruk krijgt dat je boven de leegte zweeft terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de natuurlijke schoonheid van de regio. Het is een populaire plek voor fotografen en reizigers die op zoek zijn naar een adembenemend Noors landschap.

 

Daarna reis je terug naar Bergen, dit keer over het water, met vertrek vanaf AurlandKai om 15.40 uur. Bij aankomst in Bergen kun je terugkeren naar je hotel om uit te rusten of genieten van een avond in de levendige stad.

 

Overnachting in Bergen

 

DAG 5: VERTREK OF VRIJE DAG

Bij een verblijf van 4 nachten: Geniet van je laatste ontbijt voordat je op eigen gelegenheid terugkeert naar de luchthaven.

 

Bij een verblijf van 5 nachten: Geniet van je ontbijt en ontdek de bezienswaardigeheden van Bergen. Bergen ligt aan de westkust van Noorwegen en een drukke dag kan bestaan uit het bekijken van iconische bezienswaardigheden en het proeven van lokale specialiteiten. Ga naar de oude haven Bryggen en fotografeer kleurrijke huizen en vergeet niet om ergens wat verse zeevruchten te eten. Maak een wandeling door de botanische tuinen en sluit op een ontspannen manier je verblijf af.

 

DAG 6: VERTREK

Bij een verblijf van 5 nachten: Geniet van je laatste ontbijt voordat je op eigen gelegenheid terugkeert naar de luchthaven.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Pension volgens programma
  • Ontbijt
  • 1x Boottocht in Aurland
  • 1x Bustocht naar Stegastein View Point
  • Treintickets Bergen-Myrdal-Flåm
  • Busticket Flåm - Aurland
  • Bootticket Aurland - Bergen

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in de volgende kamers en hotels.

 

Bergen: Standaard Kamer in Hotel Zander K (of gelijkwaardig)

- Aurlandsvangen: Appartement met 1 slaapkamer en uitzicht op het fjord in Wangen Apartments by Fjord Resort (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemmingen

Welkom in... Bergen!

Van hoge bergtoppen tot eeuwige gletsjers en indrukwekkende watervallen... Dompel je onder in het prachtige landschap van Noorwegen! In het zuidwesten van het land staat Bergen terecht bekend als de ‘poort naar de fjorden’.

 

De op een na grootste stad van het land, gebouwd tussen zeven bergen, weerspiegelt een uiterst bijzondere charme dankzij een harmonieuze mix van oude wijken met houten huizen, een ‘Vauban’-achtige vestiging, middeleeuwse en moderne gebouwen en groene pleinen. Deze prachtige stad is bekend om haar kleurrijke vismarkt, waar je heerlijke gerookte zalm kunt proeven. Wandel langs de waterkant of door de smalle straatjes van het oude Bryggen, dat een symbool is geworden van het Noorse culturele erfgoed en op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.

 

De iconische berg Floyen is zowel te voet als per kabelbaan bereikbaar. Vanaf de top heb je een adembenemend zicht op de stad en profiteer je van makkelijke toegang tot een ongerepte natuur, inclusief beboste paden en kleine meren. Zodra je opnieuw beneden bent, geniet je in het stadscentrum van een ruime keuze aan levendige bars en restaurants.

 

Unieke panorama’s, spectaculaire fjorden en talrijke buitenactiviteiten... In deze schitterende stad zul je je niet snel vervelen!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 4 of 5 nachten door Noorwegen