Cruise van 6 nachten + voorverlenging van 2 nachten in Bergen - Noorwegen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis langs de majestueuze Noorse kust; van het charmante Bergen naar de Noordkaap, het hoogtepunt van Europa
  • Ga aan boord van het prachtige MS Trollfjord, dat in 2023 volledig is gerenoveerd, en bewonder de schoonheid van de fjorden van dichtbij
  • Ontdek enkele lokale dorpjes langs de kust
  • Geniet van het uitzicht op de besneeuwde bergen en bewonder misschien zelfs het noorderlicht op de Noordpool!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Noorwegen!

Bezoek Noorwegen, een land met een buitengewone natuurlijke rijkdom. Geniet van de fjorden, kustwegen, gletsjers, watervallen en enorme meren. Verheug je op onvergetelijke momenten in het aangezicht van de natuur en culturele ontdekkingen in Bergen.

 

Ga op een onvergetelijke reis naar het hart van het hoge noorden en ontdek de wonderen van de kust. Begin je verblijf met 2 nachten in Grand Hotel Terminus 4* in Bergen en ga dan aan boord van je schip voor een prachtige cruise van 6 nachten.

 

Verblijfsduur:

8 nachten: 2 nachten in Bergen + 6 nachten cruise

Grand Hotel Terminus 4*

Welkom bij Grand Hotel Terminus 4*, midden in het hart van Bergen. Het hotel ligt in twee hectare met groene tuinen, in een rustige omgeving. Ondanks de rusrtige ligging is het wel mogelijk om om deel te nemen aan levendige tuinfeesten. De ligging dicht bij het treinstation is perfect en bied je gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer en de pareltjes van Bergen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma

Standaard Kamer

Verblijf in een comfortabele Standaard Kamer die is voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een rustige nachtrust. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Bar Amundsen nodigt je uit voor een ongeëvenaarde ervaring van ontspanning. De bar is ingericht met comfortabele fauteuils en banken. Het is de hele dag geopend.

 

In de namiddag is het de perfecte plek voor een aperitief voor een heerlijke maaltijd en na het diner verandert het in een levendige ontmoetingsplaats. Rij na rij op de planken van de bar vind je de beste selectie whisky die je je maar kunt voorstellen. Naast de grootste whiskycollectie in de stad met meer dan 1000 verschillende bottelingen,  heeft de bar ook een goede selectie wijnen, mousserende wijnen, bieren en cognacs. Je kunt er ook terecht voor een heleboel andere versnaperingen.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Fjordcruise Bergen - Mostraumen

Bezoek Bergen, bijgenaamd de "poort naar de fjorden van Noorwegen", een pittoresk stadje tussen bergen en fjorden. Het staat bekend om zijn kleurrijke houten huizen, rijke historische erfgoed, levendige vismarkt en adembenemende landschap. De stad biedt een unieke maritieme sfeer, met middeleeuwse charme, fascinerende musea, wandelingen langs de waterkant en gemakkelijke toegang tot de omliggende fjorden. Bergen is een ideale plek om de natuurlijke schoonheid van Noorwegen te verkennen en tegelijkertijd de geschiedenis en cultuur te ontdekken.

Inbegrepen opties

Fjordcruise Bergen - Mostraumen

Inbegrepen opties

Ervaar fjorden, bergen en prachtige watervallen tijdens een fjordcruise naar Mostraumen vanuit Bergen. Dit fjordcruiseavontuur is geschikt voor iedereen en gaat het hele jaar door.

 

Op deze rondreis vanuit Bergen reis je met een moderne en comfortabele catamaran naar Mostraumen. Het schip is ruim, heeft een geweldig uitkijkdek en is universeel ontworpen zodat het hele gezin, zelfs kinderwagens, mee kan!

Reisprogramma

Deze cruise van Bergen naar Tromsø is perfect voor reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Noorwegen willen ontdekken terwijl ze de positieve vibes van dit land opsnuiven.

 

Reisroute:

Dag 1: Bergen 

Dag 2: Molde

Dag 3: Rørvik

Dag 4: Lødingen

Dag 5: Alta

Dag 6: Honningsvåg

Dag 7: Tromsø

Reisbeschrijving

Dag 1-3

Dag 1: Bergen

Welkom aan boord! Stap aan boord van de MS Trollfjord, je thuis voor de komende week. Zodra je in je hut bent ingecheckt, maak je kennis met je Coastal Experience Team van gidsen. Je leert elk lid van het team kennen terwijl ze lezingen geven en activiteiten aan boord organiseren tijdens je reis. Geniet van een drankje in Bar 1893 op twee niveaus van het schip en maak kennis met je medepassagiers. Als het schip Bergen verlaat en de Hjeltefjord binnenvaart, begint je schilderachtige avontuur langs de Noorse kust officieel.

 

Dag 2: Molde
Molde is de hoofdstad en het commerciële centrum van Romsdalen, dat aan de zuidkust van het schiereiland Romsdal ligt.
schiereiland. We hebben deze haven al vaak aangedaan op onze Coastal Express-route, maar deze keer was het iets meer dan waar we op gerekend hadden. De tussenstop zal veel langer zijn, zodat je genoeg tijd hebt om de stad te bezoeken.

 

De Atlantische route is een icoon van de Noorse kust dat vaak voorkomt in Hollywoodfilms.
 Voor een van de beste panoramische uitzichten in de regio ga je met ons mee voor een wandeling naar het uitzichtpunt Varden, waarbij je het pad volgt vanuit het stadscentrum. Eenmaal daar kun je
402 meter boven de zeespiegel de stad van bovenaf bekijken en de 222 besneeuwde toppen aan de andere kant van de Moldefjord bewonderen.

 

Als je liever in de stad blijft, kun je het Romsdal Museum bezoeken, een van de grootste Noorse volksmusea, dat zich bevindt op ongeveer tien minuten van het stadscentrum.

 

Optionele excursie (tegen bijbetaling)
- De Atlantische Weg - Panoramische bustocht vanuit Molde

 

Dag 3: Rørvik
De Vikna-archipel bestaat uit een reeks van ongeveer 6.000 eilanden, eilandjes en riffen. We maken een stop bij Inner-Vikna, het grootste van deze eilanden. We zijn van plan om halverwege de ochtend aan te meren in de havenstad Rørvik en blijven er het grootste deel van de dag.

 

De stad en de omgeving hebben een rijke geschiedenis. Er zijn met name grafheuvels die dateren uit de oudheid. Het maritieme erfgoed van de regio is goed gedocumenteerd in de vele musea in Rørvik, waaronder het Noorse Kustmuseum.

 

Kabeljauw is een ander belangrijk exportproduct en in maart wordt er zelfs een festival aan gewijd, georganiseerd door het stadhuis.
in maart. Deze vissoort komt vooral in de winter veel voor in de wateren van de archipel. Smul van verse kabeljauwkoekjes!

 

Optionele excursie (tegen bijbetaling)
- Reis terug in de tijd naar de kustplaats Rørvik

Dag 4-7

Dag 4: Lødingen

Het dorpsleven en de natuur van de fjord Lødingen, het administratieve centrum van de gelijknamige gemeente, is een dorp aan de zuidwestelijke oever van Hinnøya met minder dan 2000 inwoners. Het is een haven waar onze schepen aanmeerden toen ze onze eerste kustroutes aflegden. Hier terugkomen is een soort thuiskomen voor ons. We meren rond het middaguur aan en gebruiken Lødingen als uitvalsbasis om het eiland Hinnøya te verkennen, het grootste eiland van Noorwegen ten zuiden van Spitsbergen. Wandel door de straten bij de haven en bewonder de traditionele rode vissershutten, of rorbu, die langs de kust staan. Tijdens je wandeling zul je ongetwijfeld de rustgevende sfeer van het dorpsleven opmerken.

 

Het hoogtepunt van dit bezoek is het ontdekken van de ongelooflijke fjorden en bergen waar de Noorse kust beroemd om is. De Gullesfjord breekt af van de Andfjord en doorsnijdt de noordkant van Hinnøya, omzoomd door ongerepte bergketens. Het gebied is populair bij kampeerders, die in kampen of hutten verblijven en 's winters in de fjord op kabeljauw vissen. Vanuit Lødingen kun je deelnemen aan een aantal optionele excursies, waaronder een vistocht met de plaatselijke bevolking, een meeslepende Sámi-ervaring om meer te leren over hun cultuur en geschiedenis, of een bezoek aan Dampskipsbrygga, de oude werf van Lødingen. 

 

Optionele excursies (tegen bijbetaling)

- Stoombootwerf en geschiedenis van de Kustexpress

- Zeetocht met een lokale visser

- Sámi ambachten, culinaire specialiteiten en cultuur 

 

Dag 5: Alta
Alta is een van de grootste kustplaatsen die we bezoeken, met meer dan 10.000 inwoners. De rivier de Alta is een van de beste zalmrivieren van Noorwegen en als zodanig een beroemde attractie in de stad. Hier worden regelmatig grote zalmen gevangen, sommige wel 24 kilo zwaar. Proef de vers gegrilde zalm in een van de plaatselijke restaurants.

 


Op 70 graden noord ligt deze stad nog ver van de poolcirkel. De regio staat bekend van het noorderlicht, dus houd je camera gereed. Als de lucht helder is en de omstandigheden goed zijn, kun je een paar prachtige foto's maken van het licht dat boven je danst.

 

Je kunt meer te weten komen over deze ongelooflijke natuurlijke lichtshow in de Kathedraal van het Noorderlicht, die open is voor publiek. In de kathedraal is zelfs een tentoonstelling te zien die toont hoe Alta het epicentrum werd van baanbrekend
revolutionair onderzoek naar het noorderlicht tussen de 19e en 20e eeuw. 

 

Deze excursie omvat ook een bezoek aan het Alta Museum, gewijd aan de grootste concentratie rotsen in Noord-Europa, aan het begin van de Alta fjord, een UNESCO Werelderfgoedlocatie.

 

De overvloed aan sneeuw in de winter zorgt voor een aantal echt authentieke Arctische excursies, waaronder hondensleeën. De sneeuw en het klimaat van Alta creëren ook de perfecte omstandigheden
om het Igloo Hotel te bouwen en te onderhouden, dat aan de oevers van de rivier de Alta ligt. Je krijgt de kans om het meest noordelijke ijshotel ter wereld te bezoeken, dat elke winter uit sneeuw en ijs wordt opgebouwd en uit verschillende materialen wordt gebeeldhouwd. Elke winter worden er verschillende artistieke thema's gebeeldhouwd door plaatselijke beeldhouwers. Bezoek de ijsbar van het hotel, versierd met handgemaakte ijssculpturen, en bestel een drankje in een ijsglas.

 


Optionele excursies (tegen bijbetaling)
- Hondensleeën in Alta

- Ontdek het betoverende Hotel Igloo d'Alta

- Rotskunst op de UNESCO-lijst en de Kathedraal van het Noorderlicht

 

Dag 6: Honningsvåg
Honningsvåg, de meest noordelijke stad op het continent, heeft een nogal bijzonder landschap, met weinig bomen en struiken. In deze noordelijke regio zijn de winters lang en valt veel sneeuw.
Bereid je dus voor op fantastische winterse landschappen en activiteiten. Voel de sneeuw knisperen onder je sneeuwschoenen terwijl je over de vlakten wandelt. Je kunt zelfs ijsvissen, een geliefde wintertraditie in het hoge noorden. Probeer koningskrab. Deze lokale specialiteit wordt gevangen in de wateren rond Honningsvåg
en wordt het hele jaar door geserveerd. Bewonder de plaatselijke kunst in de Once Upon a Dream-galerie en breng een bezoekje aan de kerk van Honningsvåg. Dit is het oudste gebouw in de regio en dateert uit 1885.

 

Het hoogtepunt van elke reis naar Honningsvåg is een bezoek aan de Noordkaap. Dit is een van de noordelijkste punten van continentaal Europa. En omdat we er in de winter naartoe gaan, kunnen we ons per sneeuwscooter verplaatsen. We bevinden ons zo dicht bij de noordgrens van Noorwegen en kijken uit over de
Barentszzee onder de poolnachthemel. Dit is echt een bijzondere ervaring. Daarbij zie je als je geluk hebt ook nog eens het prachtige noorderlicht. 

 

De kaap wordt gemarkeerd door een beroemde wereldbol, die het verdient om vereeuwigd te worden met een selfie of twee...
of meer! Als je zin hebt, ga dan naar de Noordkaapzaal om je op te warmen en geniet van de korte film en de verschillende tentoonstellingen die je meer leren over
het leven op de Noordpool. Nu we het meest noordelijke punt van onze reis hebben bereikt, verlaten we de haven 's avonds
om te keren en onze afdaling naar het zuiden te beginnen.

 

Optionele excursies (tegen bijbetaling)

- Quadrijden naar de Noordkaap
- Koningskrab en ontdekking van de Noordkaap - Winter
- Sneeuwscooter naar de Noordkaap
- IJsvissen in het noordpoolgebied

 

Dag 7: Tromsø
Vandaag ga je naar de hoofdstad van het noordpoolgebied, zo'n 350 kilometer ten noorden van de poolcirkel.
Poolcirkel. Je neemt afscheid van de MS Trollfjord. Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je vlucht naar huis.

 

Als je in de ochtend vliegt en het te krap is om op tijd op de luchthaven te arriveren, kun je op eigen gelegenheid en tegen extra kosten in een hotel in het centrum van Tromsø te overnachten.

Belangrijke informatie over je cruise

Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

 

Belangrijke informatie over je cruise

Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Cruise

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Arctic Superior Cabin
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • Geselecteerde bieren, wijnen en sterke dranken in Flora, Árran en 1893 Bar tijdens de openingstijden (niet tijdens ontbijt)
  • Middagsnack in de 1893 Bar
  • Culinaire demonstraties en proeverijen
  • Dagelijkse activiteiten (lezingen, fotografielessen en creatieve activiteiten)
  • Selectie van uitrusting voor buitenactiviteiten
  • Toegang tot fitnessruimte en sauna
  • Toegang tot de bibliotheek en films (op aanvraag)

De MS Trollfjord, prachtig gerestaureerd in 2023, brengt een gouden tijdperk van romantisch reizen weer tot leven. Het schip ontleent zijn naam aan een klein, smal maar spectaculair fjord in de Vesterålen archipel. De decoratie weerspiegelt de opvallende schoonheid van de kustlijn die het doorkruist.

 

Met een gevarieerd programma van lezingen en activiteiten, uitzonderlijke faciliteiten en regelmatige tussenstops onderweg, zult u zich niet vervelen. Beleef een onvergetelijke ervaring aan boord van MS Trollfjord, waar reizen een avontuur wordt.

Cabine

Arctic Superior Cabin

Verblijf in de Arctic Superior Cabin met adembenemend uitzicht op de prachtige Noorse kustlijn. De cabine is voorzien van een tweepersoonsbed.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (inclusief onbeperkt geselecteerde bieren, wijnen en sterke dranken in Flora, Árran en 1893 Bar tijdens de openingstijden, niet tijdens ontbijt).

Activiteiten

Tussen de aanloophavens ben je vrij om deel te nemen aan zoveel activiteiten als je wilt. Doe mee aan proeverijen onder leiding van een chef-kok, neem deel aan ambachtelijke workshops in de bibliotheek of woon inspirerende presentaties bij van het Coastal Experience Team, die je live of vanuit je cabine kunt volgen.

 

Tijdens fotografieworkshops krijg je tips over hoe je de perfecte foto maakt, of het nu gaat om het oogverblindende noorderlicht of close-ups van de omringende wilde dieren. Als je je nieuwe vaardigheden eenmaal onder de knie hebt, kun je aan boord zelfs camera-uitrusting huren om ze tijdens je volgende excursie in de praktijk te brengen.

 

Maar als je liever gewoon geniet van het majestueuze landschap dat zich voor je ontvouwt, dan is dat je goed recht. Ontspan in de panoramische sauna of maak het jezelf gemakkelijk bij de glazen ramen van de bar, waar je kunt genieten van een glas van onze exclusieve aquavit terwijl je het schouwspel van de natuur bewondert.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn alleen bij bepaalde aanbiedingen inbegrepen.

Informatie over je transfers:

- De transfer van de luchthaven naar Grand Hotel Terminus is inbegrepen.

- Er is geen luchthaventransfer inbegrepen van de cruise naar de luchthaven. Reizigers die op dag 7 van de cruise komen, moeten op eigen gelegenheid naar de luchthaven gaan. Als de vlucht 's ochtends is, wordt het een beetje krap om in het centrum van de stad te komen. Reizigers kunnen dan (op eigen gelegenheid en tegen extra kosten) nog een nacht bijboeken in Tromsø.

Bestemming

Welkom in ... Noorwegen

De majestueuze landschappen van Noorwegen zijn werkelijk adembenemend! Fjorden omgeven door steile kliffen of glooiende hellingen bedekt met boomgaarden, vredige meren, gletsjers en indrukwekkende watervallen: het land is een verzameling van natuurschoon.

 

In het noorden neemt de Lofoten-archipel je mee naar de Vikinggeschiedenis, terwijl de bruisende stad Tromsø een ideaal vertrekpunt is voor walvissafari's. In het oosten strekt het fjordengebied, dat per auto of boot kan worden verkend, zich uit van Bergen tot de bergachtige Jotunheimen. In het westen ligt Oslo, de moderne en fascinerende hoofdstad van dit unieke land.

 

Van wandeltochten - Preikestolen en Trolltunga zijn een must - tot staande houten kerken die getuigen van de Vikinggeschiedenis, tot vissersdorpjes met hun typische rode huizen, een vakantie in Noorwegen zul je nooit vergeten!

Meer details ...

Grand Hotel Terminus

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 131

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi

Restaurants en bars in het hotel:

  • Bar Amundsen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Cap Nord Express de Bergen à Tromsø

Alle praktische informatie over de cruise:

Lengte van de boot: 135,75
Breedte van de boot: 21,5
Maximumaantal reizigers 500
De boot is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise van 6 nachten + voorverlenging van 2 nachten in Bergen