Roompot Noordzee Résidence Dishoek - Zeeland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een volledig uitgeruste, luxe villa op een gezellig vakantiepark
  • Geniet van een echte familievakantie dankzij de vele activiteiten die in het park te beleven zijn
  • Waai lekker uit aan de Zeeuwe kust of maak een wandeling in de duinen
  • Slenter door het kustplaatsje Dishoek, met zijn rustige zuidstrand en karakteristieke paalhoofden

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw vakantiepark

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Servicepakket (inclusief eindschoonmaak, opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen, bad- en doucheproducten en koffie- en theepakket)
  • Roompot reserveringskosten

Zin in een vakantie dicht bij huis? Dan bent u bij Roompot Noordzee Résidence Dishoek aan het juiste adres. Dit fijne familiepark is perfect voor een vakantie met het hele gezin.

 

Het vakantiepark bevindt zich in het prachtige Zeeland en is een ideaal uitganspunt om de omgeving te verkennen. Geniet van een dagje aan het strand of ga wandelen in de duinen. Ook kustplaatsje Dishoek is een bezoekje waard. Dishoek staat bekend om zijn mooie en rustige zuidstrand en karakteristieke paalhoofden. 

 

Roompot Noordzee Résidence Dishoek behoort tot de meer dan 125 leuke vakantieparken van Roompot, welke verspreid zijn over Nederland en Europa. Elk vakantiepark is uniek, maar kwaliteit en comfort zijn twee factoren die onmiskenbaar verbonden zijn met het DNA van Roompot. 

 

Uw villa

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Villa Van Heemskerck Luxe 6

Villa Van Heemskerck Luxe 6

Geniet van een comfortabel en ontspannen verblijf in Villa Van Heemskerck Luxe 6. Deze villa is geschikt voor 6 personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Op de begane grond bevinden zich een ruime woonkamer met vloerverwarming en Smart-tv en een volledig uitgeruste keuken. Ook vindt u er een slaapkamer, een badkamer met douche en een apart toilet. De eerste verdieping is uigerust met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Ontspan op de heerlijke loungeset in de tuin en maak gebruik van parkeergelegenheid voor 2 auto's.

 

Voorzieningen op de begane grond:

- Woonkamer (incl. vloerverwarming en Smart-tv)

- Open keuken (incl. combimagnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat voor Nespresso-cups, vaatwasser en waterkoker)

- 1 slaapkamer

- 1 badkamer

- 1 toilet

 

Voorzieningen op de bovenverdieping:

- 2 slaapkamers

- 2 badkamers

- 1 toilet

 

Voorzieningen buiten:

- Terras / Tuin (incl. loungeset)

- 2 parkeerplaatsen

 

** N.B. Het interieur en exterieur van de villa's kan afwijken van de foto's.**

 

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies

Geniet in alle vrijheid van uw verblijf op basis van logies. Zo kunt u zelf in uw keuken gezellig maaltijden bereiden!

Het park zelf beschikt niet over een eetgelegenheid, maar in de omgeving zijn er genoeg leuke restaurantjes waar u zowel de Zeeuwse specialiteiten als internationale gerechten kunt proeven.

Activiteiten

Als u verblijft in Roompot Noordzee Résidence Dishoek, mag u gebruikmaken van de faciliteiten van vakantiepark Hof Domburg, dat zich op ongeveer 20 minuten rijden van het park bevindt. Bovendien heeft u toegang tot Zwembad De Parel. 

 

Op 300 meter van Roompot Noordzee Résidence Dishoek ligt een zandstrand, waar u heerlijk kunt uitwaaien en op een warme dag een verfrissende duik in de zee kunt nemen. Daarnaast lenen de nabijgelegen duinen zich uitstekend voor een lange wandeling.

 

Ook de nabijgelegen stadjes zijn een must tijdens uw vakantie. Ga erop uit en bezoek Vlissingen, Domburg of Middelburg. Hier steekt u wat op van de Zeeuwse cultuur en kunt u afkoelen met een heerlijk fris ijsje.

Welkom in ... Zeeland!

Wilt u heerlijk uitwaaien aan de kust? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan de schitterende Nederlandse provincie Zeeland. Deze provincie biedt een prachtige achtergrond voor een heerlijk verblijf aan zee, waarbij u niet alleen heerlijk kunt recreëren, maar u ook kunt wagen aan diverse watersportactiviteiten! Deze onwerkelijk mooie provincie biedt voor ieder wat wils ...

 

Trekt u er graag op uit om steden vol monumenten en geschiedenis te bezoeken? Dan zult u zich in Zeeland ongetwijfeld vermaken. Het bijzondere aanbod aan schattige winkeltjes, een indrukwekkende lokale keuken vol heerlijke zeegerechten, en de unieke geur van de zee zullen een onuitwisbare indruk op u achterlaten.

 

Waar wacht u nog op?

Meer details ...

Alle praktische informatie over de accommodatie:
Het complex is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€5,50 per dier per dag, max. 2 dieren). Indien u een dierenallergie heeft, gelieve vooraf contact op te nemen met de Gastenservice van Roompot.
De toeristenbelasting (€ 2,85 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

De waarborg (€65 per accommodatie per verblijf) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in de prijs.


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Let op: de hoofdboeker moet 21 jaar of ouder zijn.

 

Er gelden specifieke wijzigings- en annuleringsvoorwaarden bij deze aanbieding. U kunt deze vóór reservering opvragen bij Voyage Privé en na reservering raadplegen in de documenten in uw account.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Roompot Noordzee Résidence Dishoek