Cruise van 7 nachten door Nederland en België - Amsterdam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Je cruise in één oogopslag

Laat je verleiden door deze prachtige riviercruise door Nederland en Vlaanderen. Ontdek de pracht van de bloemenvelden, de charme van de middeleeuwse Vlaamse steden zoals Gent en Antwerpen, de vooruitstrevende moderniteit van steden als Rotterdam en Amsterdam en vaar mee langs de authentieke pareltjes die verborgen liggen in de Vlaamse regio aan de oevers van de Schelde en de Maas.

Je reisroute:

Dag 1: Amsterdam
Dag 2: Amsterdam
Dag 3: Rotterdam
Dag 4: Gent
Dag 5: Brussel
Dag 6: Antwerpen
Dag 7: Dordrecht & Amsterdam
Dag 8: Vertrek naar huis

Reisbeschrijving

Dag 1 tot 4

DAG 1: AMSTERDAM

Vanaf 16.00 uur wordt je verwacht om aan boord te gaan van je cruiseschip. Pak je koffers uit in je kajuit en geniet van een welkomstcocktail van de kapitein. De rest van de dag ben je vrij om nog even de stad in te trekken voor een eerste kennismaking met Amsterdam.

Welkomstdiner en overnachting aan boord


DAG 2: AMSTERDAM

Vandaag blijft het schip voor anker liggen in de rivierhaven van Amsterdam. De grachten van de stad en de wereldberoemde musea en historische monumenten maken Amsterdam tot een van de mooiste en meest romantische steden van Europa. Geniet in de voormiddag van een optionele panoramische tour door de Nederlandse hoofdstad. Na de lunch ben je vrij om de stad op eigen initiatief verder te verkennen.

Ontbijt, lunch, diner en overnachting aan boord.


DAG 3: ROTTERDAM

Vandaag komen we aan in Rotterdam, een Nederlandse stad die bekend staat om haar uitstekende reputatie op het gebied van architectuur. De stad heeft ook een rijk cultureel leven met een breed scala aan musea, waaronder twee van de belangrijkste musea in Nederland: het Boijmans van Beuningen en de Kunsthal.

Profiteer van een vrije ochtend om het fantastische toeristische aanbod van de stad te ontdekken of kies optioneel voor een rondleiding met gids.

Ontbijt, lunch, diner en overnachting aan boord


DAG 4: GENT

Na een nacht varen kom je in loop van de ochtend aan in Gent, de voormalige hoofdstad van Vlaanderen en de stad met het grootste aantal monumenten van heel België. Geniet van de vrije dag in deze gezellige stad en breng een bezoek aan het Gravensteen of vaar met een bootje over de grachten. De historische binnenstad van Gent is zo compact dat je er bijna niet kunt verdwalen. Toch is het heerlijk dwalen zonder kaart, gewoon steeds weer een nieuw straatje in, een andere bocht om. Achter elke bocht schuilt weer wel een prachtige gevel, indrukwekkende kerk of zelfs kasteel. Beklim de 95-meter hoge belforttoren en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Het is flink doorstappen... maar ook echt de moeite waard.

Ontbijt, lunch, diner en overnachting aan boord

Dag 5 tot 8

DAG 5: BRUSSEL

Na het ontbijt komen we aan in de Belgische hoofdstad. In deze prachtige stad kun je jezelf verliezen in de prachtige botanische tuinen, een drankje drinken op een druk terras,  echte Belgische chocolade of bieren te proeven of gewoon genieten van de unieke architectuur. Ga op zoek naar Manneken Pis of breng een bezoek aan een tweede iconische trekpleister van de hoofdstad: het Atomium. Speciaal voor de wereldtentoonstelling van 1958 ontwierp André Waterkeyn het Atomium, een bezienswaardigheid die je absoluut gezien moet hebben in Brussel, zeker van bovenaf. Dit bouwwerk van 102 meter hoogte moet de kristalstructuur van ijzer voorstellen. Het bestaat uit 9 bollen die een doorsnede hebben van 18 meter. De bovenste van deze bollen bevat een restaurant dat uitzicht biedt aan het Koning Boudewijnstadion, het Ossegempark en van een afstandje zie je zelfs het centrum.

Wordt je liever mee op sleeptouw genomen? Kies dan voor de optionele wandeling met gids. Hij toont je graag de meest karakteristieke plekken van deze grote stad met de charme van een kleine stad.

Ontbijt, lunch, diner en overnachting aan boord

DAG 6: ANTWERPEN

Vandaag ontwaak je in Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen. De stad is beroemd om zijn mode, keuken en natuurlijk de schilderijen van Rubens, de meest invloedrijke schilder van België. Antwerpen staat ook bekend als de diamanthoofdstad van de wereld. De optionele rondleiding neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het historische centrum.

Breng een bezoek aan het MAS en neem de roltrap tot op het dak. Van hieruit heb je een prachtig 360° uitzicht over de Schelde en de stad. Ontdek vervolgens hoe twee miljoen passagiers de oversteek maakten van Antwerpen naar Noord-Amerika met de stoomschepen in het Red Star Line museum en zoek daarna een plekje uit in de zon aan de fonteinen van Park Spoor Noord. Proef zeker ook een bolleke van de Koninck, een lekker Seefbiertje of (voor wie niet van bier houdt) een authentiek Antwerps handje.

Ontbijt, lunch, diner en overnachting aan boord

DAG 7: DORDRECHT & AMSTERDAM

Vroeg in de ochtend kom je vandaag aan in Dordrecht, de oudste stad van Nederland. Het historische centrum van de stad heeft meer dan 1000 monumenten. De ochtend is vrij te besteden om te wandelen door de oude havens en charmante winkelstraten. 's Avonds geniet je van een feestelijk Captain's dinner terwijl je terug vaart richting Amsterdam.

Ontbijt, lunch, diner en overnachting aan boord


DAG 8: VERTREK NAAR HUIS

Na een laatste ontbijt aan boord is het tijd om afscheid te nemen van de crew en met een koffer vol prachtige herinneringen terug naar huis te keren.

Ontbijt aan boord

 

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

MS "Crucevita"

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Cabine op het Hoofddek of Deluxe Cabine op het Promenadedek
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • Dagelijkse high-tea
  • Welkomst- en afscheidscocktail van de kapitein (1 drankje per persoon)
  • Havenbelasting, brandstoftoeslagen & plaatselijke belastingen

Welkom op MS "Crucevita", een van de meest elegante en indrukwekkende rivierschepen in West-Europa. Het ontwerp van het schip volgt de lijnen van een luxueus jacht. Het interieur is speciaal ontworpen om maximaal ruimte en comfort te bieden tijdens de vaart: een grote leefruimte met open haard, een indrukwekkende lounge en een ruim restaurant. Stap aan boord, ervaar het gevoel van luxe en laat je overtuigen door de persoonlijke service met oog voor detail van de vriendelijke en professionele crew.

Cabine

Deluxe Cabine op het Promenadedek

Duw de deur open van je prachtige Deluxe Cabine, gelegen op het Promenadedek en en geniet op je Frans balkon van een heerlijk briesje door je haren.

Maximale kamercapaciteit

Standaard Cabine op het Hoofddek

Pak je koffers uit in je Standaard Cabine die gelegen zijn op het hoofddek. Deze comfortabele Cabines bieden 2 aparte bedden die overdag omgebouwd kunnen worden tot een bank om extra ruimte te creëren en grote panoramische ramen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (exclusief drankjes).

Activteiten

Geniet van een zonnig moment op het bovendek, een groot open gebied met comfortabele ligstoelen, of neem bij minder goed weer plaats onder de grote luifel of aan de gezellige open haard in de bibliotheek.

Optionele excursies

Excursiepakket (min. 2 personen)

Optionele excursies

Haal het beste uit je cruise en kies voor een stadswandeling in Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen. Laat je op sleeptouw nemen door de deskundige gidsen die je graag tekst en uitleg geven bij alles wat deze fascinerende steden je te bieden hebben.

Bestemmingen

Welkom in ... Amsterdam!

Ga naar Amsterdam en ontdek de highlights van de Nederlandse hoofdstad! In deze trendy stad zijn veel leuke activiteiten te beleven. Bovendien kun je genieten van de prachtige omgeving en de rijke gastronomie.

 

Maak een boottocht op de wereldberoemde grachten, ontdek het Koninklijk Paleis op de Dam, huur een fiets om door de charmante straatjes van de stad te rijden of breng een bezoek aan de bloemenmarkt. En vergeet het Rijksmuseum of Van Goghmuseum niet! Amsterdam heeft zoveel te bieden. Van deze stad krijgen we nooit genoeg!

Welkom in ... Rotterdam!

Bent u op zoek naar een originele stedentrip? Wacht niet langer ... op naar Rotterdam! Ontdek de moderne architectuur, de vele musea en kunstgalerijen, de luxe boetiekjes en de hippe bars en restaurants. Rotterdam is gelegen in het westen van Nederland aan de Nieuwe Maas, en vormt de grootste zeehaven van Europa.

 

De historische binnenstad, die tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels werd verwoest door bombardementen, staat sinds de wederopbouw bekend om haar vernieuwende architectuur. Echte eyecatchers zijn het Centraal Station, de Markthal en de Kubuswoningen. Daarnaast raden we u aan om ook zeker de Euromast bezoeken. Vanaf het uitkijkplatform op 100 meter hoogte heeft u een knap uitzicht over de skyline van Rotterdam en de omgeving.

 

Breng daarna een bezoek aan het Witte de Withkwartier, waar u overdag diverse galerieën en musea kunt bezoeken (o.a. Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en het Maritiem Museum) en waar u ’s avonds terecht kunt om het bruisende Rotterdamse nachtleven te ontdekken. 

 

Een ideale stad om geschiedenis en gezelligheid te combineren! Gaat u mee?

Welkom in ... Brussel!

Hoewel Brussel relatief klein is, is er altijd wat te doen in deze levendige stad. Het is de hoofdstad van Europa en kan daarom rekenen op heel wat formaliteit, diversiteit en creativiteit. Bovendien staat Brussel bekend als een van Europa's mooiste steden. Kortom, het is de ideale keuze voor een stedentrip dicht bij huis!

Bezoek een van de vele musea en wandel in de voetsporen van Bruegel, Magritte en Victor Horta. In de BOZAR of de opera geniet je van prachtige voorstellingen die je lang zullen bijblijven! Of drink een glaasje op een terrasje op de Grote Markt, deze werd door Unesco als werelderfgoed erkend. Bezoek vervolgens 'Manneken Pis' en laat je verleiden door een heerlijke Brusselse wafel.

Indien je het liever over een andere boeg gooit, kun je de heerlijke Belgische bieren uitproberen in de vele bars en cafés die je overal in de stad terugvindt. Een gezellige avond is gegarandeerd!


Wil je in of rond de stad even tot rust komen? Brussel kent vele groene plekken. Je ziet het al ... in Brussel is er voor ieder wat wils.

Welkom in ... Antwerpen!

Op zoek naar een schitterende, veelzijdige stad niet ver van huis?

 

Dan hoef je niet langer te zoeken! Antwerpen is een bruisende universiteitsstad waar cultuur, ontspanning en rust perfect worden gecombineerd. Hier is gegarandeerd voor ieder wat wils. Of je nu komt voor een romantische uitstap, een culturele trip of een weekendje shoppen, Antwerpen biedt je alles wat je nodig hebt om jouw vakantie perfect te maken.

 

Zijn je koffers al gepakt?

Het weer

Jan
min : 1°C max : 5°C
Feb
min : 1°C max : 5°C
Mrt
min : 3°C max : 9°C
Apr
min : 6°C max : 13°C
Mei
min : 9°C max : 17°C
Jun
min : 12°C max : 20°C
Jul
min : 15°C max : 22°C
Aug
min : 15°C max : 22°C
Sep
min : 12°C max : 19°C
Okt
min : 8°C max : 14°C
Nov
min : 5°C max : 9°C
Dec
min : 2°C max : 6°C

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

De boot is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Tv

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise van 7 nachten door Nederland en België