Bentley Hotel New York 4* en Now Sapphire 5* - Cancun - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een uniek 4 * hotel, ideaal gelegen aan de Upper East Side
  • Geniet van een adembenemend uitzicht op 59th Street Bridge en East River
  • Verblijf in een hotel aan het strand van Puerto Morelos tussen Cancun en Playa del Carmen
  • Geniet van de variatie in gerechten in de 6 restaurants en 5 bars dankzij de all-inclusive formule in Cancun

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... New York en Mexico!

NEW YORK

Wilt u de Amerikaanse droom beleven?
Ga New York (her)ontdekken, een wereldstad met duizend mogelijkheden en duizelingwekkende gebouwen. In elke wijk van de stad zal u een unieke ervaring beleven. Geniet van de speciale sfeer en bezoek de talloze musea, monumenten, winkels en restaurants. Voor totale onderdompeling hebben we voor u een prachtig hotel geselecteerd in het hart van Manhattan, aan de oevers van de East River.
Laat u meevoeren in de wervelwind New York!

MEXICO

Ga naar de Riviera Maya en meer bepaald Puertos Morelos, een aangename badplaats tussen Cancun en Playa del Carmen. U vindt er bars, restaurants, discotheken om te feesten, evenals alle benodigdheden om uw vrije tijd op te vullen. Om nog maar te zwijgen van de hemelse stranden... en de archeologische tempels op een paar uur rijden.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 3 nachten in New York en 4 nachten in Mexico
- 3 nachten in New York en 7 nachten in Mexico
- 5 nachten in New York en 7 nachten in Mexico
- 5 nachten in New York en 9 nachten in Mexico

BENTLEY HOTEL NEW YORK 4*

Tijdens uw Noord-Amerikaanse vakantie verblijft u in het Bentley Hotel 4* aan de Upper East Side. Deze accommodatie is een oase van comfort in een eigentijdse setting. Het hotel ligt op een ideale locatie in het bruisende hart van Manhattan met uitzicht op de East River en de historische 59th Street Bridge. Op minder dan 2 kilometer van het hotel wachten Central Park, 5th Avenue luxewinkels en beroemde restaurants op u!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer
  • Servicekosten van 20$/kamer/nacht inbegrepen

Superior Kamer (23m²)

Na de drukte van de stad, zult u de rust van uw Superior Kamer waarderen. In deze moderne cocon spendeert u zachte, rustgevende nachten in een comfortabel kingsize bed, samen met alle voorzieningen die u tijdens uw verblijf nodig kunt hebben. In uw met marmer versierde badkamer vindt u luxe toiletartikelen van CO Bigelow. Vanuit uw kamer in het Bentley Hotel 4 * geniet u van een onvergetelijk uitzicht op de East River, de 59th Street Bridge of de weelderige gebouwen van New York City.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Proef van het leven in New York! Geniet van je onderdompeling in de stad om de vele goede adresjes te ontdekken, zowel atypische plaatsen als iconische restaurants. Proef de beste burgers, donuts en cheesecakes. Deze aanbieding is zonder pension zodat u vrijuit door New York kan reizen en kan kiezen voor maaltijden naar uw voorkeur.

Keer terug naar uw hotel na een drukke dag in de stad en ontspan in de gezellige Lobby Bar of geniet van een glaasje wijn of een lekkere cocktail bij een prachtig uitzicht in de bar op het dakterras van het hotel.

NOW SAPPHIRE RIVIERA CANCUN 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
Kortingsbonnen met een totale waarde van $ 200 voor gebruik op het hele resort (zie de details in de beschrijving) per kamer en per verblijf van 7 nachten
Welkom bij Now Sapphire Riviera Cancun 5 *! Leun achterover en ontspan. Het duurt maar een paar uur om u thuis te voelen in dit weelderige, door de Maya's geïnspireerde gebouw met een verbazingwekkende infrastructuur en inrichting. Extra grote kamers, een betoverend uitzicht op de zee, gastronomische restaurants, tal van activiteiten, entertainment van hoge kwaliteit en een hemelse wellness zijn de uwe op deze uitzonderlijke plek.

Coupons met een totale waarde van $ 200 zijn geldig als volgt:
- Een korting van $ 100 verdeeld over twee vouchers van $ 40 en een tegoedbon van $ 20 voor spabehandelingen. (De vouchers kunnen niet worden gecumuleerd en zijn niet geldig voor de spa-producten van de winkel)
- Een korting van $ 60 per verblijf, verdeeld in een voucher van $ 40 en een voucher van $ 20 voor een romantisch diner. (De vouchers kunnen niet worden gecumuleerd en zijn niet geldig voor de aankoop van een fles wijn)
- Een korting van $ 40 verdeeld in 4 vouchers van $ 10 voor het kopen van flessen wijn in alle restaurants van het complex. (De vouchers kunnen niet worden gecumuleerd)
Eén coupon per kamer per verblijf. Coupons zijn niet-restitueerbaar in contanten en niet-overdraagbaar.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Deluxe Junior Suite Tropical View

Deluxe Junior Suite Tropical View (48m²)

Smaakvol ingericht, uw Deluxe Junior Suite Tropical View zal u op het eerste gezicht bekoren. Grote ruimtes, moderne faciliteiten, smaakvol ingericht... hier zijn alle ingrediënten voor een verblijf boordevol luxe en moderniteit. Bij zonsondergang kunt u genieten van een cocktail op uw eigen terras, met een rustgevend uitzicht op de tropische tuinen en genieten van het zachte klimaat.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  All-inclusive
Ben je klaar voor een echte gastronomische reis? Dan is Now Sapphire het hotel voor u. Op het menu staan smaken van over de hele wereld, van Mexico tot de Middellandse Zee via Frankrijk, Azië of de Verenigde Staten. U zult dagelijks genieten van onbekende recepten, waarbij elke maaltijd een ontdekking is. Gasten kunnen kiezen uit 6 toonaangevende restaurants met een speciaal thema, ofwel met buffet ofwel een menu à la carte, en drankjes worden geserveerd in 5 bars en alle lounges in het resort.

Activiteiten

U zal zich hier in niet vervelen! Neem om te beginnen de tijd om te luieren op het zandstrand aan de voorkant van het hotel. Koel daarna af in het zwembad. Voor de meer sportieve types worden veel activiteiten aangeboden, zodat u geen seconde van uw vakantie verliest. Om nog maar te zwijgen van de kinderclub waarmee je je kleuters kunt toevertrouwen aan gekwalificeerd personeel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel in New York zijn exclusief. Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel in Mexico zijn inclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

VERMIJD DE WACHTRIJ AAN HET METROPOLITAN MUSEUM OF ART

Extra opties
Bezoek een van de grootste musea ter wereld met een verzameling van een indrukwekkend aantal historische en moderne werken! Opgericht in 1870, presenteert dit museum van ongeveer 180.000 m2 een grote collectie kunstwerken uit de hele wereld. Doorheen de permanente collectie van het Metropolitan Museum of Art ontdekt u Griekse, Egyptische, Afrikaanse, Oceanische en Midden-Oosterse beschavingen. U zult ook Europese kunst bewonderen dankzij verschillende tekeningen, gravures, schilderijen en sculpturen van grote meesters zoals Michelangelo of Rembrandt.

Geldigheid: elke dag (behalve in uitzonderlijke gevallen)
Openingstijden: van 10u tot 17u30, tot 21u op vrijdag en zaterdag
Duur: ongeveer 4 uur
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene

HELIKOPTERVLUCHT: NEW YORK

Extra opties
Ontdek New York in de lucht en geniet van een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de omgeving van Manhattan en de omgeving. Maak een helikoptervlucht over Central Park, het Empire State Building, het Chrysler Building, Time Square, Yankee Stadium en meer langs de oevers van de Hudson River.

U zult New York op een unieke manier ontdekken, zoals u het nog nooit eerder hebt gezien!

Opmerking:
- 15-Minute Tour: Vlucht van South Manhattan naar Central Park: Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Ground Zero, Empire State Building, Chrysler Building ...
- Geldigheid: van maandag tot zaterdag (behalve in uitzonderlijke gevallen)
- Vertrek: elke 30 minuten, van 9.00 tot 17.30 uur (tot 16.30 uur in de winter)
- Locatie en toegang: Manhattan Heliport
- Gelieve 30 minuten vóór het tijdstip van uw vlucht aan te komen om door te gaan met instappen
- Een identiteitsbewijs met officiële foto moet worden gepresenteerd

De prijs is inclusief:
- De vlucht over de stad per helikopter door een professionele piloot
- Luchthaventaksen en andere verborgen kosten (ongeveer $ 35)

De prijs is exclusief:
- Transfer naar de helihaven
- Tips
- Een andere extra

NEW YORK CITYPASS: TOEGANG TOT 6 ATTRACTIES - 9 DAGEN

Extra opties
Ontdek het beste van New York door geld te besparen met de New York CityPASS die u gedurende 9 dagen toegang geeft tot de volgende sites:  

- Het Empire State Building
- Het Metropolitan Museum of Art (MET)
- Het American Museum of Natural History
- Het Guggenheim-museum (zonder aanschuiven) OF Top of The Rock
- Het Vrijheidsbeeld & Ellis Island OF Een rondwandeling (zonder aanschuiven)
- Het 9/11 Memorial Museum OF Intrepid Sea, Air & Space Museum (zonder aanschuiven)  

Elke attractie kan slechts één keer worden bezocht, behalve het Empire State Building, waar u geniet van een tweede bezoek op dezelfde dag, maar 's nachts: vanaf 22.00 uur tot eind juni tot augustus en vanaf 20.00 uur tot eind september tot mei. In het geval van een zeer groot bezoekersaantal bij een attractie, wordt u mogelijk ook gevraagd om de hoofdwachtrij aan te schuiven. Voor het 11 september-gedenkteken zal u een bezoekschema worden toegewezen bij uw aankomst.

CHICHEN ITZA DELUXE (DINSDAG EN VRIJDAG)

Extra opties
Breng een bezoek aan een van de zeven wereldwonderen en een van de belangrijkste oude Mayasteden met de bekende piramide van Kukulcán. Daarna gaat het richting de koloniale stad Valladolid en gaat u zwemmen in de cenotes (watergrotten).

Het programma:
7.00-8.00u: Transfer vanaf het hotel
11.00u: Aankomst in Chichén Itzá (ongeveer 2,5 uur rijden)
14.10u: Aankomst in Valladolid
14.15u: Lunchbuffet
15.15u: Bezoek aan Valladolid
15.20u: Baden in de cenote van Palomitas
16.40u: Vertrek
19.00u: Aankomst in Playa del Carmen

Belangrijk:
- Deze excursie is niet geschikt voor mensen die moeite hebben met stappen, het hart of de rug en voor zwangere vrouwen
- Personen onder invloed van drugs of alcohol worden niet toegelaten

De prijs is inclusief:
- Transport
- Toegang tot de archeologische site
- Ontbijt (granenreep en fruitsap)
- Lunch met plaatselijke specialiteiten
- Dranken (water), verfrissende handdoekjes en een parasol

Niet inbegrepen:
- Foto's
- Fooien
- Alcoholische dranken (mogelijkheid om deze te kopen tijdens de lunch)
- Gasten van hotels tussen het Iberostar Hotel Paraíso en Tulum dienen een supplement van $10 te betalen per persoon voor het transport (direct te betalen aan de gids)

Niet opdagen:
Bij het niet opdagen of annuleringen minder dan 12 uur voor vertrek van de excursie, wordt het volledige bedrag aangerekend. Bij ziekte dient u een document van een dokter voor te leggen.

Meebrengen:
- Badkleding, handdoek, hoed en fototoestel
- Cash geld voor fooien en souvenirs
- Zonnebrandcrème
- Wandelschoenen

CATAMARANTRIP NAAR ISLA MUJERES

Extra opties
Geniet van een spectaculaire dag in de Mexicaanse Caraïben. Tijdens dit bezoek nodigen wij u uit om de prachtige locaties en riffen van Isla Mujeres te verkennen, die de schoonheid van turquoise wateren, de dichtheid van de tropische jungle en het ongelooflijke erfgoed van de Maya-beschaving combineert. Het eiland onderscheidt zich als een van de mooiste natuurlijke schatten van Mexico, een paradijs op aarde.

Uw dag ziet er als volgt uit:
11:00 - 11:40: Vertrek naar Isla Mujeres
11.45 - 12.45: Duiken in het marine park
13:30: Aankomst in de strandclub
13:30 - 14:10: 2 optionele opties: 
Vrije tijd bij Amazonas (snacks, drankjes, kajaks, paddleboard)    
Of een rondleiding door tortugranja (schildpaddenboerderij)
14:10 - 15:30: Lunchbuffet en barbecue
15.30: Vertrek naar het centrum van Isla Mujeres
16:00 - 17:30: 2 optionele opties: 
Bezoek aan het centrum van Isla Mujeres (te voet)    
Of bezoek per golfkar
17:30: Vertrek naar het Noordstrand
17.45 - 18.30: Albatrossfestival
19:15: Aankomst in Cancun

De prijs is inclusief:
- Duiken + apparatuur
- Welkomstcocktail
- Gratis bar aan boord en in de strandclub
- Buffetlunch
- Toegang tot tortugrania
- Waterspelletjes en gebruik van fietsen
- maximale capaciteit van de catamaran 75%
- Mogelijkheid om te kiezen tussen golfkar en een rondleiding, of bezoek de magische stad van Isla Mujeres te voet.
- Kajak- en paddlevoorzieningen
- Albatrosfestival

De prijs is exclusief:
- vervoer (heen en terug - 20 USD) 
- Belasting (12 USD)
- Handdoeken
- Foto's en souvenirs

Aanbevelingen:
- Om de zeedieren te beschermen, vragen wij u om een biologisch afbreekbaar zonnebrandcrème mee te nemen en het toe te passen zodra u bij de pier aankomt
- Zonnebrillen, badkleding, sandalen, hoed, handdoek, verandering van kleding
- Extra geld voor de belasting op de werven en riffen, souvenirs, foto's en fooien

Opmerking:
- Als u wilt, kunt u tegen een toeslag vervoer van en naar uw hotel op de Riviera Maya aanvragen. Alcoholische dranken worden na de duikactiviteit geserveerd
- De snorkelactiviteit is afhankelijk van de weersomstandigheden
- Tijdens deze activiteit is de spinnaker niet beschikbaar
- De snorkelactiviteit is optioneel

Tips voor een ideaal verblijf

Smaken ontdekken ...
Proef de nieuwste trends in New York en de pittige smaken van Mexico!

Dompel jezelf onder in de atmosfeer ...
In New York, op weg naar het kruispunt van Broadway en de 42e in Times Square, wordt de wijk 's nachts verlicht met wel duizend lichten tussen billboards en posters, het is een prachtige show! Indien u meer rust wenst, neemt u een duikbril en duikt u in de prachtige zeebodem van Mexico!

Het weer

Jan
min : 17°C max : 28°C
Feb
min : 17°C max : 29°C
Mrt
min : 19°C max : 32°C
Apr
min : 21°C max : 33°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 33°C
Aug
min : 23°C max : 33°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 19°C max : 29°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Ligging van het hotel in New York

500 East 62nd Street, Between York Ave and FDR Drive, New York City, NY 10065-8314

De afstand tussen de luchthaven van New York JFK en uw hotel bedraagt 26 km.
De afstand tussen de luchthaven van Newark-Liberty en uw hotel bedraagt 33 km.

De afstand tussen het metrostation Lexington Avenue / 59th Street  en uw hotel bedraagt 900 meter.

Ligging van het hotel in Mexico

Super Manzana 11 Manzana 9 Lote 10Puerto Morelos 77580, Mexico

De afstand tussen de luchthaven van Cancun en uw hotel bedraagt 24 km.

De afstand tussen de twee hotels bedraagt 5500 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel in New York:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 197
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De belastingen van 14,75% (New York) en 3,5$/dag (New York City) zijn reeds inbegrepen. De toeristenbelasting van 20$ per dag is reeds inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: 
Vanaf 10 dagen voor vertrek is deze aanbieding 100% niet terugbetaalbaar.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uurs receptie
  • Conciërgeservice
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • bagage
  • Fax / kopieerapparaat
  • Was- en strijkservice
  • Zakencentrum
  • Parkeren
  • Airconditioning
  • Lift

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV
  • Wekker en iPod-dock
  • Films
  • Kwalitatief beddengoed
  • Airconditioning
  • Internettoegang
  • Luxe toiletartikelen
  • Haardroger
  • Kluis
  • Bureau
  • Minibar

Alle praktische informatie over het hotel in Mexico:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 496 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: Vanaf 10 dagen voor vertrek is deze aanbieding 100% niet terugbetaalbaar.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • WiFi
  • Wisselkantoor
  • Kinderopvang
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Volledige badkamer
  • Badjas en slippers
  • Luxe toiletartikelen
  • Haardroger
  • Telefoon
  • Kabel of satelliet
  • Minibar
  • Elektronische kluis
  • Elektronisch slot
  • Wekker
  • Airconditioning met individuele bediening
  • 24-uurs roomservice
  • Koffiezetapparaat
  • Strijkijzer en strijkplank

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Zwembaden
  • Tennis
  • Kayak
  • Windsurfen
  • Aquagym
  • Filmavond onder de sterren
  • Snorkelen
  • Diepzeeduiken
  • Kinderclub
  • Teen Club
  • Teens Club Zone Core bevat videogames, X-Box, Play Station en Wii, pooltafel en tafeltennis en een schilderatelier

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Bentley Hotel New York 4* en Now Sapphire 5*