Ontdekkingsreis door Maleisië met optionele strandverlenging - Kuala Lumpur - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Grijp de kans om de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van Maleisië te bezoeken
  • Val als een blok voor dit fascinerend land dat talrijke verrassingen voor u in petto heeft
  • Beleef een uniek avontuur in Zuidoost-Azië en creëer onvergetelijke herinneringen
  • Kies voor een optionele strandverlenging naar Langkawi en sluit uw vakantie af in stijl

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Maleisië

Maleisië bestrijkt twee geografische gebieden; het Maleisisch schiereiland en de noordelijke helft van het eiland Borneo. U zult merken dat Maleisië een ongelooflijk divers land is! Van de opwindende hoofdstad Kuala Lumpur, een intrigerende mix van traditie en moderniteit, tot de prachtige eilandresorts Penang, Langkawi en Pangkor.

Een vakantie in Maleisië biedt u de mogelijkheid om te genieten van geweldige gerechten, ongerepte stranden, kristalhelder water, rustige eilanden, traditionele dorpen, moderne steden en zelfs 's werelds oudste regenwoud!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Ontdekkingsreis door Maleisië
- 9 nachten: 3 nachten in Kuala Lumpur + 3 nachten in Kota Kinabalu + 3 nachten in Penang

Aanbieding 2: Ontdekkingsreis door Maleisië en strandverblijf op Langkawi
- 12 nachten: 3 nachten in Kuala Lumpur + 3 nachten in Kota Kinabalu + 3 nachten in Penang + 3 nachten in Langkawi

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Kuala Lumpur
Dag 2: Kuala Lumpur / Melaka / Kuala Lumpur
Dag 3: Kuala Lumpur
Dag 4: Kuala Lumpur / Kota Kinabalu 
Dag 5: Kota Kinabalu
Dag 6: Kota Kinabalu
Dag 7: Kota Kinabalu / Penang
Dag 8, 9 & 10: Vertrek uit Penang

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Langkawi:
Dag 10: Penang / Langkawi
Dag 11 & 12: Langkawi
Dag 13: Langkawi / Kuala Lumpur / Vertrek uit Kuala Lumpur

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma in 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Kuala Lumpur
Bij aankomst op de luchthaven van Kuala Lumpur, wordt u hartelijk ontvangen door onze vertegenwoordiger en naar uw hotel overgebracht. 
Overnachting in Kuala Lumpur. Ontbijt inbegrepen.
Dag 2: Kuala Lumpur / Melaka / Kuala Lumpur
Na een vroeg ontbijt in het hotel vertrekt u richting Melaka, een gezellige stad rijk aan historisch erfgoed. Deze stad ten zuiden van Kuala Lumpur staat sinds 2008 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en neemt u meer dan 600 jaar terug in de tijd. Ooit werd de stad bezet door de Portugezen, de Nederlanders en de Britten, en daar ziet u vandaag nog altijd de sporen van. U brengt een bezoek aan de St. Peter's kerk uit 1710, bekend als de oudste christelijke kerk van het land. Ook de grootste Chinese begraafplaats (zeventiende eeuw) buiten China, is een bezoekje waard, zonder het Portugese fort 'A Famosa' uit 1511 te missen. 


Tijdens deze excursie bezoekt u:

- St. John's Fort, bij mooi weer heeft u hier een prachtig uitzicht op de stad en kunt u zelfs Indonesië zien liggen aan de andere kant
- Bandar Hilir, de oudste wijk van de stad
StPaul's Hill met de ruïnes van de St. Paul's Church
- Porta de Santiago, het enige overblijfsel van het oude Portugese fort
- Jonker Street met zijn kleurrijke antiekwinkeltjes
- Cheng Hoon Teng Chinese tempel
- Melaka Straits moskee die een unieke pagode heeft in plaats van een minaret
- St. Peter's Church
- Bukit Cina, het Chinese kerkhof

Terugkeer naar Kuala Lumpur tegen de avond.
Overnachting in Kuala Lumpur. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Kuala Lumpur
Na het ontbijt bezoekt u het Merdaka-plein, de Nationale Moskee en het Nieuwe Koninklijk Paleis. Ga naar het Nationaal Museum en maak een wandeling door de prachtige tuinen van het meer in de buurt van het Nationaal Monument. Dit werd gebouwd ter herdenking van zij die stierven in de strijd voor onafhankelijkheid van Maleisië en tijdens de Japanse bezetting van de Tweede Wereldoorlog en de moeilijke tijden die daarop volgden, lokaal bekend als de 'noodsituatie'. 
In de namiddag bent u vrij om Kuala Lumpur op uw eigen tempo te bezoeken.
Overnachting in Kuala Lumpur. Ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Kuala Lumpur / Kota Kinabalu 
U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Kota Kinabalu. Bij aankomst zal een lokale vertegenwoordiger u verwelkomen en naar uw hotel brengen. De rest van de dag bent u vrij. 
Kota Kinabalu is de hoofdstad van de deelstaat Sabah. Het is een jonge stad waar het enthousiasme van de lokale bevolking een dynamische sfeer creëert. Bezoek de avondmarkt, kuier langs de vele kraampjes en trakteer uzelf op lekkere hapjes: de verscheidenheid aan aroma's en smaken is fenomenaal!
Overnachting in Kota Kinabalu. Ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Kota Kinabalu
Na het ontbijt gaat u naar de indrukwekkende Crocker Range om er de botanische diversiteit van het Kinabalu National Park te ontdekken. Deze tour combineert het Kinabalu-park met een bezoek aan de hete zwavelbaden. Als u naar het Kinabalu Park gaat, geniet u van een prachtig uitzicht op Mount Kinabalu, de hoogste berg van Zuidoost-Azië. Het duurt ongeveer 2 uur om dit natuurreservaat te bereiken en u rijdt langs afgelegen dorpjes en weelderige landschappen. 
Het park is uitgeroepen tot Werelderfgoed omwille van de ongelooflijke biodiversiteit van fauna en flora. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers!
Bij aankomst maakt u een begeleide natuurwandeling op een van de vele paden van het park, voordat u naar Poring Hot Springs gaat. Hier krijgt u de gelegenheid om een duik te nemen in de hete zwavelbronnen. U kunt ook een wandeling maken naar de top van een berg, waar u profiteert van een spectaculair uitzicht op het regenwoud van Borneo.
Houd er rekening mee dat de camerakosten niet bij de prijs zijn inbegrepen. Verder kunt u best ook een insectenwerend middel, een licht jasje, een regenjas en comfortabele wandelschoenen meenemen.
Overnachting in Kota Kinabalu. Ontbijt inbegrepen.
Dag 6: Kota Kinabalu
Vandaag heeft u een vrije dag, zodat u de regio op uw eigen tempo verder kunt verkennen, of kunt deelnemen aan een optionele excursie.
Overnachting in Kota Kinabalu. Ontbijt inbegrepen.
Dag 7: Kota Kinabalu / Penang
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Penang. Daar wordt u bij aankomst door een lokale vertegenwoordiger opgewacht en naar uw hotel gebracht.
Deze stad is gekend omwille van zijn overheerlijk street food. Op bijna elke hoek zijn er eetkraampjes te vinden, dus haal uw avontuurlijke zelve naar boven en trakteer uzelf op enkele gerechten om handen en vingers bij af te likken.
Overnachting in Penang. Ontbijt inbegrepen.
Dag 8: Penang
Penang combineert drie verschillende eeuwenoude culturen en is gekend om zijn inheemse en koloniale architectuur. Op 7 juli 2008 werden Melaka en Georgetown toegevoegd aan de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Dit was de eerste keer dat culturele locaties van Maleisië aan deze prestigieuze lijst werden toegevoegd.

Na het ontbijt maakt u zich klaar om de erfgoedlocaties van Georgetown te verkennen. U kunt bijvoorbeeld de Thaise boeddhistische tempel bezoeken, die een liggende Boeddha van 33 meter lang herbergt. Aan de overkant van de straat ligt de Birmese boeddhistische tempel. Aan de kust vind u het paaldorp Chew Jetty, dat door vroege Chinese immigranten gesticht werd. Wandel door Harmony Street, waar ook enkele religieuze monumenten te vinden zijn, zoals de Kapitan Keling Moskee, Sri Mahamariaman, de Tempel van de Boeddhisttische Godin van Genade en de intacte neoklassieke kerk van St. George. 
Onderweg kun u ook Little India bezoeken, een kleurrijke wijk in het hart van de oude stad waar er veel Indiase speciaalzaken en restaurants te vinden zijn. Ook specerijen, Indiase muziek, slingers, gouden sieraden en andere snuisterijen zijn hier goed vertegenwoordigd. 
Bezoek het huis van de Khoo Kongsi-clan, een van de meest onderscheidende clanverenigingen van Maleisië. Deze clan is wereldwijd gekend om zijn geschiedenis die tot wel 650 jaar in de tijd terug gaat!
Ook hier zijn er talrijke eetkraampjes waar u zeker en vast iets lekkers te eten vindt.
Overnachting in Penang. Ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Penang
Penang was ooit een schuilplaats van piraten. In het jaar 1786 stond deze stad onder controle van de Britten. Het ontstond als een kruispunt voor ondernemers uit allerlei landen die met elkaar handel wilden drijven. Tegenwoordig is Penang een soort mini-Azië, omwille van de talrijke culturele invloeden die er te vinden zijn. 

Na een stevig ontbijt kunt u naar Penang Hill gaan: neem de kabelbaan en geniet van het spectaculaire uitzicht over Georgetown en de koelere temperaturen. Bezoek ook The Habitat Penang Hill, dat u de meest authentieke, gevarieerde en leerzame ervaring over het Maleisische regenwoud zal bieden. Maak een tocht langs de Nature Trail om de grote verscheidenheid aan fauna en flora te leren kennen: planten, bomen, insecten, vogels, reptielen en zoogdieren. Verken de biodiversiteit van de toppen van het regenwoud op de 230-meter lange Langur Way Canopy-route.
Overnachting in Penang. Ontbijt inbegrepen.
Dag 10: Vertrek uit Penang
Geniet van een laatste ontbijt en de hotelfaciliteiten, totdat het tijd is om naar de luchthaven te gaan voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma in 12 nachten

Dag 10: Penang / Langkawi 
Na het ontbijt profiteert u van wat vrije tijd, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht naar Langkawi. Dit is een archipel van 104 eilanden in de Andamanse Zee. Bij hoogtij zijn er slechts 99 eilanden! Op 1 juni 2007 ontving deze eilandengroep van UNESCO de status van World Geopark.
Drie van de belangrijkste natuurgebieden in Langkawi Geopark zijn Machincang Geoforest Cambrian Park, Kilim Karst Geoforest Park en Dayang Bunting Marble Maroforest Park. Deze drie parken zijn de belangrijkste toeristische bestemmingen binnen het Geopark van Langkawi.
Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd en naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Langkawi. Ontbijt inbegrepen.
Dag 11: Langkawi
Tijdens uw verblijf in Langkawi staat alles in het teken van rust en ontspanning. U kunt hier zonnebaden, zwemmen of excursies maken. Wandelen, een kabelbaan naar de berg Mat Chinchang nemen en van het uitzicht genieten, de kleurrijke onderwaterwereld verkennen of uzelf verwennen met heerlijke maaltijden... Hier is het allemaal mogelijk!
Overnachting in Langkawi. Ontbijt inbegrepen.
Dag 12: Langkawi
Maak een tour door het Kilim-natuurpark, dat zich uitstrekt over een oppervlakte van 100 vierkante kilometer. Het biedt een mooie mix van beschermde bossen, groene mangroves, witte stranden en blauwe lagunes. 
Als u stroomafwaarts gaat, kun u nog meer pareltjes spotten, zoals bruine adelaars, krabben, hagedissen en makaken.
Dit is ook de ideale plek om de unieke kalkstenen rotsformaties te bewonderen, ontstaan uit de bodem van mangroven en de zeebodem. Tenslotte krijgt u ook meer uitleg over gespecialiseerde visboerderijen op zee... Een unieke en leerzame ervaring!
Overnachting in Langkawi. Ontbijt inbegrepen.
Dag 13: Langkawi / Kuala Lumpur / Vertrek uit Kuala Lumpur
Geniet van uw laatste momenten in Maleisië, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Kuala Lumpur: Standaard Kamer in het Ibis KLCC
- Kota Kinabalu: Superior Kamer met uitzicht in het Mercure Kota Kinabalu City Centre
- Penang: Junior Suite in The Northam All Suites

Uw hotel tijdens uw optionele verlenging naar Langkawi (of gelijkwaardig):
- Langkawi: Deluxe Kamer in het Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 22°C max : 32°C
Feb
min : 22°C max : 33°C
Mrt
min : 23°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 33°C
Mei
min : 23°C max : 33°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 32°C
Aug
min : 23°C max : 32°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 9 of 12 nachten in 4* hotels volgens het programma (naar gelang de door u gekozen aanbieding)
- Ontbijt en 1 lunch
- Engelstalige chauffeur
- Tickets en activiteiten volgens het programma
- Boottochten 
- Transport per geklimatiseerd voertuig volgens het programma
- Binnenlandse vluchten Kuala Lumpur / Kota Kinabalu en Kota Kinabalu / Penang indien u kiest voor aanbieding 1, en ook Penang / Langkawi indien u kiest voor aanbieding 2

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekkingsreis door Maleisië met optionele strandverlenging