Hoogtepunten van Kroatië cruise van Dubrovnik naar Zadar - Dubrovnik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van de warme zonnestralen en het uitzicht vanaf het zonneterras van de MS Adriatic Pearl
  • Ontdek alle pareltjes van de Kroatische kust tijdens een luxueuze en onvergetelijke cruise
  • Vaar van Dubrovnik naar bestemmingen zoals Split, Hvar, Sibenik en het Nationaal Park Plitvicemeren 
  • Maak uw keuze tussen twee cabines voor een comfortabel verblijf met halfpension aan boord

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Kroatië!

Kom met ons mee op ontdekking in een van de mooiste en meest ongerepte landen van Europa: Kroatië! De pareltjes die u hier kunt ontdekken zijn erg uiteenlopend: Unesco geklasseerde historische steden met prachtige architectuur, kristalhelder water, witte zandstranden, idyllische vissersdorpjes en paradijselijke eilandjes. Met een rijke en gevarieerde geschiedenis, een overheerlijke keuken, een warm klimaat en een vriendelijke bevolking, is dit de perfecte vakantiebestemming!

U ontdekt het mooiste van de Kroatische kust tijdens een luxueuze cruise die u meeneemt voorbij hoogtepunten zoals Dubrovnik, Split, Šibenik en Zadar. Dineer in fantastische restaurants die verse vis een zeevruchten serveren, wandel door pittoreske kasseistraatjes en laat u verbazen door de ongerepte natuurschoonheid van het Nationaal Park Plitvicemeren ... Een vakantie om nooit te vergeten!

Reisbeschrijving

Gedurende 8 dagen/7 nachten neemt u plaats aan boord van een luxueus cruiseschip dat u voorbij de Kroatische kust meeneemt naar alle niet te missen bezienswaardigheden en idyllische eilandjes. U geniet van halfpension en wordt elke avond in slaap gewiegd door de golven in uw comfortabele cabine.

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Dubrovnik
Dag 2: Dubrovnik - Korčula
Dag 3: Korčula - Hvar - Milna
Dag 4: Milna - Split
Dag 5: Split - Trogir - Šibenik
Dag 6: Šibenik - Zadar
Dag 7: Zadar - Excursie naar het Nationaal Park Plitvicemeren
Dag 8: Zadar - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Zaterdag - Aankomst in Dubrovnik (diner inbegrepen)
Bij aankomst in Dubrovnik kunt u inschepen vanaf 14.00 uur. U stapt aan boord van het cruiseschip en kunt onmiddellijk genieten van een welkomstdrankje en een snack en kennismaken met de Cruise Director en de crew. U krijgt uitleg over het schip en de veiligheidsvoorschriften en kunt vervolgens genieten van een lekker diner aan boord. Overnachting aan boord in Dubrovnik.

Dag 2: Zondag - Dubrovnik - Korčula (ontbijt en lunch inbegrepen)
In het zuiden van Kroatië zijn tal van pareltjes te vinden! U start de dag met een verkenning van Dubrovnik, een prachtige historische stad die ook bekend is als de 'Parel van de Adriatische Zee'. De majestueuze stadsmuren, de architectuur en de unieke sfeer nemen u terug mee in de tijd toen deze stad nog een onafhankelijke republiek was met de Venetiaanse republiek als belangrijkste rivaal. Daarna vaart u richting het eiland Korčula, met een korte stop voor een verfrissende zwembeurt bij de eilandengroep Elafieten. Bij het binnenstappen van de stad Korčula wordt u begroet door talrijke standbeelden van leeuwen die u vertellen dat dit ooit een Venetiaans bastion was. 
Overnachting aan boord in Korčula.
Dag 3: Maandag - Korčula - Hvar - Milna (ontbijt en diner inbegrepen)
Geniet van een lekker ontbijt met een prachtig uitzicht op de omgeving terwijl u richting Hvar vaart, officieel het zonnigste van de 1200 Kroatische eilanden. Dit is ook een plek van de jet-set waar de meeste Unesco Werelderfgoedsites te vinden zijn ter wereld! Een eilandje dat u gezien moet hebben! U verlaat Hvar in de late middag om te genieten van de zonsondergang en een heerlijk diner. Aankomst in Milna op het eiland Brač.
Overnachting aan boord in Milna.

Dag 4: Dinsdag - Milna - Split (ontbijt en diner inbegrepen)
Na een korte tocht komt u aan in Split, een Diocletiaanse stad die gebouwd werd door een Romeinse keizer die kosten noch moeite spaarde bij de bouw van zijn weelderige residentie. Marmer van de beste kwaliteit werd geïmporteerd, samen met indrukwekkende sfinxen en kolommen. Tijdens de middeleeuwen werd het paleis nog mooier en luxueuzer gemaakt en vandaag is het nog altijd het kloppende hart van de stad.

Met smalle straatjes, prachtige pleinen, groene binnentuinen en opzwepende muziek die uit de bars en cafés komt, is Split een levendige en gezellige stad. Na de middag kunt u een optionele excursie maken naar het vasteland waar u verrast wordt door dramatische rotsen die de achtergrond bieden voor het kleine stadje Omiš aan de monding van de Cetina rivier. Geniet van een heerlijk diner en een overnachting aan boord in Split.
Dag 5: Woensdag - Split - Trogir - Šibenik (ontbijt en lunch inbegrepen)
Deze ochtend verlaat u Split om richting Trogir te varen, een kleine Dalmatische stad die geklasseerd is als Unesco Werelderfgoed. Dit mooie plekje ligt op een eilandje tussen het vasteland en het grotere eiland Ciovo. Het hele eiland bestaat uit groene parken en spectaculaire stenen huizen, paleizen, kerken, kloosters, torens en muren. Bezoek zeker de StLawrence kathedraal, waarschijnlijk het mooiste voorbeeld van religieuze architectuur in Kroatië.

De laatste halte van de dag is Šibenik, een charmante stad vol prachtige monumenten zoals de Gotisch-Renaissance Sint-Jacobuskathedraal, gelegen aan het centrale plein van de stad. Bij het zien van dit kostbare monument zult u onmiddellijk begrijpen waarom het een plekje kreeg op de Unesco Werelderfgoedlijst in 2001.
Overnachting aan boord in Šibenik.

Dag 6: Donderdag - Šibenik - Zadar (ontbijt en lunch inbegrepen)
Bewonder vandaag de schoonheid van de Dalmatische kust en de rijke geschiedenis terwijl u naar uw volgende bestemming vaart. In de late middag passeert u verschillende eilandjes voor u aankomt in Zadar. U kunt de magische havenstad zelf verkennen en geniet van een overnachting aan boord in Zadar.
Dag 7: Vrijdag - Zadar - Excursie naar het Nationaal Park Plitvicemeren (ontbijt en diner met de kapitein inbegrepen)
De Kroatische kust is adembenemend mooi en bijzonder magisch, maar vandaag ontdekt u een indrukwekkend stukje natuur in het binnenland, namelijk het Nationaal Park Plitvicemeren. Dit natuurpark bestaat uit een dichtbegroeid bos, zestien meren met elkaar verbonden door 92 watervallen en rivieren die door de ongerepte natuurpracht stromen. Plitvicemeren werd al in 1949 omgevormd tot een Nationaal Park om de pracht te bewaren en sinds 1949 is het ook Unesco Werelderfgoed. Bezoek ook enkele van de grotten en bewonder de gevarieerde fauna en flora. U geniet van een tour met gids van ongeveer 3,5 uur, inclusief een boottocht en een wandeltour. Terug aan boord wacht een heerlijk diner met de kapitein om uw laatste avond in schoonheid af te sluiten.
Overnachting aan boord in Zadar.

Dag 8: Zondag - Zadar - Vertrek (ontbijt inbegrepen)
Na een laatste ontbijt op het schip gaat u van boord om richting de luchthaven te vertrekken. U neemt het vliegtuig huiswaarts met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Opmerkingen:
- De route is afhankelijk van de weersomstandigheden en kan op elk moment gewijzigd worden
- Gasten moeten de regels en veiligheidsvoorschriften aan boord volgen (te lezen ter plaatse)
- Er zijn specifieke regels voor het meebrengen van drankjes aan boord (zie ter plaatse)
- Bij het vertonen van ongewenst gedrag kan de kapitein of het personeel u verzoeken om van boord te gaan

Uw cruiseschip

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gebruik van al het materiaal en voorzieningen aan boord
De MS Adriatic Pearl werd het eerst te water gelaten in 2012 en in 2018 helemaal vernieuwd. Hiermee werd een nieuwe standaard voor service, luxe en voorzieningen in het leven geroepen! Het schip bestaat uit 18 cabines met eigen badkamer en airconditioning. Verder is er ook een lounge met tafels en sofa's en een zonneterras van 155 m² met ligbedden en een jacuzzi. In het salon is wifi beschikbaar om uw avonturen te delen met het thuisfront.

Uw cabine

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Cabine op het benedendek of een Cabine op het hoofddek
  • Verse handdoeken om de andere dag
  • Vers beddengoed twee keer per week

Cabine op het benedendek of Cabine op het hoofddek

Uw comfortabele cabine is uitgerust met een kast, stopcontacten, een LCD TV, een kluis, een raam of patrijspoort en een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Alles wat u nodig heeft om bij te komen van een wondermooie dag op zee!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (ontbijt en lunch OF diner, 500 ml water tijdens de maaltijden)
  • Thee en koffie de hele dag
  • Vers fruit de hele dag
  • Snack in de middag
Tijdens de hele cruise geniet u van halfpension aan boord, met 500 ml water inbegrepen tijdens de maaltijden. De dag start met een lekker ontbijt zodat u vol energie op verkenning vertrekt. Verder is de lunch OF het diner inbegrepen, net als koffie en thee de hele dag lang, vers fruit en een snack in de middag. U zult niets tekort komen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de haven zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 6°C max : 12°C
Feb
min : 6°C max : 13°C
Mrt
min : 8°C max : 14°C
Apr
min : 11°C max : 17°C
Mei
min : 14°C max : 21°C
Jun
min : 18°C max : 25°C
Jul
min : 21°C max : 29°C
Aug
min : 21°C max : 28°C
Sep
min : 18°C max : 25°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 10°C max : 17°C
Dec
min : 8°C max : 14°C

Details over uw cruiseschip

Alle praktische informatie over uw cruiseschip:
- Het schip is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Aantal cabines aan boord: 18
- Bemanning van 9 personen inclusief Cruise Manager
- Check-in: 14.00 uur
- Check-out: 11.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten/8 dagen in een Cabine op het benedendek of een Cabine op het hoofddek aan boord van de MS Adriatic Pearl
- Halfpension (ontbijt en lunch OF diner, 500 ml water tijdens de maaltijden)
- Thee en koffie de hele dag
- Vers fruit de hele dag
- Snack in de middag
- Gebruik van al het materiaal en voorzieningen aan boord
- Verse handdoeken om de andere dag
- Vers beddengoed twee keer per week
- Excursie naar het Nationaal Park Plitvicemeren
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verhuur van strandhanddoeken
- Excursiepakket met wandeltours (€ 90,00 per persoon, ter plaatse te betalen)
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting (€ 45,00 per persoon) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hoogtepunten van Kroatië cruise van Dubrovnik naar Zadar