Sarova Whitesands Beach Resort & Spa 5* + Safari - Bamburi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een wereld van schoonheid, prachtige dieren en spectaculaire landschappen in het indrukwekkende Kenia
  • Beleef de natuur in zijn puurste vorm tijdens deze unieke reis
  • Maak herinneringen voor het leven
  • Kies voor een safari voor een onvergetelijke beleving!

Welkom in... Kenia

Bent u toe aan een onvergetelijke belevenis in de natuur? Ga dan op reis naar Kenia, vol prachtige landschappen, betoverende stranden en bruisende savannes... Word één met de natuur, de dieren en het leven in dit land vol wonderen!

U verblijft aan de spectaculaire kust van Mombasa met wuivende palmbomen, witte zandstranden en het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. Ontdek de onderwaterwereld, kies een spannende watersport of dans tot de zon opkomt! Bovendien gaat u een halve dag op pad in Mombasa, waar u met een gids alle wonderen van de deze stad ontdekt.

Kies zelf hoe lang u wilt blijven:
- 8 nachten: 7 nachten in Sarova Whitesands Beach Resort & Spa + 1 nacht Ngutuni & Salt Lick 
- 9 nachten: 7 nachten in Sarova Whitesands Beach Resort & Spa + 2 nachten Tsavo East & Taita Saltlick Safari
- 10 nachten: 7 nachten in Sarova Whitesands Beach Resort & Spa + 3 nachten Tsavo East, Amboseli & Taita Saltlick Safari
- 12 nachten: 10 nachten in Sarova Whitesands Beach Resort & Spa + 2 nachten Tsavo East & Taita Saltlick Safari
- 14 nachten: 12 nachten in Sarova Whitesands Beach Resort & Spa + 2 nachten Tsavo East & Taita Saltlick Safari

Welke aanbieding u ook kiest, een stadstour van een halve dag door Mombasa is inbegrepen.

Uw hotel

Sarova Whitesands Beach Resort & Spa 5* ligt in Bamburi, ten noorden van de stad Mombasa. Het resort ligt aan één van de mooiste witte zandstranden van Oost-Afrika dat doorloopt tot het beschermde Mombasa Marine Park.

Gigantische tuinen, vier zwembaden, spabehandelingen, tennisbanen en bijzondere architectuur: u vindt het allemaal terug in uw hotel. Bereid u voor op een bijzondere sfeer!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer met tuinzicht
  • Fruitmand in de kamer bij aankomst
Deze kamers zijn allesbehalve standaard... Uw kamer is voorzien van alle faciliteiten om uw verblijf heerlijk comfortabel te maken!  U heeft hier onder meer satelliet-televisie, eenklamboe over elk bed en airconditioning. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension
  • Diner voor 2 personen in het Lido restaurant met een fles wijn
U kunt 's avonds terecht in El Pavilions Restaurant voor een buffet, u neemt een pizza uit de houtoven van Coco Café (dat ook lichte maaltijden, Italiaans ijs, smoothies, gebak en koffie serveert) of u dineert tussen de palmbomen op het strand met een prachtig uitzicht op de oceaan bij Lido Seafood Grill. Bovendien kunt u terecht bij het Minazi Café voor snacks, drankjes en lichte maaltijden.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 Massage van 30 minuten per kamer
Geniet van de Tulia Spa (Swahili voor ontspanning), een serene plek om helemaal tot rust te komen bij het strand. Onderga een body scrub met Keniaanse koffie of geniet van een Ayurvedische massage. Ook is er een bubbelbad, sauna en hamam.

Uw safari

Tijdens de safari verblijft u in een Standaard Kamer in volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes). 

Bij de safari is het volgende inbegrepen: 
- 1 flesje mineraalwater (0,5 L) per persoon per dag safari 
- Ontvangstservice 
- Collectieve transfer met de bus naar de locatie van uw safari 
- Safari in een minibus met maximale capaciteit van 7 personen met een schuifdak en een Engelstalige/Franstalige (tweetalig) gids 
- Gegarandeerde zitplaats aan het raam 
- Volpension (exclusief drankjes) volgens het programma 
- Entreegelden en overheidsbelastingen

Houd er rekening mee dat uw safari tijdens uw verblijf in het hotel plaatsvindt en u voorafgaand aan uw safari bij het hotel moet uitchecken.

Safari: 1, 2 of 3 nachten

Safari van 1 nacht:

Dag 1: Diani - Ngutuni (245km/4u)
Vertrek uit Diani na het vroege ontbijt en rijd langs de Mombasa/Nairobi weg. Check in en lunch in Sarova Salt Lick lodge. Namiddag game drive in Taita sanctuary. 
Diner en overnachting in Sarova Salt Lick Lodge of vergelijkbaar.

Dag 2: Taita Hills - Mombasa (245km/4u)
Vroege ochtend game drive gevolgd met ontbijt. Vervolgens rijdt u naar Ngutuni Sanctuary voor een game drive. Lunch bij Ngutuni Lodge en terugkeer naar uw hotel.

Safari van 2 nachten:

Dag 1: Mombasa / Tsavo East (245 km/4u)
Na uw ontbijt te hebben genuttigd in de vroege ochtend vertrekt u via de Mombasa/Nairobi weg naar Tsavo. Aankomst in de Ashnil Aruba Lodge voor de lunch. In de namiddag rondrit door het park om met zonsondergang terug te keren.
Diner en overnachting bij de Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Taita Hills (60 km/1u)
Na uw ontbijt, vertrekt u op pad richting Taita Hills. Aankomst in de Taita Hills Lodge voor lunch. In de middag safari in het reservaat.
Diner en overnachting bij de Saltlick Lodge

Dag 3: Taita Hills / Mombasa (290 km/5u)
In de morgen doet u nog een kleine safari, om daarna te ontbijten. Hierna vertrekt u naar Mombasa waar u rond het begin van de avond aan zult komen.

Safari van 3 nachten:

Dag 1: Mombasa / Tsavo East (245 km/4u)
Na uw ontbijt te hebben genuttigd in de vroege ochtend vertrekt u via de Mombasa/Nairobi weg naar Tsavo. Aankomst in de Ashnil Aruba Lodge voor de lunch. In de namiddag rondrit door het park om met zonsondergang terug te keren.
Overnachting bij de Aruba Lodge of gelijkwaardig.

Dag 2: Tsavo East / Amboseli (315 km/5u)
Na het ontbijt vertrekt u naar het Amboseli National Park met op de achtergrond de majestueuze berg Kilimanjaro, het dak van Afrika. U geniet van een lunch in Sentrim Amboseli Camp. Ontspan bij uw huisje of neem een duik in het zwembad, om daarna op safari te gaan en voor zonsondergang bij het kamp terug te komen.
Diner en overnachting in Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3: Amboseli / Taita Hills (250 km/4u)
Vroege ochtendsafari gevolgd door een ontbijt bij de lodge. Na ontbijt vertrekt u naar Taita Hills. Aankomst voor de lunch bij de Taita Hills Lodge. Namiddag safari door Taita Hills Sanctuary. Na het diner vertrekt u voor een avondsafari.
Diner en overnachting bij Sarova Saltlick Lodge.

Dag 4: Taita Hills / Mombasa (290 km/5u)
Vroege ochtend rondrit in het park gevolgd door een ontbijt bij de lodge. Na het ontbijt vertrekt u richting Diani om daar laat in de avond aan te komen.

Uw inbegrepen excursie

Halve dag Mombasa City Tour

Uw inbegrepen excursie
Mombasa is de oudste stad van Kenia en rijk aan geschiedenis en cultuur. U bezoekt het pittoreske oude centrum vol gezellige straatjes en mooie balkons. U bezoekt Fort Jésus (exclusief entree) en de fruit- en kruidenmarkt. U heeft de mogelijkheid aankopen te doen in de stad.

U bezoekt eveneens Moi Avenue met de beroemde olifantenslagtanden. U eindigt de middag met een bezoek aan het artistieke centrum met houtsculpturen. U gaat vervolgens terug naar uw hotel voor de lunch.

Extra opties

Excursie naar Funzi Kinazini

Extra opties
Ontdek een van de meest onaangeroerde plekjes op aarde en vaar met een dhow, een authentieke boot, naar het eiland Funzi Kinazini. U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit het hotel en rijdt naar Bodo, een oud dorpje op ongeveer een uurtje ten zuiden van Mombasa. Na een licht swahili-ontbijt gaat u aan boord de dhow, een authentieke boot. U gaat naar het eiland Funzi en bezoekt een shirazi swahili dorp waar de tijd lijkt stil te staan. 
Met een kano gaat u over de Ramisi-rivier en ontdekt u een uniek ecosysteem dat beschermd wordt door de mangroven. Hier kijkt u uit naar vogels en misschien wel krokodillen of gigantische hagedissen. Wel vanop een veilige afstand.
De dhow neemt u verder mee naar een zandbank in de Indische oceaan waar u het water in kan en de onderwaterwereld kunt ontdekken. U lekker op het strand vleien kan natuurlijk ook. Dan gaat het verder naar Kinazini waar u versteld zal staan van waterschildpadden en reuzeschildpadden. Zo mooi! U geniet van een lekkere barbecue met zeevruchten à la Robinson Crusoe, met krab en kreeft (indien in het seizoen).
Na de lunch kunt u wat rusten of het eiland verkennen en dan gaat u terug naar Bodo. uiteindelijk komt u terug aan het hotel voor het diner. 

Het is handig om schoenen mee te nemen waarmee u in het water en aan boord kan, ook zwemkledij en zonnecrème zijn zeker aan te raden. 
Niet alcoholische drankjes en water aan boord en in het restaurant zijn inbegrepen. Tijdesn deze excursie wordt geen alcohol geserveerd. 

Diepzeevissen

Extra opties
Vaar mee aan boord van een vissersboot en ga diepzeevissen voor de kust van Kenia. Plezier en avontuur verzekerd!

Safari op zee naar het eiland wasini

Extra opties
Kies voor een safari op zee naar Wasini Island en ontdek de mooie Keniaanse wateren. 
Inclusief safari, lunch en snorkelen.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Aantal kamers in het hotel: 338
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Let op: Kinderen vanaf 5 jaar zijn toegestaan. Houd er rekening mee dat de safari plaats zal vinden tijdens uw verblijf in het hotel en dat u voorafgaand aan uw safari dient uit te checken.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing.

Het hotel beschikt over:

  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Zwembad
  • Cadeauwinkel
  • Barbecuevoorzieningen
  • Restaurant
  • Receptie

De kamers zijn uitgerust met:

  • Dubbel bed of twee enkele bedden
  • Televisie
  • Plafondventilator
  • Balkon of terras
  • Bureau
  • Douche

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Windsurfen
  • Golf
  • Catamaran
  • Snorkelen

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. De afstand tussen de luchthaven van Mombasa en uw hotel bedraagt ongeveer 20 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sarova Whitesands Beach Resort & Spa 5* + Safari