Autotour van 7 nachten door Jordanië - Jordanië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verken Jordanië op eigen houtje tijdens een autotour van 7 nachten
  • Bezoek de Jordaanse hoofdstad Amman, tussen de citadel, het archeologisch museum en de levendige oude stad
  • Bewonder Unesco Werelderfgoed Petra en ontdek de roze stad
  • Beleef een unieke nacht in de Wadi Rum-woestijn en drijf in de Dode Zee

Reisprogramma

Welkom in Jordanië, een land rijk aan geschiedenis, adembenemende landschappen en gastvrijheid. Je rondreis van 7 nachten op de wegen van Jordanië begint in het dynamische Amman, neemt je mee door de historische schatten van het noorden, brengt je naar het majestueuze Petra, laat je kamperen onder de sterren van de Wadi Rum woestijn en biedt je unieke ontspanning bij de Dode Zee.

 

Met zijn mysterieuze en majestueuze bezienswaardigheden is Jordanië een unieke vakantiebestemming!

 

Reisroute:

Dag 1: Aankomst in Amman

Dag 2: Het noorden van Jordanië

Dag 3: Via de Koningsroute naar Petra

Dag 4: Petra 

Dag 5: Petra - Wadi Rum 

Dag 6: Kamperen in de woestijn van Wadi Rum 

Dag 7: Woestijn - Dode Zee 

Dag 8: Vertrek

 

Waar wacht je nog op? Veel plezier in Jordanië!

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Amman

Welkom in Jordanië! Bij aankomst op de luchthaven van Amman zal onze vertegenwoordiger je helpen om langs de grenspolitie te komen en je visum te verkrijgen. Transfer naar je hotel in Amman. Geniet van de rest van de dag om de bruisende hoofdstad te verkennen.

 

Overnachting in Amman.

 

DAG 2: HET NOORDEN VAN JORDANIË

Na het ontbijt haal je je huurauto op en verken je de Jordaanse hoofdstad.

 

Aanbevolen bezoek:

Vertrek voor een rondleiding door de hoofdstad van het Hasjemitisch koninkrijk. Bezoek de citadel met panoramisch uitzicht, het archeologisch museum, de Tempel van Hercules en het Umayyad Paleis.

 

Daarna ga je verder naar de oude stad Jerash of Gerasa, ongeveer 45 km van Amman. Dit is na Petra de belangrijkste bezienswaardigheid van Jordanië. Vandaag de dag wordt het beschouwd als een van de best bewaarde Romeinse provinciesteden in het Nabije Oosten. Als je nog tijd hebt, kun je deze dag ook benutten voor een bezoek aan het fort van Ajloun of de stad As Salt (voormalige Ottomaanse hoofdstad en onlangs opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco). 's Avonds raden we je aan een wandeling te maken door het oude Amman en traditionele Jordaanse gerechten te proeven.

 

Overnachting in Amman.

 

DAG 3: VIA DE KONINGSROUTE NAAR PETRA

Na het ontbijt begint een fascinerende dag langs de Route der Koningen.

 

Aanbevolen bezoek:

Rijd langs de Koningsroute en bezoek Madaba, waar de oudste kaart van het Heilige Land in mozaïek is weergegeven. Rijd verder naar Mt. Nebo, de vermoedelijke begraafplaats van Mozes, voordat je afdaalt naar het zuiden via het fort van Kerak. Lunch in Kerak en rijd verder naar Petra via de woestijnweg. Stop onderweg bij Little Petra voor een voorproefje van het avontuur dat je te wachten staat.

 

Overnachting in Petra.

Dag 4: Petra

Na het ontbijt verken je de Nabateese site van Petra. Steek de smalle Siq over, geflankeerd door torenhoge canyonwanden, en ontdek de majestueuze gevels die uit roze zandsteen zijn gehouwen. De tour begint met een uitgebreide uitleg van een plaatselijke gids voordat je op eigen houtje de paden van de verloren stad verkent. Dit wordt een magische dag in Petra.

 

De gids zal je ongeveer 2 uur begeleiden, waarna je vrij bent om de verschillende paden van de verloren stad te verkennen.

 

Overnachting in Petra.

 

DAG 5: PETRA - WADI RUM 

Na het ontbijt kun je genieten van een tweede bezoek aan Petra voordat je in de namiddag vertrekt naar de woestijn van Wadi Rum. Laat je auto achter aan het bezoekerscentrum en ontmoet je bedoeïen chauffeur die je naar je woestijnkamp zal brengen.

 

Overnachting in een kamp onder de sterren.

 

Extra optie:

Nacht in een Bubble: Geniet van een unieke ervaring onder de sterren van Wadi Rum in een "Bubble" tent onder de sterren.

 

DAG 6: KAMPEREN IN DE WOESTIJN VAN WADI RUM 

Ontmoet je bedoeïenengids voor een dag om de Wadi Rum woestijn te verkennen. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en bewonder de rotsformaties en valleien van de woestijn. Geniet van een lunch en diner ter plaatse bereid, gedeeld met je gids voor een unieke ervaring buiten de gebaande paden en weg van de massa's toeristen.

 

Overnachting in een bivak onder de sterrenhemel van de woestijn.

Dag 7: Woestijn - Dode Zee

Na een zachte wake-up call en ontbijt in de woestijn, haal je de auto op en rijd je naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde.

 

Aanbevolen bezienswaardigheden:

Rijd langs de Wadi Araba-weg. Stop onderweg bij het Wadi Mujib-biosfeerreservaat waar je kunt canyoning (tussen april en oktober). Een onvergetelijk avontuur dat we ten zeerste aanbevelen.

 

Aangekomen bij de Dode Zee kun je genieten van het zoute water van de Dode Zee en de warmwaterbronnen van Ma'in.

 

De auto wordt rond 17.00 uur teruggebracht naar je hotel.

 

Overnachting aan de Dode Zee.

 

DAG 8: VERTREK

Na het ontbijt word je per transfer naar de luchthaven gebracht (afhankelijk van je vluchtschema). Je krijgt assistentie bij de vertrekformaliteiten. Vervolgens neem je je vlucht naar huis.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma in 4*- of 5*-hotels (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
  • Ontbijt
  • Jeeptour en kamperen in Wadi Rum
  • Rondleiding met lokale gids in Petra (2 uur)
  • Lokale SIM-kaart met 4G
  • Visumkosten inbegrepen
  • Huurauto inbegrepen (met uitgebreide autoverzekering en onbeperkt aantal kilometers)
  • Assistentie ter plaatse (24/7)
  • Ontvangst en assistentie op de luchthaven

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Je hebt de keuze uit zorgvuldig geselecteerde 4*- of 5*-hotels.

 

4*-hotels:

Amman: Lillac / Mena Tyche (of gelijkwaardig)

Petra: Petra Moon (of gelijkwaardig)

Wadi Rum: Mazayen Luxury Camp (of gelijkwaardig)

Dode Zee: Dead Sea Spa (of gelijkwaardig)

 

5*-hotels:

Amman: Landmark / Movenpick (of gelijkwaardig)

Petra: The Old Village Resort / Petra Moon Luxury (of gelijkwaardig)

Wadi Rum: Mazayen Luxury Camp (of gelijkwaardig)

Dode Zee: Hilton Dead Sea (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Luchthaventransfers zijn niet inbegrepen bij deze aanbieding.

Huurauto

Geniet in alle vrijheid van je vakantie dankzij de inbegrepen huurauto. 

Bestemming

Welkom in... Jordanië!

Ben jij een avonturier in hart en ziel?


Jordanië zal je zeker en vast weten te betoveren! Dit majestueuze land bestaat voor een groot deel uit woestijn en barst van de natuurlijke en culturele schatten. Laat je verbazen door het weelderige Petra, een van de zeven wereldwonderen, door de opwindende hoofdstad Amman of het mooie Jerash, een echte parel uit de Romeinse tijd.
Stap in de voetsporen van Lawrence of Arabia in de Wadi Rum woestijn en word een klein beetje stil bij de onmetelijke zandvlakte onder je voeten. En om je verblijf helemaal af te maken, kan je een duik nemen in de Dode Zee, een fenomeen uniek in de wereld! Pak snel je koffers!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Praktische informatie over de huurauto:

- Middenklasse auto type Kia Cerato

- Onbeperkt aantal kilometers

- Uitgebreide verzekering met eigen risico

- Gratis extra bestuurder

 

Maximale capaciteit per auto: 7 passagiers

Minimum leeftijd: 21 jaar

Minimumduur rijbewijs: 1 jaar

 

Vereiste documenten ter plaatse:

Geldigheid rijbewijs: moet geldig zijn tijdens de reis

Paspoort: moet geldig zijn tijdens de reis

Kredietkaart (VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS) op naam en voornaam van medereiziger

Pre-autorisatie voor betaalkaarten: ongeveer €400

 

Pick-up en drop-off instructies:

Trefpunt: Hotel

Kantooruren: Van 08u tot 18u

 

VOORWAARDEN:

Ophalen en wegbrengen van de auto op de luchthaven: beschikbaar op aanvraag

Onbeperkt aantal kilometers: Ja

24-uurs hotline: Ja

Luchthaventoeslag: Nee

Aansprakelijkheidsverzekering: Ja

Diefstalverzekering (met eigen risico): Ja

Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico): Ja

Belasting toegevoegde waarde inbegrepen

 

 

Bijkomende kosten:

Toeslag voor extra bestuurder: gratis

Kinderzitje: gratis

Zitverhoger: gratis

GPS: SIM-kaart met 4G is inbegrepen

 

Brandstof:

Brandstof is de verantwoordelijkheid van de bestuurder, die het voertuig met het oorspronkelijke brandstofniveau moet inleveren.

 

 

Eigen risico:

Eigen risico: Ja

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour van 7 nachten door Jordanië