Ontdek de steden en het platteland van Japan - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een andere kant van Japan tijdens deze ongelooflijke reis: opwindend Tokio, traditioneel Kyoto, de prachtige landschappen van het platteland rond Kanazawa en de schilderachtige bergen.
  • Verblijf in traditionele accommodaties dicht bij de berg Fuji om Japan als een echte local te ervaren en geniet van deze geweldige cultuur!
  • Ontdek het contrast van cultuur en architectuur tijdens dit avontuur - het is werkelijk adembenemend!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Japan !

Tokyo

Tokyo is een van de meest geavanceerde hoofdsteden ter wereld en is een stad vol contrasten. Het staat bekend om zijn moderniteit, neonverlichte landschap en torenhoge wolkenkrabbers, en heeft ook uitgestrekte parken, vredige heiligdommen en tempels en met liefde onderhouden tuinen.

Ondanks zijn liefdesrelatie met mangapopcultuur, mode, hightech trends en consumptie, ligt onder de oppervlakte een stad met een rijk verleden. Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels staan dicht bij wolkenkrabbers als een herinnering aan een meer contemplatieve tijd. In het hart van het hyperactieve centrum ligt het serene keizerlijke paleis, het huis van de heersende keizer dat een tastbare link is naar het historische verleden van de stad.

Achter het winkelcentrum, entertainment en commerciële Emporia vindt u schilderachtige houten huizen, privétuinen met zorgvuldig geknipte bonsaibomen en de Zen-achtige rust van de Hamarikyu-tuinen. Ontdek de fascinerende en spannende cultuur van Japan, waar de oude en moderne werelden elkaar ontmoeten.

Hakone

Ten zuiden van de berg Fuji en ten westen van Tokyo vindt u een rustige plek waar de imposante hellingen van de berg Fuji samenkomen aan een glinsterend meer. Een rode torii, een traditionele Japanse poort, omlijst de ingang van deze hemelse plek waar het gemakkelijk is om de stress van het dagelijkse leven te vergeten. En in het hart van deze majestueuze locatie bevindt zich de met sneeuw bedekte top van de berg Fuji die de lucht in steekt.

Kyoto

Als u op zoek bent naar het oude Japan, is Kyoto een must: rustige tuinen, sublieme tempels en kleurrijke heiligdommen zijn er in overvloed. Terwijl de rest van Japan moderniteit heeft omarmd, houdt Kyoto nog steeds tradities in stand. Maak een wandeling door de wijk Nishijin en bespioneer enkele van de oudere bewoners die uit de machiya (traditionele herenhuizen) komen om water op hun veranda te scheppen.

Als u langs een oude shōtengai (winkelstraat) gaat, kunt u de oude speciaalzaken bewonderen: tofu-verkopers, visverkopers, augurkverkopers en theehandelaren.

Kanazawa

Met de grootse allure van zijn verleden is Kanazawa een historisch juweel van Japan. Het staat vooral bekend als de thuisbasis van een van de mooiste aangelegde tuinen van Japan - Kenrokuen - een kasteeltuin uit de 17e eeuw. Het is gemakkelijk om deze nostalgische stad in een paar dagen te ontdekken en de gevierde voorliefde voor de traditionele kunst te bewonderen, waaronder handgeschilderde zijde en lakwerk, keramiek en delicaat bladgoudwerk. Spot een geisha aan het werk, ontdek authentieke theehuizen en herbergen en wandel door de markt.

Takayama

Takayama is in de 16e eeuw als kasteelstad gesticht en heeft tot op de dag van vandaag zijn unieke charme behouden. Bezienswaardigheden zijn onder andere het Sanmachi-district met traditionele gebouwen, de bruisende ochtendmarkten en tientallen musea, galerijen en traditionele ambachtswinkels. Deze kleine stad ligt in de Japanse Alpen en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de regio Hida.

Reisbeschrijving

7 nachten / 10 dagen
Dag 1: Vertrek naar Tokyo 
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag 4: Hakone - Mount Fuji
Dag 5: Kyoto
Dag 6: Kyoto
Dag 7: Kanazawa - Japanse Zee
Dag 8: Tokyo
Dag 9: Tokyo - Terugkeer

10 nachten / 12 dagen
Dag 1: Vertrek naar Tokyo 
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag 4: Tokyo
Dag 5: Tokyo
Dag 6: Hakone - Mount Fuji
Dag 7: Kyoto
Dag 8: Kyoto
Dag 9: Kyoto
Dag 10: Kanazawa - Japanse Zee
Dag 11: Tokyo
Dag 12: Tokyo - Terugkeer

12 nachten / 14 dagen
Dag 1: Vertrek naar Tokyo 
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag 4: Tokyo
Dag 5: Tokyo
Dag 6: Hakone - Mount Fuji
Dag 7: Kyoto
Dag 8: Kyoto
Dag 9: Kyoto
Dag 10: Kanazawa
Dag 11: Kanazawa
Dag 12: Kanazawa
Dag 13 Tokyo
Dag 14: Tokyo - Terugkeer

14 nachten / 16 dagen
Dag 1: Vertrek naar Tokyo
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag 4: Tokyo
Dag 5: Tokyo
Dag 6: Hakone - Mount Fuji
Dag 7: Kyoto
Dag 8: Kyoto
Dag 9: Kyoto
Dag 10: Kyoto
Dag 11: Kanazawa
Dag 12: Kanazawa
Dag 13: Takayama - Japanse Alpen
Dag 14: Takayama - Japanse Alpen
Dag 15: Tokyo
Dag 16: Tokyo - Terugkeer

Uw reisprogramma

Uw reisprogramma van 7 nachten

Dag 1: Vertrek naar Tokyo
U reist naar Tokyo.

Dag 2-3: Tokyo
Aankomst in Tokyo. U wordt naar uw hotel gebracht, waar u kunt inchecken. Geniet van uw vrije tijd in Tokyo!

Onze suggesties:
Begin uw reis met een bezoek aan het beroemde en vredige Meiji Jingu-heiligdom, en wandel door de Takeshita Dori, langs een paar ongelooflijke winkels terwijl u door deze beroemde straat slentert. Maak vervolgens een wandeling langs de Omotesandō-laan om de architectuur te bewonderen, of ga winkelen in de wijk Shibuya om het gekke en trendy Tokyo te ontdekken!

Geniet van de traditionele wijken van de stad, zoals Asakusa en Ueno, waar u terug in de tijd reist terwijl u de Sensō-ji-tempel en het Sumida-park bezoekt. Ga voor wat sightseeing naar Yanaka, ook bekend als het "oude Tokyo". Speel zeker ook eens videogames in Akihabara; ga op zoek naar de manga's (stripfiguren) van uw jeugd en duik in de wereld van Cosplay!

Dagtrips vanuit Tokyo:
- Nikko, met zijn tempels en heiligdommen in het hart van het bos. Treinen naar Nikko vallen onder de JR Pass. (twee uur)
- Kamakura en de Grote Boeddha (Daibutsu). De trein naar Kamakura valt onder de JR Pass. (een uur)
Dag 4: Tokyo - Hakone - Mount Fuji
Transfer naar het station van Tokyo met de metro (niet inbegrepen). Reis van Tokyo naar Odawara met Shinkansen (snelle trein) naar Hakone - Mount Fuji en ontdek hier enkele van onze vele suggesties, waaronder het Gora-koen Park, Chokoku-no-mori openluchtmuseum, Hakone & Narukawa museum van beeldende kunst en natuurlijk de Mount Fuji!

U geniet van een traditioneel diner in hun ryokan.
Dag 5-6: Kyoto
Vertrek met de trein naar Kyoto. Geniet van de komende dagen met het verkennen van de beste bezienswaardigheden. Kyoto combineert het verleden met het heden, en het heden met de toekomst. De voormalige keizerlijke hoofdstad is een geweldige plaats en de naam blijft gekoppeld aan perfectie. Artistiek, spiritueel en gastronomisch: een bezoek aan Kyoto is een kans om de Japanse ziel in al zijn aspecten te ontdekken. De essentiële tussenstop van een verblijf in Japan.

Onze suggesties:
Deze charmante stad zal u zeker verleiden met zijn goed onderhouden tradities. Deze voormalige keizerlijke hoofdstad van Japan heeft zijn prestige en enkele culturele schatten behouden die uw reis ongelooflijk zullen maken. Begin met een zen wandeling in het bamboeveld van Arashiyama en bezoek de Tenryu-ji-tempel. Bezoek nog meer bezienswaardigheden in het centrum, vooral in de wijk Gion, waar u de prachtige Geisha's kunt vinden. U kunt langsgaan bij de Nishiki-markt, beroemd om zijn indrukwekkende grootte en de gevarieerde soorten voedsel die u daar kunt vinden.

Verlaat Kyoto niet voordat u de fantastische Fushimi Inari-taisha shinto-schrijn en zijn duizenden rode toriis midden in het bos heeft gezien. U kunt doorgaan met een tour in het zuiden van Higashiyama om de Kiyomizu-dera-tempel, het Maruyama-koenpark of de Chion-in-tempel te ontdekken. De Nanzen-ji-tempel is zeker en vast ook een bezoek waard. Bezoek ook de Kinkaku-ji-tempel, die Unesco werelderfgoed is, en de rotstuin van Ryoan-ji.

Suggesties voor dagtrips vanuit Kyoto:
- Nara. Reis met de Japan Rail Pass (30 tot 45 minuten), met Fushimi-Inari Taisha-schrijn en zijn duizenden vermiljoen torii-poorten op weg terug naar Nara. Reis met de JapanRail Pass (5 minuten)
- Hiroshima en Miyajima (1.45 uur van Kyoto, inbegrepen in uw Japan Rail Pass)
Dag 7: Kanazawa – Japanse Zee
Transfer naar Kyoto-station (niet inbegrepen). Directe sneltrein naar Kanazawa inbegrepen bij de JR Pass (2.30 uur). Vrije dag voor u om Kanazawa te verkennen, een pittoreske traditionele stad aan de Japanse Zee dicht bij de Japanse Alpen.

Onze suggesties:
- Kenrokuen, een van de "drie mooiste landschapstuinen" van Japan
- Kanazawa-kasteel
- Het 21e-eeuwse museum voor hedendaagse kunst, een van de beroemdste in Japan
- De Seisonkaku-villa, gebouwd in 1863 - Geisha en Samourai
- Beroemde grote vismarkt, elke dag in de stad

Ga terug naar Tokyo met Shinkansen (2.30 uur, inbegrepen bij JR Pass).

Dag 8: Tokyo
Laatste nacht in Tokyo.

Dag 9: Kyoto - Vertrek
Reis naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

UW reisprogramma VAN 10 NACHTEN

Dag 1-12: Tokyo, Hakone, Kyoto, Kanazawa etc.
Zeer vergelijkbaar met het reisprogramma van 7 nachten met twee extra nachten in Tokyo en een extra nacht in Kyoto.

Uw reisprogramma van 12 nachten

Dag 1-14: Tokyo, Hakone, Kyoto etc.
Zeer vergelijkbaar met het reisprogramma van 7 nachten met twee extra nachten in Tokyo, een extra nacht in Kyoto en twee extra nachten in Kanazawa.

Dag 12: Kanazawa - Japanse platteland (met gids)
Uw Japanse plattelandsgidsen wonen al jaren in het Kanazawa-gebied en komen graag uit de stad Kanazawa om het platteland te verkennen. Zij laten u de beste plekken zien en nemen verzoeken aan voor plaatsen die u wilt verkennen.

Als u de stad uit wilt en het Japanse platteland wilt verkennen, geen auto huurt, graag foto's maakt of gewoon een ontspannende dag op reis wilt, is deze tour iets voor u. U wordt opgehaald bij uw hotel voor een geweldig eendaags avontuur buiten de stad en op het platteland.

U verlaat Kanazawa in de ochtend en gaat richting Noto-schiereiland. Na een korte rit op de snelweg rijdt u 8 km op het zand naast de Japanse Zee langs het Chirihama-strand. Hier is een prachtige plek om te stoppen, de zeelucht in te ademen en misschien een paar foto's op het strand te maken. H bezoekt u de beroemde Myojoji-tempel, een prachtig gebied met een enorme pagode van vijf verdiepingen. Na deze tempel rijdt u terug langs kleine steden, rijstvelden, oude tempels en ongerepte natuur. Er zijn een aantal geweldige stops voor foto's van rijstvelden en oude Japanse huizen.

Na het verkennen van de binnenwegen gaat u naar Noto Island en geniet u van een lunch in een lokaal restaurant. Ga Noto Island rond, geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan en kleine vissersdorpjes rond het eiland. Na Noto Island gaat u verder naar Wakura Onsen. Hier kunt u genieten van een voetbad met zicht op de baai en Noto Island. Vanaf daar gaat u terug naar Kanazawa, maar niet zonder nog een stop bij Mikohara’s senmaida te maken.

Dit gebied heeft prachtige terrasvormige rijstvelden en het zicht vanaf de top van de heuvels is prachtig. Na een volledige dag van het ervaren van het leven buiten de stad in Noto Japan, wordt u teruggebracht naar het hotel en worden u plaatsen voor het diner voorgesteld en krijgt u hulp bij reserveringen.

Uw reisprogramma van 14 nachten

Dag 1-12: Tokyo, Hakone en Kyoto
Zeer vergelijkbaar met het programma van 12 nachten, behalve dat u een extra nacht in Kyoto heeft, een nacht minder in Kanazawa, maar twee extra nachten in Takayama - Japanse Alpen.

Dag 13-14: Takayama - Japanse Alpen
Transfer naar Takayama met Shinakansen en sneltrein (inbegrepen bij de JR Pass (2.30 uur)). U kunt Takayama ook met de bus bereiken vanuit Kanazawa via het typische dorp Shirakawa-go, maar de busprijs (ongeveer € 30) is niet inbegrepen.

Takayama staat bekend als een gebied dat het meest bekwaam is in houtbewerking. Hoewel dit kleine stadje omgeven is door bergen, rijkt zijn reputatie ver. Momenteel bevindt zich in het hart van Takayama een bewaarde handelsstraat die zijn prachtige ambachten blijft verkopen. Binnen dit kleine dorp is een bloeiende cultuur en prachtige uitzichten te zien. Het zal u verrassen en charmeren.

Onze suggesties in Takayama:
- Het district Sanmachi-suji
- De Kokubun-ji-tempel
- De huizen van Yoshijima en Kusakabe
- De hal gewijd aan de Takayama Matsuri, een festival dat twee keer per jaar wordt gehouden.

Dag 15: Tokyo
Nog een laatste dag in Tokyo.

Dag 16: Tokyo - terugkeer
Terug naar huis.

Uw hotels

Onze leden verblijven in de volgende 3* of 4* hotels in een Standaard Kamer (of vergelijkbaar).

3* HOTELS

Tokyo: B Akasaka Mitsuke Hotel (of vergelijkbaar)
Hakone: Ryokan Ichinoyu Shinkan Hotel (of vergelijkbaar)
Kyoto: Intergate Kyoto Hotel (of vergelijkbaar)
Kanazawa: MyStays Kanazawa Castle (of vergelijkbaar)
Takayama - Japanse Alpen: Country Hotel Takayama (of vergelijkbaar)
4* HOTELS 

Tokyo: Metropolitan Tokyo Ikebukuro (of vergelijkbaar) 
Hakone: Yoshiike Ryokan (of vergelijkbaar) 
Kyoto: Monterey Hotel (of vergelijkbaar) 
Kanazawa: Nikko Kanazawa Hotel (of vergelijkbaar) 
Takayama: Wat Hotel & Spa Hida Takayama (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij de 3* optie geniet u van een ontbijt in Kanazawa en Takayama, en halfpension (diner, ontbijt) in Hakone-Mount Fuji in de traditionele ryokan. Andere maaltijden zijn niet inbegrepen.

Bij de 4* optie geniet u van ontbijt tijdens uw verblijf, en halfpension (diner, ontbijt) in Hakone-Mount Fuji in de traditionele ryokan.

Extra opties

Onbeperkte pocket-wifi

Extra opties

In Japan is gratis wifi-toegang zeldzaam. Door een pocket-wifi te huren heeft u altijd en overal toegang tot een snelle internetverbinding voor de hele duur van uw verblijf. Het lichte gewicht en de grote autonomie zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt surfen, e-mailen en sociale media updaten op elk type toestel (laptop, smartphone, tablet...). Ook kunt u meerdere toestellen tegelijk gebruiken.

U haalt de pocket-wifi op in de luchthaven bij aankomst of in het hotel in Tokyo.

Prepaid city transport card met ¥ 1500

Extra opties
Deze chipkaart geeft u toegang tot het grootste deel van het stedelijke openbare vervoer (metro, trein, bus) in Japan. Er staat al 1500 yen op de kaart, zodat u onmiddellijk kunt vertrekken. De prijs van elk traject wordt automatisch afgetrokken bij elke reis. U kunt de kaart makkelijk opladen in elk station. De kaart is als het ware een vorm van elektronisch geld waarmee u ook kleine aankopen kunt betalen in de supermarkt, frisdrankautomaten enzovoort. De kaart is 10 jaar geldig, dus u kunt hem opnieuw gebruiken bij uw volgende bezoek. Of u kunt hem terugbrengen in het station voor vertrek om de borgsom van 500 yen terug te vorderen.

De kaart is niet overdraagbaar, 1 kaart per persoon.

Onthaal op de luchthaven van Tokyo (zelfde prijs voor 1 - 5 mensen, enkel geldig bij aankomst tussen 10.00 en 18.00 uur)

Extra opties
Tokyo is een grote en soms ietwat overweldigende stad. Als u deze optie bijboekt, staat er u iemand op te wachten bij aankomst om u te vergezellen naar het hotel en bij uw eerste stappen in de stad. Uw begeleider helpt u op de luchthaven voorbij de douane en geeft u nuttige raad en tips die u kunt gebruiken tijdens de rest van de reis.

Het transport voor de begeleider is niet inbegrepen en ter plaatse te regelen (ongeveer €25 vanaf de Narita luchthaven of €9 vanaf de Haneda luchthaven).

Begeleide rondleiding door Tokyo (1 dag)

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek het Meiji-jingu schrijn in een bosrijke omgeving in het centrum van Tokyo om daarna naar Harajuku te gaan, de moderne modewijk. Ook een bezoek aan Shinjuku en zijn mooie tuin mag niet ontbreken, om te eindigen bij het overheidsgebouw met een prachtig uitzicht op de stad.

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van de stad tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Dagkaartje voor Disneyland of DisneySea Tokyo

Extra opties
Ontdek de magie van de Disney-parken in de hoofdstad, waaronder DisneySea waar de unieke onderwaterwereld te ontdekken valt, of het iconische Disneyland.
1 uur van Tokyo met het openbaar vervoer.

HAKONE - MOUNT FUJI - PRIVÉ ONSEN IN UW KAMER (TRADITIONEEL JAPANS BAD)

Extra opties
Zoals alle traditionele accommodaties in Japan, heeft de ryokan die wordt aangeboden in de Hakone Mont Fuji Japanse collectieve baden van één geslacht (onsen). Door deze optie te kiezen, geniet u van een traditioneel bad in uw kamer. Aanbevolen voor gemengde koppels, gezinnen, bescheiden mensen of mensen met duidelijk zichtbare tatoeages.

Begeleide rondleiding door Kyoto (1 dag)

Extra opties
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de oude Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek aan het Nijo kasteel, de eerste residentie van shogun Tokugawa, uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed, de Kinkakuji tempel (Gouden Paviljoen) en de Ginkikuji tempel (Zilveren Paviljoen), eveneens Unesco Werelderfgoed. Bovendien maakt u een wandeling in de traditionele Gion wijk

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van Kyoto tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Avondwandeling door het geisha district in Kyoto

Extra opties
Dompel uzelf onder in de unieke cultuur van Japan tijdens een avondwandeling door de Gion wijk in Kyoto, de plek waar de geisha wonen en u hun prachtige verschijning kunt bewonderen.

Traditionele theeceremonie

Extra opties
Afspraak in een klein theehuis in de wijk Gion voor een traditionele theeceremonie in een kleine groep, een echt symbool van de Japanse cultuur.

Inbegrepen: demonstratie in het Engels

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 3* of 4* hotels (uw keuze) 
- 7, 10, 12 of 14 nachten in 3* of 4* hotels
- Maaltijden volgens programma
- Een nacht in een traditionele Japanse Ryokan met traditioneel Japans diner
- Een dag met privégids in Japans platteland (vanaf 12 nachten)
- Mini-reisgids
- Japan Rail Pass, om per trein en shinkansen te reizen volgens route (lengte volgens route)
- 24/7 telefonische assistentie (in het Engels)
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek de steden en het platteland van Japan