4*-hotel in Sorrento - Sorrento - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de pracht van de Italiaanse Amalfikust met pittoreske steden, charmante dorpjes en betoverende eilandjes
  • Logeer in alle comfort in een 4*-hotel in de regio van Sorrento
  • Proef van een heerlijke Napolitaanse pizza en andere lekkernijen in het hotel
  • Profiteer van de inbegrepen excursies om uw reis compleet te maken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Kom met ons op ontdekking in een van de mooiste regio's van Italië! De indrukwekkende landschappen en bijzondere uitzichten brengen je onder andere naar Sorrento en Capri door de inbegrepen excursies tijdens je verblijf, maar niets houdt je tegen om ook de pareltjes zoals Pompeii, Napels of Positano te ontdekken. Geniet van heerlijke eten, maak mooie wandelingen of neem een duik in de zee, je hebt helemaal de vrije keuze! 

 

Je reisprogramma:

Je kan kiezen uit een verblijf van 5, 7, 10 of 14 nachten. Tijdens je verblijf zal je meegenomen worden op de volgende excursies:

- Capri, Anacapri en Blue Grotto

- Sorrento Street Food Experience

 

Hieronder lees je er meer over. 

Reisbeschrijving

De omgeving van Sorrento

Sorrento is het ideale plekje wat is gelegen tussen vele bezienswaardigheden in Italië die je kan bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de mooie Amalfikust met de stadjes Positano, Amalfi en Ravello. Breng er een onvergetelijke dag door terwijl je wandelt door de smalle straatjes van Positano, nip aan een espresso of een bezoek brengt aan een van de leuke kunstgalerijen. Mis de kathedraal van Amalfi en zijn prachtige klooster niet en vergeet niet een heerlijk "Santa Rosa" gebakje te proeven. 

 

Uitkijken over de baai van Napels kan je ook niet in Sorrento zijn geweest zonder daar een bezoek te brengen. Met zijn fascinerende architectuur, rijke geschiedenis en heerlijke eten, mag je deze stad niet missen. Deze bruisende en elegante plek heeft vele attracties zoals het Nationaal Archeologisch Museum, het kasteel en de vele pleinen. 

 

Voor een echte dosis geschiedenis kan je ook altijd nog op pad naar Pompeii. Pompeii werd in de eerste eeuw na Christus bedolven onder de vulkanische as van de uitbarsting van de Vesuvius , tot de opgravingen begonnen in de 18e eeuw. Wandel langs de oude cardini en decumani en verken de overblijfselen van de welvarende Romeinen. Ontdek de baden, straten, bakkerijen en fora die ooit een integraal deel uitmaakten van het dagelijkse leven, en bewonder de prachtig bewaard gebleven fresco's die de indrukwekkende villa's sieren.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Excursies

Capri, Anacapri en Blue Grotto

Spreek af met je gids in de haven van Sorrento bij het café Ruccio. Stap aan boord van een speedboot en geniet van een schilderachtige rit langs de kustlijn. Aangekomen in Marina Grande, begin je de tour naar het bovenste gedeelte van het eiland waar zich de trap bevindt die naar beneden leidt naar de ingang van de Blauwe Grot. Spring voorzichtig aan boord van de kleine raderboot die je naar de magische Blauwe Grot zal leiden.

 

Hierna vertrek je per bus aar Anacapri. Anacapri ligt op de heuvel van het eiland en herbergt de villa van de Zweedse arts Axel Munthe en de opwindende "Seggiovia of Monte Solaro"; een stoeltjeslift die onderaan de berg vertrekt vanwaar je een ongeëvenaard panorama over de zee kunt bewonderen.

 

Als laatste vertek je naar Capri met de bus voor een begeleide tour door Capri met je gids. Je verkent de kleine Piazzetta van Capri met zijn iconische klok die uitkijkt over de zee, de smalle straatjes rond het plein en nog veel meer! Geniet dan van wat vrije tijd om te lunchen, de Augustus Tuinen te bezoeken of gewoon van een koffie of een heerlijk Italiaans ijsje te smullen voordat je de kabelbaan neemt van La Piazzetta in Capri naar Marina Grande om terug te keren naar de haven voor de terugreis naar Sorrento. 

 

Sorrento Street Food Experience 

Ontdek de prachtige stad Sorrento door deel te nemen aan deze kleine groepstour van 2 uur met een lokale officiële gids. Verken het historische centrum met zijn kleurrijke winkels en de wilde Vallei van de Molens. Proef de heerlijke lokale citroen met suiker bovenop, voordat je verder wandelt naar het stadscentrum.

 

Wandel door de hoofdstraat, Corso Italia en geniet van een heerlijke pauze met een proeverij van de traditionele "tagliere" inclusief een proeverij van lokale kaas en salami.

 

Bereik het verborgen klooster van Sint Franciscus en de prachtige Villa Comunale met uitzicht op de Golf van Napels. Je volgende stop is het vissersdorp Marina Grande; direct aan zee, zijn charme ligt in de vorm van het landschap, de koepel van de kleine kerk, de gekleurde gebouwen en de oude "Monazzeri", ooit grotten gebruikt voor de opslag van boten maar nu omgebouwd tot leuke restaurants of cafés.

 

Tijd voor nog een proeverij van typische producten in een unieke sfeer! Terugkeer naar het centrum van Sorrento.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • 1x Excursie Capri en Blue Grotto
  • 1x Sorrento Street Food Exeperience

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis verblijf je in een Superior Kamer in een van de volgende zorgvuldig geselecteerde hotels (of gelijkwaardig): 


- Grand Hotel La Pace  
- Grand Hotel Parco Del Sole

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (exclusief drankjes).

Inbegrepen excursies

Capri, Anacapri en Blue Grotto

Inbegrepen excursies

Ga mee met op pad naar Capri en Anacapri en ontdek de befaamde Blauwe Grot. Als je 's ochtends vroeg op het eiland aankomt van de grot is het nog erg rustig, wat voor een unieke en onvergetelijke ervaring zorgt. Samen met een deskundige lokale gids bezoek je daarna Anacapri op de heuvels en het centrum van het eiland Capri.

Sorrento Street Food Experience

Inbegrepen excursies

Bezoek Sorrento met een insider en proef de lokale straatgerechten. Verken het verborgen Sorrento terwijl je wandelt door de smalle straatjes van het historische centrum, bewonder de schilderachtige uitzichtpunten op het water en proef de heerlijke traditionele cultuur in al het eten!

Optionele excursies

Bezoek aan Pompeii (halve dag)

Optionele excursies

Pompeii is nog steeds erg fascinerend voor de huidige bezoeker. Na de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius in 79 na Christus, lag Pompeii honderden jaren begraven en werd het vergeten. De stad staat bovenaan de lijst van wereldwonderen en de opgravingen zijn begonnen in de 18e eeuw en zijn nog steeds aan de gang. 

Ook als je belangstelling niet bij geschiedenis ligt, is dit een archeologische vindplaats die je zeker zal verwonderen.

Excursie naar de Amalfikust

Optionele excursies

Ga met ons mee op een adembenemende excursie naar drie van de mooiste stadjes aan de Amalfikust: Positano, Amalfi en Ravello. Samen met je gids zul je een onvergetelijke dag doorbrengen met het ontdekken van de leuke weetjes en de geschiedenis van deze kustlijn. In elke stad heb je ook wat vrije tijd.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Tinoleggio, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Tinoleggio-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Bij aankomst in Brindisi, Bari, Olbia, Cagliari en Milaan is het ook mogelijk een huurauto te boeken voor aanbiedingen zonder vlucht.

Bestemming

Welkom in... Sorrento!

Ontdek de verborgen schatten van Sorrento, in het hartje van de regio Campanië in Italië. Hier wordt de authentieke charme van het zuiden perfect gecombineerd met de culturele rijkdom en een fascinerend verleden. Aan de kust geniet je van een prachtig uitzicht op de majestueuze vulkaan Vesuvius en op de betoverende Golf van Napels.
 
Sorrento staat bekend als de stad van de citroenen. Een bezoekje aan een citroenboomgaard en een terrasje met een glaasje limoncello mogen dan ook niet ontbreken tijdens je verblijf. Bewonder de Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo, een 14e eeuwse kathedraal met prachtige details, breng de dag door op een strandbedje op een van de steigers in zee of ga (citroen)souvenirs shoppen in de Via Fuoro. Sorrento is tevens de ideale uitvalsbasis voor een tripje naar de Vesuvius en Pompeii en Herculaneum, plaatsen waar de tijd heeft stilgestaan na de bekende uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79.
 
De mediterrane sfeer in Sorrento is ideaal voor een ontspannen verblijf met z’n tweetjes of met de familie. Duik in een levendige stad met vriendelijke inwoners en geniet natuurlijk van een glaasje limoncello in de stad waar deze haar oorsprong vindt!
 
Wie meer van de regio wil ontdekken kan richting de schitterende Amalfikust, op een half uurtje rijden van Sorrento. Ontdek sfeervolle plaatsjes zoals Positano en Amalfi, met kleurrijke huizen die tegen de rotsen lijken te zijn geplakt, bewonder de prachtige tuinen en adembenemende uitzichten bij Villa Rufolo en Villa Cimbrone in Ravello, of wandel over het Sentiero degli Dei, het Pad van de Goden, dat hoog langs de Amalfikust loopt en waar je bij iedere bocht getrakteerd wordt op spectaculaire uitzichten.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 4*-hotel in Sorrento