Autotour van 5 tot 9 nachten door het noorden en oosten van Sicilië - Sicilië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek het noorden en oosten van het prachtige eiland Sicilië
  • Verblijf in comfortabele hotels na een lange dag vol nieuwe ervaringen
  • Proef lokale culinaire specialiteiten en verwen je smaakpapillen
  • Beleef een vakantie in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Ontdek in 5, 7 of 9 nachten het noorden en oosten van Sicilië en geniet van je vakantie in de geest van de Italiaanse "dolce vita". Bezoek verschillende stadjes met elk hun eigen karakter en geschiedenis. Maak onderweg kennis met de warme en gastvrije Siciliaanse bevolking en raak in de ban van de lokale culinaire specialiteiten!

 

Je reisroute:

 

Rondreis van 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Palermo

Dag 2: Palermo, Cefalù en Monreale

Dag 3: Palermo, Cefalù en Monreale

Dag 4: Etna en Taormina 

Dag 5: Etna en Taormina 

Dag 6: Vertrek vanuit Catania

 

Rondreis van 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Palermo

Dag 2: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 3: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 4: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 5: Etna, Taormina, Syracuse en Ortigia 

Dag 6: Etna, Taormina, Syracuse en Ortigia 

Dag 7: Etna, Taormina, Syracuse en Ortigia 

Dag 8: Vertrek vanuit Catania

 

Rondreis van 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Palermo

Dag 2: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 3: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 4: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 5: Palermo, Cefalù, Monreale, Segeste en Erice

Dag 6: Etna, Taormina, Noto, Syracuse en Ortigia 

Dag 7: Etna, Taormina, Noto, Syracuse en Ortigia 

Dag 8: Etna, Taormina, Noto, Syracuse en Ortigia 

Dag 9: Etna, Taormina, Noto, Syracuse en Ortigia 

Dag 10: Vertrek vanuit Catania

 

Let op: het is ook mogelijk om de rondreis in omgekeerde volgorde te maken. Je begint dan in Catania en eindigt in Palermo. De rest van het programma blijft hetzelfde, alleen dan omgekeerd.

Autotour op Sicilië

De hotels liggen mogelijk niet direct in het stadscentrum en het kan extra reistijd vereisen om ze te bereiken.

In de buurt van de hotels is wellicht parkeergelegenheid beschikbaar, maar parkeren is niet gegarandeerd (tenzij anders vermeld).

Reisbeschrijving

Palermo, Monreale en Cefalù

Palermo

Ontdek de eeuwenoude monumenten vlak naast moderne gebouwen, smalle straatjes vol authentieke sfeer en trendy bars, en rijke tradities naast een innovatieve mentaliteit. Mis zeker het indrukwekkende Palazzo dei Normanni niet, ofwel het Paleis van de Normandiërs, de San Giovanni degli Eremiti kerk en de kathedraal van Palermo, die stuk voor stuk prachtige voorbeelden van de Arabisch-Normandische architectuur van de stad zijn.

 

Cefalù

Op slechts een uur rijden ten oosten van Palermo, rustig gelegen tussen de natuurlijke baai en de torenhoge granieten massa van La Rocca, ligt Cefalù. Voor een kleine stad heeft Cefalù veel te bieden, zoals zandstranden, kronkelende middeleeuwse straatjes met allerlei winkels, uitstekende restaurants waar de meest verse vis wordt geserveerd en, last but probably first, de unieke Normandische kathedraal.

 

Monreale

Monreale is een historische heuvelstad net buiten Palermo. Het is een schilderachtige plaats, vooral bekend om de prachtige mozaïeken in de grote Normandische kathedraal. Je vindt er eet- en drinkgelegenheden, goede uitzichten en een aangename sfeer!

 

Etna, Taormina en Catania

Etna

Bezoek de Etna, de meest actieve vulkaan op aarde, meer dan 3000 meter hoog en met maanlandschappen van donkere steen en gloeiende lava. Je kunt ter plaatse een excursie boeken van een dag of een halve dag om de verschillende kraters te bewonderen. Sportievelingen kunnen naar de top klimmen en de kraters bewonderen op een hoogte van 3300 meter.

 

Taormina

Een van de Siciliaanse steden met het grootste aantal toeristen per jaar is Taormina, dat wordt beschouwd als een van de mooiste plaatsen om te bezoeken in de wereld. Het ligt aan de oostkust, direct aan de Ionische Zee. De vele attracties, samen met het milde klimaat van Sicilië, maken het tot een ideale bestemming het hele jaar door.

 

Catania

Ontdek het prachtige Catania en haar levendige straatjes. De grote pleinen, brede straten en architectuur met lavasteen roepen een verleden van vernieling en reconstructie op.

Segesta, Erice, Syracuse en Ortigia (rondreis van 7 en 9 nachten)

Segesta

Hoog in een bergachtig gebied in het noordwesten van Sicilië ligt het prachtige en magische archeologische complex van Segesta. Segesta werd gesticht door het Elymische volk, een van de oorspronkelijke bewoners van Sicilië. Zij integreerden later met de Grieken, waardoor Segesta een belangrijke klassieke stad werd. Het werd later geregeerd door de Romeinen, maar nam in belang af totdat het rond de dertiende eeuw definitief werd verlaten.

 

Erice

Dit prachtige middeleeuwse stadje op de berg Eryx biedt een uitzicht op de zee, de Egadische Eilanden en Trapani. De oude stad is omringd door muren en vormt een netwerk van kronkelende straatjes. Erice ademt een onvergelijkbare charme en wordt gedomineerd door het Kasteel van Venus, gebouwd op een oude Romeinse tempel die is gewijd aan de godin van de liefde.

 

Syracuse

Syracuse is een stad die rijke architectonische en culturele schatten combineert met de charme van het oude Siciliaanse platteland. De stad is rijk aan barokke architectuur en getuigt van de pracht en praal van de Magna Graecia. Verschillende volken zoals de Romeinen, Byzantijnen, Arabieren en Noormannen hebben door de eeuwen heen hun stempel gedrukt op de plaatselijke cultuur. Interessante bezienswaardigheden zijn het Neapolis Park en het Ortigia eiland, het oudste deel van de stad.

De provincie maakt deel uit van de prachtige Val di Noto, die door de Unesco is uitgeroepen tot Werelderfgoed en waarvan de historische en architectonische monumenten worden beschouwd als de beste voorbeelden van laatbarok in Europa.

 

Ortigia

Ortigia is een klein eiland vlak bij de stad Syracuse, aan de oostkust van Sicilië. Het is een piepklein plaatsje, maar er is veel te zien, te doen, te eten en te drinken. Bezoek de dagelijkse markt, observeer mensen op de Piazza del Duomo en verdwaal in de straatjes en steegjes.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens het programma
  • Ontbijt
  • Huurauto categorie B (Fiat Panda, Volkswagen Up of gelijkwaardig)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis overnacht je in de volgende speciaal voor jou geselecteerde hotels:

 

Regio Palermo/Cefalù:

Santa Flavia: Domina Zagarella 4* (of gelijkwaardig)

Campofelice di Roccella: Dolcestate 4* (of gelijkwaardig)

Palermo: Casena dei Colli 4* of BB hotel Palermo Quattro Canti (of gelijkwaardig)

 

Regio Taormina/Catania:

Castiglione di Sicilia: Picciolo Etna Golf 4* (of gelijkwaardig)

Acicatena: Sicilia's Art (of gelijkwaardig)

Giardini Naxos: Hotel Nike 4* (of gelijkwaardig)

Uw pension

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optionele excursies

Dagtocht naar de Vallei van de Tempels in Agrigento en bezoek aan Villa Romana del Casale

Optionele excursies

Herontdek de Grieks-Romeinse geschiedenis tijdens een wandeling door de archeologische vindplaats van de Tempelvallei en bezoek de beroemde Villa Romana del Casale, beroemd om zijn mozaïeken!

U wordt opgehaald bij uw hotel in Catania en vertrekt naar het zuiden van Sicilië.

Eerst bezoekt u de archeologische vindplaats van de Vallei van de Tempels, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De plaats bestaat uit 7 tempels, waaronder de beroemde tempel van Concordia, die perfect bewaard is gebleven. Tijdens uw bezoek zult u ook vele overblijfselen van andere tempels en bouwwerken uit de Griekse overheersing kunnen waarnemen.

Na deze mooie wandeling heeft u een korte pauze in de omgeving. U krijgt een kleine snack van Siciliaanse producten en een glas wijn van de Etna wijngaarden.

Daarna rijdt u naar Piazza Armerina. U bezoekt de prachtige Villa Romana del Casale, niet ver van de stad. Dit oude huis staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is vooral beroemd om zijn 3500m² aan mozaïeken, zuilen en standbeelden.

Aan het eind van de dag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Catania.

... verder lezen

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemming

Welkom op ... Sicilië!

“Zonder Sicilië beklijft van Italië geen enkel beeld: hier vindt men pas de sleutel tot alles”, zei Wolfgang Goethe in zijn boek 'Italiaanse Reis'.

 

Het grootste eiland in de Middellandse Zee barst van de verrassingen en garandeert een uitzonderlijke vakantie langs het historische erfgoed, de prachtige landschappen en de betoverende kust. Hier vind je invloeden terug van verschillende beschavingen zoals de Romeinen, Arabieren en Grieken, die allemaal hun sporen hebben nagelaten. Sicilië is letterlijk de bakermat van een fascinerende geschiedenis!

 

Geniet van een gevarieerde vakantie op het strand, in de natuur, langs charmante dorpjes en betoverende steden zoals Palermo, waar je de verborgen schatten kan ontdekken!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma

- Ontbijt

- Huurauto categorie B (Fiat Panda of gelijkwaardig)

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Huurauto categorie B (Fiat Panda, Volkswagen Up of gelijkwaardig)

 

BELANGRIJK: De hoofdbestuurder is de eerste naam die bij aankoop wordt ingevoerd.

De prijs is inclusief:
- Onbeperkt aantal kilometers huur
- 22% BTW.
- Luchthavenkosten en belastingen (12% van de huurprijs).
- Verzekering:
CDW: dekking van de risico's van schade aan het voertuig met een eigen risico van €1.210,00; TW : volledige of gedeeltelijke diefstal of brand van het voertuig met een eigen risico van €1.710,00;

 

De prijs is exclusief:
- Alles wat niet uitdrukkelijk vermeld staat in de paragraaf "de prijs omvat".
- Boetes
- 2e en/of 3e bestuurder
- Ophalen van de auto buiten de openingstijden van het verhuurkantoor.


Openingstijden kantoor:
Palermo APT Punta Raisi / 08:00 - 23:59 / Holiday Car Rental (+39-091-591687) - Europcar (+39-091-591688)
Catania APT Fontanarossa / 08:00 - 21:59 → Europcar (+39-095-348125). /08:00 - 23:59 → Holiday Car Rental (+39-095-346769).


Voorwaarden:
Bij aankomst bij het agentschap wordt een borgsom gevraagd op je creditcard.
De borg wordt aan je terugbetaald als de auto onbeschadigd en met een volle tank benzine wordt teruggebracht.
Anders wordt een servicetoeslag van ongeveer € 12,50 in rekening gebracht, naast de brandstoftoeslag. De aangegeven tarieven gelden voor periodes van minimaal 1 dag (1 x 24 uur). Het voertuig moet op hetzelfde tijdstip worden teruggebracht als waarop het werd opgehaald.
Voor elke vertraging van meer dan 30 minuten wordt een extra dag in rekening gebracht volgens het officiële lokale tarief van het verhuurbedrijf, ter plaatse te betalen.
Minimum leeftijd van de bestuurder: 25 jaar en langer dan een jaar in het bezit van een rijbewijs.
Van 21 tot 24 jaar is er de mogelijkheid om de auto te nemen met een "Young Driver" toeslag van € 21,00 per dag, ter plaatse te betalen aan de autoverhuurbalie.
Als de opgegeven autogroep niet meer beschikbaar is, wordt een andere groep met dezelfde of betere eigenschappen ter beschikking gesteld.

Rijden is alleen toegestaan voor de huurder en extra bestuurders die op de huurovereenkomst staan vermeld. Elke gebeurtenis veroorzaakt door een onbevoegd persoon die het voertuig bestuurt wordt niet gedekt door de verzekering.



De bestuurder:
De bestuurder van de auto moet beschikken over de originele creditcard en rijbewijs (geen fotokopieën, geen schaderapporten, etc.). die gevraagd zullen worden aan de autoverhuurbalie. Een geldig identiteitsbewijs zal worden gevraagd.


Afhaaltijd van het voertuig:
De maximale ophaaltijd van het voertuig is zoals hierboven vermeld.
Na deze tijd, als de vlucht van de passagier vertraagd is, is de klant verplicht om dringend de nieuwe aankomsttijd door te geven aan het autoverhuurbedrijf en zoals beschreven op de Sicilissimo voucher.
Sicilissimo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongemakken veroorzaakt door niet-levering van auto's omdat het autoverhuurbedrijf de klant niet heeft geïnformeerd.
Autoverhuurbedrijven kunnen de klant een extra vergoeding aanrekenen voor de levering van het voertuig na sluitingstijd als de wachttijd door het autoverhuurbedrijf aan de klant wordt bevestigd.
Een creditcard is vereist voor de borg bij aankomst (GEEN debitkaart / Bancomat" of "Postepay" of soortgelijke prepaid kaarten).

Kasco (all risk) voorwaarden moeten extra betaald worden:
Super CDW (collision damage waiver) elimineert het eigen risico in geval van schade aan het voertuig.
Super TW (theft waiver) verzekering elimineert het eigen risico in geval van diefstal van het voertuig.
De klant is altijd verplicht aangifte te doen, ongeacht het type verzekering dat is afgesloten; niet gemelde schade wordt dus volledig aan de klant doorberekend.
De verzekering dekt geen schade aan chassis, ruiten, dak van het voertuig, passagiersruimte, banden, verlies van sleutels, documenten, enz.
De verzekering dekt geen schade gemeld als gevolg van onjuist gebruik van het voertuig, roekeloos of gevaarlijk gebruik (bijv. rijden met de auto op een onverharde weg of in slechte staat; of rijden onder invloed van alcohol; enz. Daarom is elke gebeurtenis die wordt veroorzaakt door een persoon die niet bevoegd is om het voertuig te besturen niet gedekt. Het besturen van het voertuig wordt niet gedekt door de verzekering.

Huurauto categorie B (Fiat Panda, Volkswagen Up of gelijkwaardig)

BELANGRIJK: De hoofdbestuurder is de eerste naam die bij aankoop wordt ingevoerd.

De prijs is inclusief:
- Onbeperkt aantal kilometers huur
- 22% BTW.
- Luchthavenkosten en belastingen (12% van de huurprijs).
- Verzekering:
CDW: dekking van de risico's van schade aan het voertuig met een eigen risico van €1.210,00; TW : volledige of gedeeltelijke diefstal of brand van het voertuig met een eigen risico van €1.710,00;

 

De prijs is exclusief:
-alles wat niet uitdrukkelijk vermeld staat in de paragraaf "de prijs omvat".
- Boetes
- 2e en/of 3e bestuurder
- Ophalen van de auto buiten de openingstijden van het verhuurkantoor.


Openingstijden kantoor:
Palermo APT Punta Raisi / 08:00 - 23:59 / Holiday Car Rental (+39-091-591687) - Europcar (+39-091-591688)
Catania APT Fontanarossa / 08:00 - 21:59 → Europcar (+39-095-348125). /08:00 - 23:59 → Holiday Car Rental (+39-095-346769).


Voorwaarden:
Bij aankomst bij het agentschap wordt een borgsom gevraagd op uw creditcard.
De borg wordt aan u terugbetaald als de auto onbeschadigd en met een volle tank benzine wordt teruggebracht.
Anders wordt een servicetoeslag van ongeveer 12,50 € in rekening gebracht, naast de brandstoftoeslag. De aangegeven tarieven gelden voor periodes van minimaal 1 dag (1 x 24 uur). Het voertuig moet op hetzelfde tijdstip worden teruggebracht als waarop het werd opgehaald.
Voor elke vertraging van meer dan 30 minuten wordt een extra dag in rekening gebracht volgens het officiële lokale tarief van het verhuurbedrijf, ter plaatse te betalen.
Minimum leeftijd van de bestuurder: 25 jaar en langer dan een jaar in het bezit van een rijbewijs.
Van 21 tot 24 jaar is er de mogelijkheid om de auto te nemen met een "Young Driver" toeslag van € 21,00 per dag, ter plaatse te betalen aan de autoverhuurbalie.
Als de opgegeven autogroep niet meer beschikbaar is, wordt een andere groep met dezelfde of betere eigenschappen ter beschikking gesteld.

Rijden is alleen toegestaan voor de huurder en extra bestuurders die op de huurovereenkomst staan vermeld. Elke gebeurtenis veroorzaakt door een onbevoegd persoon die het voertuig bestuurt wordt dus niet gedekt door de verzekering.



De bestuurder:
De bestuurder van de auto moet beschikken over de originele creditcard en rijbewijs (geen fotokopieën, geen schaderapporten, etc.). die gevraagd zullen worden aan de autoverhuurbalie. Een geldig identiteitsbewijs zal worden gevraagd.


Afhaaltijd van het voertuig:
De maximale ophaaltijd van het voertuig is zoals hierboven vermeld.
Na deze tijd, als de vlucht van de passagier vertraagd is, is de klant verplicht om dringend de nieuwe aankomsttijd door te geven aan het autoverhuurbedrijf en zoals beschreven op de Sicilissimo voucher.
Sicilissimo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongemakken veroorzaakt door niet-levering van auto's omdat het autoverhuurbedrijf de klant niet heeft geïnformeerd.
Autoverhuurbedrijven kunnen de klant een extra vergoeding aanrekenen voor de levering van het voertuig na sluitingstijd als de wachttijd door het autoverhuurbedrijf aan de klant wordt bevestigd.
Een creditcard is vereist voor de borg bij aankomst (GEEN debetkaart / Bancomat" of "Postepay" of soortgelijke prepaid kaarten).

Kasco (all risk) voorwaarden moeten extra betaald worden:
Super CDW (collision damage waiver) elimineert het eigen risico in geval van schade aan het voertuig.
Super TW (theft waiver) verzekering elimineert het eigen risico in geval van diefstal van het voertuig.
De klant is altijd verplicht aangifte te doen, ongeacht het type verzekering dat is afgesloten; niet gemelde schade wordt dus volledig aan de klant doorberekend.
De verzekering dekt geen schade aan chassis, ruiten, dak van het voertuig, passagiersruimte, banden, verlies van sleutels, documenten, enz.
De verzekering dekt geen schade gemeld als gevolg van onjuist gebruik van het voertuig, roekeloos of gevaarlijk gebruik (bijv. rijden met de auto op een onverharde weg of in slechte staat; of rijden onder invloed van alcohol; enz. Daarom is elke gebeurtenis die wordt veroorzaakt door een persoon die niet bevoegd is om het voertuig te besturen niet gedekt. Het besturen van het voertuig wordt niet gedekt door de verzekering.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour van 5 tot 9 nachten door het noorden en oosten van Sicilië