Fonteverde Tuscan Resort & Spa 5* - San Casciano dei Bagni / Siena - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Luxueus relaxeren in dit Spa resort in Toscane
  • Het prachtige Toscane met zijn lekkere keuken en wijnen en rijke cultuur.
  • En ook... Genieten van uw dagelijke fitness wandeling met uw persoonlijke trainer!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Toscane

Fonteverde Tiscan Resort & Spa ligt halverwege tussen Firenze en Rome, in de streek van Val d’Orcia in Toscane. Met een verblijf in dit hotel zal u optimaal genieten van het Toscaanse platteland en zijn charmevolle middeleeuwse dorpjes, wijngaarden en olijfboomgaarden.

De indrukwekkende archeologische sites van Sovana en Chiusi liggen vlakbij het hotel en geleide bezoeken zijn mits reservering mogelijk. In de streek kan u naar believen genieten van de natuur: mountainbiken, wandeltochten, paardrijden of zelf golven.

Foodies en wijnliefhebbers vinden in de buurt een waaier aan restaurants met creatieve chefs en het hotel kan voor u verschillende degustatietochten organiseren, onder meer in de prestigieuze wijnkelders van Brunello di Montacino. La dolce vita...

Om u te helpen

Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 5* hotel

Dit exclusieve resort werd in de 17de eeuw door de Groothertog Ferdinando I van Medici gebouwd en bevindt zich tussen kostbare warmwaterbronnen met therapeutische eigenschappen die reeds sinds de oudheid bekend zijn.

Het oude gebouw werd volledig gerenoveerd en biedt een fantastisch uitzicht over het Toscaanse platteland.


Trip advisorCertificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2015
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan  hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers.
Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Uw kamer

Uw nachten in Italië brengt u door in een Privilege kamer.

In deze gezellige kamer met verfijnde inrichting en marmeren badkamer voelt u zich meteen goed. Het decor is een mengeling van Renaissance elementen met een moderne uitrusting, waardoor u de indruk heeft dat u in een oude Toscaanse villa verblijft maar dan met het hedendaagse comfort.

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airco
  • Wifi
  • Flatscreen tv
  • Minibar
  • Kluis
  • Haardroger
  • Badjas
  • Dagblad
Just for you
Onderhandeld voor jou:
Sportieve wandeling met een coach
Toegang tot de thermale baden & fitnessruimte
Welkomstdrankje

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is met ontbijt inbegrepen.

Het Restaurant Ferdinando I serveert een assortiment van traditionele Toscaanse gerechten en een selectie Italiaanse Spa gerechten. Al deze gerechten zijn bereid met verse en lokale ingrediënten waarbij de aandacht vooral gaat naar het nutitioneel kwalitatieve ervan om uw Spabehandeling te ondersteunen.

Het hotel biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor ayurvedische of glutenvrije gerechten. En er kunnen ook gepersonaliseerde nutrtiepaketten worden samengesteld, in samenspraak met de voedingsdeskundige van het hotel.

Activiteiten

Fonteverde is een waar welzijnsparadijs in het midden van de Toscaanse heuvels omringd door warmwaterbronnen met therapeutische geneugten die door de oude Etrusken ontdekt werden. Kies uit een brede waaier aan exclusieve behandelingen en laat u verzorgen door specialisten die het thermaal water combineren met fysiotherapie en wetenschap.

Baden in thermaal water heeft het effect van peeling, het regenegeert en hydrateert uw huid waardoor het er glad en stralend gaat uitzien.

De Spa bestaat uit 7 zwembaden van verschillende grootte, waaronder een groot buitenzwembad dat verbonden is met een kleiner binnenzwembad en een state-of-the-art Bioaquam circuit oslook een zwembad voor balneotherapie waar kleuren en geuren worden gebruikt om een rustgevende sfeer te creëren.

Alle klanten hebben gratis toegang tot de thermale baden, het fitnesscentrum, de hamamn de sauna en kunnen deelnemen aan een fitness wandeling met een trainer.

Het weer

Jan
min : 0°C max : 9°C
Feb
min : 2°C max : 11°C
Mrt
min : 3°C max : 14°C
Apr
min : 5°C max : 17°C
Mei
min : 9°C max : 22°C
Jun
min : 12°C max : 26°C
Jul
min : 15°C max : 30°C
Aug
min : 15°C max : 29°C
Sep
min : 13°C max : 26°C
Okt
min : 9°C max : 20°C
Nov
min : 4°C max : 13°C
Dec
min : 2°C max : 9°C

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere, lowcost- of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Luchthaven transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Pisa en uw hotel bedraagt 223 km (2u30).

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. De administratieve formaliteiten en de reisdocumenten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden door op deze link te klikken: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument. Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fonteverde Tuscan Resort & Spa 5*