Reis van 5 of 7 nachten naar Ischia en de Amalfikust - Ischia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis naar Italië en ontdek de schoonheid van de Amalfikust
  • Geniet van de inbegrepen excursies naar Capri, Amalfi en Positano
  • Ontspan in een comfortabel hotel op het betoverend mooie eiland Ischia, ook bekend als het "groene eiland"
  • Verwen je smaakpapillen met overheerlijke Italiaanse lekkernijen

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Ontdek de vele pareltjes van de prachtige Italiaanse regio Campania tijdens onvergetelijke boottochten! Vaar over helderblauw water om Capri, Positano en Amalfi te ontdekken vanaf het weelderige eiland Ischia.

 

Je reisroute in 5 nachten:

 

Dag 1: Aankomst
Dag 2: Positano en Amalfi
Dag 3: Optioneel naar Capri
Dag 4: Stranddag
Dag 5: Spadag
Dag 6: Vertrek naar huis

 

Je reisroute in 7 nachten:

 

Dag 1: Aankomst
Dag 2: Positano en Amalfi
Dag 3: Optioneel naar Capri
Dag 4: Stranddag
Dag 5: Spadag
Dag 6 & 7: Vrije dagen
Dag 8: Vertrek naar huis

 

Staan je koffers al klaar?

Reisbeschrijving

Aankomst op Ischia

DAG 1: AANKOMST

Bij aankomst op de luchthaven brengt een transfer je naar het hotel.

 

DAG 2: POSITANO EN AMALFI

Na het ontbijt word je naar de haven gebracht waar je op de boot gaat richting Positano, een tocht van ongeveer 2 uur.

Wandel door de smalle straatjes van Positano, nip aan een espresso in een gezellig café aan het strand, ontspan op de Spiaggia Grande of bezoek een van de leuke kunstgalerijen.

Daarna ga je weer aan boord naar Amalfi, ook een tocht van ongeveer 2 uur.

Mis de kathedraal van Amalfi en zijn prachtige klooster niet en vergeet niet een heerlijk "Santa Rosa" gebakje te proeven.

Van Capri naar het strand

DAG 3: CAPRI (OPTIONEEL)

Vandaag kan je (optioneel en tegen bijbetaling) de boot naar Capri nemen. Als je hiervoor kiest, brengt een transfer je naar de haven waar je kunt inschepen.

Capri is altijd een van de populairste toeristische bestemmingen geweest vanwege zijn natuurlijke schoonheid en onveranderlijke charme.

 

DAG 4: STRANDDAG

Een hele dag genieten in je ligstoel op het strand in Lacco Ameno onder je parasol. Lacco Ameno is de kleinste van de gemeenten op Ischia, maar de bakermat van het moderne en luxueuze toerisme op Ischia. De beroemde attractie en het symbool is de "paddestoel": een massa tufsteen die in de oudheid is losgeraakt van de Epomeo en in zee is gerold, waar erosie hem zijn karakteristieke vorm heeft gegeven.

Alvorens terug te keren naar het hotel, staat nog een proeverij van Limoncello, Meloncello en Rucolino op het programma in een winkeltje met typische Ischische producten.

Spadag en terugkeer

DAG 5: SPADAG

Je kunt je dag invullen zoals je zelf wil, maar vergeet vooral je gezichtsmassage- en masker niet in te plannen in de spa van het hotel voor een moment van pure ontspanning.

 

DAG 6: VERTREK NAAR HUIS

Na een laatste ontbijt brengt een transfer je weer naar de luchthaven voor je vlucht terug naar huis.

 

Indien je kiest voor de reis van 7 nachten heb je nog 2 extra dagen om verder op ontdekking te gaan op het eiland of om de omgeving te verkennen.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma of gegarandeerd verblijf (tegen meerprijs) in een standaard kamer in het Hotel Continental Terme 4* of Hotel Albatros 4*
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Stranddag met ligbed, parasol, aperitief en transfer
  • 1x Amalfi en Positano excursie (inclusief transfers)
  • 1x Stranddag (inclusief ligstoel, parasol, aperitiefje en transfers)
  • 1x Spadag met gezichtsmassage
  • 1x Limoncello proeverij
  • Assistentie ter plaatse

Hotel

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je Italiaanse vakantie verblijf je in een Standaard Kamer in Hotel Parco delle Agavi (of vergelijkbaar). Het exacte hotel zal je 7 dagen voor vertrek worden meegedeeld.

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Je optionele excursies

Giardini Poseidon - thermal baths WITH TRANSFER - Optional -All offers

Je optionele excursies
Full day entrance plus transfers from and to the hotel

ISCHIA BY BOAT WITH STOP IN SANT'ANGELO - Optional - All offers

Je optionele excursies
operates on mon wed fri sat afternoon lunedì - Mercoledì - Venerdì e Sabato pomeriggio Partenza da Forio ore 15:30 Sosta di 1 ora a Sant'Angelo Ritorno per Forio alle 18:30 circa Descrizione: Partenza dai principali approdi (Forio, Lacco Ameno, Casamicciola, Ischia Porto) dell’Isola Verde: Ischia; nel corso dell’incantevole circumnavigazione, sbarco al porto di Sant’Angelo (caratteristico ed esclusivo Borgo) e sosta di un’ora.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom op... Ischia!

Het betoverend mooie Ischia, gelegen in de Tyrreense Zee ten noorden van de Golf van Napels, is een charmant visserseiland. Het is het grootste eiland in de Golf en is beroemd om zijn overvloed aan prachtige zandstranden, groen en kristalhelder water.

 

Het eiland is misschien wel het populairst om zijn thermale bronnen, waarvan wordt aangenomen dat ze helende eigenschappen hebben voor zowel schoonheid als gezondheid. Waar wacht je nog op? Veel plezier op Ischia!

Welkom op... Capri!

Het prachtige eiland Capri rijst op uit de Tyrrheense Zee, tegenover het schiereiland Sorrento. Het werd beroemd in 1826, na de ontdekking van de Grotta Azzurra. Capri wordt aanbeden door reizigers, sterren en intellectuelen, en is populair bij toeristen vanwege de prachtig onderhouden tuinen en de helderblauwe zee.

 

De Romeinse keizer Tiberius, die zichzelf op het eiland terugtrok, was een van de eersten die erdoor gecharmeerd bleef: de prachtige villa Jovis, ook bekend als Palazzo di Tiberio, op 45 minuten lopen van het kerkje van Sint-Michael, behoorde aan hem toe.

Welkom aan... de Amalfikust!

Kom met ons mee naar de betoverende Amalfikust in de Italiaanse regio Campania. Je kan je verwachten aan torenhoge kliffen met adembenemende uitzichten op zee, pastelkleurige huisjes in charmante dorpjes en heel wat bijzondere eilandjes voor de kust.

 

Ontdek de Italiaanse gastronomie in Positano, bewonder de schitterende panorama's in Ravello, bezoek het historische en bijzondere Pompeii, maak een wandeling door het idyllische Sorrento of ontdek de combinatie tussen geschiedenis en moderniteit in Napels.

 

Amalfi zelf is meer dan een bezoekje waard, net als het schilderachtige eilandje Capri. En dat alles met de majestueuze Vesuvius vulkaan op de achtergrond!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis van 5 of 7 nachten naar Ischia en de Amalfikust