Cruise van 7 nachten in de Golf van Napels - Golf van Napels - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verken het grootste eiland in de baai van Napels, Ischia, en wandel door het centrum naar het trendy strand van Fumarole
  • Zwem in verborgen wateren in de buurt van afgelegen eilanden waar weinig mensen komen en laat de zorgen van je afglijden terwijl je alleen het gekabbel van het water hoort
  • Ontdek het Unesco Werelderfgoed van Amalfi en de Amalfikust en verken het vanuit een nieuw perspectief vanaf een luxe zeilboot

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Ga met ons mee op een geweldige cruise onder de Italiaanse zon en verken de pareltjes in de Golf van Napels en de Amalfikust ! Met deze cruise vaar je van eiland naar eiland en zal je het elk op een unieke manier leren kennen. Wandel door smalle straatjes op Procida en Capri, zwem in verborgen baaien in de buurt van Positano en bewonder de historische gebouwen in Amalfi. Ondertussen zal je de meest wonderbaarlijke kustlandschappen aan je voorbij zien trekken en kan je genieten van het meedeinen op een boot.

 

Je reisprogramma in 7 nachten :

- Dag 1: Procida

- Dag 2: Procida - Ischia

- Dag 3: Ischia - Capri

- Dag 4: Capri - Positano

- Dag 5: Positano - Amalfi

- Dag 6: Amalfi - Sorrento

- Dag 7: Sorrento - Procida

- Dag 8: Vertrek uit Procida

Reisbeschrijving

De golf van Napels

DAG 1: PROCIDA

(vaartijd: 1,5 uur)

Na het inchecken aan boord, wat zal plaatsvinden op de Dream Yacht Worldwide-basis in Pozzuoli om 18.00 uur, varen we een korte afstand om aan te komen bij de baai van Corricella in Procida. De baai staat bekend om zijn dorp waar huizen op en dicht naast elkaar zijn gebouwd, waardoor een kleurrijk blok aan huizen ontstaat. Het dorp staat bekend om zijn levensvreugde en zijn adembenemende uitzichten, vooral als de de zon schijnt op ze kleurenpracht. Auto's zijn niet toegestaan; het is alleen door trappen en smalle straatjes te ontdekken

 

Nacht voor anker in de baai

 

DAG 2: PROCIDA – ISCHIA

(vaartijd: 50 minuten)

Na een duik in de zee en een typisch Procidaans ontbijt vaar je richting Ischia, het grootste eiland in de baai van Napels en overigens een populaire kustbestemming. Dit eiland herbergt een natuurlijk reservaat met zeldzame planten, konijnen en vogels. Na een tijdje kom je aan in de Baai van Sant'Angelo en het strand van Maronti. De baai is prachtig, maar vergeet dat niet het kleine, trendy dorp of het strand van Fumarole te bezoeken, gemakkelijk bereikbaar via een klein pad vanuit het hart van het dorp. Rond 16.00 uur vaart de boot richting een baai bij Ischia Ponte. Ischia Ponte is beroemd om zijn middeleeuwse kasteel dat uitkijkt over de baai. Diner aan boord onder het kasteel en een wandeling door de winkels van Ischia Ponte zal een onvergetelijke ervaring zijn.

 

Nacht voor anker in de baai

 

DAG 3: ISCHIA - CAPRI

(vaartijd: 3 uur)

In de ochtend vaar je van Ischia naar Capri. Ontdek de Faraglioni-rotsen van het eiland, bezoek de Blue Grotto en observeer de verbazingwekkende kleur van het water wanneer het zonlicht de grotten raakt. Rondleiding over het eiland, langs de beroemde Faro en stop om te genieten van de sfeer van Marina Piccola. Wanneer je van boord gaat op dit eiland, moet je ook zeker niet vergeten  een bezoek aan het dorp Capri te brengen en zijn smalle straatjes vol winkels te ontdekken, zoals La Piazzetta, Via Tragara of Via Kamerel.

 

Nacht voor anker in de baai

De Amalfikust

DAG 4: CAPRI - POSITANO

(vaartijd: 1 uur)

We passeren de prachtige rotsen en gaan richting de Amalfikust, waar we uitkijken op de baaien van Nerano, Positano en Amalfi. Na de tocht kan je gaan zwemmen in het diepe water van de Li Galli-eilanden, de drie rotsachtige en eenzame eilanden gelegen op een paar kilometer van het strand van Positano en met uitzicht op de de kust van Amalfi. Volgens oude legenden werden ze bewoond door de sirenes die zeelieden verleidden met hun melodieuze stemmen. Vervolgens verloren ze de controle over hun schepen, die onverbiddelijk op de rotsen van de eilanden neerstortten. Vandaag de dag worden ze bewoond door mensen met een bijzondere charme, die hier aan de kust prachtige villa’s bouwden of van ruïnes van oude Romeinse villa’s iets nieuws maakten.

 

Korte overtocht naar Positano. De schoonheid van het onbetwiste landschap heeft Positano en de kust van Amalfi beroemd gemaakt in de hele wereld. Vergeet niet om linnen jurken in “Positano”-stijl, leren sandalen, kleurrijk keramiek of de typische limoncello te kopen.

 

Nacht voor anker in de baai

 

DAG 5: POSITANO - AMALFI

(vaartijd: 1 uur)

Na het ontbijt vaar je richting Amalfi met een korte stop om de verbazingwekkende Furore Fjord te bezoeken, een diepe breuk in de rots aan de monding van een steile vallei die in zee uitmondt. Dit is de thuisbasis van een klein strand en een klein, pittoresk vissersdorpje. De huizen die nu onbewoond zijn, zijn omgetoverd tot een interessant ecomuseum. De fjord wordt overspannen door een hangbrug van 30 meter hoog, waarlangs de weg loopt langs het belangrijke kustgebied. De eerste zondag van juli vindt er vanaf deze brug altijd een duikkampioenschap plaats

 

Daarna ga je verder naar Amalfi (UNESCO Werelderfgoed). Ooit was dit een van de vier Italiaanse republieken. Het is doordrenkt van geschiedenis en rijk aan oude en fascinerende gebouwen en musea. De kathedraal van Sint-Andreas op de Piazza Duomo, de Basiliek van het Kruisbeeld, het voormalige arsenaal van de Maritieme Republiek en het Papiermuseum zijn slechts enkele van de wonderen van Amalfi.

 

Nacht voor anker in de baai

Ravello en Sorrento

DAG 6: AMALFI - SORRENTO

(vaartijd: 3 uur)

 In de ochtend raden we je aan een bus van Amalfi naar Ravello te nemen. Gelegen op een rotsachtige uitloper, 365 meter boven zeeniveau, ligt Ravello midden in de kust van Amalfi, met uitzicht op de hele Golf van Salerno. Het is een van de meest populaire bestemmingen van deze fantastische kust. Ravello is een perfecte combinatie van kunst en muziek, wat mede voor zijn erkenning als cultureel erfgoed van UNESCO heeft gezorgd. Villa Ruffolo, Villa Cimbrone, Villa Rondinaia en het beroemde Oscar Niemeyer Auditorium zal je zeker bevallen. Aan het begin van de middag vertrekt het schip naar Sorrento en verlaat je de Amalfi kust om de kust van Sorrento te bezoeken. Tijdens de soversteek tussen Amalfi en Sorrento kan je uitzonderlijke landschappen bewonderen en zwemmen in een prachtige baai prachtig (de baai van Nerano of Marina di Puolo). In Uiteindelijk kom je aan in de baai van Sorrento en is 's avonds tijd voor een bezoek aan het dorp.

 

Nacht voor anker in de baai

 

DAG 7: SORRENTO - PROCIDA

(vaartijd: 2,5 uur)

Ga 's ochtends zwemmen in de baai van Sorrento of loop door de stad. Aan het begin van de middag keren we terug naar onze basis in Pozzuoli langs de kust van Napels. Wij kunt de stad Napels vanaf de boot bewonderen met zijn Castel dell’Ovo, de heuvel van Posillipo en het eiland Nisida.

 

Nacht voor anker in de baai

 

DAG 8: VERTREK UIT PROCIDA

Ontscheping om 9.00 uur en tijd voor je vertrek naar huis.

Belangrijke informatie over je cruise

Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

Schip

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Cabine of Superior Cabine
  • Volpension (exclusief drankjes)
  • Dagelijkse avondcocktail (niet gepersonaliseerd)
  • Gebruik van watersportmateriaal aan boord
  • Bestemmingskosten en passagiersverzekering

Stap aan boord van een catamaranboot, ontworpen op snel en soepen over het water heen te glijden en de perfecte boot voor een geweldige cruise. De Bali 5.4 is uitzonderlijk ontworpen met ongeveer 126 m2 aan bruikbaar oppervlakte waardoor er ruimte is voor 6 cabines en gemeenschappelijke ruimtes. De grote ramen laten het nog ruimer ogen en maakt het geheel tot een comfortabel verblijf. 

Cabine

Classic Cabine

Verblijf in een knusse Classic Cabine waar je kan meedeinen op de golven van het schip terwijl je in slaap valt. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Superior Cabine

Voor iets meer ruitme kan je een Superior Cabine boeken en geniet je zelfs van wat zonlicht dat door de smalle ramen naar binnen komt. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (exclusief drankjes).

Activiteiten

Geniet van de zon op het dek, maar het grootste gedeelte van de dag zul je over de verschillende Italiaanse eilanden rondlopen en de sfeer proeven. Aan boord is er ook snorkeluitrusting en een kajak aan boord waar je gebruik van kunt maken tijdens je vakantie.  

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemmingen

Welkom op... Ischia!

Het betoverend mooie Ischia, gelegen in de Tyrreense Zee ten noorden van de Golf van Napels, is een charmant visserseiland. Het is het grootste eiland in de Golf en is beroemd om zijn overvloed aan prachtige zandstranden, groen en kristalhelder water.

 

Het eiland is misschien wel het populairst om zijn thermale bronnen, waarvan wordt aangenomen dat ze helende eigenschappen hebben voor zowel schoonheid als gezondheid. Waar wacht je nog op? Veel plezier op Ischia!

Welkom op... Procida!

Het eiland Procida, minder bekend dan de eilanden Ischia en Capri, is een klein eiland gekenmerkt door schoonheid en rust. Het is een eilandgebied van vulkanische oorsprong, gelegen in de Golf van Napels, dat het gelijknamige eiland en het kleine eiland Vivara omvat, die beide door een brug met elkaar zijn verbonden.

Procida is een gebied van ongeveer vier vierkante kilometer, dat sinds de oudheid bewoond is geweest en dat in de loop der eeuwen verschillende wisselvalligheden heeft gekend, zoals een reeks verwoestingen in de Middeleeuwen en tijdens de 16e eeuw. Vandaag is het een prachtige bestemming om een aangename vakantie door te brengen, te genieten van het schone water van de Golf en te voet door de dorpen te trekken om de meest karakteristieke plaatsen van het eiland te ontdekken. En niet te vergeten de oude Napolitaanse culinaire traditie, die tot uiting komt in de verschillende restaurants met uitzicht op zee, met menu's bereid met authentieke lokale producten!

Welkom op... Capri!

Het prachtige eiland Capri rijst op uit de Tyrrheense Zee, tegenover het schiereiland Sorrento. Het werd beroemd in 1826, na de ontdekking van de Grotta Azzurra. Capri wordt aanbeden door reizigers, sterren en intellectuelen, en is populair bij toeristen vanwege de prachtig onderhouden tuinen en de helderblauwe zee.

 

De Romeinse keizer Tiberius, die zichzelf op het eiland terugtrok, was een van de eersten die erdoor gecharmeerd bleef: de prachtige villa Jovis, ook bekend als Palazzo di Tiberio, op 45 minuten lopen van het kerkje van Sint-Michael, behoorde aan hem toe.

Welkom aan... de Amalfikust!

Kom met ons mee naar de betoverende Amalfikust in de Italiaanse regio Campania. Je kan je verwachten aan torenhoge kliffen met adembenemende uitzichten op zee, pastelkleurige huisjes in charmante dorpjes en heel wat bijzondere eilandjes voor de kust.

 

Ontdek de Italiaanse gastronomie in Positano, bewonder de schitterende panorama's in Ravello, bezoek het historische en bijzondere Pompeï, maak een wandeling door het idyllische Sorrento of ontdek de combinatie tussen geschiedenis en moderniteit in Napels.

 

Amalfi zelf is meer dan een bezoekje waard, net als het schilderachtige eilandje Capri ... En dat alles met de majestueuze Vesuvius vulkaan op de achtergrond!

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

Lengte van de boot: 17
De boot is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise van 7 nachten in de Golf van Napels