Privéreis van 5 of 7 nachten tussen meer en natuur - Como - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Reis in vrijheid en ontdek ongelooflijke landschappen en culinaire tradities
 • Verblijf in fantastische voorzieningen die speciaal voor jou zijn uitgezocht
 • Ontdek het Comomeer met zijn natuurlijke schoonheid door te wandelen door de verschillende omliggende dorpjes tot aan het Lago Maggiore met zijn natuurpaden!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Klaar om een ​​ongelooflijke reis in alle vrijheid te ervaren waarbij je de meest elegante Italiaanse dorpen kan bezoeken? Dan is deze rondreis van 5 of 7 nachten tussen het Comomeer en het Lago Maggiore precies wat je zoekt!

 

Reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Como

Dag 2: Bezoek aan Villa Carlotta 

Dag 3: Baveno en Intra

Dag 4: Bezoek aan Lake Maggiore en Borromeo eilanden

Dag 5: Bezoek aan het Ortameer

Dag 6: Terugkeer

 

Bij de rondreis van 7 nachten worden de laatste 2 dagen in volledige vrijheid doorgebracht aan het Lake Maggiore.

 

Let op: Houd er rekening mee dat het reisprogramma slechts een suggestie is.

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Como

Accommodatie in het Hotel NH Lecco. Vrije tijd om de stad Como te bezoeken: de Duomo, de kerk van Sant'Abbondio, Palazzo Broletto. Als je tijd hebt, neem dan zeker de kabelbaan van Como naar Brumate en geniet van een prachtig uitzicht over het hele Como-panorama.

 

Overnachting in het NH Lecco Hotel (of gelijkwaardig).

 

DAG 2: BEZOEK AAN VILLA CARLOTTA

Ontbijt in het hotel

Na het ontbijt raden wij een bezoek aan Villa Carlotta aan. Rijd door het voormalige gehucht Tremezzo naar Villa Carlotta. De villa ligt op een bijzonder mooie locatie met uitzicht op het Comomeer. Het staat niet enkel bekend om zijn betoverende ligging, maar ook om zijn botanische tuin. Het gebouw dateert uit 1600 en werd gebouwd door Giorgio Clerici. Ongelooflijk zijn enkele kleine sculpturen van Canova die nog steeds te vinden zijn in de Italianiserende tuinen rondom het huis. In de botanische tuin kun je wel 150 verschillende soorten azalea's bewonderen.

 

Overnachting in het NH Lecco Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 3: Baveno en Intra

Ontbijt in het hotel.

Na het ontbijt vertrek naar Baveno. Vrije tijd voorzien voor een wandeling in Baveno en Intra.

 

Overnachting in het Hotel Rosa (of gelijkwaardig).

 

DAG 4: BEZOEK AAN LAKE MAGGIORE EN BORROMEO EILANDEN

Ontbijt in het hotel.

Een dag gewijd aan het Lake Maggiore, het meest westelijke van de drie grote pre-Alpenmeren. Het milde klimaat, zowel in de zomer als in de winter, heeft de ontwikkeling van de mediterrane vegetatie bevorderd hoewel er gemakkelijk exotische planten in de tuinen te vinden zijn. Vanuit Stresa gaat de boot naar de Borromeïsche eilanden (Isola Madre en Isola Bella), waar de woningen van de familie Borromeo zich bevinden met kunstwerken van onschatbare waarde en rijke tuinen die een klassiek voorbeeld vormen van een Italiaanse tuin uit die tijd. Op de terugweg van een bezoek aan de eilanden raden we een wandeling langs de oever van het meer aan richting Pallanza en Intra, waar Villa Taranto verrijst bij de Punta della Castagnola met zijn prachtige park van 20 hectare met lanen, watervallen, fonteinen en uitkijkterrassen.

 

Overnachting in het Hotel Rosa (of gelijkwaardig).

 

DAG 5: BEZOEK AAN HET ORTAMEER

Ontbijt in het hotel.

Onderweg raden wij een uitstapje aan naar het Ortameer (27 km) waar de bedevaartskerk Sacro Monte uit 1491 te bezoeken is. In Orta San Giulio raden wij een boottocht naar het eiland San Giulio aan met een bezoek aan de Romeinse basiliek. Keer terug naar Stresa.

 

Overnachting in het Hotel Rosa (of gelijkwaardig).

 

DAG 6: TERUGKEER

Ontbijt en einde van de diensten.

 

Bij de rondreis van 7 nachten worden de laatste 2 dagen in volledige vrijheid doorgebracht aan het Lake Maggiore.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accomodaties

Just for you
Speciaal voor u:
 • Accommodatie volgens programma
 • Ontbijt
 • Huurauto categorie B (2-3 personen) of E (4 personen)
 • Dagtocht naar Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori (incl. lichte lunch op Isola Bella)
 • 1 x diner (excl. drankjes) per persoon tijdens het verblijf aan het Lago Maggiore

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis door Italië zal je verblijven in zorgvuldig geselecteerde hotels om helemaal tot rust te komen na dagen vol ontdekkingen. 

 

Lecco: Hotel NH Lecco (of gelijkwaardig)

Baveno: Hotel Rosa (of gelijkwaardig)

Uw pension

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Tinoleggio, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Tinoleggio-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Bestemmingen

Welkom aan ... het Comomeer!

Het noordelijke deel van het Comomeer, Alto Lario genaamd, is een bergachtig gebied met een ongerepte natuur die het zijn eigen identiteit geeft, waardoor het zich onderscheidt van de andere delen van Como. Een land van oude gebruiken, dat heeft geprofiteerd van de nabijheid van Zwitserland en de landen van Noord-Europa om een bestemming te worden voor toeristen die houden van het water en de bergen. De Alto Lario biedt recreatie- en verrijkingsmogelijkheden voor alle smaken en behoeften.

Welkom in ... Lago Maggiore!

In het noorden van Italië, in de regio Piëmont, ligt het idyllische Lago Maggiore. De bekende en prestigieuze Borromeo familie investeerde in de charmante dorpjes rond het Lago Maggiore en bouwde kerken, villa's en fantastische tuinen.

 

Vandaag de dag kan je al die rijkdom bezoeken terwijl je geniet van de prachtige uitzichten op en rond het meer. Vergeet ook niet om het Isola Bella, het klooster van Santa Caterina del Sasso, het Isola dei Pescatori of het Isola Madre te bezoeken ... Perfect om culturele en natuurlijke ontdekkingen te combineren!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing

Inbegrepen in de prijs:
 
- Accommodatie volgens programma

- Ontbijt

- Huurauto categorie B (2-3 personen) of E (4 personen)

- Dagtocht naar Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori (incl. lichte lunch op Isola Bella)

- 1 x diner (excl. drankjes) per persoon tijdens het verblijf aan het Lago Maggiore

 

Niet inbegrepen in de prijs:
 
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
 
- Optionele excursies
 
- Persoonlijke uitgaven en fooien
 
- Visumkosten
 
- Verzekeringen (optioneel)
 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Informatie over je huurauto

 

*Belangrijke informatie over aanbiedingen zonder vlucht:

Om ervoor te zorgen dat je huurauto beschikbaar is wanneer je aankomt, vragen wij om ons binnen 48 uur na je boeking de vluchttijden of het tijdstip waarop je de huurauto wilt ophalen aan de luchthaven te laten weten door het daarvoor bestemde formulier in je ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie is het mogelijk dat je auto niet op tijd beschikbaar is.

 

Voorwaarden huurauto:

Autotype en ACRISS classificatiecode: categorie B

Maximale capaciteit per auto: 3 personen

Let op: er wordt een borg van ongeveer € 800 gevraagd

Minimumleeftijd: 21 jaar

Toeslag jonge bestuurder: toeslag jonge bestuurder 21-24 jaar niet inbegrepen in de prijs

Minimum rijbewijs: 1 jaar

Ter plaatse te tonen documenten: identiteitskaart of paspoort, creditcard op naam van de bestuurder, rijbewijs

Geldigheid rijbewijs: nog minstens 1 maand na vertrek

Paspoort: ja

Creditcard (VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS - geen debetkaarten geaccepteerd) op naam en achternaam van de bestuurder: Ja

 

 

Instructies voor ophalen en terugbrengen:

Ontmoetingspunt : Luchthaven

Kantooruren: 8.00 tot 23.00 uur

 

Voorwaarden:

Ophalen van de auto en terugbrengen naar de luchthaven: ja

De auto moet worden teruggebracht op hetzelfde tijdstip als de pick-up, daarna wordt er een dagtoeslag gerekend.

Onbeperkt aantal kilometers: ja

24-uurs assistentie: ja

Luchthaventoeslag: nee

Wettelijke aansprakelijkheid: RCA, dekking derden

Diefstalverzekering (met eigen risico): ja, tot 2500 euro Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico): ja, tot 2000 euro BTW: inbegrepen

Bijkomende kosten:

Toeslag extra bestuurder: tweede bestuurder gratis

Babyzitje: extra kosten ter plaatse te betalen

Kinderzitje: nee

Zitverhoger: nee

GPS: nee

 

Extra voorwaarden:

Voor alle boekingen zonder vlucht moeten klanten ons binnen 48 uur na de boeking op de hoogte stellen van de luchthaven en het tijdstip waarop ze het voertuig willen ophalen door het daarvoor bestemde formulier in hun ledenaccount in te vullen. De autoreservering staat op naam van de persoon die de reservering heeft gemaakt en de creditcard moet op dezelfde naam staan.

De reservering is geldig tot één uur na de tijd die op de voucher staat vermeld, behalve in het geval van een vertraagde vlucht.

Na sluitingstijd van het kantoor wordt 40 euro in rekening gebracht.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van een reservering door VPG : VPG kan een reservering kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de geplande aankomst van de klant. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, zullen de volgende regels van toepassing zijn: 100% van het bedrag van de reservering zal aan VPG in rekening worden gebracht.

In ieder geval, wanneer voor vertrek de naleving van een van de essentiële onderdelen van de reis onhaalbaar wordt door een externe gebeurtenis die van invloed is op de Klant, VPG of de Leverancier, zal de Leverancier VPG toestaan de boeking kosteloos te annuleren.

Borgsom: 800 euro

Brandstof: Brandstof is de verantwoordelijkheid van de bestuurder die het voertuig met het oorspronkelijke brandstofpeil dient in te leveren.

 

Bijkomende kosten en optionele diensten (niet inbegrepen in de prijs, zie details ter plaatse):

- Tanken

- Toeslag jonge bestuurder voor bestuurders tussen 21 en 24 jaar

- Auto ophalen of binnenbrengen buiten de openingstijden

- Bezorgen en ophalen van de auto

- Babyzitje

- Verlies van sleutels

- Verlies of beschadiging van GPS

- Kosten voor elke nieuwe melding

- Kosten voor ongevallenbeheer

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privéreis van 5 of 7 nachten tussen meer en natuur