Rondreis van de gouden driehoek van India naar Nepal - India - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vlieg naar de Gouden Driehoek van India en ontdek de prachtige steden Delhi, Jaipur en Agra
  • Vervolg je reis in Nepal, een bergachtig land dat zich uitstrekt over de Himalaya
  • Geniet van cultuur, tradities en architectonische meesterwerken
  • Bezoek de Kathmandu Vallei, de thuisbasis van zeven van de tien door UNESCO aangewezen werelderfgoederen van Nepal

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Begin je Indiase avontuur in de hoofdstad: een perfecte mix van traditie en moderniteit. Je rondreis begint in Delhi, het perfect uitgangspunt, en vervolgt je reis in onder andere Jaipur en Agra. Daarna verken je de prachtige landschapen van Nepal.

 

Bewonder weelderige tempels, hectische steden en prachtige landschappen en geniet van de culturele rijkdom van deze parels van Azië.

 

Reisroute: 

Dag 1: Aankomst in Delhi

Dag 2: Delhi 

Dag 3 : Delhi - Jaipur

Dag 4 : Jaipur

Dag 5 : Jaipur - Fathepur Sikri - Agra 

Dag 6 : Agra 

Dag 7 : Agra - Delhi - Kathmandu

Dag 8: Kathmandu

Dag 9 : Kathmandu - Namobuddha - Bhaktapur 

Dag 10 : Bhaktapur - Kathmandu

Dag 11: Vertrek vanuit Kathmandu

 

 

Reisbeschrijving

Dag 1-3

Dag 1: Aankomst in Delhi

Je komt aan op de luchthaven van Delhi, waar je wordt ontvangen door je vertegenwoordiger. Je neemt de transfer naar het hotel.

 

De rest van de dag is ter vrije besteding.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 2: Delhi 

Ontbijt 

Na het ontbijt in het hotel vertrek je voor een bezoek aan Old Delhi.

 

Je zult het Rode Fort zien, de Jama Masjid -  een van de grootste moskeeën ter wereld, Chandni Chowk - de winkelwijk en het hart van de oude stad, de Raj Ghat - waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd.

 

Ontdekking van New Delhi:

De Humayun Tombe, gebouwd in het midden van de 16e eeuw door Haji Begum, de vrouw van Humayun. De gebruikte vormen moesten in de loop der tijd worden verfijnd om de Taj Mahal van Agra te kunnen bouwen. De vrouw van Humayun ligt in een tombe van rood en wit zandsteen en zwart en geel marmer.

 

Ook bezoek je regeringsgebouwen, Gateway to India, Connaught Place.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 3: Delhi - Jaipur

Ontbijt 

Op weg naar Jaipur (roze hoofdstad van Rajasthan, de roze stad onder de Rajput. De roze kleur staat symbool voor gastvrijheid).

 

Het wordt omringd door een immense gekanteelde muur die pijnlijk de menselijke getijden tegenhoudt die het fascinerende deel van de turbulente metropool Rajasthan animeren, met duizend activiteiten en weelderige tempels.

 

Jaipur werd in de 16e eeuw gebouwd door de Maharaja. Jaisingh Ji is volgens het ideale plan uiteengezet in Arthashasthra. Hindi moet het beeld van de kosmos voorstellen, in ed volgorde van de inwoners, de sociale orde.

 

Zo werd de stad getekend in een vierkant, een ommuurde ommuring van 9 deuren en verdeeld in 9 buurten die elk een specifieke functie hadden.

 

Je komt aan in het hotel en heb wat vrije tijd om naar de markt te gaan of om uit te rusten.

 

Overnachting in het hotel

Dag 4-6

Dag 4: Jaipur

Ontbijt 

 

Ontdekking van Jaipur.

 

Stop voor het "Hawa Mahal"-paleis, met een barokke gevel en een architectuur zowel fantasievol als functioneel is. Het paleis liet de vrouwen in de binnenplaats toe om het spektakel van de straat te aanschouwen weg van nieuwsgierige ogen.

 

Vervolgens bezoek je naar Amber Fort, de thuisbasis van de Maharadja's en altijd klaar voor oorlog. Bij het zien van de verdedigingsforten die de plaats omringen, kun je je voorstellen hoeveel kracht het tegenhoudt.

 

Beklim de vestingmuren per 4x4 Jeep.

 

Bezoek het paleis met zijn kamers met spiegels en de oude harem, een doolhof.

 

Je lrijgt de gelegenheid om Puja bij te wonen in de Kali Tempel. Puja is de tijd van gebeden volgens de hindoeïstische riten. Je mag de tempel alleen betreden op blote voeten en zonder leren kleding.

 

Bezoek aan het astronomisch observatorium "Jantar Mantar", de getuige van de passie van Maharaja Jaisingh Ii voor astronomie. Hij bouwde verschillende observatoria waaronder dat van Jaipur (1728-33).

 

Deze monumentale instrumenten maken het mogelijk om de breedtegraden, lengtegraden en de afstanden tussen de hemellichamen af te lezen, waarbij het uur overeenkomt met de meridiaan van Jaipur.

 

Maak vervolgens een riksjarit door de oude stad.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 5: Jaipur - Fathepur Sikri - Agra 

Ontbijt

Vertrek over de weg naar Agra met onderweg een bezoek aan Fathepur Sikri.

 

Fatehpur Sikri ligt 37 km ten westen van Agra. Een stad van rode zandsteen die in 1569 volledig werd gemaakt door keizer Akbar en 14 jaar later werd verlaten vanwege problemen met de watertoevoer.

 

Je ontdekt er Buland Darwaja, de poort van de overwinning, van 54 m hoog. De Jami Masjid moskee en het graf van Sheikh Salim Chisti, de heilige die de geboorte voorspelt van Akbar's zoon, de toekomstige keizer Jehangir. De Panch Mahal, een merkwaardig piramidevormig gebouw dat lijkt op boeddhistische tempels.

 

Je reist verder naar Agra.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 6: Agra 

Ontbijt 

Bezoek de beroemde Taj Mahal, dit ontroerende Mughal Mausoleum is het toeristische embleem van India. Het werd gebouwd door keizer Shah Jahan, ter nagedachtenis aan zijn tweede vrouw Mumtaz Mahal. Haar dood in het kraambed in 1631 brak het hart van de keizer, wiens haar in één nacht grijs werd.

 

In hetzelfde jaar werd begonnen met de bouw van de Taj Mahal, die in 1653 werd voltooid. De arbeiders, 20.000 in totaal, werden uit heel India en Centraal-Azië gerekruteerd. De belangrijkste architect zou Isa Khan uit Shiraz (Iran) zijn geweest. Er werden ook experts uit Europa aangetrokken: Austin uit Bordeaux en Verono uit Venetië werkten mee aan de decoratie.

 

Bezoek daarna het Agra Fort.

 

Overnachting in het hotel

Dag 7-8

Dag 7: Agra - Delhi - Kathmandu

Ontbijt

Rijd na het ontbijt naar Delhi & transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Kathmandu. 

 

Nepal is een bergachtig land dat het grootste deel van de Himalaya beslaat, maar het biedt veel meer dan alleen bergen. Alleen al in de Kathmanduvallei bevinden zich zeven van de tien door UNESCO aangewezen Werelderfgoederen in Nepal. 

 

Bij aankomst in Kathmandu word je opgewacht en naar het hotel gebracht om in te checken. 

 

De rest van de dag is ter vrije besteding. 

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 8: Kathmandu

Ontbijt 

Optioneel en tegen bijbetaling kun je een bergvlucht maken. 

 

Bezoek Kathamndu Durbar Square met Bahal Tour, Swyambhunath en Patan Durbar Square. Deze tour neemt je mee langs de mooiste tempels op het Kathmandu plein, dat in de jaren 70 werd opgenomen in het UNESCO-erfgoed en ooit de thuisbasis was van de voormalige vorsten van Nepal. Rond het plein staan historische tempels en monumenten, waaronder de Taleju, Bhairav, Kasthamandap en de Kumari Tempel (het huis van de Levende Godin). Er is ook een museum dat een enorm archief is van de geschiedenis van het land.

 

Bezoek later Asan, een oude lokale markt in het centrum van Kathmandu die net zo beroemd is om zijn verbazingwekkende oude tempels en gebouwen als om de snuisterijen, kruiden en kleding die hier verkrijgbaar zijn. De geschiedenis is lang en gaat terug tot de tijd dat Kathmandu een belangrijk knooppunt was op de handelsroute tussen India en Tibet. Het kan erg druk zijn in Asan, maar het is de moeite waard om de tijd te nemen om door de drukte heen te slenteren.

 

Swayambhunath, een van 's werelds meest glorieuze, oude, raadselachtige en heiligste boeddhistische Chaitya, dateert van meer dan 2000 jaar geleden. Swayambhunath, letterlijk "de Zelfgeschapen of Bestaande", ligt op een heuvel en is een mozaïek van kleine stoepa's en pagodetempels die door koningen en edellieden zijn bijgedragen. De hoofdstructuur van de tempel bestaat uit een stevige halve bol van baksteen en klei die een hoge kegelvormige torenspits ondersteunt die wordt bekroond door een pinakel van verguld koper. Op de vier zijden aan de basis van de torenspits zijn de "Alziende Ogen" van Heer Boeddha geschilderd. De belangrijkste kenmerken van Swayyambunath in het kort zijn "De Vijf Boeddha's", "Vasupur en Amithabha", "Vergulde Vajra", Harati en Sitala Mandir", "Shantipur en Nagapur".

 


In de namiddag brengen we een bezoek aan Patan, de oude Newar stad. Je ziet het historische Durbar Square, de Golden Gate, de hemelbestormende tempel van Taleju en het standbeeld van Yogendra Malla, Krishna Mandir, Sati Tempel, Hiranya Varna Mahabiar (de gouden tempel), en Mahabouddha met uitzicht op oude gebeeldhouwde houten ramen door de straten, curiosawinkeltjes en bazaars.

 

1 Speciale les :klanktherapie door de klankschaalmeester

 Geluidstherapiebehandelingen met Himalaya klankschalen en gongs combineren diepe ontspanning of meditatie met subtiele sensaties die over het hele lichaam voelbaar zijn. Helende frequenties kunnen je precies geven wat je op dat moment nodig hebt: creatieve oplossingen, artistieke inspiratie, een goede nachtrust, ontspanning, innerlijke rust, pijnverlichting of ze kunnen je gewoon optillen en vrolijk en energiek maken. Geluidstherapie kan gevoelens opwekken van de-materialisatie, zweven, verjongingsproces (wanneer je een extatisch gevoel van volheid en levensenergie hebt), innerlijke vrede, tijdloosheid en het gevoel dat je bewustzijn niet alleen gebonden is aan je lichaam.

 

Vibratie staat erom bekend een pijnstillend effect te hebben en wordt vaak gebruikt bij de behandeling van chronische pijn. Studies suggereren dat vibratie de overdracht van pijnsignalen van verschillende delen van het lichaam naar het centrale zenuwstelsel zou kunnen verstoren.

 

Overnachting in het hotel

 

 

Dag 9-11

Dag 9: Kathmandu - Namobuddha - Bhaktapur 

Ontbijt

 

Na het ontbijt rijden we naar het dorpje Namo Buddha. De kleine omvang ervan logenstraft het enorme belang ervan voor boeddhisten, en wat een waardevolle plek het is om te bezoeken om Kathmandu een paar dagen te ontvluchten. De lucht is frisser, de lucht helderder, er is uitzonderlijk eten en accommodatie beschikbaar, en er zijn interessante culturele en wandelattracties in de stad. Namo Buddha zelf heeft twee bezienswaardigheden: het Thrangu Tashi Yantse-klooster (thuisbasis van ongeveer 250 monniken) en de Namo Buddha Stupa, bergafwaarts van het klooster. Je wandelt de 2 km om de kloostergang te bereiken

 

Vandaag zul je deelnemen aan kloosteractiviteiten zoals gebeden, bemiddeling, interactie met monniken.

 

We stappen in het voertuig en rijden naar Panauti of kunnen naar Panauti wandelen, wat ongeveer 3 tot 4 uur duurt, afhankelijk van de rust is het een goede afdaling en door het platteland.

 

Bezoek het Panauti-dorp dat in een rustige vallei ligt, ongeveer zes kilometer ten zuiden van Banepa. Het kleine maar mooie stadje Panauti ligt op een kruising van de rivieren Roshi en Pungamati. Vergelijkbaar met die van Illahabad in India wordt verklaard dat een derde ‘onzichtbare’ rivier zich bij de andere twee voegt op het samenvloeiingspunt. Deze stad is relatief onaangetast door modernisering, waar festivals worden gehouden die de kostbare traditie van de inheemse Newars behouden. Het bezit een aantal interessante tempels, waarvan er één misschien wel de oudste van Nepal is.

 

Maak kennis met de authentieke levensstijl van de Nepalese bevolking, maak een praatje met de dorpsbewoners van Panauti en adem de frisse lucht in van de weelderige Panauti-vallei.

 

Geniet van een lunch bij een lokale gastheer.

 

Je proeft ook lokale gerechten. Onze homestays bieden alleen Nepalees eten, maar je gastheren houden graag rekening met eventuele dieetwensen (vegetarisch/veganistisch etc.)

 

Later rijd je naar Bhaktapur 20 km. Loop door de stad Bhaktapur en ontdek de levensstijl en het avondleven van de mensen.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 10 : Bhaktapur - Kathmandu

Ontbijt  

Rijd terug naar Kathmandu. Onderweg bezoek je het Bhaktapur Durbar-plein.

 

Bhaktapur ligt ongeveer 20 km ten oosten van Kathmandu en is ongeveer 30 minuten rijden. Bhaktapur is een andere stad in Newar, gesticht in de 9e eeuw. Het centrum is het Bhaktapur Durbar-plein, waar de meest charmante architectonische pronkstukken van de vallei worden tentoongesteld en enkele van de mooiste middeleeuwse kunsten van Nepal worden belicht. De belangrijkste bezienswaardigheden op het Bhaktapur Durbar-plein zijn de Leeuwenpoort, de Gouden Poort en de beelden van koningen op stenen monolieten. De Gouden Poort werd door koning Ranjit Malla gebouwd als toegang tot de belangrijkste binnenplaats van het Vijfenvijftig Vensters Paleis. Het Durbar (koninklijk) plein in Bhaktapur werd in 1979 door UNESCO toegevoegd aan de lijst van werelderfgoedlocaties.

 

Bezoek later Pashupatinath en Boudhanath

 

Pashupatinath, gelegen aan de oevers van de rivier de Baghmati, ongeveer 8 km van de stad, is een van de heiligste hindoeïstische heiligdommen. De Pasupatinath-tempel is de oudste hindoetempel in Kathmandu. Het is niet met zekerheid bekend wanneer de Pashupatinath-tempel werd gesticht. Maar volgens Nepal Mahatmaya en Himvatkhanda verwierf de godheid hier grote bekendheid als Pasupati, de Heer van de Dieren. Het bestaan ​​van de Pasupatinath-tempel gaat terug tot 400 na Christus. De rijkelijk versierde pagode herbergt de heilige linga of het heilige symbool van Heer Shiva. Duizenden pelgrims van over de hele wereld komen om hulde te brengen aan deze tempel die ook bekend staat als 'De Tempel van Levende Wezens. De godheid die hier presideert is Shiva, die wordt aanbeden in de vorm van de lingam. Alleen Hindoes mogen echter binnen.

 

Boudhanath (UNESCO Werelderfgoed) is het centrum van de Tibetaanse cultuur in Nepal. De 36 meter hoge stoepa van Bouddhanath is een van de grootste stoepa's van Zuid-Azië. Bouddhanath Stupa werd in de achtste eeuw gerenoveerd door Licchavi-heersers. Het mandala-ontwerp in Bouddhanath is een kopie van dat in Gyangtse in Tibet. Er wordt gezegd dat de stoepa de overblijfselen begraaft van een Kasyap-wijze die zowel voor boeddhisten als hindoes eerbiedwaardig is. Kleinere stoepa's bevinden zich aan de basis. Gompa-kloosters, curiosawinkels en restaurants rondom Bouddhanath. Tegenwoordig bruist Boudhanath van de Tibetaanse bevolking, druk bezig met tapijtproductie, handel en gebeden in de verschillende kloosters die tot verschillende sekten van het Tibetaans boeddhisme behoren.

 

Steek de kaars aan en spreek de gebeden uit.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 11: Vertrek vanuit Kathmandu

Ontbijt

Na het ontbijt word je door middel van een transfer naar de internationale luchthaven gebracht, voor je vlucht naar huis.

 

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 4*- of 5*-hotels volgens programma (afhankelijk van je keuze)
  • Ontbijt
  • 1x diner (exclusief drankjes) in Delhi
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • Welkom met bloemenkransen bij eerste aankomst in Delhi
  • 1x riksjatocht in Delhi
  • 1x Jeeprit bij Amber Fort (Jaipur)
  • 1x rit in een elektrische bus in Agra
  • Entreegelden voor bezienswaardigheden volgens programma
  • Engelssprekende gids volgens programma
  • Serivcekosten inbegrepen
  • Assistentie ter plaatse
  • Vlucht Delhi - Kathmandu
  • Vervoer in een voertuig met airconditioning volgens programma

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in zorgvuldig geselecteerde 4*- of 5*-hotels (afhankelijk van je keuze).

 

4*-hotels:

Delhi : Vivanta Dwarka New Delhi 5* / WelcomHotel Dwarka 5* (of gelijkwaardig)

Jaipur: Hotel Royal Orchid 4* / Hotel Holiday Inn Express 4* (of gelijkwaardig)

Agra: Hotel Crystal Sarovar Premiere 4* / Hotel Clarks Shiraz 4* (of gelijkwaardig)

Kathmandu: Hotel Kantipur Village 4* (of gelijkwaardig)

Bhaktapur: Hotel Bhadgaon 4* (of gelijkwaardig)

 

5*-hotels:

Delhi : Vivanta Dwarka New Delhi 5* / WelcomHotel Dwarka 5* (of gelijkwaardig)

Jaipur: Hotel Marriott 5* / Hotel Radisson City Center 5* (of gelijkwaardig)

Agra: Hotel Jaypee Palace 5* Taj Hotel & Convention Center 5* (of gelijkwaardig)

Kathmandu: Aloft Kathmandu 5* (of gelijkwaardig)

Bhaktapur: Hotel Bhadgaon 4* (of gelijkwaardig)

 

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Kies voor een extra optie

Bergvlucht over de Himalaya (dag 2 of 3)

Kies voor een extra optie

Beleef een onvergetelijke ervaring en bewonder de Himalaya vanuit de lucht tijdens een sensationele vlucht over de bergen.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in ... India!

Je wilt graag op vakantie naar India, maar weet niet wat je kunt verwachten? Geen nood, wij helpen je op weg! Het land biedt een enorme verscheidenheid aan landschappen aan, van de pieken van de Himalaya tot de kustlijn van de Indische Oceaan. Je vindt er talloze natuurreservaten zoals het Nationaal Park Periyar, waar je wilde dieren zoals olifanten, tijgers, apen en axisherten kunt observeren in hun natuurlijke habitat.

 

Dit alles is goed voor onvergetelijke herinneringen! India staat uiteraard ook bekend als een spirituele smeltkroes van het hindoeïsme, boeddhisme, jaïnisme en sikhisme die resulteerden in monumenten met ongeëvenaarde architecturale stijlen.

 

Tijdens je bezoek aan de prachtige tempels en paleizen, vestigingen en Indische vorstenhuizen maak je een culturele reis door de tijd en het verleden. Ook de Indiase keuken is een reis op zich; gekruid en smakelijk, en net zo kleurrijk als de sari’s van de Indiase vrouwen of de lokale decoratie!

Welkom in ... Nepal!

Klaar om een mythische bestemming te ontdekken? Ga dan met ons mee naar Nepal. Dit land bestaat grotendeels uit bergen, waaronder de Mount Everest, de hoogste berg ter wereld! Verder zit dit land vol geheimen en verrassingen en zal het je verbazen met haar surrealistische landschappen te midden van de bergen van de Himalaya. Het avontuur staat centraal tijdens je reis: treed in de voetsporen van de befaamde Sir Edmund Hillary en Tenzing Norgay of maak een trektocht en ontmoet de lokale inwoners. Wanneer je je volledig wil onderdompelen in het hart van de natuur en de plaatselijke fauna wil observeren, bezoek dan het zuiden van het land. Een ding is zeker: dit wordt de reis van je leven!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie in 4*- of 5*-hotels volgens programma (afhankelijk van je keuze)

- Ontbijt
- 1x diner (exclusief drankjes) in Delhi
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
- Welkom met bloemenkransen bij eerste aankomst in Delhi
- 1x riksjatocht in Delhi
- 1x Jeeprit bij Amber Fort (Jaipur)
- 1x rit in een elektrische bus in Agra
- Entreegelden voor bezienswaardigheden volgens programma
- Engelssprekende gids volgens programma
- Serivcekosten inbegrepen
- Assistentie ter plaatse
- Vlucht Delhi - Kathmandu
- Vervoer in een voertuig met airconditioning volgens programma

 

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van de gouden driehoek van India naar Nepal