Autotour van 7 nachten door Griekenland - Griekenland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar de majestueuze schoonheid van de Akropolis van Athene en dompel jezelf onder in oude beschavingen
  • Proef de smaken van de traditionele Griekse keuken in Tolo
  • Bewonder de gouden beelden van Olympia en beeld je de epische wedstrijden van de oude spelen in
  • Profiteer van de inbegrepen huurauto voor een prachtige reis langs de mythische wegen van Griekenland

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Verken het oude Athene, duik in het kristalheldere water van Tholos, dompel je onder in de geest van de Olympische Spelen in Olympia en luister naar de orakels van  Delphi: Tijdens deze rondreis van 7 nachten Griekenland ervaar je de epische geschiedenis en majestueuze sfeer van de heilige plaatsen van het land. Dankzij je inbegrepen huurauto geniet je van volledige vrijheid en kun je je reis helemaal naar eigen wens inrichten.

 

Reisroute:

Dag 1: Aankomst in Athene - Tholos

Dag 2: Tholos - Epidaurus - Nafplio - Tholos

Dag 3: Tholos - Mycene - Olympia

Dag 4: Olympia - Delphi

Dag 5: Delphi - Kalampaka

Dag 6: Kalampaka - Kloosters van Meteora - Athene

Dag 7: Athene

Dag 8: Vertrek

 

Reisbeschrijving

Dag 1-4

Dag 1: Aankomst in Athene - Tholos

Kom aan op de luchthaven van Athene, haal je voertuig op en rijd naar de Peloponnesos.

 

Deze regio is rijk aan ongeëvenaarde archeologische vindplaatsen en droeg in belangrijke mate bij aan het zogenaamde "Griekse wonder". Afgezien van de geschiedenis vind je hier nog een ander wonder: wijngaarden, cipressen, zilverkleurige olijfbomen, dorpjes verstrengeld in een labyrint van bergen, lange zand- of kiezelstranden, adembenemend mooie zeegezichten... en de altijd aanwezige zee. De ziel van Griekenland ligt aan je voeten.

 

Stop bij het Kanaal van Korinthe, een indrukwekkende geul van 6.243 meter lang en 23 meter breed die sinds het einde van de 19e eeuw de belichaming is van een idee dat meer dan tweeënhalf millennia oud is: schepen die van Piraeus naar de Adriatische Zee varen een lange omweg besparen.

 

Verder naar Tholos, een kleine badplaats in de regio Nafplion.

 

Overnachting in Tholos

 

Dag 2: Tholos - Epidaurus - Nafplio - Tholos

Na het ontbijt raden we je aan de dag te gebruiken om het uitzonderlijke amfitheater van Epidaurus te ontdekken. Hier gingen de gelovigen naartoe om een genezing van de god te krijgen, meestal via een droom. Hoewel de site nog steeds enkele religieuze faciliteiten en een stadion bevat, is het theater het meest interessant. Het wordt beschouwd als het mooiste theater van Griekenland en valt op door zijn grootte (er konden bijna 15.000 toeschouwers in), de staat waarin het bewaard is gebleven en de uitzonderlijke akoestiek.

 

De volgende halte is Nafplio, een van de mooiste steden in de Pelopponese. Genesteld aan de kop van de Argolische Golf. Nafplio is een onmiskenbare uitnodiging om te ontsnappen. Mis de kans niet om door de smalle straatjes met prachtige met bloemen versierde gevels naar de mooie haven te slenteren en vervolgens het versterkte kasteel te bezoeken - het uitzicht is de omleidingen meer dan waard!

 

Ontdek Nafplio, de parel van de vallei en ongetwijfeld een van de meest elegante steden van Griekenland, bekroond door de indrukwekkende Venetiaanse citadel van Palamede. Keer terug naar Tholos.

 

Overnachting in Tholos

 

Dag 3: Tholos - Mycene - Olympia

Ontbijt in het hotel en vertrek naar Olympia.

 

Op weg naar Olympia stellen we een bezoek voor aan Mycene, de oude stad van Agamemnon.

 

Mycene, getekend door het lot, is de sinistere bakermat van de familie van de Atriden, wier misdaden 2000 jaar tragedie hebben getekend.

 

Dit is een van de weinige plaatsen ter wereld waar zelfs de meest onwetende bezoeker het gevoel heeft zich op bekend terrein te bevinden: de Leeuwenpoort, de Cycloopmuren, de schat van Atreus of het graf van Agamemnon. Het was hier dat het beroemde "Masker van Agamemnon" werd opgegraven, evenals de koninklijke graven die door de archeoloog Schliemann werden geïdentificeerd als de "Tombe van Agamemnon" en de "Schat van Atreus".

 

Vertrek naar Olympia door de prachtige regio Arcadië.

 

Overnachting in Olympia

 

Dag 4: Olympia - Delphi

Ontbijt in het hotel.

 

Vandaag ontdek je de mythische stad Olympia. Hier stelde Zeus de eerste Spelen in, waarbij de goden het opnamen tegen de helden. Het Panhelleense heiligdom, gelegen aan de voet van de berg Kronion in het midden van het heilige bos, vereeuwigt de herinnering aan de grote gymnastische en religieuze evenementen die hier plaatsvonden door middel van zijn overblijfselen, waaronder een groot stadion, het gymnasium, de palaestra, de werkplaats van Phidias, evenals de tempel van Hera, de oudste, en die van Zeus, waar vlakbij het heilige vuur was: de Olympische vlam. Vanaf hier wordt nog steeds de vlam ontstoken voor de moderne Olympische Spelen. De archeologische site ligt op een steenworp afstand van het moderne dorp Ancient Olympia en omvat ruïnes die dateren uit de Bronstijd tot het Byzantijnse tijdperk. De site omvat een uitgestrekt gebied van ruïnes verspreid tussen lage bomen, evenals het oude stadion waar de Olympische Spelen werden gehouden. In het nabijgelegen museum is een indrukwekkende collectie voorwerpen te zien die tijdens de opgravingen zijn gevonden. Er zijn drie hoogtepunten aan het bezoek aan het archeologisch museum, dat bijna alle overblijfselen bevat die op de site zijn gevonden: de gebeeldhouwde decoratie van de tempel van Zeus, de Hermes van Praxiteles en het beeld van Zeus die Ganymedes ontvoert.

 

Rijd verder naar Patras, waar je de Peloponnesos verlaat en de Golf van Korinthe oversteekt met de Rion-Antirion veerboot naar Centraal-Griekenland.

 

Overnachting in Delphi

Dag 5-8

Dag 5: Delphi - Kalampaka

Zet koers naar Delphi via de Olijfzee en de Pleistosvallei. Het heiligdom van Delphi, gelegen op een uitloper van de berg Parnassus, die door de Ouden werd beschouwd als het centrum van de wereld, was de plaats waar het orakel van Apollo werd geraadpleegd en uitgesproken door de beroemde Pythia. Terwijl we het prachtige uitzicht bewonderen, volgen we de heilige weg, ooit bezaaid met rijke schatten, naar het stadion, langs de tempel van de god en het theater. Het orakel van Delphi, uitgesproken door de Pythia, werd al 1200 jaar geraadpleegd en werd lang beschouwd als het centrum van de wereld, de navel van het universum. Het uitzonderlijk rijke archeologische museum herbergt een van de beroemdste bronzen beelden uit de eerste helft van de 5e eeuw: de Aurige van Delphi. Maar dit juweel mag andere meesterwerken die tot de belangrijkste verworvenheden van de Helleense beschaving behoren niet overschaduwen, zoals de Sfinx van Naxos en de metopen uit de Schatkamer van de Atheners.

 

Vertrek via Lamia en Trikala naar Meteora.

 

Overnachting in de regio Kalambaka

 

Dag 6: Kalampaka - Kloosters van Meteora - Athene

Na het ontbijt profiteer je van je dag aan de voet van Meteora om de hooggelegen kloosters te verkennen. Er zijn niet genoeg woorden om het landschap en het gevoel te beschrijven dat je krijgt als je aan de voet staat van deze prachtige kloosters hoog op de rotsachtige pieken. Van de 24 orthodoxe gebouwen zijn er 17 nog steeds in ruïnes en 5 zijn open voor het publiek. Een onmisbare stop tijdens elke reis naar Griekenland! Maak van de gelegenheid gebruik om twee kloosters te bezoeken. Terugkeer naar Athene.

 

Overnachting in Athene

 

Dag 7: Athene

Ontbijt in het hotel voordat je de Griekse hoofdstad gaat ontdekken.

 

Ontdek de heilige rots van de Akropolis, de Agora en het Akropolismuseum, evenals de belangrijkste monumenten zoals het Omonia-plein, het Sintagmaplein en het Archeologisch Museum.

 

Slenter aan het eind van de dag door de wijk Plaka, bekend om zijn typische steegjes en vlooienmarkt.

 

Overnachting in Athene

 

Dag 8: Vertrek

Je rondreis loopt ten einde. Afhankelijk van je vluchtschema kun je nog even genieten van de relaxte Griekse levensstijl voordat je je voertuig terugbrengt naar de luchthaven en je vlucht naar huis neemt.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in Standaard of Superior hotels volgens programma
  • Ontbijt
  • Huurauto categorie B inbegrepen

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in zorgvuldig geselecteerde hotels. Je hebt de keuze tussen Standaard of Superior hotels.

 

Standaard hotels:

Tholos: Hotel Minoa of Apollon of Tolon (of gelijkwaardig)
Olympia: Hotel Neda of Kronio (of gelijkwaardig)
Delphi: Hotel Arion of Panassos (of gelijkwaardig)
Kalampaka: Hotel Orfeas of Kaikis (of gelijkwaardig)
Athene: Hotel Jason Inn of Thomas Beach (of gelijkwaardig)

 

Superior hotels:

Tholos: Hotel King Minos (of gelijkwaardig)
Olympia: Hotel Europa (of gelijkwaardig)
Delphi: Hotel V (of gelijkwaardig)
Kalampaka: Hotel Meteora Grand (of gelijkwaardig)
Athene: Hotel Fresh (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Kies voor een extra optie

Rondleiding in de Akropolis, het Parthenon en het museum met toegangskaartjes (3u30)

Kies voor een extra optie

Laat je leiden door de eeuwen heen en ervaar de essentie van het eeuwenoude erfgoed dat de moderne wereld blijft fascineren met dit bezoek aan Athene.  

Rondleiding op de Akropolis en het Parthenon met toegangskaartjes (1u30)

Kies voor een extra optie

Laat je leiden door de eeuwen heen en ervaar de essentie van het eeuwenoude erfgoed dat de moderne wereld blijft fascineren met dit bezoek aan Athene.  

Street Food Tour met 7 proeverijen

Kies voor een extra optie

Bereid je voor op een culinair avontuur dat je meeneemt door de bruisende straten van de stad en je de verborgen schatten van de plaatselijke gastronomie laat zien.  

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Luchthaventransfers zijn niet inbegrepen bij deze aanbieding.

Huurauto

Autoverhuur is inbegrepen in deze aanbieding.

 

Belangrijke informatie over aanbiedingen zonder vlucht:

Om het ophalen van je voertuig op de luchthaven te organiseren, moet je ons binnen 48 uur na je boeking je vluchttijden doorgeven door het daarvoor bestemde formulier in je ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie kunnen we het voertuig niet reserveren.

Bestemming

Welkom in... Griekenland!

Laat je charmeren door de Griekse rijkdom …


Vertrek op een ontspannende vakantie die in het teken staat van de legendarische Griekse gastvrijheid en ontdek een land rijk aan geschiedenis, betovering en passie. Griekenland combineert ontspanning aan zee, culturele schatten en gerenommeerde archeologische sites. De 9481 eilanden, waaronder verschillende kleine en ongerepte pareltjes, zitten barstensvol verrassingen!


Neem de tijd om door de steile steegjes van Santorini te wandelen, bewonder een magische zonsondergang op Zakynthos of bezoek de mythische Akropolis van Athene. Van eiland tot eiland, van bergen tot vulkanen en van witte tot zwarte zandstranden … Griekenland zal je veroveren met haar goddelijke pracht!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Haal het meeste uit je inbegrepen huurauto en rijd in alle vrijheid over de wegen van Griekenland!

Belangrijke informatie over autoverhuur :

Inbegrepen bij autohuur :

  • Luchthaventaks
  • Onbeperkt aantal kilometers
  • 24% BTW
    • Verzekering : TPL {derde partij}
    • CDW Vrijwaring van aanrijdingsschade behalve vrijwaring eigen risico
    • TP diefstalverzekering behalve vrijstelling eigen risico

Supplementen die rechtstreeks bij het verhuurbedrijf kunnen worden toegevoegd

✓ Extra bestuurder - 5,50 Euro per dag

GPS: 12,50 Euro per dag {max. 120,50 Euro toeslag per huurperiode} ✓ Babyzitje - 8,00 Euro per dag {max. 80,00 Euro toeslag per huurperiode}

Sneeuwkettingen - 40,00 Euro minimum toeslag {max. 80,00 Euro toeslag per huurperiode}

✓ Toeslag per levering of terugbrengen van de auto naar het hotel in het centrum of er is een station van de huur: 40,00 Euro

✓ Toeslag per aflevering of inlevering van de auto bij het hotel in het stadscentrum of daar waar een verhuurstation is, buiten de openingstijden van het verhuurstation: 90,00 Euro {toeslag van 20:00 tot 09:00}

✓ Toeslag voor het terugbrengen van het voertuig naar een ander station dan het station van aflevering: Op aanvraag

✓ Toeslag jonge bestuurder: Enterprise hanteert een toeslag van 19,00 euro per dag per bestuurder (hoofd- of bijrijder) jonger dan 25 jaar.

✓ PAI-verzekering {Bestuurdersverzekering}: 6,00 euro per dag.

❖ All Risks Excess Waiver {FDW} verzekering die alle schade dekt behalve schade aan banden/voorruit/carrosserie en zoals hieronder beschreven in de paragraaf Let op verzekering in Griekenland dekt nooit

Aanvulling op de verzekering die schade aan banden/voorruiten/lichaamsdrempels dekt {naast FDW}: 9,50 euro per dag Aanvullingen zijn exclusief de 6% luchthavenbelasting (ASC), die geldt voor alle Griekse luchthavensDeze belasting is geldig als het voertuig wordt opgehaald op een Griekse luchthaven, met uitzondering van de luchthaven Athene "Elefthérios Venizélos", waar de belasting 13% bedraagt. Het voertuig moet worden teruggebracht met dezelfde hoeveelheid brandstof, anders wordt het verschil in rekening gebracht volgens het officiële tarief, plus servicekosten plus btw 24% + luchthavenbelasting.

❖ Ongevallen als gevolg van het gebruik van alcohol of een andere illegale stof of het niet naleven van de verkeersregels.

❖ Als de bestuurder ten tijde van het ongeval niet vermeld staat op het huurcontract.

Supplementen die rechtstreeks bij het verhuurbedrijf kunnen worden toegevoegd

FDW Excess Waiver Supplement {Nul eigen risico}:

Voor categorieën MDMR, MDAR, EDMR, EDAR, EXMR, ΕΧΑΡ, CCMR, CDMR, CDAR: €14,00 per dag.

Voor categorieën IDMR, ICΑR, IFMR, IFΝR, IFAR, IGAR, IXAR: € 20,00 per dag

Voor categorieën SDMR, SDAR, SFAR, JGAR, FVMR: € 35,00 per dag

Voor FFAR categorieën: Toeslag van €45,00 per dag

Toeslag voor toestemming om het voertuig mee te nemen aan boord van een boot/ferry: €35,00 per reis

Let op - Belangrijke opmerkingen !!!

OPGELET IN GRIEKENLAND Bovenstaande verzekeringen dekken nooit

  • Ongevallen te wijten aan het gebruik van alcohol of een andere illegale stof of het niet naleven van de verkeersregels.
  • Als de bestuurder op het moment van het ongeval niet vermeld staat op het huurcontract
  • Voorwaarden voor het huren van een voertuig

    Alle bestuurders moeten ten minste 21 jaar oud zijn voor de categorieën MDMR, MDAR, EDMR, EDAR en EFMR en 25 jaar voor de overige categorieën en moeten ten minste 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs dat overeenkomt met de gevraagde voertuigcategorie.

    Voor alle voertuigcategorieën mag de maximumleeftijd van de bestuurder niet hoger zijn dan 75 jaar, met een rijbewijs dat ten minste 12 maanden geldig is.

    Een rijbewijs dat is afgegeven door een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (EU-lidstaten) is geldig in Griekenland.

    Als u in het bezit bent van een "wit" of beperkt rijbewijs, of als uw rijbewijs verloren of gestolen is, bent u niet gerechtigd om een Voertuig te huren. U verklaart op erewoord dat uw rijbewijs geldig is, en in het bijzonder dat uw rijbewijs niet geschorst, beperkt of ingetrokken is.

    • Huurder en bevoegde bestuurders

    De naam van de huurder die op de Huurovereenkomst wordt vermeld, is die van de hoofdbestuurder, die aanwezig moet zijn wanneer de Huurovereenkomst wordt ondertekend en aan wie de huurkosten worden gefactureerd. Behalve voor legitieme en onvoorziene redenen, is/zijn alleen de bestuurder(s) die op de Huurovereenkomst is/zijn vermeld, bevoegd om het Voertuig te besturen. U kunt extra bestuurders toevoegen tegen betaling van een toeslag per extra bestuurder.

    In het geval van schade die aan het Voertuig wordt veroorzaakt terwijl het wordt bestuurd door een bestuurder die niet op de Huurovereenkomst staat vermeld, zijn eventuele aanvullende verzekeringen en extra bescherming ("afkoop eigen risico") die zijn afgesloten niet van toepassing en moet u het bedrijf vergoeden voor alle schade die aan u kan worden toegeschreven (in het bijzonder de schade die het Voertuig heeft geleden tot aan de marktwaarde van het Voertuig plus de kosten en uitgaven in verband met de immobilisatie van het Voertuig).

    In geval van een ongeval wordt de bestuurder aan het einde van de huurperiode een administratievergoeding van EUR 31 in rekening gebracht, ongeacht of hij al dan niet schuld had aan het ongeval.

    • Documenten die moeten worden voorgelegd bij het ophalen van het voertuig

    De bestuurder moet een identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort), het originele rijbewijs, een creditcard als garantie en, in geval van betaling per "voucher" of Enterprise prepaid reservering, een geaccepteerd betaalmiddel (zie hierboven) kunnen tonen. Alle extra bestuurders moeten een identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort) en hun originele rijbewijs laten zien. In het geval van een onderhandeld tarief ('bedrijfstarief') of voorkeurtarief moet de bestuurder het bijbehorende bewijs aan het personeel van Enterprise laten zien.

    ➢ In het geval van een ongeluk of diefstal worden aan het einde van de huurperiode administratiekosten van EUR 35 in rekening gebracht aan de bestuurder, ongeacht of hij/zij verzekerd is en of hij/zij al dan niet verantwoordelijk was voor het ongeluk.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour van 7 nachten door Griekenland