Crowne Plaza Hamburg City Alster 4* - Hamburg - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een modern en gezinsvriendelijk hotel in het hart van de stad.
  • Geniet van een zalige nachtrust in een van de mooie kamers.
  • Tel mee af naar 2024 op de beats van de dj en kijk naar het vuurwerk boven de stad van op een boot op de Elbe!
  • En... laat je op de eerste dag van het nieuwe jaar in vervoering brengen door het verhaal van De Notenkraker.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Ontdek de magie van oudejaarsavond in Hamburg!

Een magische sfeer en een uitzonderlijke omgeving - dat is wat je kunt verwachten met ons mee vliegt om het nieuwe jaar in te luiden in de Hamburg. Bewonder de straten versierd met lichtjes, betoverende versieringen en traditionele muziek die door de luidsprekers schalt.
Scheep in voor een heuse party met dj en vaar door de haven van Hamburg terwijl de klok aftelt naar het nieuwe jaar en geniet van het uitzicht op het vuurwerk van op het water!

 

Bovendien geniet je op de eerste dag van het nieuwe jaar van een adembenemende uitvoering van de Notenkraker in de Staatsopera van Hamburg. Laat je omver blazen door deze wervelende voorstelling op de betoverende muziek van Tchaikovsky.


Er is geen twijfel mogelijk … 2024 inzetten in Hamburg wordt onvergetelijk!

Nieuwjaarsparty op de MS HANSE STAR

Beleef een onvergetelijke oudejaarsavond aan boord van de MS HANSE STAR op 31/12/2023! Geniet van een prachtig nieuwjaarsprogramma aan boord van het schip en vier het nieuwe jaar in een unieke sfeer.

 

Bewonder aan het eind van het jaar het prachtige uitzicht op het fascinerende vuurwerk ter hoogte van de landingsplatforms van St. Pauli, de haven van Hamburg en de skyline van Hamburg (onder voorbehoud).

 

Inbegrepen:

- Een cruise van 4,5 uur op de Elbe in de haven van Hamburg (van 21.00 tot 01.30 uur) van/naar Landungsbrücken

- Een welkomstdrankje

- Een uitgebreid buffet (koud/warm)

- Diverse drankjes (tapbier, Alster, wijn, alcoholvrije drankjes)

- 1 Berliner

- DJ

- Gereserveerde plaatsen op het bovendek

De Notenkraker

Laat je in vervoering brengen door De Notenkraker, in de versie van John Neumeier's. Vier Marie haar twaalfde verjaardag, de dag dat ze door de mysterieuze balletmeester Drosselmeier de fascinerende wereld van de dans wordt ingetrokken! Virtuoze danspartijen, het schitterende corps de ballet, magische decors & kostuums, de betoverende muziek van Tchaikovsky gespeeld door een live filharmonisch orkest en in totaal meer dan 100 artiesten zorgen voor een wervelend dansspektakel. Dit prachtige verhaal houdt groot en klein meer dan twee uur lang in de ban. Laat de magie haar werk maar doen, beleef een onvergetelijke ervaring!

 

Meer informatie:

- Tickets: De notenkraker - zitplaatsen in categorie 3

- Datum: 01/01/2024

- Uur: 18.00 uur

- Plaats: Staatsopera Hamburg, Große Theaterstraße 25, 20354 Hamburg, Duitsland

Uw hotel

Het Crowne Plaza Hamburg City Alster 4* is een modern hotel in stadsstijl, dicht bij de trendy wijk St. Georg in Hamburg, waar u kunt genieten van de internationale keuken.

 

Met het Alstermeer als achtergrond ligt het hotel ook dicht bij het centraal station en talrijke attracties, zoals de historische havenwijken van Hamburg, Speicherstadt, een Unesco-Werelderfgoedlocatie, de muziekhal Elbphilarmonie en het expositiecentrum van Hamburg.

 

Gerust op vakantie in het Crowne Plaza Hamburg City Alster 4*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard King Kamer

Standaard King Kamer

De gezellige Standaard King Kamer is het ideale toevluchtsoord tijdens uw verblijf in Hamburg. Geniet van het comfort en de moderne inrichting van de kamer.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Groot nieuwjaarsfeest op de MS RIVER STAR op 31/12/202 (zie beschrijving)

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

The Restaurant
Het volledig gerenoveerde The Restaurant verwelkomt u op de eerste verdieping voor een uitgebreid ontbijt of om nieuwe energie op te doen tijdens een vergadering.

 

The Plaza
The Plaza, geopend van 12.00 tot 01.00 uur, is de ideale plek voor een zakenlunch of een drankje aan het eind van de dag.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Na een dag sightseeing in Hamburg kunt u genieten van een moment van ontspanning in de sauna van het hotel of uw conditie op peil houden in de fitnessruimte, uitgerust met moderne apparaten.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Welkom in ... Hamburg!

Op zoek naar een citytrip die u zal verbazen? Kom naar Noord-Duitsland en ontdek een metropool die veel verrassingen in petto heeft.

 

Hamburg is de op een na grootste stad en de belangrijkste havenstad van Duitsland. Er zijn hier meer grachten en kanalen dan in Venetië en Amsterdam! Bewonder de fantastische landschappen op een van de 2400 bruggen. Deze wereldstad is ondertussen uitgegroeid tot een hippe stad waar u kunt shoppen, musea bezoeken en vooral de prachtige architectuur bewonderen. Maak een boottocht en ontdek de stad vanop het water.

 

Bezoek bekende plekken zoals Speicherstadt, Miniatur Wunderland, Alster, Elbphilharmonie en meer. Hamburg is ook de plek bij uitstek voor een bruisend uitgangsleven. Ga naar de 930 meter lange Reeperbahn in de wijk St. Pauli en beleef de tijd van uw leven in de vele muziekclubs, discotheken en café's.

Het weer

Jan
min : 0°C max : 3°C
Feb
min : 0°C max : 4°C
Mrt
min : 1°C max : 7°C
Apr
min : 3°C max : 11°C
Mei
min : 7°C max : 17°C
Jun
min : 10°C max : 19°C
Jul
min : 12°C max : 21°C
Aug
min : 12°C max : 21°C
Sep
min : 9°C max : 17°C
Okt
min : 6°C max : 12°C
Nov
min : 2°C max : 7°C
Dec
min : 0°C max : 4°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 291

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parking (binnen)
  • Meertalig personeel
  • 24-uursreceptie
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Kluisje
  • Haardroger
  • Tv
  • Badjassen
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • The Restaurant
  • The Plaza

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Crowne Plaza Hamburg City Alster 4*