Waldhotel Tannenhäuschen 4* - Duitsland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van de uitstekende faciliteiten van dit wellnesshotel en breng een bezoek aan het saunapark of een van de drie zwembaden
  • Laat iemand deskundig uw zorgen wegwerken tijdens een goede behandeling
  • Ga naar de AQUA SILVER Bistro voor een smakelijke snack of kies voor het Parkrestaurant voor een sterrendiner

Uw hotel

Het Waldhotel Tannenhäuschen is een gezellig hotel met een rijke geschiedenis. Sinds 1902 verwelkomen zij gasten aan de Nederrijn. De geschiedenis en ervaring dragen bij aan de gemoedelijke atmosfeer die er vandaag te vinden is en zijn de redenen waarom Waldhotel Tannenhäuschen zo populair is als wellnesshotel.

 

Het hotel wordt omgeven door een groot, groen park. Dit is de plaats voor ontspanning en relaxatie! De AQUA SILVER spa die een oppervlakte van 5300 m² beslaat is eveneens een speciale feel-good-plaats! Er zijn acht sauna's, twee binnenzwembaden, een buitenzwembad en verschillende behandelingsruimtes waar specialisten u onder handen nemen.

 

Een vakantie in het Waldhotel Tannenhäuschen staat garant voor ontspanning, waar wacht u nog op ...

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Park Kamer

Park Kamer (35 m²)

De grote Park Kamers worden gekenmerkt door een eikenhouten lambrisering achter het tweepersoonsbed. Het elegante verlichtingsconcept zorgt voor een warm gevoel van welzijn en gemoedelijkheid. Geniet van rust en kalmte in een kamer gedrengt in gedempte kleuren.

 

Sommige Park Kamers hebben een balkon, zo kunt u genieten van de omliggende natuur vanaf het eerste moment in de ochtend.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Ontbijt

Elke ochtend wordt er een uitgebreid en gezond ontbijt geserveerd voor een goede start van de dag! Geniet van een kop stomende koffie met zicht op het omliggende park. Op zonnige dagen kunt u ontbijten op het terras.

 

Het ontbijtbuffet bestaat uit verse koffie, brood en broodjes, verschillende confituren, vleeswaren en lekkere sappen. U kunt kiezen voor knapperig spek, gekookte eieren en nog veel meer. Laat onze kok u een verse omelet bereiden met ingrediënten naar keuze bij het live-cooking station. Niets wat een perfecte ochtend in de weg staat ...

 

AQUA SILVER Bistro

Neem een pauze in de bistro voor een aantal gezellige momenten tussen een wellness- of schoonheidsbehandeling door. U bent van harte welkom hier plaats te nemen in sport- of badkleding.

 

De bistro serveert een selectie aan essentiële snacks, gezonde maaltijden en zoete lekkernijen. Geniet binnen of buiten van uw welverdiende pauze, maar met de zon op uw huid smaakt elke snack twee keer zo goed!

 

Parkrestaurant

De menukaart van het Parkrestaurant is nooit dezelfde. Het team stelt regelmatig een nieuw seizoensgebonden menu samen om u te kunnen verwennen met culinaire seizoensspecialiteiten uit de regio.

 

U bent welkom in het Parkrestaurant voor een lunch, een à-la-cartediner of een gastronomisch buffet in een klassiek elegante setting.

 

Club 19zwo

Vrijdag- en zaterdagavond worden de deuren van Club 19zwo geopend. U wordt welkom geheten met lekkere cocktails en longdrinks op het ritme van de sfeervolle muziek van de dj. Laat u leiden door het ritme van de beat en de ontspannen sfeer.

 

Geen zin om te dansen? Geen probleem ... u kunt ook genieten van uw drankje tijdens een spelletje darts!

Halfpension (exclusief drankjes)

Uw kamer

Kies voor extra comfort en gemoedsrust met het optioneel halfpension (exclusief drankjes) en geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x 20 minuten overwater massage in een therapeutisch waterbed
  • Toegang tot het sport- en wellnessprogramma
  • Gebruik van huurfietsen

Aqua Silver spa

Geniet van een uniek moment van ontspanning in de AQUA SILVER spa. De wellnessruimte beschikt over acht sauna's, twee binnenzwembaden, een buitenzwembad, verschillende behandelingsruimtes waar de specialisten u naar de zevende hemel brengen en een zonneweide.

 

Maak uw verblijf compleet met een spabehandeling en laat uw dagelijkse zorgen van uw schouders glijden. Het spateam staat voor u klaar met persoonlijk advies en tips.

 

Fitness

Om lichaam en geest in harmonie te brengen, om kracht voor de dag op te doen of om wat energie kwijt te spelen ... de moderne fitness staat voor u klaar! Volg een les ochtendyoga, neem deel aan een fitnessprogramma op alle niveaus of volg een bewegingscursus ... de keuze is aan u!

Welkom in ... Wesel!

Wesel ligt midden in het platteland, in een idyllisch cultuurlandschap vlak aan de Rijn. Deze stad weet stedelijke en landelijke structuren elegant te combineren om zo een bijzondere levenskwaliteit te creëren.

 

Deze regio wordt gekenmerkt door het ruime aanbod aan recreatie- en vrijetijdsmogelijkheden. De ligging aan de Rijn en de Lippe betekent een rijk cultureel verleden, maar er zijn ook veel winkelmogelijkheden! En een excursie in de regio is al even aantrekkelijk ...

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 45 per dier per nacht)
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Parking (binnen)
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Bad
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • AQUA SILVER Bistro
  • Parkrestaurant
  • Club 19zwo

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Waldhotel Tannenhäuschen 4*