Roompot Ferienresort Cochem - Cochem - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een verblijf op een rustige ligging midden in de natuur
  • Duik in het zwembad en ontdek de aangeboden activiteiten voor jong en oud
  • Daag elkaar uit voor een spelletje golf en maak een uitstapje in de omgeving

Uw vakantiepark

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Roompot reservatiekosten

Kom mee naar Duitsland en ontdek het vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem, idyllisch gelegen in een groene omgeving vlak bij de Moezel, wijngaarden en enkele historische plaatsen. U logeert er in comfortabele villa's met een typische vakwerkhuisstijl. Golfen, zwemmen, bowlen of gewoon genieten van de natuur ... Hier beleeft u een vakantie op uw eigen ritme!

 

Ferienresort Cochem behoort tot de meer dan 125 leuke vakantieparken van Roompot, welke verspreid zijn over Nederland en Europa. Elk vakantiepark is uniek, maar kwaliteit en comfort zijn twee terugkerende factoren.

 

Gerust op vakantie in Ferienresort Cochem

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het vakantiepark respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het vakantiepark. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van Roompot.

Uw villa

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • GC4 Comfort of GCL6C Comfort

GCL6C Comfort (83 m²)

In deze gerestylede vrijstaande bungalow kunt u genieten met 6 personen. Op de benedenverdieping vindt u een ruime woonkamer met een eethoek en een open keuken. Perfect voor gezellige avonden met uw gehele reisgezelschap. Geniet van de natuurlijk omgeving vanaf uw gemeubileerd terras, dat u bereikt door de openslaande deuren vanuit de woonkamer. Tevens vindt u op de begane grond de eerste slaapkamer, met boxspringbedden; alsook een badkamer met een ligbad of douche en een apart toilet. Ook kunt u gebruik maken van de berging, waar zich een wasmachine en droger bevinden. Op de bovenverdieping vindt u de volgende 2 slaapkamers met boxspringbedden, een badkamer met een douche en een traditionale sauna en een apart toilet.

 

Voorzieningen op de begane grond: 

- Open keuken (incl. combimagnetron, waterkoker, vaatwasser en koelkast met vriesvak)

- Woonkamer met eethoek (zelfde ruimte als keuken)

- Slaapkamer met aparte bedden

- Badkamer met ligbad of douche

- Toilet

- Berging met wasmachine en droger

- Terras

 

Voorzieningen op de bovenverdieping:

- Twee slaapkamers met aparte bedden

- Badkamer met douche en traditionele sauna

- Toilet

 

Bij deze bungalow hoort één parkeerplaats.

 

Opmerking: Interieur en exterieur kunnen verschillen. De afbeeldingen kunnen dus afwijken.

Maximale kamercapaciteit

GC4 Comfort

Ga gezellig op reis met uw familie en vrienden en maak van deze gerestylede, geschakelde bungalow uw thuis weg van huis. Nadat u een heerlijke maaltijd heeft bereid in uw volledig ingerichte keuken rust u uit in de zithoek met tv in de aangrenzende woonkamer. Bij mooi weer kan u genieten van de zon om uw gemeubileerd terras in de tuin. Voorts beschikt de bungalow over een badkamer met een douche, een 2e badkamer met een douche of ligbad en een toilet, 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden en een parkeerplaats voor 1 auto. 

 

Voorzieningen op de begane grond:

- Open keuken (incl. filter koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie, magnetron en waterkoker)

- Woonkamer (zelfde ruimte als de keuken)

- Toilet

- Berging

- Terras

 

Voorzieningen op de bovenverdieping:

- 2 Slaapkamers met twee aparte bedden

- 2 Badkamers 

 

Opmerking: Interieur en exterieur kunnen verschillen. De afbeeldingen kunnen dus afwijken.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies

Deze aanbieding is op basis van logies. Uw villa beschikt over een goed uitgeruste keuken waar u uw maaltijden makkelijk zelf kunt bereiden wanneer u dat wilt! 

 

In het supermarktje kunt u de ingrediënten voor uw maaltijden kopen. Geen zin om te koken? Geen probleem, want het vakantiepark beschikt ook over een eetcafé/bar. Zo kunt u gewoon aan tafel schuiven en genieten van uw maaltijd, snack of drankje.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

De ligging van het vakantiepark biedt tal van mogelijkheden om het beste uit uw verblijf te halen: golf, wandelingen en culturele uitstapjes ... Alles is mogelijk!

 

U hoeft het domein echter niet te verlaten om plezier te hebben, want er wordt een ruim vrijetijdsprogramma aangeboden. De meeste activiteiten zijn kosteloos en vereisen geen voorafgaande aanmelding. Neem deel aan een sportactiviteit zoals tafeltennis of laat uw creativiteit de vrije loop! Andere troeven van het park zijn de golfbaan, het zwembad, de bowlingbaan en de Koos Kids Club.

 

Let op: Per verblijf mag u slechts 90 minuten gebruik maken van het zwembad. Reserveren kan ter plaatse bij het Service point of online via de app

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Meer details ...

Alle praktische informatie over de accommodatie:
Het complex is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. De kost bedraagt € 5,50 per huisdier per nacht.
De toeristenbelasting (€ 1,99 per persoon per nacht in 2022; € 2,14 per persoon per nacht in 2023) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

De waarborg (€ 65 per accommodatie per verblijf) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in de prijs.


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Let op: De hoofdboeker moet 21 jaar of ouder zijn.

 

Er gelden specifieke wijzigings- en annuleringsvoorwaarden bij deze aanbieding. U kunt deze vóór reservering opvragen bij Voyage Privé en na reservering raadplegen in de documenten in uw account.

De villa beschikt over:

  • Douche
  • Tv
  • Koffiemachine
  • Keuken
  • Koelkast
  • Microgolf
  • Afwasmachine
  • Waterkoker

Restaurants en bars in het hotel:

  • Eetcafé/bar

Activiteiten bij het domein:

  • Golf
  • Binnenzwembad
  • Kinderspeelruimte
  • Kinderclub

Graag willen wij je er op attenderen dat in de periode van 7 november 2022 tot 23 december 2022 gedurende de midweek, de Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Roompot Ferienresort Cochem