Hotel Nacional de Cuba & Sol Varadero Beach Meliá - Cuba - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de architecturale wonderen en culturele rijkdom van Cuba
  • Overnacht in alle comfort in speciaal voor jou geselecteerde hotels
  • Ontspan in een paradijselijke omgeving op een wit zandstrand

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Ontdek de culturele authenticiteit van Cuba met onze exclusieve combo: begin je reis in Hotel Nacional de Cuba, een historisch monument en een juweel van authenticiteit. Geniet van de ouderwetse sfeer en het adembenemende uitzicht vanaf het dak. Ga verder naar Sol Varadero Beach in Varadero voor een all-inclusive tropisch uitje, waar het prachtige Varadero Beach op je wacht. Een perfecte mix van geschiedenis en ontspanning onder de Cubaanse zon.

Alexis

Welkom op... Cuba!

Welkom op het fascinerende Cuba, waar je een stukje terug in de tijd gaat.

Je begint je reis in de hoofdstad Havana, waar je je ogen de kost geeft aan de gekleurde huizen en de oldtimers die door de straten rijden. Maak hier gebruik van de tijd om te proeven van de lokale specialiteiten of om je te laten meevoeren op de zwoele tonen van de muziek.

 

Vervolgens ga je naar Varadero, waar je kunt ontspannen op de prachtige zandstranden en een duik kunt nemen in de zee. Of lig languit op het strand met een cocktail in de hand. De keuze is aan jou!

 

Je mogelijke verblijfsduren:

- 7 nachten: 3 nachten Havana - 4 nachten Varadero

- 10 nachten: 3 nachten Havana - 7 nachten Varadero

12 nachten: 3 nachten Havana - 9 nachten Varadero

- 14 nachten: 3 nachten Havana - 11 nachten Varadero

 

Reisprogramma

Dag 1: Havana

Aankomst op de luchthaven van Havana en shuttle transfer naar Hotel Nacional de Cuba in Habana. 

 

Dag 2: Havana

Ontbijt en info-meeting in de lobby van het Hotel Nacional de Cuba hotel.

Sightseeing tour in klassieke auto van 1 uur, geen uitleg van gids. Pick up tijd om 11:30 uur.

Geniet 's middags van een Maridaje (Pairing) met Rum, Koffie en Tabak (18:00 uur) in de Habanos Lounge Bar van Hotel Nacional de Cuba.

 

Dag 3: Havana

Vrije dag om van Havana te genieten en het te ontdekken. Je kunt op eigen gelegenheid de iconische plaatsen van de hoofdstad van het land bekijken, zoals het Plein van de Revolutie, het Capitool, het Gran Teatro "Alicia Alonso", de wijken Vedado, Centro Habana en Playa. Je maakt deel uit van een van de meest begeerde geheimen wanneer je een van de fabrieken (niet inbegrepen) van de fijnste en bekendste sigaren ter wereld binnengaat (geopend van maandag tot vrijdag). Wandeling door het majestueuze "Oud Havana" waar je een bezoek kunt brengen aan de vier pleinen en het "Havana Club" rum museum (niet inbegrepen) (geopend van maandag tot vrijdag). Lunch en diner ter vrije besteding.

 

Dag 4: Habana-Varadero

Transfer naar Varadero vanaf Hotel Nacional de Cuba in Habana. Pick up tijd om 9.00 uur. Overnachting in Varadero

 

Varadero

4/ 7/ 9 /11 nachten in het Sol Varadero Beach Hotel in Varadero. Je dagen in Varadero zijn zelf in te vullen.

 

Dag 8/11/13/15: Vertrek naar huis

Vertrek per groepstransfer van het Sol Varadero Beach Hotel in Varadero naar de luchthaven van Havana voor de vertrekvlucht. Niet beschikbaar met VS vluchten.

... verder lezen

Hotel Nacional de Cuba 5*

Wanneer je in de verte de prachtige monumentale gevel van het Hotel Nacional de Cuba 5* ziet en vervolgens de lobby binnengaat, krijg je het gevoel een legende binnen te gaan: dat van een mythisch hotel dat een van de symbolen van het Cubaanse hotelwezen is geworden. Sinds zijn oprichting in 1933 heeft het beroemdheden (Churchill, Hemingway, Sinatra) en filmopnames (het tweede deel van The Godfather) gezien. Vandaag de dag zijn de geschiedenis en de ziel voelbaar in het elegante classicisme van de interieurs. Van de kamers tot de restaurants, van het beroemde Parijse cabaret tot de tuin met een prachtig uitzicht op de Malecon, dit nationale monument voert je mee naar het hart van de Cubaanse identiteit.

 

Behalve dat je profiteert van luxe diensten, bevind je je op een ideale plek om Havana te verkennen vanuit de wijk Vedado, midden in het centrum en op een steenworp afstand van de zee. 

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zeezicht

Standaard Kamer met zeezicht (32 m²)

Je Standaard Kamer met zeezicht bevindt zich op een van de 8 verdiepingen van het hotel en wacht op je voor een paar dagen in de legendarische sfeer van Cuba. De kamers zijn ingericht in klassieke Cubaanse stijl, met modern meubilair, warme kleuren en houten lambrisering.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Er staat je een culinaire reis te wachten dankzij de menu's van de drie restaurants van het hotel. Prikkel je smaakpapillen met de Creoolse keuken van La Barraca, geniet van het buffet in restaurant La Veranda of trakteer jezelf op een onvergetelijk moment in het Comedor de Aguiar, een van de bekendste locaties van de stad. Geniet bovendien van het prachtige uitzicht vanuit de tuin, de perfecte plek om aan een cocktail te nippen!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Sightseeingtour (1 uur) in een klassieke auto door Havana
  • Historische tour van het Nacional de Cuba Hotel
  • Toegang tot Cabaret Parisien (excl. diner) - adults only
  • Maridaje (rum, koffie en tabak pairing) - Adults Only (+18)

Ga 's ochtends naar het zwembad van het hotel voordat je erop uittrekt om de stad te verkennen. Bezoek 's avonds de prachtige show in de Salon 1930, waar de opvolgers van de Buena Vista Social Club optreden!

Sol Varadero Beach Hotel 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 15.00 uur

Geniet van een ontspannen Cubaans uitje in hotel Sol Varadero Beach 4*, gelegen in een van de gezelligste wijken van Varadero.

Dit all-inclusive resort, gereserveerd voor volwassenen vanaf 16 jaar, biedt alles wat je nodig hebt om te ontspannen op het ritme van de salsamuziek. Zoek een ligstoel aan het brede strand tegenover het resort of aan het zwembad en laat je meevoeren.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Sol Kamer

Sol Kamer

In de Sol Kamer zul je het moderne comfort, de opgeruimde inrichting en de lichte omgeving waarderen. Linnen, wit en een vleugje turkoois creëren een harmonieus geheel.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • 1x reservatie in een gespecialiseerd restaurant per verblijf

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Omdat vakantie ook om culinaire verwennerij draait, biedt Sol Varadero Beach je de kans om af te wisselen tussen 7 gastronomische ervaringen. Probeer Mexicaanse specialiteiten in het exclusief ontworpen restaurant Canalla en proef van de lekkere taco's, guacamole en tequila's! The Factory brengt iedereen op dezelfde golflengte met zijn internationale buffet en Cubaanse smaken. De Italiaanse keuken, grillgerechten en internationale fusiongerechten staan ook op het menu!

Ons advies? Reserveer een tafeltje in restaurant Criollo en proef de typisch Cubaanse keuken!

Activiteiten

Zoek een ligstoel in de schaduw van je parasol aan het zwembad of aan het strand en geniet van de zon met een cocktail in de hand voordat je een duik neemt om af te koelen. Of werk jezelf in het zweet in de fitness, ingericht met professionele apparatuur en neem dan een moment om je spieren opnieuw te ontspannen in de jacuzzi.

Profiteer daarna van de vele activiteiten die dag en nacht worden aangeboden! Introductielessen duiken, Fun Pub avonden, themashows, catamaran zeilen, waterfietsen, volleybal... aan jou de keuze!

Kies voor een extra optie

Sightseeingtour (1 uur) in een klassieke auto door Havana

Kies voor een extra optie

Ontdek de hoogtepunten van Havana aan boord van een klassieke Cubaanse auto.

Historische tour van het Nacional de Cuba Hotel

Kies voor een extra optie

Nacional de Cuba Hotel, Gelegen in het hart van Havana's Vedado buurt en gehuisvest in een imposante jaren '30 eclectische architectuur met uitzicht op de Malecón boulevard, wordt het legendarische Hotel Nacional de Cuba beschouwd als een symbool van geschiedenis, cultuur en Cubaans burgerschap. Het werd uitgeroepen tot Nationaal Monument en kreeg de status van Geheugen van de Wereld op nationaal niveau door de Organisatie van de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (UNESCO).

 

 

In de tuin van het hotel kun je nog steeds twee van de kanonnen van de Santa Clara Batterij zien die aan het eind van het Spaanse koloniale tijdperk deel uitmaakten van het verdedigingssysteem van Havana en die nu samen met Oud Havana op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Erfgoedlocaties.

 

In de 92 jaar dat het majestueuze Hotel Nacional de Cuba bestaat, is het getuige geweest van enkele van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van Cuba die de Republikeinse en Revolutionaire stadia met elkaar verbonden. Het hotel kan ook bogen op een lange lijst van illustere gasten, waaronder Gary Cooper, Johnny Weissmuller, Buster Keaton, Erroll Flynn, de hertog en hertogin van Windsor en José Raúl Capablanca in de jaren 30, Fred Astaire, Rita Hayworth, Winston Churchill, maar ook Italiaans-Amerikaanse maffiabazen en Mexicaanse filmsterren zoals María Félix, Jorge Negrete en Agustín Lara in de jaren 40, en Marlon Brando, Frank Sinatra, Ava Gardner, Nat King Cole en Walt Disney in de jaren 50, Yuri Gagarin, Gabriel García Márquez, Jean-Paul Sartre en zijn vrouw, Fidel Castro en Ernesto "Che" Guevara in de jaren 60.

 

Van 1979 tot heden is het hotel gastheer geweest van het Internationale Latijns-Amerikaanse Filmfestival en werd het de ontmoetingsplaats voor hedendaagse acteurs en filmmakers zoals Robert de Niro, Robert Redford, Francis Ford Coppola, Danny Glover, Steven Spielberg, Imanol Arias, Geraldine Chaplin, Kevin Costner en Gloria Pires.

 

Honderden beroemdheden, waaronder meer dan 100 staatshoofden, zijn te gast geweest in het hotel en hun foto's en historische voorwerpen worden tentoongesteld in de Hall of Fame, een must-see plek in de Cubaanse hoofdstad.

 

Leer meer over de geschiedenis van dit unieke juweel van de Cubaanse hotelindustrie door deel te nemen aan een van onze gratis historische rondleidingen van maandag tot zaterdag om 10 uur.

Toegang tot Cabaret Parisien (excl. diner) - adults only

Kies voor een extra optie

Geniet van de onvergetelijke "Habana de Fiesta" show in het beroemde Cabaret Parisien , met veel muziek, dans, sfeer en kleuren. Een erg leuke manier om meer te leren over de geschiedenis, cultuur en bevolking van Cuba door middel van muziek.

Praktische informatie

Openingstijden: 21:00 - 02:00 uur (elke dag, behalve woensdag)

De show begint om 22.00 uur. Blijf na de show om te dansen.

Het diner wordt geserveerd van 21.00 tot 22.00 uur in het Cabaret en is niet bij deze aanbieding inbegrepen.

Formele kleding is vereist.

Gebruik van camera's en video's moet worden betaald bij het Cabaret.

De toegang tot het Cabaret Parisien is alleen voor personen ouder dan 18 jaar.

... verder lezen

Maridaje (rum, koffie en tabak pairing) - Adults Only (+18)

Kies voor een extra optie

Geniet van een smakelijk pairing van Cuba's drie meest bekende producten, koffie, wijn en sigaren. 

 

Tropicana Show - Premium

Kies voor een extra optie

Geniet van een cabaret show met een gastronomisch aanbod.

Inbegrepen:

- Voorkeurstafel

- 1 welkomstdrankje

- ¼ fles rum

- 1 frisdrank

- 1 snack

Dansles (2 uur)

Kies voor een extra optie

Laat je meevoeren op de tonen van de muziek en leer de leukste danspassen met deze 2-uur durende dansles in ABC Dance Academy in Varadero.

Wandeling door Havana (incl. lunch)

Kies voor een extra optie

Ontdek Havana met een gids en bezoek de hoogtepunten van deze bruisende stad.

Hemingway tour

Kies voor een extra optie

Ontdek de streek rond Havana, laat je cultureel en culinair imponeren terwijl je in de voetsporen stapt van de beroemde schrijver Hemingway.

 

Programma:


- Transfer vanaf je hotel

- Bezoek aan het Hemingway Museum op het landgoed La Vigía, de Cubaanse residentie van de Nobelprijswinnaar

- Panoramisch bezoek aan de stad Cojímar, het centrum van zijn werk "De oude man en de zee" en waar een monument werd opgericht ter nagedachtenis van hem.

- Bezoek aan het bar-restaurant Floridita en de Bodeguita del Medio, plaatsen die de schrijver vaak bezocht.

- Bezoek aan het Ambos Mundos Hotel met welkomstcocktail en rondleiding

- Lunch op het terras van het Ambos Mundos Hotel of in Las Terrazas de Cojímar (afhankelijk van beschikbaarheid).

- Transfer terug naar je hotel

 

Let op:

- Er geldt een minimaal aantal deelnemers van 2

- Niet beschikbaar op zondag

... verder lezen

Geschiedenis en smaken (woensdag en zaterdag)

Kies voor een extra optie

Ontdek de Cubaanse cultuur! Op het programma: een bezoek aan de Cardenas rumfabriek, een rondleiding door de stad Varadero, de 63rd Street rumfabriek en het Xanadú landhuis.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Opgelet!

Je luchthaventransfers kunnen niet uitgevoerd worden indien je een vlucht via de V.S. geboekt hebt. In dat geval dien je je vervoer zelf te regelen. Houd er evenwel rekening mee dat je voor een vlucht naar/van Cuba via de VS op voorhand een roze visum dient aan te vragen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Bestemmingen

Welkom in... Havana!

Ontbreekt er een bestemming met een fascinerende cultuur in je reisdagboek? Wacht niet langer en kom de charme van het bruisende Havana ontdekken. Met zijn onweerstaanbare sfeer neemt de Cubaanse hoofdstad je mee op een reis door de geschiedenis langs het fascinerende koloniale erfgoed, de kleurrijke huizen, de eeuwenoude tradities en de altijd aanwezige energie van de latino muziek.

 

Ervaar de Cubaanse levensstijl door een stadsrondrit te maken in een oldtimer, geniet van een aromatische Cubaanse sigaar, breng een bezoek aan een lokale fabriek of maak een wandeling door de kleurrijke straten van La Habana Vieja. Deze stad zal je verwelkomen met haar feestelijke sfeer!


Ons advies voor een onvergetelijke vakantie? Treed in de voetsporen van Ernest Hemingway en dineer in La Bodeguita del Medio, een typisch restaurant in Oud-Havana.

Welkom in... Varadero!

Zoek je naar een paradijselijke bestemming voor je volgende vakantie? De Cubaanse badplaats Varadero verleidt haar bezoekers met rust en het warme water van de Golf van Mexico, om maar niet te spreken van de prachtige witte zandstranden. Beoefen de kunst van het nietsdoen in een badplaats die Cubaanse authenticiteit combineert met Caribische kustlandschappen.

 

Zet de tijd even stil op de eindeloze stranden die grenzen aan het meest intens azuurblauwe water dat je ooit hebt gezien. Breng een bezoek aan de prachtige grotten, bewonder de fauna en flora in het Varahicacos Ecological Reserve en duik in het water van gemiddeld 25 graden. Dit is de ideale plek om te relaxen en te genieten.


Onze vakantietip? Josone Park! Het mooiste park van Cuba en de perfecte omgeving om te genieten van een serene wandeling!

Meer details

Hotel Nacional de Cuba

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 426

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Lift
  • Wisselkantoor
  • Wasservice
  • Wifi
  • Medische service
  • Kinderopvang
  • Gratis parking
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Douche
  • Minibar
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Comedor de Aguiar
  • Buffetrestaurant La Veranda
  • Creools restaurant La Barraca
  • Café Film Corner
  • Bars
  • Cabaret Parisien

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Sauna
  • Fitness
  • Tennisbaan
  • Nachtclub
  • Winkel
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Sol Varadero Beach Hotel 4* - Adults only

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 356

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Wisselkantoor
  • Conciërgedienst
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Televisie

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Criollo
  • Restaurant Factory
  • Restaurant Internacional
  • Restaurant Market Grill
  • Restaurant Parole
  • Aquabar
  • Doble Play
  • Mediterráneo
  • Varadero Café

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Multisportterrein
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Tennisbaan
  • Jacuzzi

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Nacional de Cuba & Sol Varadero Beach Meliá