Hotel Dolce La Hulpe 4* - Vlak bij Brussel - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar een fantastisch hotel midden in het Zoniënwoud
  • Overnacht in een van de ruime kamers met grote ramen die uitkijken op de weelderige omliggende natuur
  • Laat je in de watten leggen met een heerlijke behandeling in de spa
  • Profiteer van de prachtige natuur in de omgeving voor lange wandelingen

De beoordeling van onze klanten

Hotel Dolce La Hulpe 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Pak je koffers uit in een prachtig hotel waar je welzijn prioriteit is. Hotel Dolce La Hulpe 4* is omgeven door dichte bossen en het personeel is bijzonder gastvrij. Dit adresje biedt je alle voordelen van de rust en de natuur, maar is ook ideaal voor wie Brussel wil ontdekken.

 

Geniet met volle teugen in het overdekte zwembad, de fitnessruimte en de luxueuze Cinq Mondes Spa. De elegante setting van de twee uitstekende restaurants, de lounge en de bar zorgt voor nog meer unieke momenten. Je gaat een heerlijk verblijf tegemoet!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer (28 m²)

Laat je charmeren door de uitzonderlijke setting van je Superior Kamer. De grote erkers die uitkijken op het groene bos geven je het gevoel helemaal in de natuur te zijn en laten een prachtig natuurlijk licht binnen. De moderne, comfortabele en stijlvolle inrichting zorgt voor een prachtig contrast met het omringende groen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het hotel serveert een uitgebreid Amerikaans ontbijt, inclusief thee of koffie en een selectie van vruchtensappen, yoghurts, kazen en vleeswaren, en een selectie van warme gerechten zoals omeletten. Het ontbijt wordt geserveerd in restaurant Argan of bij mooi weer op het gloednieuwe terras, in de 'Summer Garden'.

 

Gastronomisch restaurant Argan serveert daarnaast ook lunch en diner. Alle gerechten worden met zorg bereid door chef-kok Nicolas Tordeurst, die bekend staat om zijn culinaire genialiteit en de promotie van lokale kwaliteitsproducten.

 

Op elk moment van de dag kun je terecht in de Badian Bar voor een cocktail of een snack in een salonachtige sfeer. Met toegang tot een terras dat is omgeven door planten, kun je hier heerlijk ontspannen op een van de comfortabele sofa's.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 uur toegang tot de wellnessruimte en de fitnessruimte (per persoon, per verblijf, vooraf te reserveren)
  • Toegang tot sportactiviteiten

Het hotel beschikt over een wellnesscentrum met een binnenzwembad, een sauna en een hammam, en voor de echte sportievelingen is er een fitnessruimte.

 

Tevens huisvest het hotel de Cinq Mondes Spa (enkel toegankelijk op reservering en met bijbetaling). Deze ruimte van 800 m² groot is uniek in België, en is een tempel gewijd aan ontspanning. Met een ruime keuze aan behandelingen en massages keer je als herboren weer naar huis!

 

Verder worden tal van activiteiten aangeboden in de tuinen en in het bos: tennis, (elektrische) fietsen, badminton, tafeltennis, basketbal en meer. Je zult hier een heerlijk verblijf hebben!

Welkom in ... Terhulpen!

Heb je ook zin in een weekendje ontspannen midden in een bos, vlak bij Brussel? Het charmante dorpje Terhulpen heet je welkom voor een sereen verblijf in een groene omgeving. Deze plek is niet alleen bekend om zijn prachtige kasteel uit de negentiende eeuw, maar is ook de toegangspoort naar de Ardennen.

 

Je logeert midden in het Zoniënwoud, de ideale plek om alle stress te vergeten! Maar het centrum van Brussel ligt op slechts 15 kilometer, een bruisende citytrip in de Belgische hoofdstad is dus zeker mogelijk. De perfecte combinatie tussen rust en cultuur!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 264

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 20 per dier per nacht, voer niet inbegrepen)
De toeristenbelasting (€ 1,15 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parking (buiten)

Faciliteiten in de kamer:

  • Kluisje
  • Tv
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Badjassen
  • Koelkast

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Argan
  • Badian Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Hammam
  • Spa
  • Huurfietsen
  • Tennisbaan
  • Sauna
  • Binnenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Dolce La Hulpe 4*