M hotel 4* - Genk - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Score volgens de reizigers bij TripAdvisor

Uw hotel

Just for you
Speciaal voor u:
 • Late check-out tot 13.00 uur (op zaterdag afhankelijk van de beschikbaarheid)

Het M Hotel 4* is een uniek en gezellig hotel met een uitstekende ligging in het centrum en dicht bij het Molenvijverpark. Hier kunt u fijn gaan wandelen, profiteren van de zon en zelfs een toffe picknick organiseren. Bovendien wordt u op uw wenken bediend door het fantastische personeel.

Gerust op vakantie in M Hotel 4*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel engageert zich de geldende gezondheidsmaatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Opmerking: De gezondheidsmaatregelen kunnen wijzigen naargelang de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg is het mogelijk dat de toegang tot bepaalde infrastructuren wordt beïnvloed.

Uw kamer

Just for you
Speciaal voor u:
 • Upgrade naar Comfort Kamer met Vijverzicht

Comfort Kamer met Vijverzicht (25 M²)

Deze ruime en gezellige kamer is uw thuis weg van huis. U beschikt over alle nodige faciliteiten voor een comfortabel verblijf in deze stijlvolle kamer, bovendien is het uitzicht eentje om u tegen te zeggen.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Ontbijt
 • Coupon t.w.v. € 15 te besteden in het restaurant Molenvijver

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met ontbijt. Zo geniet u elke ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Restaurant Molenvijver
Zoals de naam doet vermoeden, bevindt dit restaurant zich dicht bij het park de Molenvijver. Hier geniet u van regionale en internationale gerechten bereid met veel zorg, oog voor detail en gastronomische professionaliteit. Iedereen kan hier terecht voor een lichte lunch, een uitgebreid diner of een exceptioneel vieruurtje.

 

Bar Molenvijver
Een gezellige plaats waar u de dag op een prettige manier kunt afsluiten. Natuur en rust gaan hand in hand, zodat u kunt genieten van een vreedzame namiddag of avond.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Speciaal voor u:
 • Limburg Pass
 • VIP Pass Maasmechelen Village

In deze regio kunt u een fijne wandeling maken door het Molenvijverpark of door de stad. Ga lekker fietsen door de Hoge Kempen, of u kunt gaan shoppen in Maasmechelen Village. Er zijn tal van opties, u moet alleen maar kiezen.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Welkom in ... Genk!

Genk is de jongste Belgische stad, ze kreeg deze status pas toegewezen in 2000, en doet er alles aan zo gezellig en zo bruisend mogelijk te zijn. Hier geniet u van een uitstekende locatie. U kunt een uitje maken naar Hasselt of gewoon al het prachtige erfgoed van Genk bezoeken.

In Genk vindt u een aantal musea, waaronder het bekende openluchtmuseum Bokrijk. Verder worden hier jaarlijks een aantal evenementen georganiseerd zoals Genk on Stage en Absolutely Free Genk. Maar indien u de natuur verkiest, kunt u ook de Hoge Kempen in trekken. Het is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide en de bijhorende fauna worden beschermd.

Ligging

Albert Remansstraat 1, 3600, Genk, België

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 10 per dier per nacht).
De toeristenbelasting (€ 4,5 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

 • Lift
 • Wifi
 • Bagageopslag
 • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer:

 • Haardroger
 • Douche
 • Kluisje
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Minibar
 • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

 • Bar Molenvijver
 • Restaurant Molenvijver

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

 

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. M hotel 4*