Zeven nachten in verschillende Pillows Hotels - Brussel - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak kennis met de Pillows Hotels tijdens een tour van acht dagen
  • Profiteer van de luxe en gastronomische extra's in de hotels
  • (Her)ontdek fantastische bestemmingen dicht bij huis
  • Geniet van een vakantie op maat dankzij de mogelijkheid tot kosteloze wijzigingen in de verschillende hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw 8-daagse vakantie

Bent u wel te vinden voor afwisseling, luxe en lekker eten? Dan is deze vakantie misschien iets voor u. U verblijft zeven nachten in hotels van de keten Pillows Hotels op verschillende plaatsen in België en Nederland. In elk hotel geniet u van specifieke voordelen in het teken van gastronomie. U rijdt met uw eigen auto en op eigen tempo van hotel naar hotel.

Bovendien kunt u uw reis aanpassen volgens uw wensen: verander de volgorde of vervang een nacht door een overnachting in Pillows Anna van de Vondel Amsterdam zonder extra kosten. Pillows Hotels neemt hiervoor contact met u op na reservering. 

Dag 1: Aankomst in Gent met diner van 6 gangen
Dag 2: Overnachting in Gent
Dag 3: Overnachting in Brussel
Dag 4: Overnachting in Baarlo met proefmenu van 6 gerechten
Dag 5: Overnachting in Baarlo
Dag 6: Overnachting in Zwolle met diner van 5 gangen
Dag 7: Overnachting in Zwolle met tickets voor museum De Fundatie
Dag 8: Vertrek uit Zwolle

Ontdek hieronder in detail de door ons voorgestelde bestemmingen en hotels ...

Welkom in ... België en Nederland!

Gent

Op zoek naar een uitstapje dicht bij huis? Een romantisch weekendje met twee, een culturele gezinsuitstap of feesten met vrienden ... Gent is de perfecte plek!

Ontdek de iconische bezienswaardigheden zoals het Gravensteen, de Sint-Baafskathedraal en het Belfort. Wandel langs het water om iconische gildehuizen te bewonderen en eet een ijsje of een wafel aan de Graslei. Shoppen doet u in de Veldstraat of een van de vele gezellige zijstraatjes. Ook in het shoppingcentrum Gent Zuid vindt u de bekendste winkels.

Gent staat vooral bekend om de Gentse feesten, maar ook door het jaar is er hier veel te beleven. Op het Sint-Pietersplein en op de Korenmarkt worden er door het jaar heen vele evenementen georganiseerd. In de omgeving van de Korenmarkt zijn er gezellige café's en bars waar u een koffie of een frisse cocktail kunt drinken op het terras. Een van de bekendste uitgaansbuurten van België bevindt zich in het zuiden van de stad: Overpoort.

Ook op de terassen van het Veerleplein kunt u terecht voor een lekker drankje. De verlichting op dit plein staat in verbinding met de kraamklinieken van Gent. Elke keer dat er een baby wordt geboren in de stad, flikkeren de lichten. Dit kunstwerk van Ai Natti Aggi wordt hier gebruikt sinds 2000.

Dankzij de centrale ligging van de stad aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie, geniet u van de uitzonderlijke sfeer in een middeleeuwse omgeving. Kom snel met ons mee en laat u betoveren door de charme van Gent!

Brussel

Hoewel Brussel relatief klein is, bruist het met een levendige sfeer en charme. Het is de hoofdstad van Europa en kan daarom rekenen op heel wat formaliteit, diversiteit en creativiteit. Bovendien staat Brussel bekend als een van Europa's mooiste steden. Kortom, deze stad is de ideale keuze voor een stedentrip dicht bij huis!


Bezoek een van de vele musea en wandel in de voetsporen van Bruegel, Magritte en Victor Horta. In de BOZAR of de opera woont u prachtige voorstellingen bij die u lang zullen bijblijven! Maar geniet ook van een drankje op een terrasje op de Grote Markt, deze werd door Unesco als werelderfgoed erkent, bezoek 'Manneken Pis' en laat u verleiden door een van de heerlijke Brusselse wafels.


Indien u het liever over een andere boeg gooit, kunt u de heerlijke Belgische bieren uitproberen in de vele bars en cafés die overal in de stad terugvindt. Een gezellige avond is gegarandeerd!


De Belgische hoofdstad is modern en gezellig, en de ideale bestemming voor een eender welk soort citytrip u nauw aan het hart ligt!

Baarlo

In het noorden van de Nederlandse provincie Limburg vindt u het karakteristieke dorp Baarlo, gelegen aan de rivier de Maas. In de groene omgeving van het dorp zijn maar liefst vier kastelen te vinden en er zijn volop wandel- en fietspaden aanwezig om het prachtige heuvellandschap op een sportieve manier te ontdekken.

Ook als u op zoek bent naar winkelen en vertier heeft een verblijf in Baarlo u veel te bieden. Op minder dan een half uur rijden liggen de steden Venlo en Roermond, waar de Limburgse gezelligheid centraal staat.

Zwolle

Zwolle ... Voor sommigen een veelbezocht pareltje, voor anderen een nog onbekende plek. Deze stad heeft een sfeervol stadscentrum met een heel aantal bars, restaurants en musea. Museum de Fundatie bijvoorbeeld is zowel vanbinnen als vanbuiten indrukwekkend. 

De gezelligheid van Zwolle is mede te danken aan de kanalen en grachten die door de stad lopen en de natuur is niet te ver te zoeken: er zijn tal van parken in de binnenstad.

En als dat nog niet genoeg is, dan is er meer ... Het stadsstrand ligt in het midden van het centrumen is een fijne toevoeging aan de vele troeven die we hierboven reeds opnoemden.

Pillows Grand Hotel Reylof 4*, Gent

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Welkom in het charmante designhotel Pillows Grand Hotel Reylof 4*, gevestigd in een prachtig herenhuis in Lodewijk XIV-stijl op slechts enkele passen van het centrum van Gent. Bewonder de indrukwekkende façade van het gebouw en stap het hotel binnen waar u hartelijk ontvangen zult worden. Ga de trappen op richting The Living, het kloppende hart van uw hotel waar u heerlijk kunt relaxen. U zult zich hier direct thuis voelen. 

Bij de inrichting werd het historische erfgoed van het pand en de stad gebruikt als inspiratiebron, zonder in te boeten aan modern comfort. Ideaal om heerlijk tot rust te komen in een unieke omgeving!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Luxury Kamer

Luxury Kamer (18-29 m²)

Verblijf in een sfeervolle en comfortabele Luxury Kamer, een oase van rust en gezelligheid met een warme inrichting. Hier kunt u in alle elegantie bijkomen van uw avonturen van de dag en genieten van de moderne faciliteiten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 6-gangendiner (exclusief drankjes) in LOF Restaurant
  • Doosje chocolade naar keuze bij chocolatier Van Hoorebeke

In de gezellige ontbijtruimte doet u 's morgens nieuwe energie op met broodjes, koffiekoeken, gerookte zalm, eieren, fruitsalade, Granola, fruitsap en meer.

 

Geniet van culinaire gerechten in LOF Restaurant waar chef Hannes Vandebotermet en zijn team de heerlijkste maaltijden bereiden, ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw. Het resultaat zijn overheerlijke, creatieve en verfijnde gerechten op basis van seizoensingrediënten en streekproducten. 

 

Voor een goede kop koffie of een lekker wijntje bent u welkom in LOF Café. Hier is de elegantie van een klassiek gebouw gecombineerd met de eclectische sfeer van Gent, wat een hele fijne plek oplevert om te relaxen. Ten slotte nodigen we u uit in de The Living Bistro & Bar, een aangename plek waar baron en dichter Olivier de Reylof zijn gedichten schreef.

 

Gezondheidsmaatregelen:

Tijdens het ontbijt wordt er tijdelijk geen buffet voorzien, maar wordt u bediend aan tafel.

Activiteiten

Zin om u even heerlijk in de watten te laten leggen of om te werken aan uw conditie? Uw welzijn staat centraal in Spa Reylof, dat zich bevindt in het voormalige koetshuis van de baron. In de fitness werkt u zich in het zweet op moderne toestellen en in de sauna kunt u heerlijk relaxen, net als in de infraroodcabine. Of neem een duik in het zwembad, de perfecte manier om een bewogen dag af te sluiten! Kom daarna even tot rust in de ontspanningsruimte. Maak een kopje thee, relax op een van de ligstoelen en kom volledig tot rust in de ontspannen atmosfeer met rustgevende muziek op de achtergrond.

 

Gezondheidsmaatregelen:

De toegang tot de spa is gereduceerd en het gebruik is beperkt tot maximaal 1 uur. Het is mogelijk om vooraf een moment te reserveren. Massages kunnen ook gereserveerd worden, met uitzondering van koppelmassages die tijdelijk niet worden aangeboden.

Pillows City Hotel Brussels Centre 4*, Brussel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats
Vertrek in alle rust op ontdekking in Brussel, neem de tijd om door de straten te wandelen en de monumenten te bewonderen. Zoekt u een comfortabel en verfijnd adresje? Dan stellen wij u graag het Pillows City Hotel Brussels Centre 4* voor. Dit hotel heeft een perfecte ligging in een aangename wijk in het centrum, het is modern en elegant en er werd aan alle details gedacht voor een geslaagd verblijf.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Luxury Kamer

Luxury Kamer

Stap binnen in een elegante en comfortabele kamer die is uitgerust met moderne voorzieningen en ingericht met zorg en oog voor detail. Dankzij de kwaliteitsvolle bedden van Pillows, zult u vast genieten van een heerlijke nachtrust!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Warm welkom met een drankje en hapjes in The Living
In The Living Bar & Café heerst een gezellige sfeer en kunt u de hele dag terecht voor een hapje en een drankje. Hier geniet u dus niet alleen van het ontbijt, maar ook van een lunch of diner als u dat wenst. Bovendien bent u er welkom voor een cocktail of om uit te rusten op een van de sofa's.

Activiteiten

Uw hotel is ideaal gelegen voor een uitstapje naar enkele niet te missen plekjes in de stad. Ga bijvoorbeeld een frisse neus halen in het Warandepark op zo'n 500 meter of trek richting het Koningsplein in het hartje van de stad en bewonder de gebouwen in neoclassicistische stijl waar het Magritte Museum is met de surrealistische schilderijen van de schilder gehuisvest is.

 

Heeft u 's avonds nog energie over of begint u de dag graag met een work-out? Dan kunt u terecht in de perfect uitgeruste fitness van het hotel.

Pillows Charme Hotel Château De Raay 4*, Baarlo

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Laat u meevoeren naar het Pillows Charme Hotel Château De Raay 4*, een prachtig 13de-eeuws kasteelhotel, gelegen op een indrukwekkend landgoed in het Limburgse dorpje Baarlo. Hier wordt u gastvrij ontvangen en u zult zich direct thuisvoelen in de charmante en stijlvolle kamers van dit historische hotel.
 
Wandel over het landgoed en ontdek de geurende kruidentuin en de kloosterkas, verwen uw smaakpappillen met de lekkerste gerechten in het restaurant en geniet van de rust om u heen. Of ga eropuit en verken de prachtige bosrijke omgeving van Noord-Limburg. U gaat een overgetelijk verblijf tegemoet!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Kasteel Kamer of Tuin Kamer

Kasteel Kamer

De lichte Kasteel Kamers bevinden zich in het historische gedeelte van het hotel. Hier geniet u van authentieke elementen, modern comfort en het ultieme thuisgevoel voor een onvergetelijk verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Tuin Kamer

De Tuin Kamers zijn elegant en kijken uit op het prachtige domein. Vlei u neer op het bed en geniet van de luxueuze voorzieningen. Uw vakantie kan niet meer stuk!

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Proefmenu van 6 gerechten in De Tuin van de Barones
Restaurant De Tuin van de Barones
Een culinaire beleving in Pillows Charme Hotel Château De Raay gaat verder dan een standaard restaurantervaring. Geniet van een overheerlijke lunch of diner en ontdek internationale klassiekers, bereid met lokale producten en groenten en kruiden uit de kloosterkas en moestuin. De chef en zijn team gebruiken dagverse ingrediënten om die met liefde om te toveren in culinaire hoogstandjes waar het water u van in de mond zal lopen.
 
The Living & Wine Bar
In elk Pillows Hotel wordt geprobeerd om een waar thuisgevoel te creëren. In The Living kunt u dan ook heerlijk ontspannen in een van de comfortabele stoelen onder het genot van een hapje of een drankje.

 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Kaart met fiets- en wandelroutes
Het hotel beschikt over een compacte fitness die bestaat uit verschillende moderne fitnessapparaten zodat u ook tijdens uw vakantie aan uw conditie kunt blijven werken. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de omringende natuur of een bezoekje brengen aan de stad Venlo.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch 4*, Zwolle

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out
  • Parkeerplaats
Wat dacht u van een verblijf in een voormalige stadsvilla? In het Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch ervaart u de luxe, elegantie en tijdloosheid die zo kenmerkend zijn voor alle Pillows Hotels. 

Met 41 kamers en suites heerst er in het hotel een gezellige, huiselijke sfeer. En om het plaatje compleet te maken, zijn er een restaurant met terras, twee sauna's, een relaxruimte en een moderne fitness aanwezig in het gebouw, zodat u niets tekort komt tijdens uw vakantie.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer

Deluxe Kamer

Met een heerlijk bed, veel natuurlijke lichtinval, tal van faciliteiten en de biologische snacks en drankjes die u kunt opsmullen in de zithoek van uw kamer, wordt de Deluxe Kamer misschien wel uw favoriete plekje tijdens uw verblijf in het Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 5-gangendiner in Coperto Restobar
Elke ochtend wordt een overheerlijk ontbijt geserveerd in The Living. Ook de rest van de dag is dit een aangename plek voor een gezellig gesprek rond een drankje of een smakelijke maaltijd.

Houdt u van heerlijk lunchen of dineren in stijl? Dan nodigen wij u uit om plaats te nemen in de Coperto Restobar, het elegante restaurant van het hotel. Op het menu staan verrassende culinaire creaties uit de Italiaanse en Franse keuken en een ruime keuze aan wijnen van goede kwaliteit.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Tickets voor museum De Fundatie
De twee sauna's en bijhorende relaxruimte van het hotel zijn de perfecte plek om te ontspannen na een goedgevulde dag in de omgeving. Uitrusten kan bovendien ook met een kopje koffie en een goed boek in een van de comfortabele stoelen van The Living.

Als u toch nog energie over heeft, dan kunt u naar de met moderne apparatuur uitgeruste fitness.

Zorgeloos op vakantie in de Pillows Hotels

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Gezondheidsmaatregelen:

  • Er zijn maskers beschikbaar voor alle gasten.
  • De afstandsregels moeten gerespecteerd worden.
  • Gemeenschappelijke ruimtes en vaak aangeraakte oppervlakken worden vaker schoongemaakt.
  • Er is handgel beschikbaar in verschillende gemeenschappelijke ruimtes.
  • Er zijn desinfecterende doekjes in de hotelkamers.
  • Er is een eenvoudigere check-in en check-out.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Houd er ook rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

... verder lezen

Informatie over onze aanbiedingen

Ligging

Pillows Grand Hotel Reylof: Hoogstraat 36, Gent, België
Pillows City Hotel Brussels Centre: Parochiaansstraat 15/23, 1000 Brussel, België
Pillows Charme Hotel Château De Raay: Raayerveldlaan 6, 5991 EN Baarlo, Nederland
Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch: Stationsweg 9, 8011 CZ Zwolle, Nederland

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over Pillows Grand Hotel Reylof:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 157
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting (€ 3,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parkeren (buiten)
  • Lift
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Tv
  • Koffiemachine
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Badjassen
  • Douche
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel*:

  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Fitness
  • Huurfietsen

Alle praktische informatie over Pillows City Hotel Brussels Centre:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 67
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 4,24 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Airconditioning
  • Wifi

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Douche
  • Airconditioning
  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Minibar
  • Kluisje

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness

Alle praktische informatie over Pillows Charme Hotel Château De Raay:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 3,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Parkeren (buiten)
  • Wifi

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Bad
  • Haardroger
  • Badjassen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness

Alle praktische informatie over Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers: 41
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Parkeren (buiten)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

  • Sauna (2)
  • Relaxruimte
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie. Wij vragen u daarom om 2 dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en reisadvies na te kijken via onderstaande links: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen
https://www.info-coronavirus.be/nl/
https://reopen.europa.eu/nl/

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Zeven nachten in verschillende Pillows Hotels