Rondreis door Vietnam van 12 nachten met optionele verlenging in Phu Quoc - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een onvergetelijke reis en laat je aangenaam verrassen door de highlights van het prachtige Aziatische land Vietnam
  • Verblijf in comfortabele hotels voor een verblijf zonder zorgen
  • Trakteer je smaakpapillen op overheerlijke lokale specialiteiten
  • Geniet van onmisbare excursies en een cruise door de magische Ha Long Bay of Lan Ha Bay

De beoordeling van onze klanten

Laat je verbazen door de machtige bergen en rijstterrassen van Pu Luong. Neem een duik in de infinity pool en geniet in alle rust van de omgeving. Droom weg op de stranden van het eiland Phu Quoc met prachtige zonsondergangen en kies voor een optionele excursie.

Rémi

Reisprogramma

Reis mee naar de mooiste uithoeken van Vietnam tijdens een rondreis van 12, 15 of 17 nachten en ontdek een jeugdige natie gevormd door het verlangen naar modernisering en commercialisering terwijl het tegelijkertijd zijn traditionele cultuur weet te beschermen.

 

Aangezien Vietnam over verbazingwekkend gevarieerde landschappen beschikt; van steile bergen tot ongerepte bossen, van smaragdgroene rijstvelden met terrassen tot verlaten ongerepte stranden, is het duidelijk een bestemming die je niet mag missen!

 

Voor een vakantie op maat kun je zelf de duur van je verblijf kiezen:

Rondreis van 12 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi - Pu Luong natuurreservaat

Dag 4: Pu Luong natuurreservaat

Dag 5: Pu Luong natuurreservaat - Ninh Binh

Dag 6: Ninh Bing - Ha Long Bay of Han La Bay

Dag 7: Ha Long Bay of Han La Bay - Hanoi

Dag 8: Hanoi - Phu Quoc

Dag 9: Phu Quoc

Dag 10: Phu Quoc

Dag 11: Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad

Dag 12: Ho Chi Minh Stad

Dag 13: Vertrek uit Ho Chi Minh Stad

 

Rondreis van 15 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi - Pu Luong natuurreservaat

Dag 4: Pu Luong natuurreservaat

Dag 5: Pu Luong natuurreservaat - Ninh Binh

Dag 6: Ninh Bing - Ha Long Bay of Han La Bay

Dag 7: Ha Long Bay of Han La Bay - Hanoi

Dag 8: Hanoi - Phu Quoc

Dag 9: Phu Quoc

Dag 10: Phu Quoc

Dag 11: Phu Quoc

Dag 12: Phu Quoc

Dag 13: Phu Quoc

Dag 14: Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad

Dag 15: Ho Chi Minh Stad

Dag 16: Vertrek uit Ho Chi Minh Stad

 

Rondreis van 17 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi - Pu Luong natuurreservaat

Dag 4: Pu Luong natuurreservaat

Dag 5: Pu Luong natuurreservaat - Ninh Binh

Dag 6: Ninh Bing - Ha Long Bay of Han La Bay

Dag 7: Ha Long Bay of Han La Bay - Hanoi

Dag 8: Hanoi - Phu Quoc

Dag 9: Phu Quoc

Dag 10: Phu Quoc

Dag 11: Phu Quoc

Dag 12: Phu Quoc

Dag 13: Phu Quoc

Dag 14: Phu Quoc

Dag 15: Phu Quoc

Dag 16: Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad

Dag 17: Ho Chi Minh Stad

Dag 18: Vertrek uit Ho Chi Minh Stad

 

... verder lezen

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Hanoi

De hoofdstad Hanoi is de op één na dichtstbevolkte stad van het land. Ondanks de recente snelle ontwikkeling heeft de stad veel van haar culturele tradities behouden. De stad is traditioneel en verfijnd, met zijn okerkleurige koloniale gebouwen, met bomen omzoomde boulevards en schilderachtige meren. Hanoi heeft een levendige "straatcultuur" waar de dagelijkse activiteiten plaatsvinden op krappe trottoirs.

 

Bij aankomst word je verwelkomd door de lokale gids en naar je hotel gebracht.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 2: HANOI

Ontbijt.

 

Hanoi heeft meer dan 1000 jaar geschiedenis. De stad heeft zowel welvaart als turbulentie gekend, waardoor het gevarieerde landschappen en een overvloed aan cultuur en geschiedenis heeft.

 

Na het ontbijt breng je een halve dag door met het verkennen van de sporen van geschiedenis en cultuur. Ontmoet je lokale gids en ga op ontdekking! Breng een bezoek aan het Huu Tiep meer, het Ho Chi Minh complex, de One Pillar Pagoda, de Tran Quoc Pagoda, de Temple of Literature, The Old Quarter en het Hoan Kiem meer.

 

Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi - Pu Luong natuurreservaat

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes).

 

Vertrek vroeg in de ochtend vanuit het centrum van Hanoi en rijd gedurende 4 uur naar het zuidwesten, langs weelderige berglandschappen en rijstvelden naar het Pu Luong natuurreservaat. Rond lunchtijd kom je aan bij je accommodatie. Geniet van het prachtige uitzicht en de rustige omgeving, op 500 meter boven de zeespiegel.


Je luncht in een lokaal restaurant en maakt 's middags kennis met het plattelandsleven van de lokale bevolking door bergaf en bergop te wandeen door weelderige terrasvelden en adembenemende bergen. Ga in gesprek met de lokale bevolking voor een kijkje in hun dagelijkse landbouwactiviteiten.

 

Vervolgens keer je terug naar je retraite en geniet je de rest van de dag van vrije tijd.

 

Overnachting in Pu Luong.


Let op:
- Niveau van de wandeling: Gemakkelijk & gemiddeld, 5 km (bergop en bergaf)

 

DAG 4: PU LUONG NATUURRESERVAAT

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes)

 

's Ochtends daal je af in de prachtige vallei tegenover je accommodatie en dwaal je langs de kleine en kronkelende wegen tussen prachtige bergen die u naar het verborgen Uoi Village brengen, dat is gelegen aan de voet van een torenhoge berg en midden in het bos. 's Middags kun je genieten van een lunch (exclusief drankjes).

 

Vervolgens bezoek je Lan, waar je op de fiets stapt voor een ontspannende rit door het boerenland, de dorpen, wilde velden, vijvers, rivieren en bergen. Stop onderweg om een praatje te maken met lokale bevolking om meer te weten te komen over hun traditionele gebruiken en cultuur. Als laatste stop je bij de Hieu waterval, die verscholen ligt in het natuurreservaat.

 

Je keert terug naar je retreat en geniet de rest van de dag van vrije tijd.


Overnachting in Pu Luong 


Let op:
- Wandelen: Gemakkelijk met 5 km op vlak terrein
- Fietsen: Medium met 12 km op vlak terrein

Dag 5: Pu Luong natuurreservaat - Ninh Binh

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes).

 

's Ochtends kan je na het ontbijt genieten van het prachtige uitzicht vanaf het balkon van je kamer of maak je een ontspannende wandeling naar nabijgelegen dorpjes.

 

Halverwege de ochtend rijd je in 3 uur naar Ninh Binh, een provincie met groene valleien en Karstgebergen die uit de rivier steken. Na aankomst check je in bij je hotel en kun je genieten van wat vrije tijd.

 

Deze namiddag verken je Tam Coc, bekend als "Ha Long Bay op het land", waar een lokale bekwame roeier je meeneemt op een langzame boottocht op de kronkelende rivieren. 

 

Verken de Thai Vi tempel om de bijzondere kenmerken van unieke kunst in de stijl van de tempelarchitectuur te bewonderen, gebouwd door een glorieuze feodale heerschappij.

 

Vervolg de weg naar Bich Dong, die door een koning werd uitgeroepen tot "de op een na mooiste grot van Vietnam". Beklim de Ngu Nhac Son (Buddha's Palm Mountain) om gecharmeerd te worden door het prachtige landschap van bergen, rivieren en pagodes. Keer na de verkenning terug naar je hotel en neem afscheid van de gids.

 

Overnachting in Ninh Binh.

 

DAG 6: NIN BINH - HA LONG BAY OF LAN HA BAY

Ontbijt, lunch (exclusief drankjes) en diner (exclusief drankjes).

 

Na het ontbijt in het hotel vertrek je uit Ninh Binh voor een 3 uur durende rit (alleen chauffeur, geen gids) naar Ha Long Bay/Han La Bay, een wereldwonder der natuur. Bij aankomst word je verwelkomd aan boord van een comfortabele overnachtingscruise. Geniet van een welkomstdrankje en de bemanning geeft je een korte uitleg over de route en de boot. Geniet van de lunch (exclusief drankjes) in de eetzaal en geniet van het uitzicht en de rotsformatie die aan het raam voorbij trekt. Na de lunch kun je deelnemen aan diverse activiteiten: bamboe boottocht en zwemmen.

 

Terugkeer naar de boot, ontspannen, genieten van het uitzicht en deelnemen aan kookdemonstratie op het zonnedek. Het diner (exclusief drankjes) wordt geserveerd op de boot.

 

Overnachting op de boot in Ha Long Bay/Han La Bay.

 

Let op:
- Deze route is onderhevig aan verandering als gevolg van beschikbaarheid van de boot of weersomstandigheden zonder voorafgaande kennisgeving.

Dag 7: Ha Long Bay of Han La Bay - Hanoi

Brunch (exclusief drankjes).

 

Word vroeg wakker voor de zonsopgang vanop zee (als het weer het toelaat) en doe mee aan de Tai Chi sessie op het zonnedek en geniet van het adembenemende uitzicht over de baai terwijl de boot rustig door Halong Bay vaart. Daarna kan je genieten van een grot excursie.

 

Ga dan terug naar je hut om je op te frissen en uit te checken. Geniet van een brunch (exclusief drankjes) aan boord terwijl je naar de pier vaart om van boord te gaan rond de middag. Een transfer brengt je terug naar Hanoi waar je nog een laatste nacht zult doorbrengen.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 8: HANOI - PHU QUOC

Ontbijt.

 

Na het ontbijt in je hotel word je opgehaald en naar de luchthaven van Hanoi gebracht voor je binnenlandse vlucht naar Phu Quoc.

 

Phu Quoc wordt het eiland van de parels genoemd vanwege de rijkdom die de natuur het heeft geschonken. Het is een toevluchtsoord voor natuur- en zeeliefhebbers die op zoek zijn naar een plek om tot rust te komen. Het eiland wordt beschouwd als "off the beaten track" omdat het opmerkelijk onontwikkeld blijft. Phu Quoc's bossen en ongerepte witte zandstranden maken dit een ideale plek voor trektochten, duiken en snorkelen.

 

Bij aankomst op de luchthaven brengt de shuttlebus van het resort je naar het resort.

 

Overnachting op Phu Quoc.

 

DAG 9 - 10, DAG 9 - 13 OF DAG 9 - 15: PHU QUOC

(Afhankelijk van de gekozen aanbieding)

Ontbijt.

 

Geniet van heerlijke vrije dagen om te relaxen, te zonnebaden, een boek te lezen en te nippen van een frisse cocktail of kies optioneel en met bijbetaling voor een excursie.

 

Overnachting op Phu Quoc.

Dag 11, 14 of 16: Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad

Ontbijt.

 

Na je ontbijt brengt de shuttlebus van het resort je terug naar de luchthaven. Je neemt een ochtendvlucht van Phu Quoc naar Ho Chi Minh Stad (ook wel Saigon genoemd). Gelegen aan de Saigon rivier,  is het de belangrijkste havenstad en grootste stad van Vietnam. De stad bestaat uit brede lanen in het centrum geflankeerd door ongerepte kolonialen en verborgen charmes.

 

Bij aankomst op Tan Son Nhat Airport in Ho Chi Minh Stad, begroet de lokale gids je en brengt je naar het hotel in het centrum van de stad.

 

Vertrek met je gids voor een excursie van een halve dag langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden. Zo zal je het War Remnants Museum bezoeken, alsook de Notre Dame kathedraal, het Central Post Office, Dong Khoi Street en de Ben Thanh Markt.

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 12, 15 OF 17: HO CHI MINH STAD

Ontbijt.

 

Na het ontbijt heb je de hele dag vrij of kies je optioneel en met bijbetaling voor de Mekong excursie.

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 

DAG 13, 16 OF 18: VERTREK UIT HO CHI MINH STAD  

Ontbijt.

 

Na het ontbijt geniet je van vrije tijd voor last minute shopping alvorens de transfer je naar de internationale luchthaven van Ho Chi Minh Stad brengt voor je vlucht naar huis.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken 

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd. 

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens het programma in 4*/5* of 5* hotels (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
  • Maaltijden volgens het programma
  • 1 overnachting op een boot tijdens de cruise in Ha Long Bay of Lan Ha Bay
  • 1 rondvaart in een roeibootje in Ninh Binh
  • Services van een lokale Engelstalige gids volgens het programma
  • Entreegelden volgens het programma
  • Overheidsbelastingen en servicekosten inbegrepen
  • Transfers in een voertuig met airconditioning volgens het programma
  • Luchthaventransfers
  • Binnenlandse vlucht Hanoi - Phu Quoc en Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad in Economy Class (inclusief 23 kg ruimbagage en 10 kg handbagage)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens deze rondreis in Vietnam heb je de keuze om te verblijven in 4*/5* of 5* hotels. De hotels zijn zorgvuldig geselecteerd om je een comfortabel verblijf te bezorgen. 

 

Indien je kiest voor 4*/5* hotels zul je overnachten in de volgende accommodaties (of gelijkwaardig):

- Hanoi: Deluxe Kamer in The Q4*

- Pu Luong: Deluxe Kamer in Pu Luong Retreat 4*S

- Ninh Binh: Superior Kamer in Ninh Binh Hidden Charm 4*

- Ha Long Bay/Lan Ha Bay: Junior Suite Cabine in Indochine Cruise 5*

- Phu Quoc: Superior Kamer in Novotel Phu Quoc Resort 5*

- Ho Chi Minh Stad: Premier Kamer in Northern Charm 4*

 

Indien je kiest voor 5* hotels zul je overnachten in de volgende accommodaties (of gelijkwaardig):

- Hanoi: Deluxe Kamer in Melia Hotel 5*

- Pu Luong: Deluxe Kamer in Pu Luong Retreat 4*S

- Ninh Binh: Superior Kamer in Emeralda Resort 4*S

- Ha Long Bay/Lan Ha Bay: Junior Suite Cabine in Indochine Cruise 5*

- Phu Quoc: Superior Kamer in Novotel Phu Quoc Resort 5*

- Ho Chi Minh Stad: Premier Classic Kamer met stadszicht in Le Meridien 5*

Eten & drinken

Tijdens de rondreis geniet je van inbegrepen maaltijden volgens het programma.

Optionele excursies

Kajakken Noordereiland

Optionele excursies

Ontdek waar de beste peper ter wereld vandaan komt, bezoek een bijenboerderij en stap in je kajak om te ontspannen en te zwemmen ten noorden van Phu Quoc.

Snorkelen & bbq bij zonsondergang op het eiland Phu Quoc

Optionele excursies

Ga de zee op voor een middagje snorkelen! Vertrek vanuit je hotel en neem een boot naar Buom Island en de eilandjes van May Rut. Nadat je de zeebodem hebt bewonderd, kun je de dag afsluiten met een barbecue.

Rustieke charme van de Mekongdelta (provincie Ben Tre) - min 2 pers.

Optionele excursies

Ga naar de provincie Ben Tre voor een dag in de Mekongdelta, beroemd om zijn tropische boomgaarden, kokosnootboomgaarden en traditionele kokosnootproducten! Per boot en fiets ontmoet je de lokale bevolking en ontdek je het dagelijkse leven in deze provincie.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemming

Welkom in... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Vietnam van 12 nachten met optionele verlenging in Phu Quoc