- Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Hyatt Regency Dubai Creek Heights 5*

Het Hyatt Regency Dubai Creek Heights 5* ligt op de grens tussen de oude stad en het moderne deel van Dubai. Met het ongelooflijke uitzicht op de iconische skyline voel je je hier echt op vakantie!

 

Binnen ervaar je de stijl van een 5*-hotel dankzij het moderne design, de decoratie, het meubilair en de kwalitatieve voorzieningen. Je bevindt je op een strategische locatie om de stad te ontdekken en ook de luchthaven is snel te bereiken.

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:

- Ramadan: ongeveer 28 februari t/m 29 maart 2025
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 30 maart t/m 1 april 2025
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 4 t/m 9 juni 2025
- Arafa: 5-6 juni 2025
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 6 t/m 8-10 juni 2025

Kamer

Club Kamer (38 m²)

Breng je nachten door in een mooie en strakke Club Kamer, voorzien van de nodige faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Hier mag je comfort, luxe en elegantie verwachten!

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Er zijn drie restaurants in het hotel, waaronder een westers en Aziatisch specialiteitenrestaurant Market24, een internationaal en mediterraan gastronomisch restaurant Sufra en een bekroond Mexicaans restaurant, La Tabilita. Neem ook een kijkje in het Eve Penthouse met zijn ongelooflijke uitzicht over Dubai!

 

Je kunt ook kiezen voor een hapje en een drankje tussen het zwemmen bij de Pool Bar.

 

In een elegante en verfijnde sfeer nodigt de Lobby Lounge van het Hyatt Regency Dubai Creek Heights je uit om te genieten van kleine snacks, frisse drankjes, thee of koffie.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Buitenzwembaden, een fitnessruimte, een kinderclub, een behandelruimte, een schoonheidssalon... er is van alles te beleven tijdens je vakantie. Ga voor een actieve middag met alle sportfaciliteiten binnen het hotel of laat je juist verwennen door een behandeling met de nieuwste technieken in de NYSA Spa. Alles is te vinden in Hyatt Regency Dubai Creek Heights 5*! 

 

Dubai is een gigantisch recreatiepark voor jong en oud: zelfs in de winkelcentra zul je verrast worden door pretparken, aquaria of zelfs een skipiste of ijsbaan!

 

In overeenstemming met de lokale veiligheidsmaatregelen in hotels en zwembaden dienen kinderen steeds onder toezicht van een volwassene te zijn bij het betreden van het zwemgedeelte en zijn kinderen onder de 5 jaar niet toegelaten om te zwemmen in zwembaden voor volwassenen.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Kamer

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring. Geniet van de plaatselijke cultuur tijdens een traditioneel diner en oosterse dansen!

Dagelijks beschikbaar.

Dubai City Tour 

Kamer

Mis niets in Dubai en neem deel aan deze rondleiding om de schatten van de stad te ontdekken!

Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

 

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Kamer

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Kamer

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Speciale toegang bij zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Kamer

Bereid je voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa. 

 

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Kamer

Maak je klaar voor een helikoptervlucht van twaalf minuten met vertrek bij de Police Dubai Academy. Je vliegt over de Wind Towers, de Burj Al Arab, de beroemde eilanden en de kust van Jumeirah en de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld. Tijdens deze vlucht ontdek je een buitengewone stad waar woestijnlandschap en wolkenkrabbers te vinden zijn. Je geniet van een ongelooflijk uitzicht over Dubai en deelt samen met je vrienden, familie of partner een onvergetelijke ervaring.

 

Aquaventure Waterpark

Kamer

Verken 's werelds grootste waterpark en laat uw hart sneller kloppen met meer dan 105 glijbanen voordat u de mythe van Atlantis beleeft in het Lost Chambers Aquarium...

Heritage Collection - Woestijntocht in een vintage Land Rover

Kamer

Ga terug in de tijd naar het Dubai van de jaren 1950 met deze woestijntour. In een vintage Land Rover leer je meer over het bijzondere ecosysteem van de woestijn en de bedoeïenencultuur, met als afsluiting een 4-gangendiner (exclusief drankjes) onder de sterrenhemel.

Toegang tot het Louvre Abu Dhabi vanaf Dubai

Kamer

Als je in Dubai bent, haal dan alles uit je verblijf en reis naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, om een van de meest fascinerende bezienswaardigheden te bezoeken, het Louvre Abu Dhabi.

Helikoptervlucht in Dubai - Palm Tour - 17 minuten

Kamer

Maak een helikoptervlucht van 17 minuten in Dubai volgens de Palm Tour-route, met uitzicht op de historische kreek en souks, en ontdek iconische plekken zoals het Burj Al Arab Hotel, het Jumeirah Beach Hotel en het Wild Wadi waterpark...

The Residence Mauritius 5*

Een verblijf in The Residence Mauritius 5* is de ultieme garantie voor een heerlijke vakantie in het teken van rust en ontspanning. Dit prachtige hotel met een onberispelijke service verwelkomt je in een uiterst stijlvolle omgeving: majestueuze witte zuilen, witte houten kozijnen, een grandioze hal met zicht op de blauwe oceaan en een fijn zandstrand... pure verwennerij op een magnifieke locatie aan de oostkust van het eiland!

Kamer

Colonial Kamer met tuinzicht (54 m²)

De lichte, stijlvolle en comfortabele Colonial Kamer met tuinzicht heeft een prachtig uitzicht op de weelderige tropische tuinen en zijn omgeven door rust en groen. Dankzij de moderne inrichting in koloniale stijl profiteer je er van een uiterst rustgevend verblijf. Ontdek de gezellige zithoek om bij te komen van een bewogen dag, of ga richting de marmeren badkamer met aparte douche en bad.

Maximale kamercapaciteit

Colonial Kamer met zeezicht (56 m²)

De ruime en elegante Colonial Kamer met zeezicht biedt uitzicht op de Indische Oceaan en op de exotische tuinen van het hotel. Bovendien zijn ze voorzien van alle comfort om je een aangename en ontspannende vakantie te garanderen, waaronder een zithoek en marmeren badkamer.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Tijdens je verblijf in The Residence Mauritius 5* kun je genieten van overheerlijke, gevarieerde gerechten die worden aangeboden in de vier restaurants. Fris en kleurrijk, Indisch of mediterraan, klassiek of Creools... de keuken neemt je mee op een onvergetelijke reis van genot en subtiele smaken. Er is voor elk wat wils!

 

The Dining Room is ingericht met veel natuurlijk hout en biedt een prachtig uitzicht op het zwembad. Ontdek een verfijnde keuken met lokale specialiteiten en internationale lekkernijen. De aromatische kruiden van Mauritius worden gecombineerd met recepten van over de hele wereld.

 

The Verandah is de perfecte plek voor een lichte lunch met zicht op het zwembad en op zee. Proef van pizza gebakken in de houtoven, salades, broodjes en huisgemaakt ijs.

 

Ontdek de unieke keuken van The Plantation met vers gevangen vis en typische Creoolse gerechten. Hier worden ook meermaals per week traditionele dansvoorstellingen georganiseerd.

 

De gezellige sfeer van The Bar maakt deze lounge de ideale plek om heerlijk te ontspannen met een verfrissend drankje of een traditionele afternoon tea. 's Avonds nip je hier van een cocktail met livemuziek op de achtergrond.

December 24th 2024 Gala Dinner

Kamer

December 31st 2024 Gala Dinner

Kamer

UPGRADE TO FB - OPTIONAL - ALL OFFERS

Kamer

UPGRADE TO AI - OPTIONAL - ALL OFFERS

Kamer

UPGRADE TO AI PREMIUM - OPTIONAL - ALL OFFERS

Kamer

Activiteiten

Voor een verkwikkende wake-up call, begin je de dag met een duik in een van de zwembaden voordat je wat oefeningen doet in de fitnessruimte. In de namiddag kun je gaan snorkelen of genieten van een tochtje in een boot met glazen bodem.

 

Voor een extra portie verwennerij kun je terecht in The Sanctuary Spa, een oase van rust gewijd aan de ontspanning van lichaam en geest. Er wordt een breed scala aan wellnessbehandelingen aangeboden, gebaseerd op een zeer persoonlijke aanpak.

 

Ook voor kinderen is er aan alles gedacht. In de replica van een plantersvilla is er voor de kleintjes een geweldige miniclub voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Eindeloos plezier verzekerd!

Helikoptervlucht van 10 minuten

Kamer

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Kamer

Vlieg noordwaarts naar Grand Baie en Coin de Mire, die je alleen vanuit de lucht kunt bezoeken. Dan het dorp Cap Malheureux met zijn beroemde kapel met rode daken, gevolgd door een vlucht over Île d'Ambre en het Château de Labourdonnais en zijn landgoed.

Helikoptervlucht - Mauritius - Le Triolet - Le Magique - 45 minuten

Kamer

Maak een vlucht van 45 minuten vanaf de basis in Triolet en ontdek de schatten van Mauritius, waaronder Port-Louis, Ile des Bénitiers, Morne Brabant, de onderwatercascade en de Pieter Both Mountain. Een onvergetelijke ervaring vanuit de lucht, vol adembenemende landschappen en fascinerende legendes.

Catamarancruise aan de oostkust van Mauritius

Kamer

Aan boord van een luxueuze catamaran vaar je langs de charmante oostkust van Mauritius om de wonderen van dit schilderachtige deel van het eiland te ontdekken: het uitgestrekte beschermde lagune, de blauwe en groene tinten van het kristalheldere water en het adembenemende kustlandschap, met de bergen op de achtergrond.

 

Aquarelle Catamaran - Andere kusten

Kamer

Ontdek de westkust van Mauritius op een catamaranexcursie, inclusief dolfijnen spotten en snorkelen. Geniet van een heerlijke barbecue aan boord en breng een bezoek aan Ile aux Bénitiers voor een dag vol ontspanning en avontuur.

Welkom in... Belle Mare!

Verlang je naar rust en ontspanning? Dan is Belle Mare een ideale bestemming!

 

Welkom aan de oostkust van Mauritius, een uitstekende locatie om ontspanning te combineren met leuke activiteiten. Hier kun je kiezen tussen zonnen op het warme zand in de schaduw van wuivende palmbomen en verschillende soorten watersporten. Laat je verleiden tot een zeiltocht op de kristalheldere zee, of bewonder de kleurrijke onderwaterfauna- en flora tijdens een leuk snorkeluitje.

 

Tijdens je verblijf heb je ook de mogelijkheid om per catamaran het Île aux Cerfs te verkennen, een magnifiek onbewoond eiland waar je je in het paradijs waant!

Welkom in... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al je verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar je kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke, traditionele sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan jou om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Meer details

Hyatt Regency Dubai Creek Heights 5*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 463

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 6,00 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op! Het is niet toegestaan om af te reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten zonder ouders, indien je jonger dan 21 jaar bent.

Faciliteiten in het hotel*:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Gratis parking
  • Kinderopvang
  • Kapper
  • Lift

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype*:

  • Televisie
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Market24
  • Sufra
  • La Tablita
  • Pool Bar - Al fresco
  • The Lobby Lounge
  • Eve Penthouse & Lounge

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Spa
  • Winkel
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Kinderclub

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

The Residence Mauritius 5*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 135

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel*:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Conciërgedienst
  • Kinderopvang
  • Wasservice
  • Kapper

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype*:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Balkon of terras
  • Bad
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • The Dining Room (hoofdrestaurant)
  • The Verandah
  • The Plantation
  • The Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Kinderclub
  • Winkel
  • Bibliotheek
  • Fitness
  • Bubbelbad
  • Sauna
  • Tennisbaan
  • Excursiebalie

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé