Noku Phuket 5* met optionele stopover in Dubai - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vlieg met ons mee naar Phuket voor een luxe verblijf in een nieuw en modern 5* hotel met 180°-uitzicht op de Andamanse Zee
  • Vergeet je dagelijkse routine dankzij de accommodatie van topklasse, ontspannende behandelingen in de spa en yogalessen
  • Proef van authentieke Thaise smaken in het hotelrestaurant
  • Kies voor aanbieding 2 en start je vakantie in duizelingwekkend Dubai

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Phuket en Dubai!

Op zoek naar een paradijselijke vakantiebestemming? Reis met ons mee naar Phuket in Thailand, ook bekend als 'De Parel van het Zuiden', voor een vakantie vol luxe en verwennerij.

 

Verblijf op een prachtig eiland in de Andamanse Zee, bedekt met tropische bossen en omzoomd met prachtige stranden en kristalhelder water. Ontspannende activiteiten, vrijetijdsbesteding en ontdekkingen zullen je dagen afwisselen, voor een vakantie die anders, rustgevend en onvergetelijk is.

 

Droom je van een complete ervaring rijk aan diversiteit? Kies dan voor aanbieding 2 en maak een tussenstop in het moderne, hectische Dubai voordat je doorreist naar Phuket. Als je door de deuren van het SLS Dubai Hotel & Residences 5* stapt, heb je alle tijd om deze wervelende stad in de Emiraten te verkennen. Je zult de natuurlijke, culturele en architecturale schatten vast en zeker waarderen!

 

Bij deze aanbieding bepaal je zelf de duur van je verblijf:

 

Aanbieding 1: Verblijf in Phuket

 

Aanbieding 2: Verblijf in Dubai + Phuket

- 10 nachten: 3 nachten in Dubai + 7 nachten in Phuket

- 11 nachten: 3 nachten in Dubai + 8 nachten in Phuket

- 12 nachten: 4 nachten in Dubai + 8 nachten in Phuket

- 12 nachten: 3 nachten in Dubai + 9 nachten in Phuket

- 13 nachten: 3 nachten in Dubai + 10 nachten in Phuket

- 14 nachten: 4 nachten in Dubai + 10 nachten in Phuket

 

Wacht niet langer en pak snel je koffers!

Noku Phuket 5*

Staat een vakantie in Thailand nog op je verlanglijstje? Het modern ontworpen Noku Phuket 5* is een Thais paradijs gelegen in het centrum van Phuket, op 20 minuten van Chalong Bay.

 

Dit rustige vakantieoord zal je verbazen met zijn adembenemende uitzicht. Bovendien is het architecturaal ontwerp voorzien van natuurlijke vloeiende ruimtes die naadloos opgaan in het weelderige groen van de omgeving.

 

Kies uit een van de luxe accommodaties, zowel geschikt voor koppels als voor gezinnen, en beleef een onvergetelijke vakantie!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Studio Loft

Studio Loft (61 m²)

Ontdek deze stijlvolle en ruime Studio Loft, die je vanaf je balkon een comfortabel en sereen verblijf biedt met uitzicht op de omliggende beboste heuvels.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Vanaf 6 nachten: 2x diner (vast menu, exclusief drankjes) voor 2 personen
  • Vanaf 7 nachten: 2x diner (vast menu, exclusief drankjes) voor 2 personen + drankje in The Terrace (selectie huiswijn, lokaal biertje of cocktail)

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Geniet van de fantastische regionale Thaise keuken of kies voor gerechten uit het Westen, Japan en Singapore. 

 

In restaurant Embrace proef je van een verse lokale en creatieve Thaise en westerse keuken. Schuif je voeten onder tafel met een prachtig uitzicht op de tuinen en Chalong Bay.

 

Ga naar The Terrace en bestel een cocktail onder de sterrenhemel in deze hippe openlucht lounge, speciaal ontworpen met natuurlijke rotan elementen.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Pendeldienst naar het strand

Elk individueel paviljoen in de schitterende spa is een rustig toevluchtsoord dat alle stress wegneemt. Verwen jezelf met een heerlijke traditionele massage, kies voor een verjongende behandeling, ontdek de helende effecten van een sessie in de infraroodsauna en de stoomcabine, en neem deel aan een yogasessie in de studio.

 

Neem de transfer naar een van de nabijgelegen stranden of trek er op uit en ontdek de omgeving. Op 20 minuten afstand vind je Kata Beach, evenals andere bezienswaardigheden zoals Chalong Bay, Old Phuket Town en Phuket Central Festival. Breng een middag door met het verkennen van de historische straten van Old Phuket Town en winkel als een local voor populaire lokale snacks, verse producten en ambachtelijke souvenirs.

SLS Dubai Hotel & Residences 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in en late check-out bij verblijf tot 30/09 (24 uur vooraf te verwittigen)

Het SLS Dubai Hotel & Residences 5*, gelegen in het centrum van Dubai, is op z'n minst een imposant hotel te noemen. De glazen toren is 75 verdiepingen hoog en deze architecturale creatie laat langs allerlei kanten het licht binnen.

 

Het hotel ligt tegenover de Burj Khalifa en biedt er een adembenemend uitzicht op, vooral vanuit de infinity pool op de bovenste verdieping van het hotel. Het hotel biedt bovendien een uitzicht van 360 graden over de stad!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Signature Kamer met stadszicht bij verblijf tot 31/10
  • Upgrade naar Cloud Living Duplex met 1 slaapkamer bij verblijf tussen 01/11 en 30/04
  • VIP-welkomstproducten op de kamer bij aankomst

Signature Kamer met stadszicht (46 m²)

Geniet in het eigentijds decor van je Signature Kamer met stadzicht vanaf je balkon van een ongelooflijk uitzicht en kom helemaal tot rust.

Maximale kamercapaciteit

Cloud Living Duplex met 1 slaapkamer (105 m²)

Je Cloud Living Duplex met 1 slaapkamer is verdeeld over twee verdiepingen, zodat je de slaap- en woongedeeltes kunt scheiden voor maximale privacy tijdens je vakantie.

 

Profiteer van unieke, moderne faciliteiten voor een ontspannen verblijf, met uitzicht over de stad en toegang tot exclusieve faciliteiten zoals het infinity pool op het dak!

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Afternoon tea in de S Bar voor 2 personen tot 30/09 (per verblijf, vooraf te reserveren bij het hotel)
  • Cocktail bij zonsondergang in de S Bar (per persoon, per verblijf, m.u.v. verblijf tussen 29/12 en 02/01)
  • 15% korting op lunch of diner (exclusief drankjes, m.u.v. brunch op zaterdag) in restaurant Fi'lia bij verblijf tot 30/09

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Het hotel biedt culinaire belevenissen voor ieders genoegen: van het kenmerkende Fi'lia-concept, een authentiek Italiaans restaurant, tot Carna by Dario Cecchini, een eigentijds steakhouse.

 

Koffieliefhebbers gaan naar EllaMia Coffee waar de koffiecultuur uit Los Angeles naar Dubai komt. Voor de ultieme luxe ervaring moet je in de 12 Chairs Caviar Bar zijn, gereserveerd voor slechts 12 gasten waar je kunt genieten van diverse kaviaarbereidingen. Zin in een verfrissing? Breng een bezoekje aan de S Bar, een mixology lounge in de lobby. Als je 's avonds van muziek wilt genieten, kun je naar het Privilege-dak.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de spa, het zwembad en de fitnessruimte
  • 15% korting op spabehandelingen van minimaal 60 minuten in de Ciel Spa (m.u.v. verblijf tussen 29/12 en 02/01)

Ervaar de magie van een duik in de infinity pool op de 75e en tevens hoogste verdieping van het hotel! Het uitzicht op de stad, de Burj Khalifa en de Dubai Creek is zeker een bezoek waard!

 

Vergeet jezelf vooral niet te vertroetelen in de Ciel Spa op de 69e verdieping. Hier vind je niet minder dan 7 behandelingsruimten, warmtezones voor mannen en vrouwen met onder meer stoomcabines, belevenisdouches, dieptebaden en ontspanningsruimten, een kapsalon en manicuresalon, een volledig uitgeruste fitnessruimte en twee buitenterrassen.

 

In overeenstemming met de lokale veiligheidsmaatregelen in hotels en zwembaden dienen kinderen steeds onder toezicht van een volwassene te zijn bij het betreden van het zwemgedeelte en zijn kinderen onder de 5 jaar niet toegelaten om te zwemmen in zwembaden voor volwassenen.

Extra opties

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Extra opties

Bereid je voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa.

Reguliere openingstijden: geen zonsondergang.

 

 

Heritage Collection - Woestijntocht in een vintage Land Rover

Extra opties

Ga terug in de tijd naar het Dubai van de jaren 1950 met deze woestijntour. In een vintage Land Rover leer je meer over het bijzondere ecosysteem van de woestijn en de bedoeïenencultuur, met als afsluiting een 4-gangendiner (exclusief drankjes) onder de sterrenhemel.

Ticket voor Aquaventure Water Park & Lost Chambers Aquarium (Super Pass)

Extra opties

Verken 's werelds grootste waterpark met meer dan 105 glijbanen, voordat je de mythe van Atlantis ervaart in het Lost Chambers Aquarium.

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Extra opties

Maak je klaar voor een helikoptervlucht van twaalf minuten met vertrek bij de Police Dubai Academy. Je vliegt over de Wind Towers, de Burj Al Arab, de beroemde eilanden en de kust van Jumeirah en de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld. Tijdens deze vlucht ontdek je een buitengewone stad waar woestijnlandschap en wolkenkrabbers te vinden zijn. Je geniet van een ongelooflijk uitzicht over Dubai en deelt samen met je vrienden, familie of partner een onvergetelijke ervaring.

 

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Extra opties

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring. Geniet van de plaatselijke cultuur tijdens een traditioneel diner en oosterse dansen!

Dagelijks beschikbaar.

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Extra opties

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

 

Reguliere openingstijden: geen zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Extra opties

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Speciale toegang bij zonsondergang.

Dubai City Tour 

Extra opties

Mis niets in Dubai en neem deel aan deze rondleiding om de schatten van de stad te ontdekken!

Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

 

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

De privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in ... Phuket!

Droom je van een exotische en zomerse bestemming? Ga dan mee met ons richting Phuket, een idyllische stad in Thailand, ook wel de ‘Parel van het Zuiden’ genoemd. Naast adembenemende stranden heeft de oude binnenstad van Phuket heel wat verrassingen voor je in petto. Dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van deze uitzonderlijke bestemming en laat je verrassen door talloze spectaculaire beelden. Dit is het ware paradijs voor duikliefhebbers en plezier vind je hier op elke hoek. Beleef een atypische vakantie waar gastronomie, tempels en zon op je wachten!

Welkom in ... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al je verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar je kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke, traditionele sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan jou om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Meer details ...

Noku Phuket 5*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 91

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Douche
  • Bad

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Embrace
  • Bar The Terrace

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Winkel
  • Sauna
  • Excursiebalie

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

SLS Dubai Hotel & Residences 5*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 946

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (20 AED per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Lift
  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Gratis parking
  • Kapper
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wisselkantoor

Restaurants en bars in het hotel:

  • Fi'lia Restaurant
  • Carna by Dario Cecchini Restaurant
  • S Bar
  • Rooftop Privilege
  • EllaMia
  • 12 Chairs Caviar Bar

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch of diner, exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Let op: Restaurant Carna is in juli en augustus gesloten voor renovatie.

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Noku Phuket 5* met optionele stopover in Dubai