- Zanzibar - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Essque Zalu Zanzibar 5*

Het luxueuze Essque Zalu Zanzibar 5* bestaat uit 40 suites die allen een pittoresk uitzicht bieden op de tropische tuin of de blauwe oceaan. Bezoek zeker de expositieruimte van het hotel waar diverse kunstwerken tentoongesteld zijn, gemaakt door lokale artiesten. Alle gebouwen van het hotel beschikken over een traditionele architectuur met authentieke, rieten daken. Je logeert vlak bij het strand omringd door weelderige planten en ongerepte natuur. Vanuit het zwembad kijk je uit over de azuurblauwe oceaan en kun je languit op een ligbed genieten van het uitzicht. Bij het uitstekende restaurant worden internationale gerechten geserveerd als ook lokale specialiteiten uit Zanzibar.

Kamer

Garden Suite (85 m²)

De Garden Suite is ideaal voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar wat luxe. Het is een ruime, bescheiden woning met een aparte zit- en slaapkamer, omringd door tropische tuinen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Superior Garden Suite (85 m²)

Deze Superior Garden Suite bevindt zich op de tweede verdieping van de prachtige bungalows van het hotel en is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar wat extra privacy.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Eten & drinken

Market Kitchen is een stijlvol restaurant waar gastronomische salades, vlees, zeevruchten en brood vers uit de oven worden geserveerd, samen met heerlijke kazen en desserts.

 

Ter plaatse gevangen vis met een cocktail en een adembenemende zonsondergang ... Dat is wat je kunt verwachten bij Jetty.

 

Voor een verfrissend drankje bij het zwembad moet je in de Pool Bar zijn. Tot slot is er de Baobab Bar, die in de schaduw van een majestueuze baobab boom ligt.

Activiteiten

Heb je zin in een stevige workout? Ga naar de fitnessruimte in open lucht om je spieren op te warmen. Daarna ben je klaar om te gaan kitesurfen of een wandeling te maken in het bos op zoek naar de rode franjeaap waar Zanzibar zo bekend om is. Of wil je liever gewoon relaxen? Dat kan ook! Start de dag met een zonnegroet terwijl je je yoga-routine afwerkt met uitzicht op de oceaan, spring daarna in het grote overloopzwembad om de rest van de middag te relaxen onder de zon. Daarna kun je je laten verwennen in de spa.

Bezoek aan Stone Town (2u30) - min 2 pers.

Kamer

Bereid je voor op een bezoek aan de lange geschiedenis van Zanzibar en zijn vele heersers door de belangrijkste stad van het eiland, Stone Town, een ochtend lang te ontdekken in het gezelschap van een gids!

Bezoek aan Stone Town en een specerijenfabriek (6u) - min 2 pers.

Kamer

Ontdek een dag lang, onder leiding van een gids, het culturele erfgoed van het eiland door een bezoek te brengen aan de belangrijkste stad, Stone Town, en een specerijenfabriek. Bereid je voor op een wandeling door de lange geschiedenis van Zanzibar en zijn rijkdommen terwijl je nieuwe kruidige geuren, smaken en texturen ontdekt.

Excursie naar Prison Island (2u) - min 2 pers.

Kamer

Ga mee naar Prison Island, een eiland voor de kust van Zanzibar, om de voormalige gevangenis, de zandstranden en het turquoise water te ontdekken en misschien zelfs een paar stokoude landschildpadden te spotten!

Excursie naar Jozani forest - min 2 pers.

Kamer

Trek onder leiding van een gids de 44 km² grote bossen van Jozani in voor een ochtend vol indrukwekkende flora en fauna.

Zeesafari met barbecuelunch - min 2 pers.

Kamer

Breng een dag op een Dhow, een traditionele houten boot, en vaar langs mangroves, koraalriffen en witte zandbanken. Neem een verfrissende duik en misschein zie je wel dolfijnen!

Snorkelsessie rond het eiland Mnemba (2u) - min 2 pers.

Kamer

Ontdek de onderwaterwereld rond het eiland Mnemba tijdens deze snorkelexcursie.

White Paradise Zanzibar 4*

Het White Paradise Zanzibar 4* is een luxueus resort aan kristalhelder water, ongerepte stranden en exotische palmbomen. Klinkt dat als een droomvakantie? Laat je dan meevoeren naar de oostkust van Zanzibar voor een verblijf dat je niet snel zult vergeten!

 

Wil je hele dagen relaxen op een paradijselijk wit zandstrand? Of toch liever zwemmen in de eindeloze Indische Oceaan? Met een cocktail in de hand genieten aan de rand van het zwembad van maar liefst 1300 m²? Of al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken? Hier kan het allemaal!

Kamer

Ebony Studio (40 m²)

Neem je intrek in een comfortabele Ebony Studio waar rustgevende nachten garant staan. Laat je verleiden door de grote oppervlakte waar iedereen zijn plaats zal vinden en laad je batterijen op voor de activiteiten van de volgende dag.

Maximale kamercapaciteit

UPGRADE TO GARDEN VIEW BUNGALOW

Kamer

Eten & drinken

Ervaar de unieke gastronomie van het kruideneiland met al je zintuigen. Proef van de meest verse vis en zeevruchten onder de strodaken van het restaurant met uitzicht op de Indische Oceaan. De authentieke smaken van de plaatselijke keuken zullen je smaakpapillen op een culinaire reis trakteren!

 

In de bar kun je terecht voor een lekker drankje tussen het zonnebaden door of sluit je de avond af met een heerlijke cocktail onder de sterrenhemel.

Activiteiten

Bestaat je droomvakantie uit heerlijk relaxen op een paradijselijk strand met een zacht zeebriesje? Met een uitgestrekt idyllisch privéstrand heeft dit resort alles wat je zoekt! Neem een verfrissende duik in het zwembad van 1300 m² of ontdek de onderwaterwereld tijdens het duiken of snorkelen. De keuze is aan jou!

 

Voor een ontspannende massage ga je richting de openlucht spa om alle zorgen te vergeten. Voor alle behandelingen worden uitsluitend lokale producten van lokale gemeenschappen gebruikt. Deze rustgevende ervaring stelt je in staat om dichter bij de natuur te komen en alle stress los te laten.

Welkom op ... Zanzibar!

Idyllische stranden, een kostbaar cultureel en natuurlijk erfgoed en avontuurlijke ervaringen … Reis je mee naar deze exotische Tanzaniaanse parel?

 

Zanzibar is een prachtige archipel waar witte zandstranden en kristalheldere lagunes beschermd worden door een kleurrijk koraalrif. In deze exclusieve omgeving kan je ontspanning en ontdekking moeiteloos met elkaar combineren.

 

De hoofdstad Stone Town, door Unesco erkend als werelderfgoed, biedt een fascinerend inzicht in de vele invloeden die dit kruideneiland zo rijk gemaakt hebben.

Meer details

Essque Zalu Zanzibar

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 48

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 4 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Parking (buiten)
  • Wasservice
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Tv
  • Haardroger
  • Minibar
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Market Kitchen
  • Restaurant Jetty
  • À-la-carterestaurant
  • Pool Bar
  • Baobab Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Ontspanningszwembad
  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Fitness

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

White Paradise Zanzibar

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 16

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (5 USD per persoon, per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Je dient ter plaatse de infrastructuurbelasting van de overheid van Tanzania & Zanzibar te betalen, ter hoogte van $5 (of het equivalent in Tanzaniaanse shillings) per persoon per dag.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Tv
  • Douche
  • Airconditioning
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • Hotelbar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Privéstrand

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Zanzibar - Tot -70% | Voyage Privé