Sri Lanka Tour & Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op avontuur door het prachtige Sri Lanka, waar natuurlijke schoonheid, wilde dieren en eeuwenoude cultuur hand in hand gaan
  • Verblijf in comfortabele 4* hotels tijdens de tour zodat u zeker bent van een welverdiende nachtrust
  • Ontdek de hoofdstad Colombo, het spirituele Kandy en adembenemende tempels
  • En ook... Sluit deze onvergetelijke vakantie af in een schitterend 5* resort op de Malediven

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Sri Lanka en de Malediven

Wilt u zich laten verbazen op meer dan één manier? Kom dan met ons mee naar Sri Lanka voor een onvergetelijke ontdekking en ga vervolgens relaxen op de Malediven!
Sri Lanka is een land met een rijke cultuur en gevarieerd landschappen, met maar liefst 9 Werelderfgoed sites waarvan de oudste dateert uit de derde eeuw voor Christus. Hier vindt u een waaier aan kleurrijke fauna en flora in maar liefst 14 nationale parken en een adembenemende kustlijn aan de Indische Oceaan met de meest paradijselijke stranden die u ooit gezien heeft.

Tijdens deze onvergetelijke tour bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de 'Traan van India' met het Sigiriya Rock Fortress (ook bekend als het achtste wereldwonder), de spirituele stad Kandy met de Tempel van de Tand en de groene heuvels in de omgeving en het Udawatta Kele Sanctuary, belangrijk om zijn prachtige natuur en religieuze betekenis.

De Malediven bestaat uit een archipel met zo'n 1190 eilandjes in de Indische Oceaan. Onder water vindt u adembenemende koraalriffen en zandbanken, terwijl u op het land verbaasd wordt door de tropische vegetatie, de weelderige palmbomen en eindeloze stranden. De plaatselijke cultuur is een mix van de levendige Zuid-Indische, Singalese en Arabische invloeden die te vinden zijn in de traditionele muziek, keuken, architectuur en kunst.
Deze vakantie combineert het beste van beide spectaculaire bestemmingen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 2 nachten in het Paradise Island Resort & Spa in Dambulla, 1 nacht in het Hotel OZO Kandy, 1 nacht in het Hotel OZO Colombo en 3 nachten in het Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort
10 nachten waarvan 2 nachten in het Paradise Island Resort & Spa in Dambulla, 1 nacht in het Hotel OZO Kandy, 1 nacht in het Hotel OZO Colombo en 6 nachten in het Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort
- 12 nachten waarvan 2 nachten in het Paradise Island Resort & Spa in Dambulla, 1 nacht in het Hotel OZO Kandy, 1 nacht in het Hotel OZO Colombo en 8 nachten in het Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort
- 14 nachten waarvan 2 nachten in het Paradise Island Resort & Spa in Dambulla, 1 nacht in het Hotel OZO Kandy, 1 nacht in het Hotel OZO Colombo en 10 nachten in het Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort

Speciaal voor u:
- Flesje water van 500 ml bij aankomst en vers fruit voor wie op huwelijksreis komt in het Paradise Resort & Spa
-15% korting op behandelingen in de spa tijdens uw verblijf in het Paradise Resort & Spa

Dag 1: Aankomst in Colombo - Dambulla
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar uw chauffeur u staat op te wachten en u naar het hotel brengt in Dambulla in een voertuig met airconditioning.
Geschatte reistijd: 4 tot 4,5 uur
Aankomst in het hotel en tijd om te bekomen van de lange vlucht.

Overnachting in het Paradise Resort & Spa, Dambulla of gelijkwaardig.

Dag 2: Dambulla - Sigiriya - Minneriya - Dambulla 
Na het ontbijt vertrekt u naar het iconische Sigiriya Rock Fortress waar u de 1200 trappen beklimt naar de top en onderweg de prachtige fresco's bewondert. Geschatte reistijd: 20 minuten.

Het Sigiriya Rock Fortress is bekend als het achtste wereldwonder en werd gebouwd door koning Kasyapa in de vijfde eeuw. U maakt de beklimming naar de top van de Leeuwenrots, vanwaar u een panoramisch uitzicht krijgt over de weelderige bossen in de omgeving. Aan de noordzijde van deze rots bezoekt u de spiegelwand, waar de unieke fresco's van de wolkenmaagden te vinden zijn.

De volgende halte van de dag is het Minneriya Nationaal Park voor een unieke safari. Geschatte reistijd: 30 minuten.

Het Minneriya National Park is één van de beste plekken van het land om wilde olifanten en exotische vogelsoorten te zien. Dit park van 88,9 km² wordt gedomineerd door de Minneriya waterreservoir waar de dieren komen drinken en baden. Verder vindt u hier ook weelderige bossen, unieke planten en moerassen. Na dit opwindende bezoek keert u terug naar Dambulla.

Overnachting in het Paradise Resort & Spa, Dambulla of gelijkwaardig.
Dag 3: Gouden Tempel van Dambulla - Kandy 
Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en te vertrekken richting Kandy. Onderweg brengt u een bezoek aan de prachtige Gouden Tempel van Dambulla. Geschatte reistijd: 20 minuten.

De Gouden Tempel van Dambulla bestaat uit een fantastisch tempelcomplex in een geïsoleerde rotsmassa. Het was in deze rots dat koning Valagambahu bescherming zocht in de eerste eeuw voor Christus. Later werden de grotten omgetoverd tot heuse tempels en vandaag is het complex van 5 grotten met een oppervlakte van 2000 m² het meest impressionante stukje geschiedenis en één van de belangrijkste boeddhistische plekken van het land. Binnenin zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud die het leven van Boeddha uitbeelden, dit is de grootste intacte rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog 157 Boeddhabeelden en een reusachtige Boeddha van 15 meter uitgehouwen uit de rots.

Daarna gaat het verder daar de heilige stad Kandy, onderweg stopt u nog bij de Spice Garden in Matale. Geschatte reistijd: 1 tot 1,5 uur.

Matale is bekend omwille van de productie van batik en zijn indrukwekkende kruidentuin. De oude kunst van het batik-verven is hier geperfectioneerd en vandaag behoort Sri Lanka tot de wereldtop in het ontwerpen van batik. In de verschillende galerijen en fabrieken vindt u de meest adembenemende designs, ideaal als uniek souvenir van deze regio! Een ander belangrijk exportproduct van het land zijn de kruiden, de meeste worden in kleinschalige tuinen gekweekt door de locals zelf en worden niet alleen gebruikt om de heerlijke gerechten op smaak te brengen, maar ook als medicatie en in cosmetica.

Bij uw aankomst in Kandy heeft u nog wat vrije tijd om te relaxen in het hotel.

Overnachting in het Hotel OZO Kandy of gelijkwaardig.
Dag 4: Kandy - Colombo 
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om de stad in te trekken en de fantastische Tempel van de Tand te verkennen.

De Tempel van de Tand is de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant

Na dit spirituele bezoek wordt u overgebracht naar de hoofdstad Colombo om te relaxen in het hotel of te kiezen voor een optionele excursie.

Overnachting in het Hotel OZO Colombo of gelijkwaardig.
Dag 5: Colombo - Malediven 
Na uw laatste ontbijt in Sri Lanka wordt u overgebracht naar de luchthaven in Colombo om uw vlucht richting de Malediven te nemen. Geschatte reistijd naar de luchthaven: 45 minuten tot 1 uur.
Bij aankomst op de Malediven wordt u naar het hotel gebracht met een speedboot. 
Inchecken en vrije tijd om het prachtige resort te verkennen.

Overnachting in het Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort of gelijkwaardig.

Dag 6 - 7, 10, 12 of 14: Malediven 
Geniet van een rustgevend verblijf, de fantastische all inclusive-formule en de schitterende faciliteiten van het resort. Neem een frisse duik in het zwembad, relax op het paradijselijke strand, ontdek de magische onderwaterwereld of laat u verwennen in de spa.

Overnachtingen in het Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort of gelijkwaardig. 

Day 8, 11, 13 of 15: Terugvlucht 
Na dit ontspannend verblijf op één van de mooiste eilanden in de Indische Oceaan, gaat het terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Paradise Resort & Spa 4* - Dambulla

U verblijft 2 nachten in dit prachtige resort in een Deluxe Kamer met een dagelijks ontbijt.

Sluit uw ogen in de eeuwenoude stad Dambulla en voel de unieke sfeer, spiritualiteit en rust. Het resort is omringd door weelderig groene tuinen en gerenommeerd om zijn eco-vriendelijke aanpak. Hier vindt u een schitterend buitenzwembad met kinderbad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een luxueuze spa en een shopping arcade.

Speciaal voor u:
- 15% korting op de behandelingen in de spa

Hotel OZO Kandy 4* - Kandy

In de voormalige hoofdstad Kandy verblijft u 1 nacht in een Sleep Kamer met ontbijt inbegrepen.

Dit hotel op een fantastische locatie in de stad biedt stijlvolle kamers, een zwembad en lounge op het dakterras en een volledig uitgeruste fitnessruimte. U profiteert van gratis wifi in het hele hotel en in uw elegante kamer vindt u een comfortabel bed, verduisterende gordijnen en een prachtig uitzicht voor een welverdiende nachtrust.

Hotel OZO Colombo 4* - Colombo

Om uw comfort te garanderen hebben we voor 1 nacht een Sleep Kamer met ontbijt gereserveerd.

Moderniteit, elegantie, persoonlijke benadering en schitterende faciliteiten... Welkom in het Hotel OZO Colombo! De gezellige kamers hebben een unieke Sri Lankaanse charme en beschikken over een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. De moderne faciliteiten zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in een klein stukje paradijs op de Malediven! Dit fantastische resort ligt aan een idyllisch wit zandstrand omringd door palmbomen op het Alifu Alifu Atol, een bevoorrechte locatie voor een rustgevend verblijf. 

Ontdek de elegante ruimtes, de luxueuze Azaara Spa en de overheerlijke gastronomie in het Mardi Restaurant, waar een internationaal buffet wordt aangeboden. Voor een lekker drankje met zicht op zee moet in de stijlvolle Iruohsnee Bar zijn. De perfecte afsluiter van een onvergetelijke vakantie!

Uw kamer

Tijdens uw verblijf in de Malediven logeert u in een ruime Superior Kamer.

Deze stijlvolle kamers liggen op de bovenverdieping van het resort en bieden een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. De inrichting is modern met authentieke elementen en een rustgevende sfeer. Het balkon is voorzien van tuinmeubilair en in de volledig uitgeruste badkamer vindt u luxueuze toiletartikelen. 

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Ontbijt tijdens de tour in Sri Lanka
- All inclusive op de Malediven
- 15% korting op behandelingen in de spa in het Paradise Resort & Spa
- Gratis tuk-tuk tour voor 2 personen in Colombo (1 per verblijf) bij een verblijf van 10, 12 of 14 nachten
- Engelstalige chauffeur/gids tijdens de tour
- Transfers tussen de hotels in Sri Lanka
- Gedeelde speedboot transfer in de Malediven
- Vlucht van Colombo naar Male

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde excursies
- Entreeprijzen en gidsen tijdens de vrije tijd
- Verzekeringen
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sri Lanka Tour & Ellaidhoo Maldives by Cinnamon Resort