Dreams Sapphire Riviera Cancun 5* by Inclusive Collection World of Hyatt - Puerto Morelos - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op een perfecte locatie aan het strand van Puerto Morelos, tussen Cancun en Playa del Carmen
  • Beleef een zorgeloze vakantie en dineer in een van de zeven restaurants
  • Neem deel aan de verschillende activiteiten van het hotel: snorkelen, tennis, lange wandelingen op het strand bij zonsondergang

De beoordeling van onze klanten

Geniet van een onvergetelijke vakantie-ervaring aan de Mexicaanse Riviera Maya, met zijn witte zandstranden, kristalheldere water en all-inclusive pakket! Het nieuwe waterpark van het hotel zal jong en oud in vervoering brengen!

Jean-Philippe

Dreams Sapphire Riviera Cancun 5* by Inclusive Collection World of Hyatt

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor 1 kind onder de 12 jaar dat een kamer deelt met twee volwassenen tussen 27/02 en 29/03, tussen 13/04 en 12/07 en tussen 24/08 en 30/11

Welkom in het Dreams Sapphire Riviera Cancun 5* by Inclusive Collection World of Hyatt, een fantastisch etablissement in Maya-stijl met een verrassende infrastructuur en een stijlvol interieur. Het zal maar heel even duren voordat je je hier thuis voelt.

 

Geniet van de culinaire gerechten, de comfortabele kamers en het prachtige uitzicht over de zee. En voor een ontspannend moment passeer je gerust eens langs de spa. Een uitstekend hotel voor een uitzonderlijk verblijf!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Junior Suite met tropisch uitzicht of naar Preferred Club Junior Suite met tropisch uitzicht
  • Vouchers t.w.v. $ 200 te besteden in het resort (per kamer, per verblijf) bij een verblijf vanaf 7 nachten

Tijdens je verblijf krijg je vouchers t.w.v. $ 200 (per kamer, per verblijf) die als volgt te besteden zijn:

- $ 100 te besteden aan spabehandelingen met 2 vouchers t.w.v. $ 40 en 1 voucher t.w.v. $ 20  (vouchers zijn niet cumuleerbaar, niet geldig voor producten in de spaboetiek)

- $ 60 te besteden aan een romantisch diner met 1 voucher t.w.v. $ 40 en 1 voucher t.w.v. $ 20 (vouchers zijn cumuleerbaar, niet geldig op fles(sen) wijn)

- $ 40 te besteden aan fles(sen) wijn met 4 vouchers t.w.v. $ 10  (vouchers zijn niet cumuleerbaar)

 

NB. De vouchers zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contanten.

... verder lezen

Deluxe Junior Suite met tropisch uitzicht (48 m²)

Ruime kamers, moderne voorzieningen en een zeer verfijnde inrichting zorgen voor een verblijf te midden van luxe en moderniteit in de Deluxe Junior Suite met tropisch uitzicht. Trakteer jezelf op een ontspannen moment nippend aan een cocktail op je privéterras, uitkijkend over de tropische tuinen en genietend van het warme klimaat.

Maximale kamercapaciteit

Preferred Club Junior Suite met tropisch uitzicht (48 m²)

Geniet van een goede nachtrust in het zachte bed van de Preferred Club Junior Suite met tropisch uitzicht. De ruime badkamer is uitgerust met alle nodige faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Op je terras of balkon geniet je van een speciaal uitzicht op de omliggende natuur of jungle. Je eigen rustige plek waar je tot rust kunt komen na een drukke dag!

 

Geniet in deze kamer bovendien van de Preferred Club-voordelen, waaronder toegang tot bepaalde delen/faciliteiten van het hotel.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Ben je klaar om culinaire en gastronomische momenten te beleven? Dan is dit hotel de beste keuze! Je kunt hier genieten van gevarieerde smaken, verschillende creaties en verrukkelijke specialiteiten. Niet enkel Mexicaans, maar ook Aziatisch, Frans en meer internationale gerechten staan op het menu.

 

Kies uit een van de zeven uitstekende restaurants die elk een eigen thema en keuken aanbieden. Je dineert à la carte of maakt je keuze uit een ruim buffet.

 

Er zijn ook vijf gezellige bars die verspreid liggen over het hotel. Neem een verfrissend drankje aan de poolbar, ga aperitieven in de Sandbar of feest tot in de vroege uurtjes in Eclipse Night Club.

Activiteiten

Geniet van het strand en het tropische uitzicht op de omliggende jungle. Je kunt ook een duik nemen in een van de drie zwembaden. Kinderen plonsen naar hartenlust in het waterpark met wel drie glijbanen.

 

Neem deel aan de talloze sportactiviteiten. Speel een rondje golf op een van de beste pleinen van Mexico, doe aan tennis, yoga of een van de vele aangeboden sporten op het droge.

 

Maar je kunt ook watersporten ondernemen: neem een kajak en ontdek de verschillende schatten op het water of ga snorkelen of duiken en bewonder de prachtige onderwaterwereld!

 

En niet te vergeten: de Explorer's Club met vele activiteiten waar je je kinderen zorgeloos kunt toevertrouwen aan het gekwalificeerde personeel. 

Optionele excursies

Bezoek aan het eiland Holbox

Optionele excursies

Deze excursie brengt je naar het eiland Holbox. Geniet van de schoonheid van Holbox, het kristalheldere water en magische plekken zoals Isla Pasion, Punta Coco en Punta Mosquito.

Bezoek aan de site van Chichen Itza

Optionele excursies

Chichen Itza is een Unesco werelderfgoedsite en een van de wereldwonderen die je absoluut gezien moet hebben. Neem deel aan deze begeleide tour waar je meer te weten komt over de fascinerende wereld van de Mayacultuur.

Excursie naar de Mujeres en Contoy eilanden

Optionele excursies

Mis de kans niet om te snorkelen voor de ongelooflijke kust van Cancún! Laat de warme Caraïbische zon je drogen terwijl de boot koers zet naar Isla Contoy, een ongerept paradijs van betoverende natuurlijke schoonheid. Bezoek ook Isla Mujeres, wereldberoemd om zijn spectaculaire koraalriffen en inheemse fauna.

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Tijdens het boeken kun je ervoor kiezen om een auto te huren (met toeslag) als alternatief voor de inbegrepen transfers. Je betaalt dan alleen het prijsverschil tussen de twee diensten.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Puerto Morelos!

Als je op zoek bent naar rust en authenticiteit dan is Puerto Morelos de perfecte vakantiebestemming voor jou!

 

In de Mexicaanse deelstaat Quintana Roo, aan de oostkust van het schiereiland Yucatán, ligt dit kleine dorpje boordevol ongekende activiteiten en plezier. Je kunt hier prachtig duiken en de prachtige onderwaterwereld ontdekken waar u fantastische wezens zult ontmoeten. Ga heerlijk zonnebaden op de goddelijke stranden, flaneer door de straten van het centrum en ga op zoek naar leuke souvenirs op de ambachtelijke marktjes.

 

Puerto Morelos is zowel ontspannend als meeslepend en nodigt je uit om te breken met het alledaagse. Tijdens je Mexicaanse avontuur word je ongetwijfeld gecharmeerd door dit prachtige vissersdorpje!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 488

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Parking (buiten)
  • Kinderopvang
  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie
  • Wisselkantoor
  • Wasservice
  • Medische service

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Douche
  • Balkon of terras
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Barefoot Grill
  • Bluewater Grill
  • Cibu - Mediterrane keuken
  • Coco Café - Koffiebar
  • Fresco - Mexicaanse keuken
  • Lemongrass - Aziatische keuken
  • Market Café - Internationaal buffet
  • Paramour - Franse keuken
  • Eclipse Night Club
  • Splash - Swim-up Poolbar
  • Moments - Lobby Bar
  • The Reef - Preferred Club Poolbar
  • The Sandbar - Beachbar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Kinderclub
  • Nachtclub
  • Fitness
  • Privéstrand
  • Multisportterrein
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Kinderspeelruimte
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Excursiebalie

Vouchers t.w.v. $200 te besteden in het resort:

- 2 coupons van $40 en 1 coupon van $20 voor spabehandelingen (coupons zijn niet combineerbaar en kunnen niet worden besteed aan spa producten)

- 1 coupon van $40 en 1 coupon van $20 voor één romantisch diner (exclusief drankjes) per verblijf (coupons zijn combineerbaar)

- 4 coupons van $10 voor flessen wijn in één van de restaurants (coupons zijn niet combineerbaar)

Resort tegoed is niet inwisselbaar voor geld en is niet overdraagbaar.

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Dreams Sapphire Riviera Cancun 5* by Inclusive Collection World of Hyatt