Labranda Velaris 4* & President Solin 5* - Dalmatië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Kroatië, een bijzonder mooi land met ongeëvenaarde natuur, een lange kustlijn, prachtige steden en dromerige stranden.
  • Verblijf net buiten Split in een modern en comfortabel hotel en ontspan in de spa of neem een duik in het verwarmde zwembad.
  • Beleef rustige nachten in een prachtig hotel op het eiland Brač, met uitzicht op zee en in een tuin met mediterrane geuren.
  • Laat de innerlijke historicus in jezelf los tijdens een verkenning van het Diocletianuspaleis in Split en slenter door de kleine haven van Supetar met zijn typische smalle straatjes op het eiland Brač.

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Kroatië!

Reis met ons mee naar Kroatië, een bijzonder mooi land met ongeëvenaarde natuur, een lange kustlijn en prachtige steden. Wij nemen je alvast mee naar Split. Deze sfeervolle stad, gelegen aan de Dalmatische kust, en zijn omgeving hebben enorm veel te bieden!  Laat de innerlijke historicus in jezelf los tijdens een verkenning van het Diocletianuspaleis, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, of tijdens een bezoek aan de Salona ruïnes. Ontdek de eeuwenoude binnenstad waar het barst van de sfeer en waar je veel goede restaurants en gezellige cafés vindt.  Ga even terug in de tijd wanneer je door de smalle straatjes wandelt en beklim de klokkentoren van de kathedraal om te genieten van een waanzinnig uitzicht over de stad en de zee. Daarna reis je verder naar het eiland Brač, het grootste van de Dalmatische Eilanden en vooral favoriet onder de strandliefhebbers. Je vindt hier namelijk de mooiste stranden van Kroatie. Kuier langs de lange boulevard, de pittoreske huisjes, de vele kerkjes in Supetar en beleef zonnige dagen vol waterpret op de dit prachtige eiland!


En last but not least... ontspan en geniet van deze twee geweldige resorts die we speciaal voor je hebben uitgekozen.  Kunnen we je overtuigen?


Kies dan snel uit de volgende verblijfsduren:

6 nachten: 3 nachten in Split + 3 nachten op Eiland Brač

7 nachten: 3 nachten in Split + 4 nachten op Eiland Brač

10 nachten: 4 nachten in Split + 6 nachten op Eiland Brač

12 nachten: 5 nachten in Split + 7 nachten op Eiland Brač

14 nachten: 6 nachten in Split + 8 nachten op Eiland Brač

16 nachten: 7 nachten in Split + 9 nachten op Eiland Brač

Hotel President Solin 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats
  • Vroege check-in vanaf 11.00 uur en late check-out tot 14.00 uur

Welkom in Hotel President Solin 5*, gelegen aan de oever van de Jadro rivier in de stad Solin en op 6 km van het centrum van Split en het beroemde Diocletian's Palace. Een uitstekende uitvalsbasis om Kroatië in je eigen tempo te ontdekken. Dankzij de nabijheid van restaurants, winkels, historische bezienswaardigheden en natuur kan je vanuit het hotel diverse uitstapjes maken.

In dit prachtige hotel voel je je onmiddellijk thuis dankzij de gezellige inrichting en de diverse voorzieningen die van je verblijf een onvergetelijke vakantie maken. 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer (32 m²)

Pak je koffers uit in de Standaard Kamer en geniet van een luxueuze, moderne inrichting. Jouw kamer beschikt over een marmeren badkamer en zicht op het zwembad en/of park vanaf je eigen balkon. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

Op het menu in het restaurant van het hotel vind je klassieke internationale gerechten en Kroatische specialiteiten die worden geserveerd in een elegante en ontspannen omgeving. Geniet van een bijpassende wijn uit een selectie van zorgvuldig uitgekozen wijnen om de smaaksensatie compleet te maken.
 
Aan het einde van de dag kan je genieten van een hapje en een drankje in de gezellige en comfortabele bar. Probeer één van de vele exotische cocktails of ontdek een uitstekende wijn uit de ruime selectie van het hotel.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op spabehandelingen (op voorhand te reserveren)

Trakteer jezelf op een heerlijk moment van ontspanning in de spa van het hotel voor het echte vakantiegevoel. Geniet van de warmte in de sauna om vervolgens een verfrissende duik in het verwarmde zwembad te nemen. Hierna kan je fris op pad om de wonderen van Kroatië te ontdekken.

Optionele excursies

Olijfolieproeverij bij oliemuseum op Brac

Optionele excursies

Geniet van een olijfolieproeverij bij een oliemuseum op het Eiland Brac. De proeverij duurt 1 uur en 30 minuten.

 

Bij de excursie is een rondleiding door het museum inbegrepen. Ook de transfers van en naar het hotel zijn inbegrepen.

Rondleiding op het Eiland Brač

Optionele excursies

Geniet van een rondleiding over het eiland Brac met transfer met een lokale gids, een toegangskaartje voor het Brač Museum en voor de steenhouwersschool inbegrepen. Vanuit Supetar rijden we richting Škrip om de archeologische en etnografische collectie te bezoeken. Na een korte rit is ons volgende doel Pučišća om te zien hoe de steen van Brač wordt gedolven en om de beroemde steenhouwersschool en een werkplaats te bezoeken. We vervolgen onze aangename rit over het eiland en komen aan in Bol. Er zal genoeg tijd zijn om te zwemmen en te ontspannen op het meest aantrekkelijke strand aan de Adriatische kust - het Zlatni Rat strand (het Gouden Hoorn strand). Op de terugweg gaan we ook naar de hoogste top van het eiland, Vidova Gora (778m), om te genieten van het prachtige uitzicht op Bol en de omliggende eilanden.

Labranda Velaris Resort 4*

Het Labranda Velaris Resort 4* ligt op het eiland Brač, op slechts 150 meter van de baai van Vela Luka. Het hotel bevindt zich in een schilderachtige omgeving en is omgeven door een prachtige mediterrane tuin.

 

Dit hotel aan zee wordt omringd door pijnbomen, fruitbomen, bloemen en aromatische planten. Geniet van de geur van rozemarijn en lavendel, het geluid van de zee, de prachtige kiezel- en zandstranden en met de kleuren van het eiland. Hier kom je helemaal tot rust.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer met balkon en tuinzicht of Superior Kamer met balkon en zeezicht
  • Fruit op de kamer bij aankomst

Superior Kamer met balkon en tuinzicht (24 m²)

Ontspan in een comfortabele en lichte Superior Kamer met balkon en tuinzicht. Geniet van de frisse lucht op het balkon terwijl je het uitzicht op de tuin bewondert!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Superior Kamer met balkon en zeezicht (24 m²)

Je Superior Kamer met balkon en zeezicht is functioneel en smaakvol ingericht, ideaal voor een verblijf onder de zon.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • Upgrade naar volpension Plus voor verblijven tussen 28/03/2024 – 30/05/2024 of 04/10/2024 – 31/10/2024

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

 

Tussen 8/03/2024 – 30/05/2024 of 04/10/2024 – 31/10/2024 kun je genieten van een upgrade naar volpension Plus.

Proef de heerlijke gerechten in het hoofdrestaurant met buitenterras, een strandrestaurant met uitzicht op zee en een à-la-carterestaurant in een olijfgaard met uitzicht op zee. Geniet van je favoriete drankjes in de verschillende bars!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x voucher voor 10% korting in Grill Garden Restaurant per kamer per verblijf
  • 1x voucher voor 10% korting op de door het hotel aangeboden excursies per kamer per verblijf

Koel af in het buitenzwembad met uitzicht op de Adriatische Zee of ontspan in het wellnesscentrum, met een Finse sauna en hydromassagebad. Voor nog meer ontspanning kun je genieten van een massage met aromatische oliën, een Arctisch ritueel en warme stenen. Om fit te blijven staat er een volledig uitgeruste fitnessruimte met cardio- en krachttrainingstoestellen en -apparaten ter beschikking.

Optionele excursies

Begeleide wandeltour door Split (ca. 1u30)

Optionele excursies

Split ligt op een schiereiland en wordt omringd door historische steden en dorpen. Je wandelt door het paleis van Diocletianus, dat dateert uit de 4e eeuw, langs de oude kelders, de peristyle, de Romeinse tempels (nu christelijk), de kathedraal en het baptisterium, en de beroemde Gouden Poort.

Wijnproeverij in Grill Garden Restaurant

Optionele excursies

Het Grill Garden Restaurant ligt op een paar minuten van het hotel en heeft een prachtig uitzicht op de zee en het eiland. Hier geniet je van een proeverij van Godiment en Bogondon wijn. Ook snacks, brood of grissini, olijven, olijfolie en kaas worden aangeboden.

 

Transfer van Hotel Labranda Velaris en transfer terug naar het hotel inbegrepen.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in ... Split!

Laat je verrassen door Split, een bijzondere bestemming in Europa waar je in alle comfort kunt genieten!
In het centrum van de stad, in het hartje van de regio Dalmatië met zicht op de eilanden van de archipel en met de bergen op de achtergrond, treft u een ongeëvenaarde charme en rust. Tussen het Paleis van Diocletianus, een stukje Unesco Werelderfgoed, en de kathedraal van Sint-Domnius ontdek je een aangename, dynamische en weelderige stad. Wandel over de charmante pleinen, omgeven door barokke, renaissancistische of middeleeuwse monumenten. Of ontspan in het weelderige Marjan Park, de groene long van de stad, met een adembenemend panorama. De rijke geschiedenis, vele culturele evenementen en het milde klimaat zorgen ervoor dat deze regio het hele jaar door de moeite waard is.

Welkom op ... Brač!

Van oude kluizenaarssites tot betoverende stranden, Brač heeft het allemaal.

Het is het derde grootste eiland van Kroatië en het strand Zlatni Rat (Gouden Kaap) is het meest gekende. Windsurfen en snorkelen zijn populaire bezigheden op het strand.

Het eiland is ook een verzameling aan historische gebouwen en de perfecte plek om uw ogen de kost te geven en de geschiedenis te herbeleven.

Meer details ...

President Solin

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 96

Check-in: 11:00
Check-out: 14:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 1,33 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Daarnaast zijn er service- en verzekeringskosten van € 2,00 per persoon per nacht van toepassing, ook deze dienen ter plekke betaald te worden.


 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Gratis parking
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Badjassen
  • Tv
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Waterkoker

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant
  • Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Labranda Velaris Resort 4*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 102

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 1,33 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Tv
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Olive Restaurant
  • Grill Garden Restaurant
  • Beach Bar Restaurant
  • Lobby bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Tennisbaan
  • Multisportterrein
  • Huurfietsen
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Kinderclub
  • Jacuzzi
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Labranda Velaris 4* & President Solin 5*