Rondreis van 7 tot 12 nachten door Sardinië - Sardinië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Trek rond door Sardinië met je eigen huurauto en rijd langs de kust, gezellige stadjes of door hoge bergen
  • Geniet van de uitgestrekte stranden, neem een duik in het heldere water van de Middellandse Zee of ontspan op een ligstoel
  • Wandel door de sfeervolle straatjes van allerlei dorpjes, elk met een eigen unieke uitstraling waar je zeker keer op keer iets nieuws zal ontdekken
  • Verblijf in luxe hotels die je rondreis tot een nieuw niveau van ontspanning brengen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Ontdek Sardinië met deze autotour die begint in het noorden van het eiland, in Olbia, een oude stad met Griekse invloeden. De reis voert je helemaal naar het zuiden in Cagliari en eindigt opnieuw in het noorden in Alghera, een pareltje aan de kust. Geniet van zon, zee en strand, een fantastische keuken en gastvrije cultuur. Hebben we je al overgehaald? Kies dan voor een reisprogramma van 7, 10 of 12 nachten.

 

Voorbeeld reisroute 7 nachten:

Dag 1: Aankomst in Olbia

Dag 2: Olbia 

Dag 3: Olbia - Cagliari 

Dag 4: Cagliari

Dag 5: Cagliari - Alghero 

Dag 6: Alghero 

Dag 7: Alghero - Olbia 

Dag 8: Vertrek uit Olbia

 

Voorbeeld reisroute 10 nachten:

Dag 1: Aankomst in Olbia

Dag 2-3: Olbia 

Dag 4: Olbia - Cagliari 

Dag 5-6: Cagliari

Dag 7: Cagliari - Alghero 

Dag 8-9: Alghero 

Dag 10: Alghero - Olbia 

Dag 11: Vertrek uit Olbia

 

Voorbeeld reisroute 12 nachten

Dag 1: Aankomst in Olbia

Dag 2-3: Olbia 

Dag 4: Olbia - Cagliari 

Dag 5-6: Cagliari

Dag 7: Cagliari - Oristano

Dag 8: Oristano

Dag 9: Oristano - Alghero 

Dag 10-11: Alghero 

Dag 12: Alghero - Olbia 

Dag 13: Vertrek uit Olbia

... verder lezen

Reisbeschrijving

OLBIA

Kom en ontdek de Sardijnse cultuur in Olbia! Olbia, sinds de Romeinse tijd een belangrijke havenstad met uitzicht op een prachtige baai, is een essentiële halte om je vakantie op Sardinië te beginnen. De stad ligt aan de oevers van de Tyrreense Zee en heeft een schat aan architectonische schatten en een fascinerende geschiedenis. Neem de tijd om door het historische centrum te wandelen en laat je betoveren door de schoonheid van de Romeinse baden, het kasteel van Pedres en het beroemde archeologische museum. Je krijgt ook de kans om de schoonheid van de gewoonten en tradities van het eiland te ontdekken tijdens festivals zoals Saint Simplice's Day midden mei. En vergeet niet de omgeving te bezoeken, met zijn unieke landschappen en prachtige azuurblauwe stranden, voor een heerlijk uitje met je partner of gezin...

 

Een paar dagtripjes die je kan ondernemen vanuit Olbia zijn: 

 

- La Maddalena: Een nationaal park van een serie aan eilanden waar je door pittoreske straatjes kan dwalen of de oude haven kan bezoeken.

 

- Regio Bargagia en Orgosolo: Dit zijn de centraal gelegen gebieden in Sardinië waar je door de bergen kan rijden en je sporen kan zien van de oudheid en de Barbaarse cultuut door muurschilderingen en mythes. 

 

- De stranden rondom Olbia zoals die van Cala d'Ambra of Capriccioli of de zogenoemde Costa Smeralda.

CAGLIARI

Aan de zuidkust van het eiland biedt de hoofdstad Cagliari verschillende schatten zoals een 13e-eeuwse kathedraal, elegante palazzo's, betoverende musea en een levendig uitgaansleven tijdens de zomermaanden. Hier breng je een paar dagen door in de zon en kan je ontspannen op een ligstoel aan het strand. Ongerept, niet te evenaren en uiterst betoverend, deze stad zal je niet snel vergeten. 

 

Enkele voorbeelden van dagbesteding: 

 

- Monte Urpinu: een van de grootste parken van Cagliari vanwaar je, als je de top van de heuvel bereikt, een prachtig uitzicht hebt over de Golf van Cagliari en de stad.

 

- Flamingos: Vertrek over de kustweg in het zuidwesten en bewonder de lagunes die bevolkt worden door flamingo's.

 

- De stad Nora: een van de belangrijkste archeologische gebieden uit de Romeinse tijd op Sardinië. Hier kan je het prachtige Romeinse theater, de thermale baden, de tempels, de geplaveide straten en de kostbare mozaïeken van de patriciërsvilla's bewonderen.

 

- Nederzetting uit de bronstijd: Rijd naar Barumini om de "Su Nuraxi" te bezoeken, UNESCO Werelderfgoed uit de bronstijd. Deze Nurag-nederzetting is de belangrijkste van heel Sardinië en bestaat uit de indrukwekkende kasteelvormige nurag (torens gemaakt van op elkaar gestapelde stenen zonder cement) omringd door een uitgestrekt dorp.

 

- De panoramische weg bekend als de "Costa del Sud": tussen Porto Teulada en Chia, biedt deze weg een buitengewoon spektakel. Rijd langs de meer dan 20 km aan bochten en haarspeldbochten, bovenop steile kliffen die zich storten in het uitnodigende blauw van de zee. Onderweg zijn er verschillende stranden die je ook kunt bezoeken

RONDREIS VAN 12 NACHTEN: ORISTANO

Bij de rondreis van 12 nachten verblijf je voor je naar Alghero vertrekt enkele dagen in Oristano. Oristanois een universiteitsstad met elegante straten vol winkels, mooie pleinen, levendige cafés en goede restaurants! Ontdek het historische centrum, genietend van een goed aperitief of diner in een uitstekend restaurant. Oristano zal je betoveren met zijn eeuwenoude geschiedenis en middeleeuwse oorsprong, waarvan het historische centrum nog steeds getuigt.

 

Enkele dingen die je zeker moet doen in de omgeving zijn: 

 

- Het schiereiland Sinis: een beschermd zeegebied, waar cultuur,.milieu en toerisme in perfecte harmonie leven. Het schiereiland staat bekend om zijn prachtige uitzichten en biedt een landschap rijk aan gecultiveerde velden en prachtige stranden

 

- Cabras, een van de lagunes op Sinis: In deze lagunes veranderen de kleuren, van het wit van de stranden naar het groen, paars en rood van de algen. Een aangenaam geluid van de vele aalscholvers, reigers, haviken, ijsvogels en roze flamingo's die hier leven en zich voortplanten klinkt de hele dag door. 

 

Bosa: een betoverend dorp, waar traditie en moderniteit samengaan. Je eerste onuitwisbare beeld van Bosa zal de historische wijk sa Costa zijn, bestaande uit kleurrijke huizen die de hellingen van de Serravalle heuvel beklimmen, die bekroond wordt door het Malaspina kasteel uit de 12e eeuw.

 

- Het biomariene park van Capo Marrargiu en het natuurreservaat van Badde Aggiosu en Monte Mann: als vogelliefhebber of iemand die van wandelen houdt door prachtige natuur, is deze plek er zeker een om bezocht te hebben.

ALGHERO

Alghero, in het noordoosten van het eiland, is de ideale plek voor reizigers die de traditionele kern van het eiland willen ontdekken, omringd door vredige havens en plaatselijke festivals. De stad is beroemd om zijn inwoners die de Catalaanse taal zijn blijven gebruiken. Om deze reden wordt het "la Barceloneta" genoemd, klein Barcelona. De kleine steegjes van de oude stad zijn vol met winkels die gespecialiseerd zijn in het bewerken van rood koraal, een van de meest waardevolle koraalsoorten ter wereld. Noemenswaardig zijn de kerk van San Francesco, met zijn prachtige kloostergang en de kerk.van San Michele met zijn felgekleurde koepel. Slenter door de geplaveide straatjes en steegjes van het traditionele centrum, voordat je ten noorden van de stad naar de stranden van het Lido en Maria Pia gaat. Dit charmante stadje aan zee is de ultieme plek voor het ontdekken van natuur en cultuur ineen!

 

Enkele voorbeelden van wat je kan doen in de buurt: 

 

- De grotten van Neptunus op de kaap Capo Caccia: op slechts 20 km van Alghero, op een prachtige locatie aan zee kan je deze grot vinden. Hij is 4 km lang en bevat grote stalactieten en stalagmieten maar vooral een groot zoutmeer van 120 m lang. Om bij de ingang te komen moet je een trap van maar liefst 654 treden af die uit de rots zijn gehouwen.

 

Castelsardo: een charmant kuststadje naast de zee, dat zijn middeleeuwse vestingstructuur heeft behouden. Bezoek de oude stad, gelegen op een heuvel en wandel door een doolhof van smalle straatjes en steegjes. 

 

Aggius: een schilderachtig dorp met mooie oude huizen gebouwd van granieten steen, een van de meest uitstekende voorbeelden van lokale volksarchitectuur.

 

- Stintino en Pelosa Beach: Pelosa Beach heeft een heldere en zeer lage zeebodem van tientallen meters met wit, zacht zand en een rustige zee met alle schakeringen van blauw. Ernaast ligt de Pelosetta, omsloten door een eilandje gedomineerd door een Aragonese toren (uit 1578), het symbool van de Pelosa. Vanaf een 'terras' op het tropische strand, tweehonderd meter hoog, kun je genieten van een uniek uitzicht op het eiland Piana en het Nationale Park Asinara, ongerept en wild.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt
  • Huurauto categorie A (Citroen C1 of gelijkwaardig)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf in door ons zorgvuldig geselcteerde hotels om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken: 

- In Olbia: Hotel Mediterraneo 4* (of gelijkwaardig)

- In Cagliari: Holiday Inn Cagliari 4* (of gelijkwaardig)

- In Oristano*: Hotel Mistral 3* (of gelijkwaardig)

- In Alghero/Sassari**: Hotel Catalunya Alghero of Hotel Marina Sassari (of gelijkwaardig)

 

*Alleen voor de rondreis van 12 nachten

**Voor vertrek tussen 22/05 en 05/06 of 01/07 en 14/09 is de accommodatie in de omgeving van Sassari of Alghero.

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Huurauto

Geniet in alle vrijheid van je vakantie dankzij de inbegrepen huurauto. 

Bestemmingen

Welkom op... Sardinië!

Wie droomt er niet van een vakantie met kristalhelder water en fijne zandstranden?

 

Sardinië heeft alles wat je zoekt! Dit eiland, dat drie keer groter is dan het naburige Corsica, barst van de paradijselijke en ongerepte plekjes. Elke regio neemt je mee in een andere omgeving met een nieuwe verrassing. De Costa Smeralda in het noorden typeert zich door het smaragdgroene water en in het zuidwesten van het eiland is de kust ruw en omringd met wilde bloemen en planten. Kom met ons mee voor een verblijf tussen de zee en de bergen!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Praktische informatie over je huurauto:

Ophalen en wegbrengen bij de luchthaven van Olbia 

 

Inbegrepen:

- Onbeperkt aantal kilometers
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Luchthavengelden en wegenbelasting
- Extra bestuurder
- Jong (19/24 jaar)
- Enkele reis in hetzelfde gebied
- Verzekering type "goud": deze elimineert het eigen risico voor schade aan ruiten en banden, inclusief schade aan het dak en de onderkant van het voertuig

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 7 tot 12 nachten door Sardinië