Grand Hotel Mediterranee 4* - Alassio - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een charmant 4*-hotel in een idyllische omgeving
  • Trakteer jezelf op momenten van ontspanning aan zee en geniet van de zon
  • Geniet aan het eind van de dag van een cocktail terwijl je het uitzicht op zee bewondert
  • Ontdek de regio en ervaar 'la dolce vita'

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Grand Hotel Mediterranee 4*

Welkom in het Grand Hôtel Mediterranée 4*!

Het is onlangs gerenoveerd en biedt een adembenemend uitzicht op zee en een benijdenswaardige locatie dankzij de directe toegang tot een privéstrand. Vanaf het tuinterras kan je de Golf van Alassino en het eiland Gallinara bewonderen terwijl je geniet van cocktails en aperitieven, vergezeld door een hooggekwalificeerde en professionele service. Grand Hotel Mediterranée wordt al 80 jaar beschouwd als de ideale plek om te verblijven in de Ligurische stad die beroemd is om zijn "Muretto" en biedt je een volledig ontspannen vakantie.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer voor 2 of 3 personen, Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht of Seafront Kamer met balkon

Standaard Kamer (18 m²)

Parkeer je koffers in de Standaard kamer, ideaal voor een ontspannen verblijf in een aangename, comfortabele omgeving.

Maximale kamercapaciteit

Standaard Kamer voor 3 personen (18 m²)

De driepersoonskamer is geschikt voor alle comfort die je nodig hebt om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Seafront Kamer met balkon (19 m²)

Je Seafront kamer is voorzien van allen nodige luxe en beschikt bovendien over je eigen balkon om op uit te waaien. 

Maximale kamercapaciteit

Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht

Rust uit in deze elegante Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht voor een welverdiende rust!

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het restaurant van het hotel biedt zijn gasten een gevarieerde en zorgvuldig bereide mediterrane keuken aan, met traditionele Ligurische en Italiaanse recepten, maar waar ook voldoende ruimte voor internationale recepten is.
Aan het strand kun je lunchen in het kleine restaurant waar gegrilde vis en verse salades worden geserveerd. In je vrije tijd kun je jezelf trakteren op een verfrissing in de Central Bar of, in de zomer, genieten van de Cocktail Bar, die zijn specialiteiten serveert op het prachtige tuinterras. Voor zoetekauwen ga je naar de Beach Bar, waar je ook kan genieten van verse fruitspecialiteiten en ijsjes. 

Activiteiten

Spa en zwembad

Trakteer jezelf op momenten van ontspanning in een moderne Spa, uitgerust met de beste faciliteiten om lichaam en geest te regenereren. Het wellnessparcours, met bubbelbad, sauna en zintuiglijke douches met essentiële oliën, biedt een gevoel van grote sereniteit en ontspanning. Je kunt ook een duik nemen in het overdekte, met zeewater verwarmde zwembad.


Fitnessruimte

Het hotel heeft ook gedacht aan degenen die hun vakantie zien als een ideaal moment om weer in vorm te komen. Het hotel heeft een goed uitgeruste fitnessruimte met ultramoderne apparaten!

 

Strand

Vanaf het tuinterras heb je toegang tot het privéstrand aan de kust van Alassino, beroemd om zijn fijne witte zand. Parasols en goed geplaatste ligstoelen maken het plaatje compleet voor comfortabele ontspanning, aangevuld met de cabines, allemaal uitgerust met warme en koude douches.

 

Baby Club

Het hotel heeft een volledig uitgeruste, leuke en comfortabele speelkamer voor de kleintjes en hun ouders.

Extra opties

Walvisspotten

Extra opties

De excursie duurt ongeveer vier uur vanaf het moment dat de boot de horizon tegemoet vaart. Het idee is om een breed scala aan inheemse zoogdiersoorten te zien en te observeren in hun natuurlijke habitat, het internationale walvisreservaat.

Eenmaal uit de haven, na ongeveer 30 minuten varen, is de zeebodem ongeveer 1000-1500 meter diep en neemt de kans op waarnemingen dramatisch toe. Er is altijd een zeebioloog aan boord om commentaar te geven op waarnemingen, soorten te identificeren, informatie te geven en onderzoeksgegevens te verzamelen.

 

Praktische informatie:

Het is raadzaam om comfortabele kleding en schoenen te dragen en het volgende mee te nemen:


- windjack, hoed, zonnebrandcrème en zonnebril;
- camera en verrekijker optioneel;
- medicijnen tegen zeeziekte (als je weet dat je er last van hebt of als het je eerste ervaring aan boord is) op advies van je arts.
Een zwempak is niet nodig aangezien alle activiteiten op de boot plaatsvinden.

Beschikbaarheid: van augustus tot eind september

Aanbevolen leeftijd: van 4 tot 80 jaar

Talen: Italiaans en Engels

Transfers inbegrepen: nee

Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit: nee

Let op: lunch is niet inbegrepen (je kunt een lunchpakket meenemen aan boord); er is een barservice waar je water, koude dranken, koffie en verpakte snacks kunt kopen.

... verder lezen

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in... Alassio!

De pittoreske badplaats Alassio ligt aan de westkust van Italië en staat synoniem voor zandstranden, plezier en de beroemde 'Muretto', een muur van tegels met honderden handtekeningen van culturele iconen.

 

Geniet van de tijd aan zee en bewonder Gallinara, een weelderig eiland net buiten de stad. Wandel door de gedenkwaardige steegjes van het stadscentrum waar in de zomer de winkels, bars en restaurants tot laat in de nacht openblijven voor onvergetelijke avonden. De mooie stad Alassio ligt aan de Ligurische kust, met de Middellandse Zee als achtergrond. Er zijn volop mogelijkheden om de kleurrijke kustlijn van Noord-Italië per boot te verkennen, maar je kunt ook ontspannen door te tennissen, golfen of te duiken in het heldere water van de zee!

... verder lezen

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Televisie
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant
  • The Central Bar
  • Cocktail Bar
  • Beach Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Privéstrand

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Grand Hotel Mediterranee 4*