Privérondreis van 7 nachten door Rajasthan met optionele verlenging van 5 nachten in Goa - India - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in comfortabele 4* of 5* hotels tijdens je rondreis en in een 5* hotel tijdens de optionele verlenging in Goa
  • Wandel door de "roze stad" en bewonder de paleizen, bazaars en unieke sfeer
  • Bezoek het Amber Fort, de voormalige residentie van de maharadja's gemaakt van wit marmer en sierlijke plafonds, mozaïeken en weelderige tuinen heeft
  • Verwen je smaakpapillen met overheerlijke Indiase gerechten zoals palak paneer en tika masala

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... India!

Ga op een rondreis van 7 nachten in Noord-India en geniet van een unieke en uitzonderlijke reiservaring.

 

Je hebt de mogelijkheid om een optionele verlenging van 5 nachten in Goa toe te voegen aan je reis (Aanbieding 2).

 

Indien je kiest voor Aanbieding 2 overnacht je in Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*

Reisprogramma

Reis met ons mee om de sublieme Noord-Indiase regio Rajasthan te ontdekken, van steden met een koloniale cultuur tot fascinerende tempels. Natuurlijk zullen ook de warme cultuur en de wereldwijd erkende culinaire specialiteiten centraal staan. Een bezoek aan India is een ervaring op zich: uniek en onvergetelijk tegelijk.

 

Dankzij deze rondreis van 7 nachten heb je de gelegenheid om de belangrijkste bezienswaardigheden van het noorden van het land te ontdekken. Je reis start in Delhi en eindigt met een bezoek aan het majestueuze Agra en zijn beroemde Taj Mahal. Ook bezoek je de roze stad Jaipur.

 

Je reisroute ziet er als volgt uit:

Dag 1: Aankomst in Delhi

Dag 2: Delhi

Dag 3: Delhi - Jaipur

Dag 4: Jaipur

Dag 5: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra

Dag 6: Agra

Dag 7: Agra - Delhi

Dag 8: Vertrek uit Delhi

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Delhi

Je komt aan op de internationale luchthaven van New Delhi. Na de douane- en immigratieformaliteiten en het ophalen van je bagage zal een vertegenwoordiger je begroeten bij de uitgang van de Arrivals terminal. Daarna word je naar je hotel gebracht.

 

Delhi is de hoofdstad van India en de belangrijkste toegangspoort van het land. Deze hedendaagse stad is een bruisende metropool die op succesvolle wijze het oude en het moderne combineert. Te midden van de spiraalvormige wolkenkrabbers staan ​​overblijfselen uit vervlogen tijden in de vorm van talrijke monumenten als stille herinneringen aan het eeuwenoude erfgoed van de regio. Vanaf het moment dat je het vliegveld achter je laat, zul je onder de indruk zijn van de stad waar vele straten worden omzoomd met bomen en je veel prachtige parken vindt.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 2: Delhi

Na het ontbijt vertrek je voor een gecombineerde tour door Old en New Delhi.

 

Je bezoekt eerst Old Delhi. De tour begint met de Raj Ghat, een eenvoudig gedenkteken voor Mahatma Gandhi; je passeert het Rode Fort (gesloten op maandag en feestdagen) - een Werelderfgoedlocatie en een van de meest spectaculaire voorbeelden van de Mughal-architectuur. Het Rode Fort werd tussen 1638 en 1648 gebouwd door de Mughal-keizer Shah Jahan en heeft muren die 2 km lang zijn en in hoogte variëren van 18 meter. Je gaat daarna verder naar de Jama Masjid, een van de grootste moskeeën in Azië, die je van buitenaf zult bewonderen. Er lopen voortdurend mensen in en uit de moskee en de aanwezigheid van de nabijgelegen bazaar zorgt ervoor dat het zelden stil is in de omgeving.

Na een bezoek aan Old Delhi word je meegenomen naar New Delhi, dat de erfenis weerspiegelt die de Britten hebben achtergelaten. De scheiding tussen New Delhi en Old Delhi komt overeen met de scheiding tussen respectievelijk de hoofdsteden van de Britten en de Mughals. De scheiding tussen de ommuurde stad en New Delhi markeert ook de scheiding in levensstijlen. De versterkte stad is een plaats van traditie waar men de levensstijl uit het verleden in al zijn facetten kan ontdekken. New Delhi daarentegen is een stad die probeert te leven volgens de normen van de 21e eeuw.

 

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant (niet inbegrepen).

 

De rondleiding door het keizerlijke Delhi omvat een bezoek aan de Qutub Minar, de hoogste stenen toren van India. Qutub-ud-din Aibak begon ermee in 1199. Door 27 hindoeïstische en jainistische tempels te slopen en hun kolommen te gebruiken, richtte hij de aangrenzende Quwat-ul-Islam-moskee op, eveneens door hem gebouwd. De tour omvat ook een bezoek (van buitenaf) aan de imposante India Gate, het parlementsgebouw en de Rastrapathi Bhawan, de residentie van de president.

 

Na de rondleiding keer je terug naar je hotel.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel

... verder lezen

Dag 3: Delhi - Jaipur (280 km / 6 uur)

Na het ontbijt verlaat je Delhi om naar je volgende bestemming te reizen: Jaipur. Na aankomst in deze stad check je in bij je hotel.

 

Het verleden van Jaipur is nooit ver weg. Jaipur, de stad van de overwinning, bepaalt het lot van deze fascinerende woestijnstaat en zijn inwoners. De stad is omgeven door ruige heuvels, elk bekroond door een formidabel fort, en prachtige paleizen, herenhuizen en tuinen verspreid over de muren. De paleizen en forten van weleer getuigen van koninklijke processies en pracht. Deze monumenten zijn vandaag de dag op een heel natuurlijke manier opgenomen in de levensstijl van de inwoners van de "roze stad". Behalve het drukke verkeer van fietsen, auto's en bussen lijkt er weinig veranderd. De bazaars van Jaipur zijn tijdloos. Met zijn historische verleden brengt Jaipur de legendes van de oude Rajputs tot leven. Damesjurken en herentulbanden geven kleur aan deze fascinerende stad.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel

 

Dag 4: Jaipur

Na een vroeg ontbijt reis je naar de stad Amber om het fantastische Amber Fort te bezoeken. Maharaja Mansingh, de meest succesvolle generaal van Mughal-keizer Akbar, begon in de 17e eeuw met de bouw van Amber Fort. Vóór de bouw van het stadspaleis in Jaipur was Amber de zetel van de macht. Het fort is omgeven door versterkte muren en kijkt uit over Lake Moat. Ruïnes en overblijfselen liggen verspreid over de Aravalli-heuvels en enorme gekanteelde muren doorkruisen de omgeving.

Je maakt een tocht per jeep en zult het fort beklimmen. Eenmaal bovenaan kun je ronddwalen door het enorme complex van binnenplaatsen en kamers. Veel kamers zijn voorzien van prachtige muurschilderingen, edelstenen en spiegels die in de muren zijn ingelegd. Misschien wel het meest fascinerende is de Sheesh Mahal (Spiegelzaal), waar een enkele lamp wordt weerspiegeld in de vele spiegels en zo heel de kamer verlicht.

 

Op weg naar het Amber Fort stop je om het "Palace of Winds" te bezoeken, ook wel bekend als Hawa Mahal. Het is eigenlijk een uitgebreide gevel waarachter de dames van het hof vroeger de dagelijkse activiteiten op straat beneden observeerden. Zijn roze zandstenen sculpturen zijn uiterst complex. Er waait een koele wind door de façade van ramen en traliewerkschermen waardoor hofkoninginnen ooit de straten van de stad bekeken.

 

In de middag bezoek je het Stadspaleis, een indrukwekkend complex met prachtige paleizen, tuinen en binnenplaatsen, decoratieve kunst en gebeeldhouwde poorten. Het Palace Museum herbergt collecties zeldzame manuscripten, wapenkamers, kostuums, tapijten en miniatuurschilderijen.

 

De Jantar Mantar in Jaipur is de beroemdste van de vijf observatoria gebouwd door Sawai Jai Singh in India. Jai Singh was een groot bewonderaar van vooruitgang en onderzoek op het gebied van wetenschap en technologie en had een passie voor astronomie. Er schuilt een heel interessant verhaal achter de bouw van dit observatorium, dat wordt beschouwd als het grootste stenen observatorium ter wereld. Sawai Jai Singh stuurde zijn afgezanten naar alle delen van de wereld voordat hij met de bouw van dit observatorium begon. De afgezanten kwamen terug met talloze astronomieboeken met de allernieuwste technologische informatie. Eén van deze handleidingen was een kopie van de tabellen van La Hire De koning gaf opdracht om het observatorium te bouwen volgens de details in deze handleiding. Aan het einde van de bouw was het observatorium, tot grote verbazing van de koning en anderen, 20 seconden nauwkeuriger dan vermeld in de tabellen van La Hire.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel

... verder lezen

Dag 5: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (235 km / 6 uur)

Na het ontbijt is het tijd om Jaipur te verlaten. Je reist vandaag naar Agra, waarbij je onderweg Fatehpur Sikri bezoekt. Deze verlaten rode zandstenen stad is gebouwd door de grote Mughal-keizer Akbar als hoofdstad en paleis aan het einde van de 16e eeuw. Het werd kort na de bouw verlaten toen de lokale bronnen opdroogden, en het bevindt zich vandaag de dag nog steeds in dezelfde staat als meer dan 300 jaar geleden. De stad omvat paleizen en moskeeën en was op het moment dat deze werd gebouwd groter dan Londen. Tegenwoordig is het een bijzondere plek om te rondlopen door de gebouwen die nog in perfecte staat zijn.

 

Na het bezoek vervolg je je rit naar Agra en bij aankomst checkt je in bij je hotel.

 

De sfeer van Agra wordt nog steeds geassocieerd met de Mughal-periode. De Mughals waren niet alleen grote heersers, maar ook geweldige bouwers en zij bewaarden hun mooiste architectonische wonderen voor Agra en omgeving. De stad heeft vele prachtige monumenten en de Taj Mahal, de grootste en bekendste daarvan, is een meesterwerk van Mughal-architectuur in al zijn glorie. Het enorme en elegante fort van Agra, de delicate kunst van het graf van Itimad-ud-daulah, de magnifieke Taj Mahal zijn enkele van de architectonische wonderen die in Agra en omgeving te zien zijn. De architectonische genialiteit komt ook tot uiting in de forten, paleizen en esthetisch aangelegde tuinen, die vandaag de dag stille getuigen zijn van een grandioze stijl uit een gouden eeuw.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel

 

Dag 6: Agra

Na het ontbijt vertrek je voor een tour van een halve dag door Agra, waarbij je de Taj Mahal bezoekt (gesloten op vrijdag).

De Taj Mahal is alles wat erover is gezegd en meer. Het kostte 22 jaar en 20.000 man om hem te bouwen. Het witte marmer werd 320 kilometer verderop gewonnen en door een vloot van duizend olifanten naar de plek getransporteerd. De Taj Mahal werd gebouwd door de Mughal-keizer Shah Jahan om zijn liefde voor zijn vrouw Mumtaz Mahal te uiten in de 17e eeuw. Wanneer je de Taj Mahal eenmaal ziet, zul je begrijpen waarom het een van de Zeven Wereldwonderen is. Hoewel de Taj er vanuit bijna elke hoek ongelooflijk en perfect uitziet, zijn het de marmeren inlegstukken die werkelijk adembenemend wanneer je deze van dichterbij bewondert. Tijdens de tour heb je alle tijd om dit uitzonderlijke staaltje architectuur te zien.

 

Later bezoek je ook het fort van Agra, nog een uitzonderlijk voorbeeld van de Mughal-architectuur. Agra Fort was generaties lang de zetel en het fort van het Mughal-rijk. Het was de zetel van de Mughal-macht en het bestuur en de huidige structuur dankt zijn oorsprong aan Akbar, die de muren en poorten oprichtte, evenals de eerste gebouwen aan de oostelijke oevers van de Yamuna-rivier. Shah Jehan voegde de indrukwekkende vertrekken en moskee toe, terwijl Aurangzeb de buitenmuren toevoegde. Bezoek de openbare audiëntiezaal en de koninklijke paviljoens.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel

 

Dag 7: Agra - Delhi (235 km / 5,5 uur)

Na het ontbijt ga je terug naar Delhi waar je incheckt in je hotel waar je de laatste nacht van de rondreis zult doorbrengen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

 

Diner (exclusief drankjes) en overnachting in het hotel

 

Dag 8: Vertrek uit Delhi

Vandaag word je na het ontbijt naar de internationale luchthaven van Delhi gebracht voor je vlucht naar huis (Aanbieding 1).

 

Indien je kiest voor Aanbieding 2, vlieg je vandaag naar Goa voor je verblijf van 5 nachten in het Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*.

... verder lezen

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 4*-hotels volgens programma
  • Halfpension (exclusief drankjes) vanaf het ontbijt op dag 2 tot het ontbijt op dag 8
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
  • Entreegelden voor bezienswaardigheden volgens programma
  • Ontvangst met slingers bij de eerste aankomst in Delhi
  • Riksja-rit in Delhi tijdens Old Delhi tour
  • Jeeptocht bij Amber Fort (Jaipur)
  • Lokale theeproeverij in Mud Cup
  • Hennasessie voor dames (Jaipur)
  • Riksja-rit in Jaipur
  • Busrit in Fatehpur Sikri
  • Batterijbusrit in Agra
  • Schoolbezoek (m.u.v. feestdagen)
  • Engelssprekende gids volgens programma
  • Servicebelasting inbegrepen
  • Assistentie ter plaatse bij transfers
  • Vervoer in voertuig met airconditioning volgens programma

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Afhankelijk van de door jou gekozen aanbieding, verblijf in 4 of 5* hotels tijdens je rondreis.

 

Indien je hebt gekozen voor 4* hotels, verblijf je in de volgende hotels:

- Delhi: The Suryaa 4* of Jaypee Siddharta 4* (of gelijkwaardig)

- Jaipur: Holiday Inn Express & Suites 4* of Royal Orchid 4* (of gelijkwaardig)

- Agra: Crystal Sarovar Premiere 4* of Holiday Inn MG Road 4* (of gelijkwaardig)

 

 

Indien je hebt gekozen voor 5* hotels, verblijf je in de volgende hotels:

 

- Delhi: Crowne Plaza Rohini 5* of Vivanta New Delhi Dwarja 5* (of gelijkwaardig)

- Jaipur: Radisson City Center 5* of Marriott 5* (of gelijkwaardig)

- Agra: Radisson Hotel 5* of Jaypee Palace 5* (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor volpension (exclusief drankjes) tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Belastingen inbegrepen

Het Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5* is een mix van moderniteit en authenticiteit en ligt aan de kust van de Arabische Zee in Goa.

 

Wat de keuken betreft, biedt het Upper Deck een breed scala aan internationale gerechten. Je kunt ook naar Greco gaan, dat je tevreden zal stellen met zijn authentieke en verfrissende Griekse keuken. Ontspan 's avonds met een drankje in de Copa Cabana Lounge of overdag in Bar Céleste.

 

Voor het plezier neem je een duik in het buitenzwembad of kies je voor het strand, op slechts 10 minuten lopen. Je verblijf zal er een van ontspanning zijn!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer (31 m²)

Kom binnen in je Superior Kamer en geniet van de moderne inrichting en het comfortabele beddengoed om optimaal van je vakantie te profiteren.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In het Upper Deck van Radisson Blu Resort Goa 5* kun je volop eten met allerlei internationale gerechten in de drie restaurants op het terrein: Upper Deck, Lucio en Sagres. Geniet van een overvloed aan buffetten en à-la-cartespecialiteiten met traditionele Portugees geïnspireerde gerechten.

 

Geniet 's avonds van livemuziek en verse cocktails in de informele bar van het resort.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x toegang tot het zwembad, de fitnessruimte, de hamam en de sauna (per persoon, per verblijf, vooraf te reserveren)

Alles draait om ontspanning tijdens je verblijf in Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*. Bezoek het strand, hang rond bij het zwembad, blijf trainen in de fitnessfaciliteiten van het hotel of bezoek de spa voor een heerlijke vakantie!

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemming

Welkom in ... India!

Je wilt graag op vakantie naar India, maar weet niet wat je kunt verwachten? Geen nood, wij helpen je op weg! Het land biedt een enorme verscheidenheid aan landschappen aan, van de pieken van de Himalaya tot de kustlijn van de Indische Oceaan. Je vindt er talloze natuurreservaten zoals het Nationaal Park Periyar, waar je wilde dieren zoals olifanten, tijgers, apen en axisherten kunt observeren in hun natuurlijke habitat.

 

Dit alles is goed voor onvergetelijke herinneringen! India staat uiteraard ook bekend als een spirituele smeltkroes van het hindoeïsme, boeddhisme, jaïnisme en sikhisme die resulteerden in monumenten met ongeëvenaarde architecturale stijlen.

 

Tijdens je bezoek aan de prachtige tempels en paleizen, vestigingen en Indische vorstenhuizen maak je een culturele reis door de tijd en het verleden. Ook de Indiase keuken is een reis op zich; gekruid en smakelijk, en net zo kleurrijk als de sari’s van de Indiase vrouwen of de lokale decoratie!

Meer details

Découverte du Rajasthan et extension Goa possible

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach 5*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Parking (buiten)

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Minibar
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Upper Deck
  • Greco
  • Copa Cabana Lounge Bar
  • Bar Céleste

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Fitness

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis van 7 nachten door Rajasthan met optionele verlenging van 5 nachten in Goa