Casa Particular en The One Gallery 4* - Cuba - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder de schilderachtige architectuur van Havana, waar de tijd lijkt stil te staan
  • Rijd door de stad in een echte klassieke auto om volledig op te gaan in de omgeving
  • Ontdek het authentieke Cuba door te overnachten in een Casa Particular
  • Ontspan op de witte zandstranden van Cayo Santa Maria en kom tot rust in een tophotel

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Voor een echte Cuba-ervaring gaat er niets boven de combinatie van Havana en Cayo Santa Maria. Havana's Casas Particulares bieden een unieke onderdompeling in het Cubaanse leven, waar elke dag een tafereel is van levendige lokale taferelen. En in Cayo Santa Maria verbaasde The One Gallery me, met zijn kenmerkende artistieke touch die de strandervaring verrijkt. Een reis die authenticiteit en artistieke inspiratie belooft bij elke stap.

Alexis

Welkom op... Cuba!

Reis naar het prachtige Cuba, dat elke keer weer weet te verrassen. Je reis begint in Havana, de hoofdstad, waar je de kleurrijke huizen en geweldige oldtimers die door de straten rijden kunt bewonderen. Je snuift de Cubaanse sfeer op en wordt ondergedompeld in de geuren en kleuren van de stad.

 

De reis gaat verder naar Cayo Santa Maria, waar ontspanning een must is. Hier staat ontspanning voorop met heerlijke cocktails op het strand of een verkwikkende duik in het helderblauwe water.

 

Kies je verblijfsduur:

7 nachten: 3 nachten in Havana + 3 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana

10 nachten: 3 nachten in Havana + 6 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana

12 nachten: 3 nachten in Havana + 8 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana

14 nachten: 3 nachten in Havana + 10 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana

Reisroute:

Dag 1: Havana

Aankomst op de luchthaven van Havana, ontmoeting en begroeting door Meeting Point Cuba personeel. Privetransfer van Havana luchthaven naar Casa Particular in Havana. Accommodatie in Standaard Kamer met ontbijt.

 

Dag 2: Havana

Ontbijt in het Casa Particular en informatiebijeenkomst met onze vertegenwoordiger. Je gaat op sightseeingtour in klassieke auto (1 uur, zonder gids). Pick up tijd om 11:30 uur.

 

Profiteer van een vrije dag om van Havana te genieten.

 

Vrije avond, diner niet inbegrepen. We raden een bezoek aan de beroemde Tropicana show ten zeerste aan!

 

Dag 3: Havana

Vandaag heb je een vrije dag om te genieten en Havana te ontdekken. Je kunt op eigen houtje de iconische plaatsen van de hoofdstad van het land bekijken, zoals het Plein van de Revolutie, het Capitool, het Gran Teatro "Alicia Alonso", de wijken Vedado, Centro Habana en Playa. Je maakt deel uit van een van de meest begeerde geheimen wanneer je een van de fabrieken (niet inbegrepen) van de fijnste en bekendste sigaren ter wereld binnengaat (geopend van maandag tot vrijdag). Wandeling door het majestueuze "Oud Havana" waar je een bezoek kunt brengen aan de vier pleinen en het "Havana Club" rum museum (niet inbegrepen) (geopend van maandag tot vrijdag). Lunch en diner niet inbegrepen.

 

Dag 4: Havana - Cayo Santa Maria

Gedeelde transfer van een hotel dichtbij Casa Particular in Havana naar Cayo Santa María. Inclusief bagageservice (1 koffer per persoon) voor de transfer van Casa Particular in Havana naar een nabijgelegen hotel voor de interhotel transfer. Pick-up tijd 6.30 uur (geschatte duur van de reis 6 uur). Overnachting op basis van all-inclusive.

 

Cayo Santa Maria:

Verblijf 3 / 6 / 8 / 10 nachten in het One Gallery Hotel in Cayo Santa Maria. Overnachting in een Standaard Kamer met zeezicht kamer op basis van all-inclusive.

 

Dag 7 / 10 / 12 / 14: Cayo Santa Maria - Havana

Met een gedeelde transfer word je van The One Gallery Hotel naar een hotel in de buurt van Casa Particular in Havana gebracht. De transfer is inclusief bagageservice (1 koffer x pax) voor de transfer van een hotel dichtbij hotel naar Casa Particular in Havana. Pickup tijd om 15.00 uur (geschatte duur van de reis 6 uur).

 

Laatste overnachting: Havana

Verblijf van 1 nacht in het Casa Particular in Havana met inbegrepen ontbijt.

 

Dag 8 / 11 / 13 /15 dag: Vertrek

Met een gedeelde transfer vertrek je naar de luchthaven van Havana vanuit een hotel in de buurt van Casa Particular in Havana. De transfer is inclusief bagageservice (1 koffer per persoon) voor de transfer van Casa Particular in Havana of gelijkwaardig naar het dichtstbijzijnde hotel. Let op: transfers zijn niet beschikbaar voor vluchten via de VS.

... verder lezen

Casa Particular Havana

Dompel jezelf onder in het Cubaanse leven door de deuren van je "casa particular" Los Balcones Habana Vieja of het Groene Huis open te duwen. Deze typische gastenkamers zijn de ideale gelegenheid om het authentiek Havana te leren kennen en in contact te komen met haar inwoners.

 

Deze charmante 'casa particular' zal je zeker verleiden met zijn gezelligheid en warmte. Het is de ideale plek om een echt exotische vakantie te beleven!


Informatie over de casas particulares:

Wij stellen je voor om te verblijven in een Casa Particular, een authentieke Cubaanse accommodatie. Je verblijft tussen de lokale bevolking en zult een echte onderdompeling in de lokale cultuur kunnen ervaren.

Om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen, hebben we zorgvuldig de beste adressen volgens de lokale normen geselecteerd. Sommige diensten zijn mogelijk niet beschikbaar.

Sommige casa-eigenaren spreken geen Engels of Frans, maar zullen je zo goed mogelijk ontvangen.

Cuba, een eiland in volle verandering

Afhankelijk van je programma zal een deel van je transfers per collectieve bus tussen de hotels plaatsvinden. Onze vertegenwoordiger zal je alle informatie geven over het schema en de vertrektijd. Een advies: wees geduldig. Afhankelijk van het verkeer ter plaatse kan er enige vertraging optreden. Wat de maaltijden en de keuze van de buffetten betreft, Cuba ligt nog steeds onder embargo en de gerechten zijn niet altijd even gevarieerd.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer

Beleef rustige nachten in een van vijf unieke Standaard Kamers. Pak je koffers uit in een gezellige kamer met balkon in het hart van de stad en profiteer van de ideale ligging om Havana te verkennen.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Neem plaats in de gemeenschappelijke ruimte en geniet van het ontbijt. Maak van de gelegenheid gebruik om je gastheer te leren kennen en wat meer te weten te komen over de Cubaanse cultuur! Misschien krijgt je wel wat culinaire tips en leuke adresjes.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Sightseeingtour (1 uur) in een klassieke auto door Havana

Slenter door de straten van de hoofdstad en bezoek de monumenten, musea en andere toeristische trekpleisters.

De prachtige stranden van Havana lenen zich perfect om te relaxen.  

The One Gallery Cayo Santa Maria 4*

Welkom in hotel The One Gallery Cayo Santa Maria 4*. Dit moderne hotel is gelegen op het prachtige eiland Cayo Santa Maria en is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de prachtige stranden en het helderblauwe water.

Met een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee en moderne, elegante architectuur waarin kunst de boventoon voert, biedt The One Gallery een breed assortiment aan eersteklas diensten en faciliteiten om je te verzekeren van een heerlijke vakantie.

Cuba, een eiland in volle verandering

Afhankelijk van je programma zal een deel van je transfers per collectieve bus tussen de hotels plaatsvinden. Onze vertegenwoordiger zal je alle informatie geven over het schema en de vertrektijd. Een advies: wees geduldig. Afhankelijk van het verkeer ter plaatse kan er enige vertraging optreden. Wat de maaltijden en de keuze van de buffetten betreft, Cuba ligt nog steeds onder embargo en de gerechten zijn niet altijd even gevarieerd.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zeezicht

Standaard Kamer met zeezicht (25 m²)

Geniet van je Standaard Kamer met zeezicht tijdens een geweldige vakantie in Cuba. Voorzien van moderne faciliteiten en een mooi uitzicht is dit een perfecte plek om tot rust te komen. 

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Start de ochtend met een smakelijk ontbijt in het hotel voordat je op pad gaat. Trakteer jezelf op een heerlijke lunch in een van de 3 restaurants van het hotel, met een mix van internationale en Cubaanse gerechten.  En sluit je dag af in een van de 8 bars, waar je geniet van heerlijke cocktails terwijl de zon ondergaat.

Activiteiten

Profiteer van het prachtige zwembad van het hotel om je kleurtje te perfectioneren of ontspan in de weelderige spa. Leg je liever je handdoek neer op een ongerept strand met uitzicht op de oneindige azuurblauw van de zee? Dat kan! Installeer je op een van de ligstoelen met een spannend boek en duik af en toe het water in om af te koelen. Mag het wat sportiever? Trek dan je leukste sportoutfit aan en ga naar het volledig uitgeruste fitnesscentrum voor een work-out of waag je op het strand aan verschillende watersporten!

Kies voor een extra optie

Ontdekking van de Viñales Vallei

Kies voor een extra optie

Laat je verleiden door de vele schatten van de Viñales Vallei en leer meer over de fascinerende cultuur van een betoverend land.

Bij het verlaten van je hotel stap je in een bus met airconditioning volgens het voor jouw excursie vastgestelde tijdschema. Je maakt een korte stop bij de ranchón de Las Barrigonas, omgeven door typische boerenhuizen en tabaksplantages.

Je gaat verder met een wandeling door het Nationale Park van de Viñales vallei, uitgeroepen tot Cultureel Landschap beschermd door UNESCO en een Nationaal Natuurmonument, dat opvalt door de schoonheid van zijn mogotes (bergen met afgeronde toppen) en talrijke grotten.

Je zal ook het genoegen hebben de sublieme muurschildering van de prehistorie te bewonderen die zich over meer dan 120 meter uitstrekt op de muur van de Pita mogote, waarop je in 12 delen het evolutieproces van mens en dier in de Sierra de los Orégos zal kunnen bestuderen.

Na het bereiken van het uitkijkpunt van Los Jazmines in de Viñales Vallei, kan je genieten van een Creoolse lunch (exclusief drankjes) begeleid door country muziek.

Later word je naar de Cueva del Indio gebracht waar je een boottochtje maakt op de ondergrondse rivier voordat je terugkeert naar het hotel.

 

Praktische informatie:

  • Excursie beschikbaar op woensdag, donderdag en zondag.
  • Meeting Point is niet verantwoordelijk voor voorwerpen die in het vervoermiddel of in de etablissementen zijn achtergelaten.
  • Blijf bij de groep en de gids en respecteer de eisen van de verschillende instellingen die je zult bezoeken.
  • De volgorde van de etappes kan worden gewijzigd afhankelijk van externe factoren, de weersomstandigheden en het aantal deelnemers.

... verder lezen

Tropicana Show - Premium

Kies voor een extra optie

Geniet van een cabaret show met een gastronomisch aanbod.

Inbegrepen:

- Voorkeurstafel

- 1 welkomstdrankje

- ¼ fles rum

- 1 frisdrank

- 1 snack

 

Let op: transfers zijn niet inbegrepen

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Opgelet! Je luchthaventransfers kunnen niet uitgevoerd worden indien je een vlucht via de V.S. geboekt hebt. In dat geval dien je je vervoer zelf te regelen. Houd er evenwel rekening mee dat je voor een vlucht naar/van Cuba via de VS op voorhand een roze visum dient aan te vragen.

Bestemmingen

Welkom in... Havana!

Ontbreekt er een bestemming met een fascinerende cultuur in je reisdagboek? Wacht niet langer en kom de charme van het bruisende Havana ontdekken. Met zijn onweerstaanbare sfeer neemt de Cubaanse hoofdstad je mee op een reis door de geschiedenis langs het fascinerende koloniale erfgoed, de kleurrijke huizen, de eeuwenoude tradities en de altijd aanwezige energie van de latino muziek.

 

Ervaar de Cubaanse levensstijl door een stadsrondrit te maken in een oldtimer, geniet van een aromatische Cubaanse sigaar, breng een bezoek aan een lokale fabriek of maak een wandeling door de kleurrijke straten van La Habana Vieja. Deze stad zal je verwelkomen met haar feestelijke sfeer!


Ons advies voor een onvergetelijke vakantie? Treed in de voetsporen van Ernest Hemingway en dineer in La Bodeguita del Medio, een typisch restaurant in Oud-Havana.

Welkom op... Cayo Santa Maria!

Strijk neer op de zonnige stranden van Cayo Santa Maria voor een 100% ontspannen verblijf. Dit kleine eiland, gelegen voor de kust van de provincie Villa Clara is een waar paradijs, op ongeveer 5 uur rijden van Havana en maakt deel uit van de Jardines del Rey archipel, door Unesco uitgeroepen tot Biosfeerreservaat.

Meer details

Casa Particular Havana

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel*:

  • Wifi

Restaurants en bars in het hotel:

  • Gemeenschappelijke ruimte

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

The One Gallery Cayo Santa Maria 4*

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

"

Restaurants en bars in het hotel:

  • Sport Bar
  • Lobby Bar
  • Snack Bar
  • Pool Bar
  • Beach Bar
  • Theater Bar
  • Mibibar Service
  • Bar.co
  • Buffetrestaurant
  • 2 à-la-carterestaurants

Je all-inclusive pakket omvat :

- Buffet
- Lobby Bar
- Aqua Bar
- Theater Bar
- Snackbar
- Beach bar
- Pool Bar
- Strandranchón
- 2 à-la-carterestaurants
- Barbecue of grill

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casa Particular en The One Gallery 4*