- Zwitserland - Tot -70% | Voyage Privé

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een verblijf in het hartje van de Zwitserse Alpen
  • Ontdek de traditionele keuken in een van de restaurants van het hotel
  • Kom helemaal tot rust in de spa, met of zonder behandeling
  • Trek ook de natuur in en beleef onvergetelijke avonturen in de bergen

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Het Romantik Hotel Schweizerhof Grindelwald 5* bevindt zich ver van het drukke centrum van Grindelwald, maar geniet toch van een centrale ligging. Kortom dit is een uitstekende uitvalsbasis voor al uw plannen in de regio!

 

In elk seizoen is er wel iets te beleven of een specialiteit van de regio uit te proberen, en in het Romantik Hotel Schweizerhof Grindelwald 5* bevindt u zich daarvoor op de juiste plaats! Bovendien leert u de geschiedenis van dit hotel kennen en leert u bij over een simpele maar stijlvolle traditie.

Eten & drinken

Restaurant Schmitte and Gaststübli

Zo'n 100 jaar geleden was hier een smederij, maar nu vindt u hier het Schmitte restaurant. Hier wordt een eerlijke en traditionele keuken bereid met lokale en verrassende ingrediënten. In het rustieke Gaststübli proeft u van een Zwitserse klassieker: fondue!

 

Restaurant Alpterrassen

's Morgens wordt hier het ontbijt geserveerd met verschillende heerlijke delicatessen. Proef van smakelijke koude gerechten van het buffet en lekkere à la minute bereide warme gerechten. Zo hebt u voldoende energie tijdens uw momenten in de bergen.

 

En 's avonds kunt u hier terecht voor een lekker diner! Het menu verandert dagelijks en u maakt uw keuze uit een rijk saladebuffet.

 

Hotel bar & fireplace lobby

Relax, praat bij, lees een boek of speel een gezelschapspel ... de lobby is de ideale plek op elk moment van de dag voor een moment van rust. In de namiddag wordt er huisgemaakte cake en biscuit geserveerd, en aan de bar geniet u van een lekkere cocktail, een glas wijn of champagne.

 

Otto's Kegelkeller

Deze ruimte is perfect voor een ontspannen spel met familie of vrienden, een gezellige maaltijd of een lekker drankje.

 

Schweizerhof Garten & Terrasse

Na uw avonturen in de bergen kunt u hier genieten van een rustige sfeer en een onvergetelijk uitzicht op de bergen rond Grindelwald. Drink een lekkere koffie of thee, geniet van een lichte lunch of diner ... in de romantische Schweizerhof Garten voelt iedereen zich thuis!

Activiteiten

Ver weg van alle drukte wordt u verwelkomd in de Schweizerhof Spa. Kom tot rust op het zonneterras, met een stoombad of in de ijsgrot ... De perfecte ontsnapping na een lange dag in de bergen.

 

Binnenzwembad & sauna

Zwem, relax, en voel u goed - dat is het motto dat hier van toepassing is. Neem een verfrissende duik in het binnenzwembad, of laat uw spieren ontspannen in de Finse sauna, de biosauna met lichttherapie, het stoombad, de ijsgrot of neem een avontuurdouche met Kneipp-producten.

 

Spa

In deze privéspa zal niemand u storen. Organiseer een romantisch moment met uw partner, of een rustgevend moment voor uzelf. In deze spa geniet u van volledige privacy, en met of zonder behandeling voelt u zich heerlijk in de ontspannen setting.

 

Massages en behandelingen

Maak een reservering bij het hotel en profiteer van een uitstekende massage of behandeling door professionals. Er wordt gebruikgemaakt van natuurlijke producten van het merk Alpienne.

Welkom in ... Grindelwald!

Grindelwald is een klein stadje in Zwitserland. Deze stad is verdeeld in zeven berggemeenschappen en wordt daarnaast omringd door nog meer bergen: Faulhorn, Schwarzhorn, Wellhorn, Wetterhorn, Schreckhorn, Lauteraarhorn, Agassizhorn, Fiescherhorn, Mönch, Eigher, Lauberhorn en Männlichen.

 

Dit betekent dat hier veel te doen is! Op elke berg is een ander avontuur te vinden: te voet of met de fiets. Neem een gondellift naar de top van Schwarzhorn en maak hier de First Cliff Walk. Dit is een wandelpad uit metaal dat langs de klif is gebouwd en zich daarna voor zo'n 45 meter over de vallei uitstrekt. Een angstaanjagend spannende ervaring!

 

Bent u meer fan van een ander soort avontuur? Dan kunt u natuurlijk de verschillende meren rond Grindelwald gaan bezoeken. Bewonder de bijna magische reflectie van de omliggende bergen in het water en profiteer van de serene sfeer in de natuur ... Pure ontspanning!

 

Verkiest u sport op wielen, dan neemt u uw mountainbike mee (of u huurt er eentje in Grindelwald zelf). Er zijn verschillende mountainbikepaden in de regio die u langs adembenemende berglandschappen sturen. Test vast en zeker uw remmen voor vertrek, u hoeft al deze pracht en praal niet voorbij te haasten.

 

Voor de kleinere en grotere reizigers zijn er ook rodelbanen gelegd, een activiteit die u zeker in Grindelwald moet uitproberen, want hier bevindt zich de langste rodelbaan van Europa. Tijdens deze rit daalt u zo'n 1600 meter ... spanning gegarandeerd!

 

Al deze natuurpracht en spannende activiteiten hebben u vast overhaald deze prachtige regio te bezoeken ... Staan uw koffers al klaar?

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 101

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (30 CHF per dier per nacht).
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Meertalig personeel
  • Parking (binnen)
  • Lift

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Schmitte
  • Restaurant Gaststübli
  • Restaurant Alpterrassen
  • Hotel bar & fireplace lobby
  • Otto's Kegelkeller
  • Schweizerhof Garten & Terrasse

Activiteiten bij het hotel:

  • Hamam
  • Sauna
  • Spa
  • Binnenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Zwitserland - Tot -70% | Voyage Privé