Autotour: Kaap de Goede Hoop - Kaapstad - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de verschillende gezichten van dit fascinerende land met cultuur, moderniteit en adembenemende natuur
  • Kom oog in oog met majestueuze wilde dieren in hun natuurlijke habitat tijdens een avontuurlijke safari
  • Verblijf in comfortabele hotels met moderne faciliteiten 
  • En ook... Geniet in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto

Welkom in... Zuid-Afrika

Droomt u van een reis door de wilde natuur, adembenemende landschappen en bruisende steden?
Wij hebben de perfecte vakantie voor u gevonden in Zuid-Afrika! Het avontuur begint in de hoofdstad Kaapstad, die gedomineerd wordt door de majestueuze Tafelberg. Hier ontdekt u het Greenmarket Square, Signal Hill en nog veel meer.

Daarna maakt u een spectaculaire rit over Chapman's Peak richting Kaap de Goede Hoop en brengt u enkele dagen door in de Kaapse Wynland, omringd door wijngaarden en weelderige natuur. Breng een bezoek aan de mooie steden Stellenbosch en Franschhoek en eindig deze onvergetelijke reis met een spectaculaire safari op zoek naar de Big 5!
Zuid-Afrika zal u verbazen!

Reisbeschrijving

Deze unieke reis is ideaal voor wie een eerste bezoek brengt aan het Afrikaanse continent en wie natuurpracht, culturele ontdekkingen en heerlijke gastronomie wil combineren. Dankzij de inbegrepen huurauto bent u zo vrij als een vogel om te gaan en staan waar u wilt. We hebben de accommodatie en het ontbijt alvast voor u vastgelegd en enkele leuke extraatjes zoals een safari, een wijnproeverij en zelfs een helikoptervlucht over Kaapstad.

Dag 1: Aankomst in Kaapstad
Aankomst op de luchthaven van Kaapstad en ophalen van de huurauto. Na het inchecken in het Guesthouse kunt u even relaxen na de lange reis of al een eerste keer op ontdekking gaan in deze fascinerende stad. Bezoek Victoria & Alfred Waterfront, het historische hart van de stad, of het Greenmarket Square.

Dag 2: Het Kaapse Schiereiland
Na het ontbijt vertrekt u op een spectaculaire rit over Chapman's Peak op het Kaapse Schiereiland, met als eindbestemming het meest zuidelijke punt van het continent: Kaap de Goede Hoop. Onderweg stopt u bij Hout Bay, Kalk Bay (schilderachtige vissersdorpjes), Boulders Beach (bekend omwille van de grote populatie pinguïns) en Simonstown.

Dag 3: Tafelberg
De dag begint opnieuw met een uitgebreid ontbijt zodat u voldoende krachten heeft om de majestueuze Tafelberg te bezoeken. Geen zin in een stevige beklimming? Bewonder deze prachtige berg dan vanaf de promenade in Kaapstad zelf en breng een bezoek aan Camps Bay, bekend omwille van zijn parelwitte stranden, of Long Street met zijn Victoriaanse huizen.

Dag 4: Hout Bay
Na het ontbijt raden we u aan om het pittoreske vissersdorpje Hout Bay te bezoeken. Behalve het gezellige centrum met smalle straatjes en de vriendelijke bewoners, is vooral de ligging de grootste troef van dit plekje. Deze baai is omringd door Karbonkelberg, Mount Sentinel en de Constantiaberg. Neem een picknicklunch mee en geniet van een maaltijd op het strand, nip van een drankje op een terrasje en neem de meest adembenemende foto's!
Dag 5: Stellenbosch
Na het laatste ontbijt in Kaapstad vertrekt u richting Stellenbosch, een charmante stad met een prachtig historisch centrum en brede straten met grote bomen. Proef van de bruisende sfeer van deze studentenstad en ontdek de vele cafés, winkels en restaurants. Na de middag kunt u kiezen voor een wijnproeverij.

Dag 6: Franschhoek
Wat dacht u ervan om vandaag één van de mooiste stadjes van het land te ontdekken? Franschhoek is de plek waar in 1688 de Franse hugenoten kwamen wonen en een bezoek aan het Hugenotenmonument is zeker de moeite waard. We raden u aan om de lunch te nemen op de Boschendal boerderij waar u geniet van een chocolade en wijnproeverij (inbegrepen).

Dag 7: Tour door het Kaapse Wynland
Na een stevig ontbijt staat een ontdekking van prachtige wijngebied op het programma. Bewonder de eindeloze wijngaarden als u door het landschap rijdt. We raden u aan om te stoppen bij wijnmakerij Fairview waar u geniet van een kaas- en wijnproeverij. Rij verder over de Spice Route en kies ervoor om halte te houden bij een Murano glasblazerij. Keer 's avonds terug naar Stellenbosch en snuif de bruisende sfeer van de universiteitsstad na zonsondergang.

Dag 8: Marktdag
Vandaag is de ideale dag om de Slow Food Markt in Oude Libertas of Blaauwklippen te bezoeken. Van 9u tot 14u vindt u hier marktkramers die de overheerlijke streekproducten verkopen. Alles wat hier verkocht wordt, is in de regio geproduceerd, gekweekt en verwerkt, de perfecte plek om te genieten van de pure en verse smaken die typisch zijn voor dit deel van het land.
Dag 9: Aquila Private Game Reserve
Na het ontbijt verlaat u de Stellenbosch regio richting het Aquila Wildreservaat (ongeveer 2 uur rijden). Onderweg geniet u van het prachtige landschap terwijl u richting Touwsrivier rijdt. Bij aankomst in Aquila geniet u eerst van een lunch (inbegrepen) om vervolgens op safari te vertrekken door het park. Bewonder de wilde dieren, zoals nijlpaarden, leeuwen en olifanten in hun natuurlijke habitat. Na de safari gaat het richting de lodge waar u het diner aanboden wordt.

Dag 10: Safari
Vandaag maakt u 2 onvergetelijke safari's en brengt u een bezoek aan het dierenopvangcentrum. Tussendoor kunt u relaxen aan de rand van het zwembad van de lodge en geniet u van 3 inbegrepen maaltijden.

Dag 11: Terugvlucht
Na het ontbijt gaat nu nog een laatste keer op safari door het Aquila wildreservaat voor u terugkeert richting Kaapstad. Op de luchthaven levert u de huurauto in en neemt u afscheid van dit land. Een ding is zeker, u komt terug!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om u een maximaal aan comfort te garanderen tijdens de rondreis, hebben we op elke locatie gekozen voor comfortabele en moderne accommodatie. U verblijft telkens in een Standaard Kamer die voorzien is van hedendaagse faciliteiten.




Kaapstad: Kinglyn Guesthouse 4* (of gelijkwaardig)

Dit boetiek guesthouse ligt in de Greenpoint wijk met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Deze charmante accommodatie is gevestigd in een herenhuis uit de negentiende eeuw en is ingericht in een elegante stijl die traditie en moderniteit combineert. De kamers zijn voorzien van elk hedendaags comfort, zodat een zalige nachtrust gegarandeerd is.
Stellenbosch: Cultivar Guest Lodge 4* (of gelijkwaardig)

Deze fantastische accommodatie ligt midden in de natuur en biedt hedendaags comfort, rust en de bekende Zuid-Afrikaanse gastvrijheid in een luxueus kader. Ontdek de elegante inrichting, de moderne faciliteiten en de ongeëvenaarde service. Elke kamer van de Cultivar Guest Lodge is individueel ingericht met een unieke charme en alle voorzieningen om uw verblijf onvergetelijk te maken.
Aquila Private Game Reserve 4* (of gelijkwaardig)

De schitterende cottages in Aquila zijn gebouw met traditionele en natuurlijke materialen zoals steen, stro en hout. U verblijft tussen de wilde dieren in een authentieke accommodatie, maar geniet toch van elk hedendaags comfort zoals airconditioning, luxueus beddengoed, een badkamer met een douche in open lucht en sommige cottages zijn zelfs voorzien van een gezellig terras.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Gedurende uw verblijf in Kaapstad en Stellenbosch geniet u van een dagelijks ontbijt zodat u voldoende krachten heeft om op verkenning te gaan in deze fascinerende steden en hun omgeving. Tijdens de safari in het Aquile wildreservaat zijn alle maaltijden inbegrepen in het volpension.

Huurauto

Dankzij de inbegrepen huurauto (VW Polo of gelijkwaardig) geniet u van een rondreis in alle vrijheid. Ziet u een prachtig uitzicht waar u gewoonweg een foto van móet nemen? Dan stopt u gewoon waar u dat wilt! Wilt u nog even langer genieten van een lekkere maaltijd of drankje op een terrasje? Geen probleem! U neemt de huurauto in gebruik bij aankomst op de luchthaven in Kaapstad en brengt hem daar aan het einde van de reis ook terug.

Een extra bestuurder kost €15 en een GPS €7 per dag (die dient u vooraf te reserveren).

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Let op: bij annulering vanaf 15 dagen of korter voor aankomst betaalt u 100% kosten. Voor andere termijnen gelden onze algemene voorwaarden.

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde hotels of gelijkwaardig in Kaapstad en Stellenbosch
- Standaard Chalet met privéterras tijdens de safari in Aquila
- Ontbijt in Kaapstad en Stellenbosch
- Volpension tijdens de safari
- Bezoek aan het dieropvangcentrum in Aquila
- Bezoek aan het Öko-Engeriesysteem
- Chocolade en wijnproeverij op de Boschendal Farm
- Helikoptervlucht boven Kaapstad (12 tot 15 minuten)
- Huurauto: ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Kaapstad met een volle benzinetank

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde excursies en bezoeken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Benzine voor de huurauto
- Verzekeringen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het Kingslyn Guesthouse beschikt over:

  • Lounge
  • Internet
  • Ontbijt
  • Airconditioning
  • Parking

De kamers van het Kingslyn Guesthouse zijn uitgerust met:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Airconditioning
  • Flatscreentelevisie
  • Internet
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Minibar
  • Privébadkamer
  • Haardroger

De Cultivar Guest Lodge beschikt over:

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Wasserij
  • Computer met internettoegang in de lobby
  • Open haard
  • Engels en continentaal ontbijt

De kamers van de Cultivar Guest Lodge zijn uitgerust met:

  • iPod docking station
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Haardroger

Het Aquila Private Game Reserve beschikt over:

  • Restaurant
  • Infinity Pool
  • Lounge
  • Spa

De kamers van het Aquila Private Game Reserve zijn uitgerust met:

  • Privéterras
  • Minibar
  • Ventilator
  • Badkamer met bad en openluchtdouche

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U haalt uw auto op bij de luchthaven van Kaapstad.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour: Kaap de Goede Hoop