Rondreis van 12 tot 17 nachten door Vietnam - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op reis naar Vietnam om zowel de cultuur als natuur te leren kennen en verblijf in comfortabele 5* hotels voor nog meer plezier
  • Begin je avontuur in het magische en overweldigende Hanoi waar je ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen aan overhoudt
  • Stap aan boord van een onvergetelijke cruise in de spectaculaire Ha Long Bay
  • Bezoek het prachtige Hoi An, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek de geschiedenis van de stad

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Wat een genot om Vietnam van noord naar zuid te ontdekken in luxe hotels! Ik kon het prachtige Hue ontdekken per boot op de Parfumrivier en genieten aan de stranden van Phu Quoc. De 5* cruise op Halong Bay was een magisch moment dat ik niet snel zal vergeten!

Rémi

Reisprogramma

Laat je verrassen door de prachtige natuur en steden vol cultuur en geschiedenis die Vietnam rijk is. Tijdens deze rondreis zal je de essentie van Vietnam te ontdekken. De hoofdstad Hanoi is de op één na dichtstbevolkte stad van het land. Ondanks de recente snelle ontwikkeling heeft de stad veel van haar culturele tradities behouden. Uiteindelijk eindig je in Phu Quoc, gelegen aan de zuidkust van Vietnam en omgeven door maagdelijke bossen en ongerepte witte zandstranden.  

 

Je reisprogramma in 12 nachten:

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi (Stadstour)
Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay
Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Hue
Dag 5: Hue
Dag 6: Hue - Danang - Hoi An
Dag 7: Hoi An (My Son heiligdom & Oude stad)
Dag 8: Hoi An - Da Nang - Phu Quoc
Dag 9: Phu Quoc
Dag 10: Phu Quoc
Dag 11: Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad
Dag 12: Ho Chi Minh Stad 
Dag 13: Vertrek naar huis

 

Bij de rondreis van 15 of 17 nachten wordt je verblijf in Phu Quoc verlengd met respectievelijk 3 of 5 nachten. 

Reisbeschrijving

Dag 1 - 2: Hanoi

DAG 1: AANKOMST IN HANOI

Je komt aan op de luchthaven Noi Bai van Hanoi en wordt begroet door onze gids en naar je hotel in het stadscentrum gebracht. Je hebt tijd om je op te frissen en te ontspannen na een lange reis.

 

Overnachting in Hanoi

 

DAG 2: HANOI

Ontbijt inbegrepen

Ontbijt in het hotel. De hoofdstad van Vietnam, Hanoi, is een perfecte mix van oud en nieuw, Aziatisch en Europees, een dynamische eenwording van traditie en vooruitstrevend 21e-eeuws denken. Ondanks de snelle ontwikkeling heeft de stad veel van haar traditionele identiteit behouden.

Je brengt vandaag een bezoek aan het Ho Chi Minh complex*, de Tran Quoc pagoda en de Temple of Literature. 'S middags kan je genieten van een typisch Vietnamese lunch in een restaurant. In de namiddag gaat de rondleiding verder en breng je een bezoek aan het oude gedeelte van Hanoi en het Hoan Kiem meer

 

Overnachting in Hanoi

 

* Opmerking: Het Ho Chi Minh Mausoleum is GESLOTEN op maandag, vrijdag en elke middag.

Dag 3 - 4: Ha Long Bay

DAG 3: HANOI - HA LONG BAY

Ontbijt, lunch (exclusief drankjes) en diner (exclusief drankjes) inbegrepen

Ontbijt in het hotel. Tussen 7:30 en 7:45 uur haalt de chauffeur je op in de lobby van je hotel. Je reist in een comfortabele shuttlebus (zonder gids) naar Ha Long Bay, een werelderfgoed van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid met 3.000 eilanden die oprijzen uit het heldere smaragdgroene water van de Golf van Tonkin. Aankomst in Halong en inscheping van de cruise, met lunch (exclusief drankjes) aan boord. Sightseeing met een algemene Engelssprekende gids en/of activiteiten gaan volgens het schema van het schip terwijl je vaart op het smaragdgroene water tussen de duizenden ruige eilanden. 

 

Overnachting aan boord van het schip

 

Let op:

Houd er rekening mee dat routes kunnen worden gewijzigd als gevolg van havenautoriteiten, cruiseomstandigheden of het weer.

 

DAG 4: HA LONG BAY - HANOI - HUE 

Brunch

Begin de dag met een demonstratie van Tai-Chi, dat diepe ademhaling en ontspanning combineert met langzame, zachte bewegingen. Het ontbijt bestaat uit koffie, thee en gebak geserveerd in een eetzaal met uitzicht op het landschap van de baai. Geniet van je ontbijt in de frisse lucht van Ha Long Bay terwijl de boot verder vaart rond de baai, langs de mooiste en rustigste plekjes op weg naar de pier. Een shuttle van de bootmaatschappij brengt je terug naar Ha Noi en vervolgens per privéauto naar de luchthaven van Hanoi voor de vlucht naar Hue. Ontmoet je chauffeur op de luchthaven (zonder gids) en geniet van een transfer naar je hotel.

 

Overnachting in Hue

Dag 5 - 8: Hue en Hoi An

DAG 5: HUE

Ontbijt inbegrepen

Ontbijt in het hotel, vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of gebruik te maken van een optionele stadstour tegen extra kosten.

 

Overnachting in Hue.

 

DAG 6: HUE - DA NANG - HOI AN

Ontbijt inbegrepen

Ontbijt in je hotel, gevolgd door een vrije ochtend. Ontmoet je chaffeur om 13:00 in je hotel. Je wordt zonder gids naar Hoi An gereden. Onderweg kom je door de regio Da Nang en steek je de Hai Van pas over, die een prachtig panorama biedt op de centrale kustlijn en het Lang Co strand - een van de mooiste stranden van Vietnam - op de top.

 

Stop bij An Bằng dorp - een klein vissersdorpje, ook bekend als de "Stad van de Geesten" of "Het land waar de doden leven". Je zult versteld staan van een verzameling weelderig gebouwde en gedetailleerde graftombes die er staan voor voorouders en zelfs voor familieleden die nog niet zijn overleden. Aankomst in Hoi An rond 17:00 uur,, de rest van de dag is vrije tijd.

 

Overnachting in Hoi An.

 

DAG 7: HOI AN

Ontbijt inbegrepen

Bekend als een bloeiende handelshaven tussen de 15e en 19e eeuw, heeft de rivierstad Hoi An nog veel overblijfselen van dat glorieuze tijdperk, zoals de bruisende markt en de overvloed aan souvenir- en kledingwinkels. Wat Hoi An zo bijzonder maakt, is dat de oude wijk prachtig bewaard is gebleven. De straten zijn nog steeds bezaaid met oude huizen met pannendaken, schaduwrijke pagodes en kleurrijke gemeenschappelijke zalen, die bijdragen aan de status van deze plaats als UNESCO-werelderfgoed.

 

Na het ontbijt halen de gids en chauffeur je rond 8.00 uur op bij je hotel en brengen je naar het My Son heiligdom, het heilige land van het Champa koninkrijk. Als de tijd het toelaat, bezoek je een lokale vismarkt en vervolgens een dorp waar de beroemde nuoc mam (saus gemaakt van gefermenteerde vis) wordt geproduceerd. Bij aankomst een goed moment om getuige te zijn van de traditionele voorstelling van Cham dansers als een introductie tot hun cultuur. Je bezoekt een groep ruïnes van Hindu Cham, tempels en overblijfselen in de My Son vallei.

 

In de namiddag ontdek je Hoi An tijdens een wandeling door de stad en haar prachtige haven. Volg de smalle straatjes met huizen van Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur en bezoek de vele toeristische trekpleisters: de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuc Kien Meeting Hall, de lokale vismarkt... Rond de stad kun je kunstgalerieën en kleermakerswinkels bezoeken en je kleding op maat laten maken.

 

Overnachting in Hoi An

 

DAG 8: HOI AN - DANANG - PHU QUOC

Ontbijt inbegrepen

Transfer zonder gids naar de luchthaven van Danang, dan een vlucht van Danang naar Phu Quoc eiland. Bij aankomst op de luchthaven brengt de hotelshuttle (zonder gids) je naar het hotel. Phu Quoc wordt ook wel het eiland van de parels genoemd vanwege de rijkdom van de natuur. Het is een toevluchtsoord voor natuur- en zeeliefhebbers die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen. Het eiland wordt beschouwd als "off the beaten track" omdat het opmerkelijk onontwikkeld blijft. Phu Quoc's bossen en ongerepte witte zandstranden maken het een ideale plek voor trektochten, duiken en snorkelen.

 

Overnachting op Phu Quoc

 

Opmerking:

- De vlucht Danang - Phu Quoc heeft een tussenstop in Saigon.

- Het regenseizoen in Phu Quoc is van juni-okt.

Dag 9 - 10: Phu Quoc

DAG 9 EN DAG 10: PHU QUOC

Ontbijt inbegrepen

Geniet van volledig vrije dagen om te ontspannen, zonnebaden, een duik in het heldere water te nemen of een boek te lezen.

 

Overnacht op Phu Quoc

 

Let op:

Bij de rondreis van 15 of 17 nachten worden er respectievelijk 3 of 5 nachten toegevoegd aan je verblijf op Phu Quoc en worden dag 11 t/m 13 van de rondreis van 12 nachten respectievelijk dag 14 t/m 16 in de rondreis van 15 nachten of dag 16 t/m 18 in de rondreis van 17 nachten. 

Dag 9 - 10: Phu Quoc

DAG 11. PHU QUOC - HO CHI MINH STAD

Ontbijt inbegrepen

Na het ontbijt brengt de hotelshuttle je terug naar de luchthaven. Je neemt een ochtendvlucht van Phu Quoc naar Ho Chi Minh Stad. Bij aankomst op de luchthaven Tan Son Nhat van Ho Chi Minh Stad word je opgewacht door een lokale gids en naar je hotel in het stadscentrum gebracht. Het einde van de dag is ter vrije besteding. Ho Chi Minh Stad, of Saigon zoals iedereen het noemt, ligt aan de Saigonrivier en is de belangrijkste haven en grootste stad van Vietnam. De brede lanen in het centrum van de stad worden geflankeerd door charmante straatjes en winkels.

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad

 

DAG 12: HO CHI MINH STAD

Ontbijt inbegrepen

Ontbijt in het hotel en maak gebruik van vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of kies voor een optionele stadstour tegen extra kosten. 

 

Overnachting in Ho Chi Minh Stad

 

DAG 13: VERTREK NAAR HUIS

Ontbijt

Ontbijt in het hotel. Vrije tijd tot de transfer naar de luchthaven voor je vlucht naar huis.

 

 

RONDREIS VAN 15 OF 17 NACHTEN

Bij de rondreis van 15 of 17 nachten worden er respectievelijk 3 of 5 nachten toegevoegd aan je verblijf op Phu Quoc en worden dag 11 t/m 13 van de rondreis van 12 nachten respectievelijk dag 14 t/m 16 in de rondreis van 15 nachten of dag 16 t/m 18 in de rondreiS van 17 nachten. 

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens het programma
  • Pension volgens het programma
  • 1x boottocht met overnachting in Ha Long Bay
  • Entreegelden inbegrepen volgens programma
  • Engelssprekende gids volgens programma
  • Transfers inbegrepen volgens programma
  • Binnenlandse vlucht Hanoi - Hue, Danang - Phu Quoc en Phu Quoc - Saignon (incl. 10 kg handbagage en 20 kg ruimbagage)
  • Luchthaventransfers inbegrepen

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens deze rondreis in Vietnam zal je in verschillende kamers in 5* hotels verblijven. De hotels zijn zorgvuldig geselecteerd om je een comfortabel verblijf te bezorgen.

 

- Hanoi: Melia Hotel 5* (of gelijkwaardig)

- Ha Long Bay: Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)

Hue: Pilgrimage Village Resort 5* (of gelijkwaardig)

- Hoi An: Allegro Hoi An 5* (of gelijkwaardig)

- Phu Quoc: Novotel Phu Quoc 5* (of gelijkwaardig)

- Ho Chi Minh Stad: Mai House 5* (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin elke dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt. Tijdens de cruise in Ha Long Bay geniet je bovendien van volpension (exclusief drankjes) tijdens je verblijf.

Inbegrepen excursies

Engelstalige gids volgens programma

Inbegrepen excursies

Franstalige gids volgens programma

Inbegrepen excursies

Optionele excursies

De keizerlijke charme van Hue - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontdek Hue, de voormalige keizerlijke hoofdstad, een rustige en vredige stad met de prachtige architectuur van de citadel, paleizen, graven, pagodes en tempels, gebouwd tijdens de Nguyen-dynastie aan de oevers van de Parfumrivier.

Cu Chi Tunnels en wandeling door Ho Chi Minh Stad - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontdek de Cu Chi tunnels, gegraven in 1948 voor de guerrilla's om zich te verbergen voor de Franse lucht- en grondtroepen. Kom daarna meer te weten over de hoogtepunten van Ho Chi Minh Stad, waaronder het War Remnants Museum, een lokale markt en een historisch koffiehuis dat vroeger een verborgen plaats was voor de Viet Cong om geld, goud en zelfs wapens op te slaan tijdens de Vietnamoorlog.

Buiten de gebaande paden van de Mekongdelta per fiets het eiland Cai Thia verkennen - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontdek Cai Thia, een van de grootste fruitteeltgebieden in de Mekongdelta. Je reist per fiets en in traditionele boten om volledig een te worden met de lokale cultuur. Op het programma staan ontmoetingen met de lokale bevolking en bezoeken aan lokale ambachtelijke werkplaatsen.

Snorkelen & bbq bij zonsondergang op het eiland Phu Quoc

Optionele excursies

Ga de zee op voor een middagje snorkelen! Vertrek vanuit je hotel en neem een boot naar Buom Island en de eilandjes van May Rut. Nadat je de zeebodem hebt bewonderd, kun je de dag afsluiten met een barbecue.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in ... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 12 tot 17 nachten door Vietnam