Rondreis door Vietnam in 10 nachten met of zonder verlenging in Phu Quoc - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van de expertise van lokale gidsen om de fascinerende geschiedenis van het land te ontdekken
  • Ontdek unieke, gevarieerde en adembenemende plaatsen, waaronder twee geoparken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan
  • Verleng de ervaring op een paradijselijk eiland door te kiezen voor de uitbreiding naar Phu Quoc voorgesteld in Aanbieding 2

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Geniet van de plaatselijke cultuur en bewonder authentieke landschappen, tijdloos en even verschillend en subliem als elkaar tijdens deze rondreis van 10 nachten. In het gezelschap van Engelssprekende gidsen is alles voor u geregeld, van transfers tot excursies, zodat u de emblematische plaatsen van het noorden van het land kunt ontdekken. 

 

Wilt u naar het zuiden om een ander facet van het land te ontdekken? Kies voor de verlenging van 4 of 6 nachten op het eiland Phu Quoc (aanbieding 2) om uw verblijf af te sluiten met een ontspannend moment aan zee.



Uw reisprogramma:  

- Aanbieding 1: 10 nachten Ontdekking van de wonderen van Noord Vietnam

- Aanbieding 2 : 10 nachten Ontdekking van de wonderen van Noord Vietnam + 4 of 6 nachten strandverlenging in Phu Quoc

 

Aanbieding 1: 10 nachten rondreis zonder verlenging

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi - Tuyen Quang - Ha Giang

Dag 3: Ha Giang - Quan Ba

Dag 4: Quan Ba - Dong Van - Meo Vac

Dag 5: Meo Vac - Bao Lac - Cao Bang

Dag 6: Cao Bang - Ban Gioc - Pac Bo - Cao Bang

Dag 7: Cao Bang - Ba Be

Dag 8: Ba Be - Hanoi

Dag 9: Hanoi - Ha Long

Dag 10: Ha Long - Hanoi

Dag 11: Hanoi - Vertrek

 

Aanbieding 2: 14 nachten rondreis met strandverlenging in Phu Quoc 

Dezelfde reisroute van Dag 1 tot Dag 10 als Aanbieding 1.

Dag 11: Hanoi - Vlucht naar Phu Quoc

Dag 12, 13: Phu Quoc - Tijd aan het strand

Dag 14: Phu Quoc - Vlucht naar Ho Chi Minh

Dag 15: Ho Chi Minh - Vertrek

 

Aanbieding 2: 16 nachten rondreis met strandverlenging in Phu Quoc

Dezelfde reisroute van Dag 1 tot Dag 10 als Aanbieding 1.

Dag 11: Hanoi - Vlucht naar Phu Quoc

Dag 12, 13, 14, 15: Phu Quoc - Tijd aan het strand

Dag 16: Phu Quoc - Vlucht naar Ho Chi Minh

Dag 17: Ho Chi Minh - Vertrek

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Na een lange vlucht komt u aan in onze bijna duizend jaar oude hoofdstad - Hanoi. Onze gids ontmoet u op Noi Bai Airport en brengt u naar het hotel in het centrum van de stad. Opmerking: Kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur. Vroeg inchecken is uitgesloten.

 

De oude wijk van Hanoi, simpelweg bekend als de 36 Straatjes, is een must-see voor iedereen die naar Vietnam reist. Met een geschiedenis die teruggaat tot ongeveer de 13e eeuw, was het vroeger een woon-, productie- en handelscentrum waar elke straat gespecialiseerd was in een specifiek type van productie of handel. In de late namiddag kunt u met een gids een wandeling maken om het fascinerende doolhof van achterstraatjes te verkennen en uzelf uit te dagen door de donkere en piepkleine steegjes te slenteren die breed genoeg zijn voor slechts één middelgrote Vietnamees. Wandel rond Dong Xuan Market, de grootste groothandelsmarkt in het Oude Kwartier, terwijl u geniet van de verleidelijke bezienswaardigheden, geuren en smaken van lokale Vietnamese producten. Ga verder naar O Quan Chuong, de enige van de 5 poorten die ooit de citadel van Thang Long omringden, die nog steeds een echte "vierkante poort" is.

 

Overnachting in het hotel. 

 

DAG 2: HA NOI - TUYEN QUANG - HA GIANG 

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

08:30 uur, de gids ontmoet u in de lobby van uw hotel, vertrek naar de afgelegen regio van het hoge noorden. Een reis volledig buiten de gebaande paden, door de mooiste bergachtige gebieden in een van de meest ongerepte regio's van Vietnam, ontmoet verschillende etnische groepen die leven in dorp genesteld in de hoge bergen of diep in de vallei, maak kennis met hun eeuwenoude manier van leven en gewoonten.

 

Bijna halverwege stoppen we in Tuyen Quang stad, deze bergachtige provincie ligt in het centrum van Lo vallei, een zijrivier van de Rode Rivier. Tuyen Quang is ook bekend als "de hoofdstad van de revolutionairen". Tan Trao, Son Duong was de basis van de communistische partij en Ho Chi Minh voor augustus 1945. U zult de historische relikwie van Tan Trao en een Tay dorp bezoeken.
Lunch in het dorp.

 

In de namiddag rijdt u verder naar Ha Giang en wandelt u door de naburige gehuchten, de kleine paden kronkelen tussen gehuchten en golvende rijstvelden, ontmoet en ontmoet de Tay etnische mensen in hun dorpen.

 

Overnachting in het hotel.

 

DAG 3: HA GIANG - QUAN BA

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Vervolg uw rit met het kronkelen van Quan Ba, op de grens van China. Uw reis zal worden benadrukt door dramatische landschappen, etnische minderheden dorpen, en weelderige landbouwgrond. U steekt het Quyet Tien plateau over (de Quyet Tien etnische markt wordt elke zaterdagochtend van 6 tot 10 uur gehouden) en bereikt de Quan Ba Hemelpoort om te genieten van een panoramisch uitzicht over de omringende grote vallei. Een ander fascinerend uitzicht tijdens de rit is de incidentele ontmoeting van etnische mensen die langs de kant van de weg goederen van het ene dorp naar het andere brengen.

 

Bij aankomst maakt u een korte wandeling naar een werkplaats van een H'mong familie om meer te weten te komen over de traditionele verveningsmethoden die al generaties lang worden doorgegeven. U wordt betrokken bij hun dagelijkse werkzaamheden, waaronder verven met indigo en weven. Daarna krijgt u ook de kans om de rijpingsceremonie te observeren, een van de oudste en meest unieke gebruiken van de Red Dao etnische minderheid. 

 

Overnachting in het hotel.

Dag 4: Quan Ba - Dong Van - Meo Vac

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Maak u vandaag klaar om de meeste hoogtepunten van Ha Giang te bezoeken. Geniet van het prachtige landschap terwijl u over bergpassen door prachtige weelderige valleien kronkelt. Stop af en toe voor fotojacht of een kort bezoek aan lokale dorpjes. Rijd verder naar Dong Van Karst Plateau Geopark. Door UNESCO aangewezen als een van de 77 wereldwijde sites met belangrijk geologisch en cultureel erfgoed en erkend als het tweede Geopark in Zuidoost-Azië, Dong Van Karst Plateau Geopark bevat verschillende geologische erfgoed locaties van bijzondere betekenis en ook de thuisbasis van 17 etnische groepen die het unieke en rijke culturele erfgoed van dit gebied creëren.

 

Bezoek Sung La stad om een prachtig huis te bezoeken, met traditionele gewoonten en cultuur van H'mong mensen. Bezoek een uniek eeuwenoud herenhuis, beschouwd als een nationaal relikwie, dat toebehoorde aan de Vuong koninklijke familie die ooit regeerde over een uitgestrekt gebied van de grensstreek. Gebouwd in de jaren 1900, werd dit paleis ontworpen in de stijl van de oude Chinese architectuur uit het Qing tijdperk, en het werd gemaakt van materialen zoals massieve stenen blokken, hout, en terracotta tegels.

 

Sluit de dag af in het 100 jaar oude Dong Van Old Quarter, de hoogst gelegen oude wijk in Vietnam met de typische Chinese architectuur tegen een dramatische achtergrond van steile bergen en groene rijstvelden. De wijk wordt bewoond door Hmong, Tay, Dzao en Chinese etnische mensen en herbergt meer dan 40 oude huizen met eenvoudige, onopgesmukte houten pilaren en dikke lemen muren.
Lunchen in een restaurant

 

Oversteek van de Ma Pi Leng Pas, in 2009 geclassificeerd als regionaal erfgoed vanwege het unieke geologische landschap. De pas is een indrukwekkende 15 km lange kronkelige weg, uitgehouwen in de bergen die bijna 2.000 meter boven de zeespiegel liggen. Vanaf het Ma Pi Leng uitkijkpunt heeft u een prachtig uitzicht over de Nho Que rivier met honderden kalkstenen bergen in de verte.

 

Vervolg de schilderachtige rit naar de prachtige vallei van Meo Vac, gevormd door pittoreske terrasvormige rijstvelden en vredige dorpjes genesteld aan de voet van de heuvels.

 

Overnachting in het hotel.

 

DAG 5: MEO VAC - BAO LAC - CAO BANG

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Na het ontbijt in het hotel, rijdt u in ongeveer 3 uur naar Bao Lac, een landelijk district van de Cao Bang provincie, waar een typische etnische groep woont - Black Lo Lo, en bezoek je een lokaal huis.
Lunch in Bao Lac

 

In de namiddag rijdt u verder naar Cao Bang, het tweede door UNESCO erkende Global Geopark in Vietnam na Dong Van Karst Plateau. Cao Bang is de thuisbasis van adembenemende landschappen van kalkstenen bergen, rijstterrassen, wilde rivieren, watervallen, grotten, en kleurrijke minderheidsgroepen van Tay en Nung.

 

Bezoek het Phia Thap dorp, bewoond door de Nung etnische minderheid. Omgeven door groene rijstvelden en bergen, biedt dit dorp een frisse leefomgeving. Wandel door het dorp en observeer hoe de lokale bevolking op traditionele wijze wierook maakt van natuurlijke materialen. Wees getuige van het hele proces van het maken van een wierookstokje: het snijden van bamboe in dunne stokjes, het weken in water, het plakken van aromatisch bladpoeder, het wervelen van houtkracht, en het drogen. Probeer uw eigen wierookstokjes te maken onder de zorgvuldige begeleiding van lokale ambachtslieden.

 

Overnachting in het hotel. 

 

DAG 6: CAO BANG - BAN GIOC WATERVAL - PAC PO GROT - CAO BANG

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Vanochtend transfer naar de spectaculaire Ban Gioc waterval en bewonder het adembenemende landschap van het trapsgewijze water dat in de prachtige jade-blauwe watermassa stroomt. Maak een prachtige foto van de Ban Gioc watervallen omgeven door kalksteen gebergte en valleien. Optioneel bezoek aan Truc Lam Ban Gioc pagode waar u de kans heeft om een prachtig panoramisch uitzicht over Ban Gioc watervallen en de omgeving vast te leggen.

 

Vervolg uw bezoek aan de Nguom Ngao grot, een van de meest spectaculaire grottenstelsels in Vietnam. Nguom Ngao is ontstaan door een ondergrondse rivier en heeft verbazingwekkende stalactieten van verschillende uniciteit en grootte.

 

Niet ver van Ban Gioc, bezoek je de Pac Bo grot, een belangrijke historische site op een betoverende locatie, gekenmerkt door gekoesterde kalkstenen bergen, kristalheldere rivieren, rijstvelden en kleine dorpjes genesteld in de valleien. In 1941 stak Ho Chi Minh de Chinese grens over naar Vietnam. Hij vestigde zich in het etnische dorp Nung en ging vervolgens wonen in de grot van Pac Bo. Daar coördineerde hij de onafhankelijkheidsbeweging en begon hij aan de Vietnamese vertaling van de geschiedenis van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie.

 

Overnachting in het hotel. 

Dag 7: Cao Bang - Ba Be

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Vanochtend vertrek naar Ba Be National Park. Ba Be National Park werd opgericht in 1992 en herbergt meer dan 550 bekende plantensoorten, honderden wilde diersoorten en 13 inheemse dorpen, de meeste behorend tot de Tay minderheid plus kleinere aantallen Dzao en Hmong. Het landschap hier wordt gevormd door kalkstenen bergen van meer dan 1500 meter hoog, duizelingwekkende valleien omgeven door dichte altijd groene bossen, gespikkeld met watervallen, grotten, en meren die het hart van het park domineren. Ba Be Lake is 7 km lang en meer dan 1 km breed op zijn breedst en ligt aan de samenvloeiing van drie rivieren - waaraan het zijn naam ontleent.

 

In de namiddag gaat u aan boord van een lokale boot om de volledige lengte van de drie met elkaar verbonden meren van Ba Be (wat "Drie Baaien" betekent in het Vietnamees) te verkennen. Geniet van de prachtige natuur die gevormd wordt door water, jungle, bergen en wolken. Bezoek Puong Cave, een enorme 300 meter lange tunnel uitgesleten door de rivier door een kalkstenen berg en beroemd om zijn vreemde en unieke stalactieten en de vleermuis gemeenschap van tienduizend. De boot gaat stroomafwaarts naar de Dau Dang waterval, een reeks watervallen tussen steile rotswanden.

 

Overnachting in het hotel. 

 

DAG 8: BA BE - HA NOI

Ontbijt & lunch (exclusief drankjes)

Na het ontbijt in het hotel vertrekt u uit Ba Be langs een schilderachtige weg met weelderige bergen en vredige dorpjes. Aankomst in Ha Noi in de vroege namiddag.

 

Na een lange rit, verwen uzelf met een 120 minuten VIP behandeling van lokale therapeutische massage. Dit is een product dat de ongeëvenaarde Vietnamese methodologie van natuurlijke (medicijnvrije) gezondheidszorg combineert, toegepast op meer dan 25 jaar ervaring, met ons unieke initiatief in het leveren van een authentieke ervaring van de traditionele cultuur van Hanoi aan klanten. Het Spa pakket omvat:
- Privé kamer
- Reiniging van het lichaam met een set producten op basis van essentiële seizoensolie van grapefruit en gember
- Baden in houten badkuipen / jacuzzi met kruiden badpoeder
- Stoombad met seizoensgebonden bladeren, gemberzout voetbad
- Rotsbad met Himalayazout
- Aromatisch kruidenstoombad met 18 soorten geneeskrachtige kruiden
- Seizoensgebonden stoombad
- Intensieve behandeling met alsem of gembercrème
- Geniet van voedzaam eten (kies 1 van de 3 opties): voedzame pap, kruidendrank of fruit

 

Overnachting in het hotel. 

 

DAG 9: HANOI - HA LONG BAY

Ontbijt, lunch (exclusief drankjes) & diner (exclusief drankjes) 

Tussen 8:00 - 8:45 uur wordt u opgehaald bij de lobby van uw hotel. U reist met een comfortabele Limousine shuttle bus (zonder gids) van Ha Noi naar Ha Long Bay, het Wereld Natuur Erfgoed. Bij aankomst gaat u aan boord van een van de meest luxe cruises in de baai, geniet van het welkomstdrankje, check-in in uw hut en lunch terwijl de boot langzaam richting de baai (Ha Long Bay of Lan Ha Bay) vaart, de rotsformatie passeert en de schoonheid van de baai ervaart met een scala aan fascinerende site-excursies.

 

Diner aan boord. In de avond is de nachtvis service beschikbaar op aanvraag.

 

Overnachting aan boord. 

 

* Opmerking:
- Houd er rekening mee dat de routes onderhevig zijn aan verandering door havenautoriteiten of cruise- of weersomstandigheden.
- Gebruik van in-house Engels sprekende gids op de boot.

 

DAG 10: HA LONG BAY - HANOI 

Brunch

In de ochtend, kijken naar zonsopgang en Tai Chi op het zonnedek.

 

Met de boot verder varen door de baai, langs prachtige karst formaties. Ontscheping van de boot rond 10:30 - 11:00. Limousine shuttle bus brengt u terug naar Hanoi. 

 

Overnachting in het hotel. 

 

DAG 11: VERTREK UIT HANOI

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer zonder gids naar de luchthaven voor de terugvlucht.

 

Check out tijd is 12:00. Het is mogelijk om tot uw vertrek uit het hotel over de kamer te beschikken tegen een meerprijs en afhankelijk van de beschikbaarheid (gelieve bij aankomst in Hanoi ter plaatse contact op te nemen indien u de late check-out kamer wenst te boeken).

Aanbieding 2: verlenging in Phu Quoc

Wilt u naar het zuiden om een andere kant van het land te ontdekken? Kies voor de verlenging van 4 of 6 nachten op het eiland Phu Quoc (aanbieding 2) om uw verblijf af te sluiten met een ontspannen moment aan zee.

 

Dag 11: Ha Noi - vlucht naar Phu Quoc.

 

Ontbijt

Na het ontbijt in het hotel, genieten van een binnenlandse vlucht en transfers inbegrepen, dan ontspannen bij het zwembad of het strand in La Veranda Phu Quoc 5* (of vergelijkbaar).

 

Overnachting in het hotel.

 

Dag 12 en 13: Vrije tijd in Phu Quoc

Ontbijt

Na een rondreis vol avontuur en ontdekkingen zijn twee dagen genieten op het witte zand een zoete manier om uw lichaam te bedanken en uw geest te ontspannen om vol energie terug te keren aan het eind van uw verblijf. Als u het avontuur al mist, kunt u kiezen voor een optionele snorkel- en barbecue-excursie bij zonsondergang op een eilandje.

 

Overnachting in het hotel. 

 

Dag 14: Phu Quoc - Vlucht naar Ho Chi Minh

Ontbijt

Transfer en binnenlandse vlucht.

 

Overnachting in het hotel.

 

Dag 15: Vertrek uit Ho Chi Minh

Ontbijt

Vrije tijd tot uw transfer u komt ophalen om naar de luchthaven te worden gebracht (check-out om 12.00 uur). 

 

*Indien u kiest voor de verlening van 6 nachten brengt u ook dag 14 en 15 door in Phu Qouc, reist u op dag 16 naar Ho Chi Minh en vertrekt u op dag 17 weer naar huis. 

 

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken 
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd. 

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie overeenkomstig het programma
  • Pension overeenkomstig het programma
  • 1 nacht op een boot in Ha Long Bay
  • Privétransfers overeenkomstig het programma in een voertuig met airconditioning (behalve voor Ha Long Bay en luchthaventransfers Phu Quoc)
  • Transfers Hanoi - Ha Long Bay - Hanoi in een Limousine shuttle bus
  • Luchthaventransfers Phu Quoc per shuttlebus van het hotel
  • Entreegelden en boottaksen waar van toepassing
  • Lokale Engelssprekende gids overeenkomstig het programma
  • Binnenlandse vluchten Hanoi - Phu Quoc en Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad (inclusief luchthavenbelasting, 10kg handbagage en 23kg ingecheckte bagage ) inbegrepen bij aanbieding 2
  • Luchthaventransfers inbegrepen

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Elke avond kunt u genieten van een ontspannende pauze in een comfortabele Standaard Kamer.

 

Uw hotels:

- Hanoi: Acoustic Hotel & Spa 4* (of gelijkwaardig)
- Ha Giang: Phoenix Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Quan Ba: H'mong Village Resort 4* (of gelijkwaardig)
- Meo Vac: De Meo Vac Mountain Lodge (of gelijkwaardig)
- Cao Bang: Max Boutique hotel 3*+ (of gelijkwaardig)
- Ba Be: Sai Gon Ba Be Resort 4* (of gelijkwaardig)
- Ha Long: Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)
- Phu Quoc: La Veranda Phu Quoc 5* (of gelijkwaardig)
- Ho Chi Minh Stad: Odys Boutique Hotel 4* (of gelijkwaardig)

 

Gerust op rondreis

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw pension

U geniet tijdens uw rondreis van het pension volgens het programma. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Kies voor extra opties

Snorkelen en zonsondergang BBQ (halve dag)

Kies voor extra opties

In de namiddag halen we u op bij uw hotel en varen we naar de pier voor een boottocht naar Buom Island en May Rut eilandjes. Geniet van een koel briesje en ontspan terwijl u op de boot zit. Ontdek het kleurrijke, diverse zeeleven met een verscheidenheid aan koraal en vissen tijdens het zwemmen en snorkelen, of gewoon ontspannen en nippen van een verfrissende cocktail aan de strandbar. Een BBQ diner wordt geserveerd op het eilandje voordat we terugkeren naar de haven en de transfer naar uw hotel.

Opmerking: In geval van weersomstandigheden, zullen sommige eilanden worden gewijzigd in andere eilanden.

Duur: 14.00 uur tot 19.00 uur

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reist u mee naar het ‘Land van de rijzende draak’?

 

 

Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zich tijdens uw reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder u zullen behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs: 

- Accommodatie overeenkomstig het programma
- Pension overeenkomstig het programma
- 1 nacht op een boot in Ha Long Bay
- Privétransfers overeenkomstig het programma in een voertuig met airconditioning (behalve voor Ha Long Bay en luchthaventransfers Phu Quoc)
- Transfers Hanoi - Ha Long Bay - Hanoi in een Limousine shuttle bus
- Luchthaventransfers Phu Quoc per shuttlebus van het hotel
- Entreegelden, en boottaksen waar van toepassing
- Lokale Engelssprekende gids overeenkomstig het programma
- Binnenlandse vluchten Hanoi - Phu Quoc en Phu Quoc - Ho Chi Minh Stad (inclusief luchthavenbelasting, 10kg handbagage en 23kg ingecheckte bagage ) bij aanbieding 2
- Luchthaventransfers inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs

- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Vietnam in 10 nachten met of zonder verlenging in Phu Quoc