Rondreis van 11 of 14 nachten door Vietnam - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Boek een prachtige reis naar een van de mooiste landen ter wereld
  • Ontkoppel je volledig van de routine en ontdek de geschiedenis, cultuur en natuur van Vietnam
  • Maak je vakantie compleet met een verlenging naar Hoi An
  • Beleef een onvergetelijke ervaring in Zuidoost-Azië

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Ontdek de schoonheden van Vietnam met of zonder verlenging in Hoi An! Kies de duur die het best voor jou past.

 

Rondreis van 11 nachten

Dag 1: Hanoi - Aankomst

Dag 2: Hanoi – Highlights van de stad

Dag 3: Hanoi – Mai Chau

Dag 4: Mai Chau

Dag 5 : Mai Chau – Ninh Binh

Dag 6: Ninh Binh – Halong Bay

Dag 7: Halong Bay – Hanoi – vlucht Da Nang - Hoi An

Dag 8-9: Hoi An

Dag 10: Hoi An – Da Nang - Ho Chi Minh Stad

Dag 11: Ho Chi Minh Stad

Dag 12: Ho Chi Minh Stad - Vertrek

 

Rondreis van 11 nachten + verlenging van 3 nachten in Hoi An

Dag 1: Hanoi - Aankomst

Dag 2: Hanoi – Highlights van de stad

Dag 3: Hanoi – Mai Chau

Dag 4: Mai Chau

Dag 5 : Mai Chau – Ninh Binh

Dag 6: Ninh Binh – Halong Bay

Dag 7: Halong Bay – Hanoi – vlucht Danang - Hoian

Dag 8-12: Hoi An

Dag 13: Hoi An- Ho Chi Minh Stad

Dag 14: Ho Chi Minh Stad

Dag 15: Ho Chi Minh Stad - Vertrek

... verder lezen

Reisbeschrijving

Hanoi

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Na een lange vlucht komt u aan in onze bijna duizendjarige hoofdstad: Hanoi. Onze gids ontmoet u op de luchthaven van Noi Bai en brengt u naar het hotel in het centrum van de stad.

Overnachting in Hanoi.

 

Dag 2: Hanoi

Verken de charmante stad Hanoi, vaak het "Parijs van het Oosten" genoemd, en beroemd om zijn okergele koloniale gebouwen, met bomen omzoomde boulevards en schilderachtige meren. Bezoek het complex gewijd aan Ho Chi Minh, de stichter van de natie, met het mausoleum van Ho Chi Minh en zijn huis op palen. Dit complex omvat ook de Pagode met één pilaar, waarvan de oorsprong teruggaat tot de stichting van de stad. Ga verder naar Tran Quoc Pagode, de oudste pagode van Hanoi, gelegen op een klein eiland in het Westmeer. In de middag bezoekt u de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam.

Wandel door de smalle straatjes van de oude wijk, bekend om zijn '36 straten met 36 producten'. Verken het fascinerende doolhof van achterafstraatjes, ontdek hun onderhandelingspositie en bemachtig ongewone voorwerpen die u altijd zullen herinneren aan deze gedenkwaardige middag. Sluit uw reis af met een wandeling langs het schilderachtige Hoan Kiem meer, het "Meer van het Teruggekeerde Zwaard", genoemd naar een magisch zwaard dat ooit door de meest vereerde helden werd gebruikt om de Chinese Ming Dynastie te verslaan en vervolgens werd teruggegeven aan de gouden schildpadgod van het meer.

Overnachting en ontbijt in Hanoi.

 

*Opmerking: Het Ho Chi Minh Mausoleum is GESLOTEN op maandag, vrijdag en alle avonden.

 

Dag 3: Hanoi - Mai Chau

Vertrek in de ochtend vanuit het centrum van Ninh Binh voor een 3,5 uur durende rit in zuidwestelijke richting naar Mai Chau. Mai Chau, gelegen in de provincie Hoa Binh, is beroemd om zijn prachtige landschap van bergen en valleien omgeven door weelderige landschappen.

Lunch (exclusief drankjes)

In de namiddag verkent u de dorpen rond Ban Lac en leert u meer over hun dagelijks leven, waaronder het planten van rijst, het hoeden van buffels en de traditionele huizenbouw.

Overnachting en ontbijt in Mai Chau.

Mai Chau, Ninh Binh & Halong Bay

Dag 4: Mai Chau

Maak uw weg naar het afgelegen dorp Buoc, bewoond door blanke Thais, waar de traditionele levensstijl en gebruiken bewaard zijn gebleven ondanks de snelle ontwikkeling van de moderne samenleving. Verken de omgeving. Geniet van de koele bergwind tijdens een ontspannen wandeling langs weelderige maïs- en rijstvelden met mogelijkheden om te stoppen en de dagelijkse activiteiten van lokale boeren te observeren. Observeer het steeds veranderende landschap terwijl u naar vele mooie plekken wandelt. Lunch in een lokaal huis. Maak van de gelegenheid gebruik om met uw vriendelijke en gastvrije gastheren te praten over het plaatselijke leven en de tradities. Ga dan verder met het verkennen van de omgeving.

Lunch (exclusief drankjes) onderweg

Overnachting en ontbijt in Mai Chai

 

Dag 5: Mai Chau - Tam Coc - Hoa Lu - Ninh Binh

Maak uw weg naar Hoa Lu, de oude hoofdstad van Vietnam in de provincie Ninh Binh, ook beroemd om zijn ongelooflijke karstbergen, mistige grotten, historische relikwieën en wilde dieren. Bezoek de tempels van Koning Dinh en Koning Le tussen de rijstvelden.

Lunch (exclusief drankjes) in een lokaal restaurant

Vanmiddag verkent u Tam Coc, bekend als "Halong Bay op het land", waar een ervaren lokale peddelaar u zal begeleiden op een langzame boottocht langs de kronkelende rivieren. Geniet van het uitzicht op de uitgestrekte bergen en de prachtige rijstvelden langs de rivier. Vervolg de verkenning met een korte wandeling naar de Thai Vi tempel om de bijzonderheden van de unieke kunst in de architectuurstijl van de tempel te bewonderen, gebouwd door een roemrijk feodaal bewind. Terugkeer naar uw hotel na de verkenning. Spring op uw fiets en rijd rustig door rustige dorpjes, langs groene rijstvelden, prachtige bergen en weelderige fruitkwekerijen naar de Bich Dong Pagode.

Overnachting en ontbijt in Ninh Binh

 

Dag 6: Ninh Binh - Ha Long

U reist van Ninh Binh naar Ha Long Bay, een werelderfgoedlocatie. Bij aankomst gaat u aan boord van een van de meest luxueuze cruiseschepen in de baai, geniet u van het welkomstdrankje, checkt u in in uw hut en luncht u terwijl de boot langzaam de baai in vaart (Ha Long Bay of Lan Ha Bay), de rotsformatie passeert en de schoonheid van de baai ervaart met een reeks fascinerende excursies.
Lunch (exclusief drankjes), diner (exclusief drankjes), overnachting en ontbijt/brunch aan boord

 

Dag 7: Halong Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An

In de ochtend, kijken naar zonsopgang en Tai Chi praktijk op het zonnedek. Boot vervolgt cruise door de baai, langs prachtige karst formatie en meer site excursie worden ontworpen voor u om de baai te verkennen.

Uitstappen van de boot rond 10:30 - 11:00 uur. Limousine shuttle bus brengt u terug naar Ha Noi City, vanwaar onze privé transfer u naar de luchthaven Noi Bai brengt voor uw vlucht naar Da Nang City, het centrum van Vietnam.

Bij aankomst in Da Nang ontmoet de chauffeur u en brengt u (zonder gids) naar uw hotel in Hoi An. Vrije tijd om te ontspannen.

Overnachting en ontbijt in Hoi An

Hoi An

Dag 8: Hoi An

Vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen en 30 minuten voetmassage in het hotel.

Overnachting en ontbijt in Hoi An

 

Dag 9: Hoi An*

Vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of neem de fiets of de bus volgens het hotelschema naar An Bang beach, een zeer mooi strand op ongeveer 5 km van het stadscentrum of neem onze optionele excursies met toeslag.

Overnachting en ontbijt in Hoi An.

 

Dag 10: Hoi An - Dan Nang - Vlucht naar Ho Chi Minh Stad

Ontbijt in uw hotel, transfer (privétransfer zonder gids) naar de luchthaven voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst halen uw gids en chauffeur u op en brengen u naar het hotel om uw bagage te droppen (kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur). U bezoekt het herenigingspaleis en de Notre Dame kathedraal, de koloniale wijken en de Ben Thanh markt.

Overnachting en ontbijt in Ho Chi Minh Stad.

 

*Indien u kiest voor de optionele verlenging zult u 3 extra nachten doorbrengen in Hoi An

Ho Chi Minh Stad

Dag 11: Ho Chi Minh Stad

Vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen of neem onze optionele tour naar Ben Tre provincie van de Mekong Delta of Cu Chi tunnels met supplement.

Overnachting en ontbijt in Ho Chi Minh Stad.

 

Dag 12: Ho Chi Minh Stad - Vertrek

Ontbijt in uw hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer (privétransfer zonder gids) naar de luchthaven voor de terugvlucht. Check-out tijd is 12:00.

Belangrijke informatie over de tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie overeenkomstig het programma
  • Pension overeenkomstig het programma
  • 1 nacht op een boot in Ha Long Bay met groepsgids
  • 1 x voetmassage van 30 min. per persoon (+16 jaar)
  • Lokale Engelssprekende gids overeenkomstig het programma
  • Entreeprijzen en bootkosten waar van toepassing
  • Overheidsbelastingen en servicekosten
  • Privétransfers in voertuig met airconditioning overeenkomstig het programma
  • Binnenlandse vluchten Hanoi - Da Nang, Da Nang - Ho Chi Minh Stad (incl. 1 handbagage van 10 kg en 1 ruimbagage van 23 kg per persoon) inbegrepen

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis door Vietnam verblijf je in de volgende hotels (of gelijkwaardig) om je een comfortabel verblijf te bezorgen. Je hebt zelf de keuze tussen 4* hotels of 5* hotels.

 

4* Hotels

-Hanoi: Deluxe Kamer - The Q Hotel 4* (of gelijkwaardig)

-Mai Chau: Deluxe Kamer - Mai Chau Mountain view 4* (of gelijkwaardig)

-Ninh Binh: Superior Kamer - Ninh Binh Hidden Charm 4* (of gelijkwaardig)

-Ha Long: Junior Suite Cabine - Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)

-Hoi An: Superior Kamer met balkon en zicht op de tuin - Delicacy Hotel 4* (of gelijkwaardig)

-Hoi An rondreis 14 nachten - dag 10-13: Deluxe Kamer - Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness 5* (of gelijkwaardig)

-Ho Chi Minh Stad: Deluxe Kamer - Muong Thanh Central 4*  (of gelijkwaardig)

 

5* Hotels

-Hanoi: Deluxe Kamer - Melia 5* (of gelijkwaardig)

-Mai Chau: Junior Deluxe Kamer - Mai Chau Ecolodge 4* (of gelijkwaardig)

-Ninh Binh: Superior Kamer - Emeralda Ninh Binh 4*+ (of gelijkwaardig)

-Ha Long: Junior Suite Cabine - Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)

-Hoi An: Superior Kamer - Almanity Hoi An Resort & Spa 5* (of gelijkwaardig)

-Hoi An rondreis 14 nachten - dag 10-13: Deluxe Kamer - Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness 5* (of gelijkwaardig)

-Ho Chi Minh Stad: Premier Kamer - Mai House 5*  (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

U geniet tijdens uw rondreis van het pension overeenkomstig het programma.

 

Inbegrepen excursies

Guides locaux anglophones

Inbegrepen excursies

Guides locaux francophones

Inbegrepen excursies

Guides locaux italophones

Inbegrepen excursies

Optionele excursies

Ontdek het My Son heiligdom en de oude stad Hoi An - min 2 pers.

Optionele excursies

Trek er een dagje op uit om het My Son heiligdom te bezoeken, het heilige land van het Champa koninkrijk en een UNESCO Werelderfgoed plaats, en om Hoi An te verkennen, een charmant, ongerept stadje. Als de tijd het toelaat, bezoek je ook een lokale vismarkt en een dorp waar de beroemde nuoc mam (saus gemaakt van gefermenteerde vis) wordt geproduceerd.

De Mekongdelta (provincie Ben Tre), een stapje verder - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontsnap aan de drukte van de stad met een exclusieve dag om de uitgestrekte rijstvelden en kleurrijke fruitboerderijen van Ben Tre te verkennen, de poort naar de Mekongdelta. Van een traditionele boottocht tot een ontmoeting met de lokale bevolking en een bezoek aan een markt langs de rivier, deze dag dompelt je volledig onder in het dagelijkse leven van deze provincie.

Cu Chi Tunnels en wandeling door Ho Chi Minh Stad - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontdek de Cu Chi tunnels, gegraven in 1948 voor de guerrilla's om zich te verbergen voor de Franse lucht- en grondtroepen. Kom daarna meer te weten over de hoogtepunten van Ho Chi Minh Stad, waaronder het War Remnants Museum, een lokale markt en een historisch koffiehuis dat vroeger een verborgen plaats was voor de Viet Cong om geld, goud en zelfs wapens op te slaan tijdens de Vietnamoorlog.

Ontdek het platteland van Hoi An per boot en fiets - min 2 pers.

Optionele excursies

Ontdek het leven op het platteland aan de rand van Hoi An met een ochtend in de rijstvelden waar je de dagelijkse activiteiten van lokale boeren kan zien.

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemming

Welkom in ... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 11 of 14 nachten door Vietnam